bende heryerı halıyla kapladım. kaynanamdan aldım halı bıssuru vardı onda.Bende kaynanamın eski halıfleksleerini antreye serdim hemde kahverengi
:tomato:
Bi gün eivini halıfleks yapcaksın deseler haytta inanmazdımdelikafadulden o kadar nefret ederdim yani..
Ama çucuklar için
Karıştırmacı kişilik bunlar Zeynep bi eline alır karıştırdığı şeyi gözlerini kocaman açar:1shok:
gorusuruz canım...Ben kaynanama geçiyorum kızlar ordan da takılırım size kocam arayıp duruyo geç geç diye
aminnnnnnnnn:Saruboceq:zeynepçim çok bunalmışın bacım zor ya insan kıyamıyo bebişlere bişide yapamama çıldırtıyo insanı napçaz bilmiyorum canım benim sıkma kendiniz sıktıkça dahada zorlanırsın....allah yardımcımız olsun
ahhh serap ahhh...
kanımca bu kızlar bize çok çektirecekler.
şu an örümcekte mesela evin her yerini didikliyo. 2 saniye durmuyo ya,ne uyanıkken ne uyurken... arkasında gezmekten arkasını toplamaktan bı kendıme bakamıyorum.
bı ayaklansalar o zaman daha beter yandık sanırsam.
gecmıs olsun dusmus bıde cadı. bızım kız ha bıre dusuyor artık emeklerken donuyo cat kafa goz dagılıyor.heryerı halıyla kapladık... yorgan mınder,yıne de gıdıp taşı buluyor...
Ben kaynanama geçiyorum kızlar ordan da takılırım size kocam arayıp duruyo geç geç diye
2-3 falankızlar bebişler gündüz kaç kere uyuyoAR...
zeynepcim.haklısın.bunları bende yaşadım.kimsem yoktu bi 5 dk bile bırakacagım zeynebi.eşim çok yardımcı ama ündüzleri olmazsdı.bende uykusuzluktan sürekli başım döner kusardım.kendimde bi hastalık olacak diye korkardım.ama bir yaşından sonra zeynep kendi düzenini kurdu..yani zamana ihtiyaçları var.biliyorum o arada bizler harap oluyoruz..yıpranıyoruz.senin yapacagın şey rahat olmaya çalışmak.çünkü çocuklarada geiyo emin ol.evimiz darma dagınık nasıl oluyorsa çocuklar bile etkileniyo.anlıyorum ben...dışarı çık arabayla dolaş ama kısa mesafe gez yani uzaklara gidersen yine dumaz dersin....kısa mesageler sanada iyi gelir.dışarı şimiz artık kış geliyor zaten daha kısıtlanacagız.arkadaş çevreni genişlet.gidip gelecegin kişilere daha sık git.evde tek başına durma.eşinle ipegi uyuttgunuzda ne bileyim film izle.yapıyorsan tekkar izle.ama evdede bi meşgale yarat emin ol iyi geliyo.bende kızları uyutunca eşimle oturup film izliyoruz böyle el ele .ama ben çok deşarz oluyorum.çok iyi geliyo bana.ne bilemi işte kendinize yeni bişey yaratın bak iyi gelecek..canımcım..
Haklısın canımda gelde anlat .Benim eşimde habire çocuğa kızma , bağırma falan filan .Sanki isteyerek yapıyorum .peki o ne yapıyor .Kendisi çalışıyor ya sanki ben gündüz uyuyabiliyorum gece hep ben uyuyana kadar ağlatma oyala çocuğu .Ağlarsa ben uyuyamıyorum deyip duruyor. Tamam eşimide oğlumuda çok ama çok seviyorum .eşimle zaten kaç senelk bir mazimiz var .Oğlumuzun doğmasınıda çok istedik ve bekledik .Ama bende insanım ya bazen sinirlerim dayanmıyor .Boğulacağım sanıyorum Allahım bol sabır versin bize ve tabi dayanma kuvveti :Saruboceq::Saruboceq:tugba aynı durumdayız ınan...
bende bazen sesımı yukseltıyorum. ersınle papaz oluyoruz. ıste cuma gunu ona bagırmamak ıcın kendımı parcaladım resmen. dayanılmıyo ya,yanı mekanık degılız kı. ınsanız. anneyız dıye robotlaşmamızı beklıyolar bızden.
"sen annesin"
tamam ben anneyım ama ınsanım ya. dınlenmeye ıhtıyacım var,kafamı dınlemeye ıhtıyacım var... anneyım dıye sureklı mor gozlerle mı dolasayım. bıde bunu anlasalar...
Benimki gece uyumadığı gibi gündüzde nadiren uyur oda taş çatlasa 1 saat sürer.kızlar bebişler gündüz kaç kere uyuyoAR...
Sabah rahatsızlandım diye ısrar ediyo kıs yoksa karışamaz bana yerim ben onuaklinialirimsmileaynen zeynep çok çekicez inanki,aynen nerden buluyosa buluyo oraya gidiyor .evet ayaklanınca yandık bide o parmaklarla varya her yeri didikliyo sanki ne inceliyo cadı
allahım seninkide bi hoş yani nefret ediyorum böyle yönlendirmelerdende kendi kocam adına konuşuyorum
slm kızlar herkez iyidir umarım düşen bebeklerimiz olmuş geçmiş olsun hepsine allah korumuş kuzucukları .ahmetinde bugün kontrolü vardı
boyumuz aynı 74 cm ama kilomuz 11 olmuş maşallah .
saglık ocagına kontrle gittiğimizde bi bebek geldi aglıyor bizimkide onu görünce başladı aglamaya . Çok duygusal olacak yahu.
Selam canım maşallah Ahmete kilosu boyu çok güzelslm kızlar herkez iyidir umarım düşen bebeklerimiz olmuş geçmiş olsun hepsine allah korumuş kuzucukları .ahmetinde bugün kontrolü vardı
boyumuz aynı 74 cm ama kilomuz 11 olmuş maşallah .
saglık ocagına kontrle gittiğimizde bi bebek geldi aglıyor bizimkide onu görünce başladı aglamaya . Çok duygusal olacak yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?