2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim.haklısın.bunları bende yaşadım.kimsem yoktu bi 5 dk bile bırakacagım zeynebi.eşim çok yardımcı ama ündüzleri olmazsdı.bende uykusuzluktan sürekli başım döner kusardım.kendimde bi hastalık olacak diye korkardım.ama bir yaşından sonra zeynep kendi düzenini kurdu..yani zamana ihtiyaçları var.biliyorum o arada bizler harap oluyoruz..yıpranıyoruz.senin yapacagın şey rahat olmaya çalışmak.çünkü çocuklarada geiyo emin ol.evimiz darma dagınık nasıl oluyorsa çocuklar bile etkileniyo.anlıyorum ben...dışarı çık arabayla dolaş ama kısa mesafe gez yani uzaklara gidersen yine dumaz dersin....kısa mesageler sanada iyi gelir.dışarı şimiz artık kış geliyor zaten daha kısıtlanacagız.arkadaş çevreni genişlet.gidip gelecegin kişilere daha sık git.evde tek başına durma.eşinle ipegi uyuttgunuzda ne bileyim film izle.yapıyorsan tekkar izle.ama evdede bi meşgale yarat emin ol iyi geliyo.bende kızları uyutunca eşimle oturup film izliyoruz böyle el ele .ama ben çok deşarz oluyorum.çok iyi geliyo bana.ne bilemi işte kendinize yeni bişey yaratın bak iyi gelecek..canımcım..

aceleyle kapattım klima söktürmek için servisten eldiler.ayy üç klimayı söktüler ama evi talan ettiler.berbat oldu onları temizledim.çamaşır yarı astım.defne uyandı.yemekte pişiyo.eh işte..

bende heryerı halıyla kapladım. kaynanamdan aldım halı bıssuru vardı onda.
hıc te sevmem heryer halı. ama dedıgın gıbı cocuklar işte...

Ben kaynanama geçiyorum kızlar ordan da takılırım size kocam arayıp duruyo geç geç diye
gorusuruz canım...
aminnnnnnnnn:Saruboceq:

aynen zeynep çok çekicez inanki,aynen nerden buluyosa buluyo oraya gidiyor .evet ayaklanınca yandık bide o parmaklarla varya her yeri didikliyo sanki ne inceliyo cadı

Ben kaynanama geçiyorum kızlar ordan da takılırım size kocam arayıp duruyo geç geç diye

allahım seninkide bi hoş yani nefret ediyorum böyle yönlendirmelerdende kendi kocam adına konuşuyorum

kaydirigubbakcemile3bu kız çok fena.zeynebe mısır patlattım yiyo.defnede acayip almaya niyetli.emekleyerek geldi yanına.bi gülümsedi.ufak ufak yanına yaklaştı.bi bana baktı bi zeynebe bi daldırdı elini içinekaydirigubbakcemile3.ayy defne diye bi bagırdım gülüyo sıpaa..
kızlar beni içinde çok zor oluyo çocuk bakmak ama ben sabır sınırım zeynepte denendigi çini şimdi çok rahatım.hemen sinirlenmiyorum.sabırlıyım.ama sosyal olarak bende sınırlıyım.yine bırakacak kimsem yok.mesela sinemaya en son zeynep 2 yaşındayken gittim.ondada kardeşlerim annem.hepsi başındaydı.anca işte oyaladılar.sonra beni görünce çok agladı sonra dayanamadım gitmedim.ama takmıyorum evde internet var yada bi dvd satın alarım yine takip ediyorum.yemege gidiyoruz evet zor oluyo ama defne çok zorlamıyo.yada onun uykusunu aldıgı zamanda çıkıyorum.yanıma oyuncak alıyorum.yada garsonlar bakıyo iştekaydirigubbakcemile3.sabır edelim.bir yaşlarına az kaldı bak dahada degişecekler..

kızlar bebişler gündüz kaç kere uyuyoAR...
2-3 falan
bellı olmuyor
1 saat uyuyor bazen 2 kere 1.5 saat
kafasına göre...

gıdebılecegım yerler hep sınırlı. arkadaslarım,aılem hep bıze uzak oturuyolar. bu tarafta pek kımse yok maalesef. araba alamıyorum bu aralar cunku dıkkatımı toplayamıyorum,kullanamıyorum,konsantre olamıyorum uykusuzluktan.
bızım gelen gıdenımız cok olurdu bılıyosunuz sureklı yabancı dızı falan ızlerdık.
sımdı uykusuzluktan hıcbısey yapamıyorum kızı alıp cıkıcak mecalım bıle yok. oturdugum yerde kalıyorum boyle.
herkes 1 yaş dıyo umarım duzelır sonra.
3 ay daha sabır...

Haklısın canımda gelde anlat .Benim eşimde habire çocuğa kızma , bağırma falan filan .Sanki isteyerek yapıyorum .peki o ne yapıyor .Kendisi çalışıyor ya sanki ben gündüz uyuyabiliyorum gece hep ben uyuyana kadar ağlatma oyala çocuğu .Ağlarsa ben uyuyamıyorum deyip duruyor. Tamam eşimide oğlumuda çok ama çok seviyorum .eşimle zaten kaç senelk bir mazimiz var .Oğlumuzun doğmasınıda çok istedik ve bekledik .Ama bende insanım ya bazen sinirlerim dayanmıyor .Boğulacağım sanıyorum Allahım bol sabır versin bize ve tabi dayanma kuvveti :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bebişler gündüz kaç kere uyuyoAR...
Benimki gece uyumadığı gibi gündüzde nadiren uyur oda taş çatlasa 1 saat sürer.
Günde iki sefer uyuduğunda uyku saatleri en fazla 30- 45 dk oluyor malesef :sinifsinif:

doğum günü için plan yap zeynep motive olursun :))
ben arada uyurken falan onu planlıyorum kafam dagılıyor.

fatoşcum belli olmuyo uykusu.artık uyku saatimiz uzadı bizim.4-5 saate bi uyuyo ama bezen kısa uyuyo bazende bi bakmışsın 2 saat uyuyo.degişiyo..

kızlar iyi dileklediniz için sağoyun.merkez olması benide mutlu etti açıkcası..eşim aramadı ne ettiki evi falan.aramakta istemiyorum başkanla falan olurda şimdi.neyse arar bakalım..
zeynepcim akraba haricindede komşularını bak bi senin kafanda yada dengin olacak birileri varmı varsa girer çıkarsınız hımm..

slm kızlar herkez iyidir umarım düşen bebeklerimiz olmuş geçmiş olsun hepsine allah korumuş kuzucukları .ahmetinde bugün kontrolü vardı
boyumuz aynı 74 cm ama kilomuz 11 olmuş maşallah .
saglık ocagına kontrle gittiğimizde bi bebek geldi aglıyor bizimkide onu görünce başladı aglamaya . Çok duygusal olacak yahu.

Sabah rahatsızlandım diye ısrar ediyo kıs yoksa karışamaz bana yerim ben onuaklinialirimsmile

maşallahhh...olsun kız duygusal kişiler daha vicdanlı olur..

Selam canım maşallah Ahmete kilosu boyu çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…