2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar maşallah bu saatte bu kalabalık...Hayırdır? Her akşam bu saatlerde girerdim kimse olmazdı. Bİ de ince konulara girilmiş bakıyorum. Geçmişi okuyamadım. Zeynep neden bunalımda

Merhaba ben kalamam gece ama bi konu önerisi :çocuk sonrası vites düşüren romantizm olsun nurturiada vardı böle bi konu

:hulya: bu bücürler varken biz baska biseyden bahsedemeyiz bea

yaa evet ya bugün bahsetmeyelim dimi..

adam işini biliyo yaa..çok uyanıkmışaklinialirimsmile

ya kızlar bu bir dönem sabretcez baska caremiz yok. hepsi aynı işte görüyosunuz. bu dönem gecicek hayırlısıyla bizde mısıl mışıl uyucaz. bu günleride unutup gitcez....

aynen.bak benim zeyneple hiç sıkıntım yok.ohh zamanı var elbet..

he he o dediğinden...

bildm bildimkaydirigubbakcemile3aman haaa..

yaa sorma bi de küçüğüz yani ben nerden bileyim flörtü benimki okulun ortasında ben seçili seviyorum deyip duruyordu öğretmenlere falan da söylüyor deli aman yarabbim nasıl utanıyorum

aaaa görüyonmu yaaa seni ta ozamanlar evlilige alıştırmış kızz.

shine hiç çıkmadınızmı? sende hemen begendinmi?

çıktık canım 1 sene falan . biliyomusun eşime abi derdim önceden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonradan kocam oldu yaş farkı 8 olunca

yok beee ne romantizmi... eskiden yolda el ele tutuşmadan yürümezdik. doruk dogdugundan beri aklımıza bile gelmiyor.

Kızlar maşallah bu saatte bu kalabalık...Hayırdır? Her akşam bu saatlerde girerdim kimse olmazdı. Bİ de ince konulara girilmiş bakıyorum. Geçmişi okuyamadım. Zeynep neden bunalımda

dün başladı zaten pijama partısi veriyozkaydirigubbakcemile3 veletleri yatırıp iki sobet edek kendimize zaman ayırak dedik.
zeynebinki uykusuzluk.monotonluk sanırım bunalttı kızı..:1no2:

cokk uyanık cokk

valla shine bravo sana. iyi ısınmıssın ona o zaman. bizimde 6 yas var aramızda. bence biraz fark olması iyi bisey.

hiii onu diyonuz...
aman ne elele tutuşması gı bacı kardeş olduk...
sürekli sıpalrın lafı pöfff..

Merhaba ben kalamam gece ama bi konu önerisi :çocuk sonrası vites düşüren romantizm olsun nurturiada vardı böle bi konu

sempatiksalakcinni

ben mi yaw? ben bugün bir ara yazmıştım

okudum ben..

çıktık canım 1 sene falan . biliyomusun eşime abi derdim önceden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonradan kocam oldu yaş farkı 8 olunca

kaydirigubbakcemile3 yaa..benim eşimlede 7 yaş var.ama ben abi dememiştim bari..diyoki abi deseydin bana asla yaklaşmazdım sana diyosempatiksalakcinnio an biterdi diyo..

oooo maşallah. geldim bende.
durumlar karışık biraz bizde: o yüzden gündüz giremedim nete. evde de değildim zaten.
hala bıraktığım yerde misiniz neee?

sempatiksalakcinni

okudum ben..

kaydirigubbakcemile3 yaa..benim eşimlede 7 yaş var.ama ben abi dememiştim bari..diyoki abi deseydin bana asla yaklaşmazdım sana diyosempatiksalakcinnio an biterdi diyo..

:roflol::roflol::roflol:
aman iyikide dememişsin...

geldim kızlar ne haber

hhoşgeldinn.

valla shine bravo sana. iyi ısınmıssın ona o zaman. bizimde 6 yas var aramızda. bence biraz fark olması iyi bisey.

bizimde 7 yaş var.ben çok memnunum..

hiii onu diyonuz...
aman ne elele tutuşması gı bacı kardeş olduk...
sürekli sıpalrın lafı pöfff..

amaann bugün konuşmayalımm..bırakın uyusunlar.

du kocişe deyimde bi neskafe kapsın gelsin baaa...

ayyy dur bide ben yapayım.halbuki su içiyem demiştim.bugün nerdeyse iki bardak içtim anca.

oooo maşallah. geldim bende.
durumlar karışık biraz bizde: o yüzden gündüz giremedim nete. evde de değildim zaten.
hala bıraktığım yerde misiniz neee?

ne oldu kız..buünde böyle takılalım dedik..

:roflol::roflol::roflol:
aman iyikide dememişsin...

hee nasip işte.halbuki ben 3 aşı geçiyosa genelde abi derim ama eşime dememiştim.gerçi oda iş arkadaşıydık.hep mithat bey diyodum.yani resmi bi yerdede abi denmez..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…