:hulya:bu bücürler varken biz baska biseyden bahsedemeyiz bea
akannehirakannehir
walla bizim cok karmasık :) kardeşim vasıtası ile oldu.bu site gibi eşiminde bi sitesi vardı kardeşim o sitede yöneticiydi bguclubacismilende bir iki takılıyordum.Benimle tanışmak istiyordu ama ben hiç oralı deildim.sonra bigün bizim manisaya geldi kadeşimin yanına die babam falan galeride tanışmışlar babam falan cok sevmişki asla eve bi yabancı getirmiş.hemde yemege.ozaman tanıştık ve otanışmak işte kaleyi içten fethetti .sonrası malum evliyiz...
ya kızlar bu bir dönem sabretcez baska caremiz yok. hepsi aynı işte görüyosunuz. bu dönem gecicek hayırlısıyla bizde mısıl mışıl uyucaz. bu günleride unutup gitcez....
he he o dediğinden...
yaa sorma bi de küçüğüz yani ben nerden bileyim flörtü benimki okulun ortasında ben seçili seviyorum deyip duruyordu öğretmenlere falan da söylüyor deli aman yarabbim nasıl utanıyorum
bu günkü dersimizi söyleyecek hatun yok ortada
neyse o gelene kadar dün gelmeyip yeni gelenler deyin bakalım siz nasıl tanıştınız..eşinizle.nasıl evllik kararı aldınız..ne edem biri yolu açsın hadi bismillah:sm_cool:
shine hiç çıkmadınızmı? sende hemen begendinmi?
Kızlar maşallah bu saatte bu kalabalık...Hayırdır? Her akşam bu saatlerde girerdim kimse olmazdı. Bİ de ince konulara girilmiş bakıyorum. Geçmişi okuyamadım. Zeynep neden bunalımda
yok yok canım seninkini okudum..ben mi yaw? ben bugün bir ara yazmıştım
Merhaba ben kalamam gece ama bi konu önerisi :çocuk sonrası vites düşüren romantizm olsun nurturiada vardı böle bi konu
yaa evet ya bugün bahsetmeyelim dimi..
adam işini biliyo yaa..çok uyanıkmışaklinialirimsmile
aynen.bak benim zeyneple hiç sıkıntım yok.ohh zamanı var elbet..
bildm bildimkaydirigubbakcemile3aman haaa..
aaaa görüyonmu yaaa seni ta ozamanlar evlilige alıştırmış kızz.
Merhaba ben kalamam gece ama bi konu önerisi :çocuk sonrası vites düşüren romantizm olsun nurturiada vardı böle bi konu
ben mi yaw? ben bugün bir ara yazmıştım
çıktık canım 1 sene falan . biliyomusun eşime abi derdim öncedenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonradan kocam oldu yaş farkı 8 olunca
sempatiksalakcinni
okudum ben..
kaydirigubbakcemile3 yaa..benim eşimlede 7 yaş var.ama ben abi dememiştim bari..diyoki abi deseydin bana asla yaklaşmazdım sana diyosempatiksalakcinnio an biterdi diyo..
oooo maşallah. geldim bende.
durumlar karışık biraz bizde: o yüzden gündüz giremedim nete. evde de değildim zaten.
hala bıraktığım yerde misiniz neee?
geldim kızlar ne haber
valla shine bravo sana. iyi ısınmıssın ona o zaman. bizimde 6 yas var aramızda. bence biraz fark olması iyi bisey.
hiii onu diyonuz...
aman ne elele tutuşması gı bacı kardeş olduk...
sürekli sıpalrın lafı pöfff..
du kocişe deyimde bi neskafe kapsın gelsin baaa...
oooo maşallah. geldim bende.
durumlar karışık biraz bizde: o yüzden gündüz giremedim nete. evde de değildim zaten.
hala bıraktığım yerde misiniz neee?
:roflol::roflol::roflol:
aman iyikide dememişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?