2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

seçil okul bittikten sonra noldu peki?

valla canım benim ki çok uzun ama kısadan geçeyim..

bizim evlerimiz çok yakın deeğil ama uzak da değil.. o zamanlar cep tel de yok yaz tatili geldi biz dedik ki her cuma günü saat 18.00 de ev telefonunda arayacaz birbirimizi müsaitse konuşuyoruz müsai değilse konuşamıyoruz okul tam ikimizin evinin ortasnda kalıyor arada çıkıp gidiyoruz belki birbirimizi görürüz diye bisikletle düşün çocuğuz daha..

sonrası biraz karışık ve hüzünlü..

önce deprem oldu sonra ben babamı kalp kriznden kaybettim çok zor gnler yaşadım..kendimi çok köt hissediyordum o zamnlar ve eşimle görüşmeyi kesmiştim.. ayrılmıştık yani sebepsiz ama yani benim psikolojim böyleydi aşk falan yaşayacak durumda değildim..

oyyyy oyyyyyy anlatsm avrya roman olur ama kafanızı şişirmeyeyim..

adapazarında yaşıyorduk sonra eşimin ailesi bursa ya taşındı ama her ay gelirdi beni görmeye ama ben soğuk davranırdım hep..

sonra zamanla tekrar birleştik eşim hiç bırakmadı beni iyi de yapmış..

artık evlenmeye karar verdik. beni istemeye gelecekler ne oldu dersiniz

kayınpederimi kaybettik kalp krizinden o da

ömür ün dedesi yok anlayacağınız..

çok zor gnler yaşadık çok zor.. erkek de olsan bayan da olsan babasız kalmak çok zor..

çok anlattım farkındayım.. ama daha neler var ohoooo.. sizleri dinleyyeim birazda..

valla shine bravo sana. iyi ısınmıssın ona o zaman. bizimde 6 yas var aramızda. bence biraz fark olması iyi bisey.
bencede iyi erkek ler geç olgnlaşıyor gercekten.
sempatiksalakcinni

okudum ben..

kaydirigubbakcemile3 yaa..benim eşimlede 7 yaş var.ama ben abi dememiştim bari..diyoki abi deseydin bana asla yaklaşmazdım sana diyosempatiksalakcinnio an biterdi diyo..
iyikide dememişsin ozaman.
du kocişe deyimde bi neskafe kapsın gelsin baaa...

kızz ben sordum size nescafe içiyomusunuz diye niye sölemedin ben yaptıydım sanada yapardım.

arada ben baska konular acıyorum eşimle doruk harici bisey konuşalım. yok yok konu dönüp dolaşip doruga geliyor. sonrada öyle susup oturuyoruz yan yana... eskiden ne konuşuyorduk onu hatırlamıyoruuuum... ya kızlar evlilikler tehlikeyemi giriyor abov bilmiyorumkismile

ya kızlar özledim sizi vlla be

ayy valla bende özledim yaa.hep aklımdasın.derselerden evden giremiyordur diyodum..iyi oldu valla..

ayy ne hüzünlü..mekanları cennet olsun..mecaralı geçmiş.

bencede iyi erkek ler geç olgnlaşıyor gercekten.

iyikide dememişsin ozaman.

kızz ben sordum size nescafe içiyomusunuz diye niye sölemedin ben yaptıydım sanada yapardım.

kız gördümde dağıtmıştın sen..
sana ayıp olmasın dedim..
bi daha ayağa kalkma diye canım...

seçilcim valla güzel bi hikayeye benziyor. eşinede bravo valla. umarım bir ömür böyle seversiniz birbirinizi. ömürde size ömür katar.
dede konusuna gelince. yokmu daha buyuk dede falan?

aman seçil kısmet işte...
hayırlısı napcan üzülme...
sizinki cüccüken başlamış ne güzel...

bencede evliliklerimiz tehlikeye giriyor baksanıza önceden hepimiz hamilelik için konuşurduk şimdi ise dertlerimzi gene ortak kocalarımız herkestede aynı sorun var bişey var kızlar

cok seneler geçmiş ama aşkınız hep varmış ki evlilikle sonuçlanmış ne güzel.Babalarınız içinde başınız sagolsun.

Galiba giriyor.Yada sadece yorgunluk ve monotonluk bizde heves bırakmıyor.

Formumu kaybettim yaa burası şubat 2011 annelerinin yerimi
İ

Yk anacım 2010 subat annelerinin yeri ama kıs dur gitmeden anlat sen nasıl tanıştın kocanla.Konumuz bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslında tehlikeye girmiyo bence sıradanlaşıyo artık.ilk düşüncen çock oluyo.önce çocugum iyi olsun sonra eşim oluyo.maalesef.eşime söyle beni hala ilk günkü gibi sevdigini söyler ama benimle daha az zaman geçirir.önce gelir zeynebi öpüp koklar.ardından defneyi hoplatır zıplatır.sonrada en son bana ..

Formumu kaybettim yaa burası şubat 2011 annelerinin yerimi

2010 şubat topigi burası.

srpp canım ne bileyim kızım öle yaptı üzüldüm zati bunalımdayım öhüüüü

kız bebekler kim cici diye severse ona dönebiliyorlar.benim iki kızımda teyzeleri geldimi çığlğk çğlıga kalıyorlar.bu benim kız kardeşim olmasaydı delilildim sanırım.ama kardeşim oldugu için seviniyorum bile sevsin diye.ama onuda gün boyu görebiliyo.alışıktır sadece ona..

seçil iyiymiş vallahi okulda herkese diyodu hasempatiksalakcinni

shine abi demek hımm kaydirigubbakcemile3
ya canım senin adın neydi çok ayıptır sorması:kedi:

gel dünürüm biz de seni özledik ya

biz de kocişle üniversiteden sınıf arkadaşıyız.. ama okula başladığımız ilk dönem saçları uzundu diye hiç yüzüne bakmamıştım adamın.. doğum günü partimde ilk defa saçları kısa gelmişti çok dikkatimi çekmişti .. sonra da ortak yerlere takılmaya başlayınca 2 ay sonra flörte başladık.. 4 sene flört 4 senedir de evliyik bi de veledimiz var işte malumunuz:roflol:
emme romantizm neyin kalmadı çocuktan sonrasempatiksalakcinni

süperr..kalır kalır.şimdi küçük daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…