2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

noldu kız...
yok dün olmayanlar bugün yazıyo...

amaaan sabaha kardeşimin düğünü 6 şubatta olacaktı. gelin kız (halası ve babaannesiyle yaşıyo) her bişey almada, her kararda sorun çıkarıyordu. en son tutacakları ev uzak diye olay çıkarmışlar.bizimkiler mecbur susuyor: çünkü sonra kızdan çıkarıyorlar acısını. lmaz: kardeşim ve nişanlısı da düğün tarihini 5 aralık a almışlar. akannehir tutuştuk vallaa. yarın tarsusa gidiyorum. eksikler ve yapılacaklarla ilgili çalışacağız annemle. hayırlısıyla bi tatsızlık çıkmadan düğün olsun başka bişey istemiyoruz.

çarşamba günü için de iş görüşmesine çağırıldım.
hayırlısı diyorum sadece...

ya kızlar özledim sizi vlla be

canım benim, ben de seni çok özledim. görüşemiyoruz ne zamandır.

çok duygulanıyorum torununu parka götüren dedeleri görnce ömürün neden yok diyorum kime dede diyecek diyorum isyan etmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum eşimin amcası var torunlarıı severken ben ömürün de dedesiyim diyor.. allahım ya ne kadar zor..

Kızlar ya gündüz öğrenciler gece Esra kafam kazan gibi sormayın. Serviste sızıyorum resmen. Dr en son tahlilleri de temiz çıkınca uyku için Day Night diye bir şurup vermişti. Tamamen bitkisel C vitamini ve mineral takviyeli bir şurup. Almak istemedim baştan iki hafta dayandım.Ama bugün pilim bitti iyice. ALmak zorunda kaldım. Saat sekiz buçuk gibi içirdim ve bi işe yaramadı. uykusuzluktan ağlıyo ama inat ediyo uyumamak için. Şimdi de süt sağıyom bi yandan çay içip bi yandan size yazıyom.
Neyse. Muhabbeeti bozmayayım.
Biz ortak tanıdık vasıtaasıyla tanıştık. Ben o zaman Edirne de çalışşıyodum. Eşim İst. daydı. Biz tanıştık görüştük. Çıkmaya başladık. İki yıl sürdü flört. Tabi sadece hafta sonları görüşebiliyoduk . O da ayda iki kez falan sürekli tel ve msn den görüşebiliyoduk. Kaç kez ayrılma noktasına geldik mesafe yüxünden ama sevgimiz güçlüymüş ki bu günlere geldik. Allah açok şükür.

ümmühan benm adım

ya romantizmi bıraktım şöyle gözgöze gelemez olduk. ama el atmak lazım bu konulara kızlar böyle olmaz. yani ben istemem böyle olsun. doruk biraz toparlasın ben yine eski halimize dönmek icin calısıcam. yoksa annelerimiz gibi yaşlanınca devamlı birbirimizden şikayet eden insanlar olmak istemiyorum. gecenlerde eşim geldi doruk un yanında dudagımdan öptü. cocuk öyle bakıyor suratımıza... ben cocukların annelerini babalarını birbirini severken görmesi taraftarıyım. sevmeyi bilmeleri lazım.

bakın size ne anlatacagım.biz izmerdeyken malum kısa süreli oldugu için eşyamızı getirmemiştik.9 ay diye.bizde ikinci el eşya almıştık.giderkende satmayı düşündük arkadaşımız dediki.afganlı arkadaşımız var buraya taşınıyo o eya alacak ama parası yok hayrına veermisin.tamam dedik.adam geldi eşyaları gözterdik teşekkr etti falan.eim dedi.evlimisin ..evliyim.iki oglum var.afganistandalar.onları getirecegim dedi.ozamanlarda savaş vardıya.aklım orda dedi.ben çok üzülmüştüm..yani ağlayacaktım o kadar.dedim inşallah eşinide çocuklarınada kavuşup getirirsin..o ne dedi sizce..
eşim önemli degil yavrularıma bişey olur diye aklım çıkıyo..hemen getirmeliyim dedi..
ayy üzüntüm bi anda sinire dönüştü ne diyosun sen karım ölsün çocuklarım ölmesinmi diyosun sen dedim...yenge şimdi ilk çocukarım gelir acıkcası ölmesin tabi ama öncelik çocukarım dedi..yaaa ben ozaman çok sinirlenmiştim..siz yorumlayı şimdi bunu..haklımı haksızmı???

seçilcim bence üzülme. bak amcasına dede desin işte o varmış ya. cocuk dedesiz kalmasın. siz kendi babalarınızın fotolarınıda eve mutlaka koyun. senin dedelerin bunlar diye tanısın cocuk.

ya bi de ben kendimi beğenmiyorum o yüzden de adamın beğenmesini beklemiyorum herhalde ondan da biraz uzaklaşıyorum.. eski halime dönmek istiyorumbilmiyorumkismile
ama böyle gitmez biraz birlikte bişeyler yapmak başbaşa kalmak veya kalabalığa karışmak ta lazım
olur daha herhalde biraz büyüsün de bu veletler

benim eşiminde babası vefat etmiş. denizliye ilk gittigimizde dorukla hemen mezarına götürdük doruk u.

aynen canım bizde götürdük..

bende katılıyorum bu duruma çünkü ben annemle rahmetli babamı sarılırken görmüştüm ve psikolojim bozulmuştu resmen ne yapıyor bunlar diye.. halbuki halam ve eniştem hep şakalaşırlar çocukalrın yanında çocuklarda alışktı yani duruma..

BEn de dedesiz büyüdüm kızlar. İçimde hep uktedir. Ama kader işte Allah bizden çok sevmiş. Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin

vaşşşşş....alkisalkisalkis

zeynep canım eşimde bana sarılıyo bende onu öpüyodum dün derin ordan bi hışımla geldi beni ısırıyo babasını neden öpmüşüm diye şaştım kaldım
srpp kız benimkide uzun saçlıydı dah 3 sene evvel kesti nişanda bile öyleydi düğünde kestirdi ne fedakar kocalrımız var:)))

tamamen haksız
1- o kadın o cocukları onun icinmi yaptı bırakacak ona
2- adam cocuk yapsın diye evlenmiş sanırım
3- cocukları annesiz bırakmak onlara daha büyük kötülük değilmi
4- zavallı kadının canı can değilmi cocuklardan sonraya kalıyor. ama anne olarak o derseki kocasına sen cocuklarımızı kurtar beni düşünme o ayrı bisey.
benim kocam oyle yapsa ben cok üzülürdüm

yuuhh ver uleynnn eşyaları geri deseydin..
çocukları önce gelirmş yuh be..

bende erkekte uzun sacı seviyorum. benimkide uzun saclıydı. yeni kestirdi. sacları azaldı diye. ama doruk un saclarını uzatıcam ben kızlar :))

Ayşegülcüm valla önce çocuk tabi savunmasız ve muhtaç ollduğu için ama bu karısını düşünmemesini gerektirmez çok saçma

ya bence ayrım yapılmaması gerekiyor yanlış yapmış

al bendende o kadar bende eski halime dönmek istiyorummmm

Son düzenleme:
seçilcim bence üzülme. bak amcasına dede desin işte o varmış ya. cocuk dedesiz kalmasın. siz kendi babalarınızın fotolarınıda eve mutlaka koyun. senin dedelerin bunlar diye tanısın cocuk.

hastaneden gelince gösterdim hemen bak dedelerin diye..

hey allhım karısı ölürse allah göstermesin kim annelik yapacakmış acaba..yav neden böyle bu erkekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…