noldu kız...
yok dün olmayanlar bugün yazıyo...
ne oldu kız..buünde böyle takılalım dedik..
hee nasip işte.halbuki ben 3 aşı geçiyosa genelde abi derim ama eşime dememiştim.gerçi oda iş arkadaşıydık.hep mithat bey diyodum.yani resmi bi yerdede abi denmez..sempatiksalakcinni
ya kızlar özledim sizi vlla be
seçil iyiymiş vallahi okulda herkese diyodu hasempatiksalakcinni
shine abi demek hımm kaydirigubbakcemile3
ya canım senin adın neydi çok ayıptır sorması:kedi:
gel dünürüm biz de seni özledik ya
biz de kocişle üniversiteden sınıf arkadaşıyız.. ama okula başladığımız ilk dönem saçları uzundu diye hiç yüzüne bakmamıştım adamın.. doğum günü partimde ilk defa saçları kısa gelmişti çok dikkatimi çekmişti .. sonra da ortak yerlere takılmaya başlayınca 2 ay sonra flörte başladık.. 4 sene flört 4 senedir de evliyik bi de veledimiz var işte malumunuz:roflol:
emme romantizm neyin kalmadı çocuktan sonrasempatiksalakcinni
benim eşiminde babası vefat etmiş. denizliye ilk gittigimizde dorukla hemen mezarına götürdük doruk u.
ya romantizmi bıraktım şöyle gözgöze gelemez olduk. ama el atmak lazım bu konulara kızlar böyle olmaz. yani ben istemem böyle olsun. doruk biraz toparlasın ben yine eski halimize dönmek icin calısıcam. yoksa annelerimiz gibi yaşlanınca devamlı birbirimizden şikayet eden insanlar olmak istemiyorum. gecenlerde eşim geldi doruk un yanında dudagımdan öptü. cocuk öyle bakıyor suratımıza... ben cocukların annelerini babalarını birbirini severken görmesi taraftarıyım. sevmeyi bilmeleri lazım.
ya romantizmi bıraktım şöyle gözgöze gelemez olduk. ama el atmak lazım bu konulara kızlar böyle olmaz. yani ben istemem böyle olsun. doruk biraz toparlasın ben yine eski halimize dönmek icin calısıcam. yoksa annelerimiz gibi yaşlanınca devamlı birbirimizden şikayet eden insanlar olmak istemiyorum. gecenlerde eşim geldi doruk un yanında dudagımdan öptü. cocuk öyle bakıyor suratımıza... ben cocukların annelerini babalarını birbirini severken görmesi taraftarıyım. sevmeyi bilmeleri lazım.
bakın size ne anlatacagım.biz izmerdeyken malum kısa süreli oldugu için eşyamızı getirmemiştik.9 ay diye.bizde ikinci el eşya almıştık.giderkende satmayı düşündük arkadaşımız dediki.afganlı arkadaşımız var buraya taşınıyo o eya alacak ama parası yok hayrına veermisin.tamam dedik.adam geldi eşyaları gözterdik teşekkr etti falan.eim dedi.evlimisin ..evliyim.iki oglum var.afganistandalar.onları getirecegim dedi.ozamanlarda savaş vardıya.aklım orda dedi.ben çok üzülmüştüm..yani ağlayacaktım o kadar.dedim inşallah eşinide çocuklarınada kavuşup getirirsin..o ne dedi sizce..
eşim önemli degil yavrularıma bişey olur diye aklım çıkıyo..hemen getirmeliyim dedi..
ayy üzüntüm bi anda sinire dönüştü ne diyosun sen karım ölsün çocuklarım ölmesinmi diyosun sen dedim...yenge şimdi ilk çocukarım gelir acıkcası ölmesin tabi ama öncelik çocukarım dedi..yaaa ben ozaman çok sinirlenmiştim..siz yorumlayı şimdi bunu..haklımı haksızmı???
bakın size ne anlatacagım.biz izmerdeyken malum kısa süreli oldugu için eşyamızı getirmemiştik.9 ay diye.bizde ikinci el eşya almıştık.giderkende satmayı düşündük arkadaşımız dediki.afganlı arkadaşımız var buraya taşınıyo o eya alacak ama parası yok hayrına veermisin.tamam dedik.adam geldi eşyaları gözterdik teşekkr etti falan.eim dedi.evlimisin ..evliyim.iki oglum var.afganistandalar.onları getirecegim dedi.ozamanlarda savaş vardıya.aklım orda dedi.ben çok üzülmüştüm..yani ağlayacaktım o kadar.dedim inşallah eşinide çocuklarınada kavuşup getirirsin..o ne dedi sizce..
eşim önemli degil yavrularıma bişey olur diye aklım çıkıyo..hemen getirmeliyim dedi..
ayy üzüntüm bi anda sinire dönüştü ne diyosun sen karım ölsün çocuklarım ölmesinmi diyosun sen dedim...yenge şimdi ilk çocukarım gelir acıkcası ölmesin tabi ama öncelik çocukarım dedi..yaaa ben ozaman çok sinirlenmiştim..siz yorumlayı şimdi bunu..haklımı haksızmı???
ya bi de ben kendimi beğenmiyorum o yüzden de adamın beğenmesini beklemiyorum herhalde ondan da biraz uzaklaşıyorum.. eski halime dönmek istiyorumbilmiyorumkismile
ama böyle gitmez biraz birlikte bişeyler yapmak başbaşa kalmak veya kalabalığa karışmak ta lazım
olur daha herhalde biraz büyüsün de bu veletler
seçilcim bence üzülme. bak amcasına dede desin işte o varmış ya. cocuk dedesiz kalmasın. siz kendi babalarınızın fotolarınıda eve mutlaka koyun. senin dedelerin bunlar diye tanısın cocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?