Adam sana begendirmek için kesitrimiş herlade saclarıı kızseçil iyiymiş vallahi okulda herkese diyodu hasempatiksalakcinni
shine abi demek hımm kaydirigubbakcemile3
ya canım senin adın neydi çok ayıptır sorması:kedi:
gel dünürüm biz de seni özledik ya
biz de kocişle üniversiteden sınıf arkadaşıyız.. ama okula başladığımız ilk dönem saçları uzundu diye hiç yüzüne bakmamıştım adamın.. doğum günü partimde ilk defa saçları kısa gelmişti çok dikkatimi çekmişti .. sonra da ortak yerlere takılmaya başlayınca 2 ay sonra flörte başladık.. 4 sene flört 4 senedir de evliyik bi de veledimiz var işte malumunuz:roflol:
emme romantizm neyin kalmadı çocuktan sonrasempatiksalakcinni
amaaan sabaha kardeşimin düğünü 6 şubatta olacaktı. gelin kız (halası ve babaannesiyle yaşıyo) her bişey almada, her kararda sorun çıkarıyordu. en son tutacakları ev uzak diye olay çıkarmışlar.bizimkiler mecbur susuyor: çünkü sonra kızdan çıkarıyorlar acısını.lmaz: kardeşim ve nişanlısı da düğün tarihini 5 aralık a almışlar. akannehir tutuştuk vallaa. yarın tarsusa gidiyorum. eksikler ve yapılacaklarla ilgili çalışacağız annemle. hayırlısıyla bi tatsızlık çıkmadan düğün olsun başka bişey istemiyoruz.
çarşamba günü için de iş görüşmesine çağırıldım.
hayırlısı diyorum sadece...
canım benim, ben de seni çok özledim. görüşemiyoruz ne zamandır.
ya canım cok zor biliyorum. Ama benm kendi babam yaşıyor ama ahmeti taaaaaa 40 lıyken gördü ne arar ne sorar. Annemle babam biz evlenmeden önce ayrldılar.İhanet yüzünden şimdi babamın ahmetten 9 ay büyük kızı oldu torununu ondan gözü görmüyor aramıyor heralde.çok duygulanıyorum torununu parka götüren dedeleri görnce ömürün neden yok diyorum kime dede diyecek diyorum isyan etmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum eşimin amcası var torunlarıı severken ben ömürün de dedesiyim diyor.. allahım ya ne kadar zor..
inşallah uyur canm sende rahat edersin. ayda 2 kez görmek cok az ama cok sevmişiniz belli.Kızlar ya gündüz öğrenciler gece Esra kafam kazman gibi sormayın. Serviste sızıyorum resmen. Dr en son tahlilleri de temiz çıkınca uyku için Day Night diye bir şurup vermişti. Tamamen bitkisel C vitamini ve mineral takviyeli bir şurup. Almak istemedim baştan iki hafta dayandım.Ama bugün pilim bitti iyice. ALmak zorunda kaldım. Saat sekiz buçuk gibi içirdim ve bi işe yaramadı. uykusuzluktan ağlıyo ama inat ediyo uyumamak için. Şimdi de süt sağıyom bi yandan çay içip bi yandan size yazıyom.
Neyse. Muhabbeeti bozmayayım.
Biz ortak tanıdık vasıtaasıyla tanıştık. Ben o zaman Edirne de çalışşıyodum. Eşim İst. daydı. Biz tanıştık görüştük. Çıkmaya başladık. İki yıl sürdü flört. Tabi sadece hafta sonları görüşebiliyoduk . O da ayda iki kez falan sürekli tel ve msn den görüşebiliyoduk. Kaç kez ayrılma noktasına geldik mesafe yüxünden ama sevgimiz güçlüymüş ki bu günlere geldik. Allah açok şükür.
ya romantizmi bıraktım şöyle gözgöze gelemez olduk. ama el atmak lazım bu konulara kızlar böyle olmaz. yani ben istemem böyle olsun. doruk biraz toparlasın ben yine eski halimize dönmek icin calısıcam. yoksa annelerimiz gibi yaşlanınca devamlı birbirimizden şikayet eden insanlar olmak istemiyorum. gecenlerde eşim geldi doruk un yanında dudagımdan öptü. cocuk öyle bakıyor suratımıza... ben cocukların annelerini babalarını birbirini severken görmesi taraftarıyım. sevmeyi bilmeleri lazım.
amaaan sabaha kardeşimin düğünü 6 şubatta olacaktı. gelin kız (halası ve babaannesiyle yaşıyo) her bişey almada, her kararda sorun çıkarıyordu. en son tutacakları ev uzak diye olay çıkarmışlar.bizimkiler mecbur susuyor: çünkü sonra kızdan çıkarıyorlar acısını.lmaz: kardeşim ve nişanlısı da düğün tarihini 5 aralık a almışlar. akannehir tutuştuk vallaa. yarın tarsusa gidiyorum. eksikler ve yapılacaklarla ilgili çalışacağız annemle. hayırlısıyla bi tatsızlık çıkmadan düğün olsun başka bişey istemiyoruz.
çarşamba günü için de iş görüşmesine çağırıldım.
hayırlısı diyorum sadece...
canım benim, ben de seni çok özledim. görüşemiyoruz ne zamandır.
çok duygulanıyorum torununu parka götüren dedeleri görnce ömürün neden yok diyorum kime dede diyecek diyorum isyan etmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum eşimin amcası var torunlarıı severken ben ömürün de dedesiyim diyor.. allahım ya ne kadar zor..
Kızlar ya gündüz öğrenciler gece Esra kafam kazan gibi sormayın. Serviste sızıyorum resmen. Dr en son tahlilleri de temiz çıkınca uyku için Day Night diye bir şurup vermişti. Tamamen bitkisel C vitamini ve mineral takviyeli bir şurup. Almak istemedim baştan iki hafta dayandım.Ama bugün pilim bitti iyice. ALmak zorunda kaldım. Saat sekiz buçuk gibi içirdim ve bi işe yaramadı. uykusuzluktan ağlıyo ama inat ediyo uyumamak için. Şimdi de süt sağıyom bi yandan çay içip bi yandan size yazıyom.
Neyse. Muhabbeeti bozmayayım.
Biz ortak tanıdık vasıtaasıyla tanıştık. Ben o zaman Edirne de çalışşıyodum. Eşim İst. daydı. Biz tanıştık görüştük. Çıkmaya başladık. İki yıl sürdü flört. Tabi sadece hafta sonları görüşebiliyoduk . O da ayda iki kez falan sürekli tel ve msn den görüşebiliyoduk. Kaç kez ayrılma noktasına geldik mesafe yüxünden ama sevgimiz güçlüymüş ki bu günlere geldik. Allah açok şükür.
ümmühan benm adım
ya romantizmi bıraktım şöyle gözgöze gelemez olduk. ama el atmak lazım bu konulara kızlar böyle olmaz. yani ben istemem böyle olsun. doruk biraz toparlasın ben yine eski halimize dönmek icin calısıcam. yoksa annelerimiz gibi yaşlanınca devamlı birbirimizden şikayet eden insanlar olmak istemiyorum. gecenlerde eşim geldi doruk un yanında dudagımdan öptü. cocuk öyle bakıyor suratımıza... ben cocukların annelerini babalarını birbirini severken görmesi taraftarıyım. sevmeyi bilmeleri lazım.
haklısın ayşegülcüm saçmaladım galiba neden sevmesinki beni demiii
bende erkekte uzun sacı seviyorum. benimkide uzun saclıydı. yeni kestirdi. sacları azaldı diye. ama doruk un saclarını uzatıcam ben kızlar :))
zeynep canım eşimde bana sarılıyo bende onu öpüyodum dün derin ordan bi hışımla geldi beni ısırıyo babasını neden öpmüşüm diye şaştım kaldım
srpp kız benimkide uzun saçlıydı dah 3 sene evvel kesti nişanda bile öyleydi düğünde kestirdi ne fedakar kocalrımız var:)))
bende erkekte uzun sacı seviyorum. benimkide uzun saclıydı. yeni kestirdi. sacları azaldı diye. ama doruk un saclarını uzatıcam ben kızlar :))
ben açık açık diyom valla eğer saçlarını kestirmeseydin yüzüne bakmazdım diye
çocuklarda güzel oluyo ama ben sevmem adamlarda uzun saçı
canım sarılıp öpüp sevgiyi göstermek gerek çocuklara da
ama dudaktan öpmek bana doğru gelmiyo çünkü çocuklar acayip taklitçi
arkadaşın kızı annesi babasından değl ama tvden öğrenmiş herkesi dudaktan öpüyo mümkün değil başka yerden öptürmüyo öpmüyo
ben de oğlumun saçlarını uzatıcam çok sevimi oluyorlar
seçil sorma bizimkide kel canım. ama sonradan açılcak bizim oglanların saçları güzel güze olucak ben inanıyorum :)
sibel valla oyle süslenme falan yapalım ama bize daha baska seyler lazım. şöyle romantik bir aksam yemegi, dışarda birlikte el ele yürümek falan. yoksa ben zaten süslenip süslenip iişe gidiyorum garip gelmez ona.
seçil sorma bizimkide kel canım. ama sonradan açılcak bizim oglanların saçları güzel güze olucak ben inanıyorum :)
sibel valla oyle süslenme falan yapalım ama bize daha baska seyler lazım. şöyle romantik bir aksam yemegi, dışarda birlikte el ele yürümek falan. yoksa ben zaten süslenip süslenip iişe gidiyorum garip gelmez ona.
ayy sibelcim anlatmaya kalksam roman olur derler yaao cinsten bizimkisi.
bigün güzelce anlatıcam .
sadece kısa özet eşimin eski nişanlısını istiyorlardı onlar.ahmete hamile oldugumda görüşmeye asladık ailesi ile . eşim balıkesirden manisaya geldi benim için.
amin.BEn de dedesiz büyüdüm kızlar. İçimde hep uktedir. Ama kader işte Allah bizden çok sevmiş. Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin
zeynep canım eşimde bana sarılıyo bende onu öpüyodum dün derin ordan bi hışımla geldi beni ısırıyo babasını neden öpmüşüm diye şaştım kaldım
srpp kız benimkide uzun saçlıydı dah 3 sene evvel kesti nişanda bile öyleydi düğünde kestirdi ne fedakar kocalrımız var:)))
tamamen haksız
1- o kadın o cocukları onun icinmi yaptı bırakacak ona
2- adam cocuk yapsın diye evlenmiş sanırım
3- cocukları annesiz bırakmak onlara daha büyük kötülük değilmi
4- zavallı kadının canı can değilmi cocuklardan sonraya kalıyor. ama anne olarak o derseki kocasına sen cocuklarımızı kurtar beni düşünme o ayrı bisey.
benim kocam oyle yapsa ben cok üzülürdüm
ha ha düşündüm düşündüm.amaa..işteevicdanlı olan biziz işte..yuuhh ver uleynnn eşyaları geri deseydin..
çocukları önce gelirmş yuh be..
Ayşegülcüm valla önce çocuk tabi savunmasız ve muhtaç ollduğu için ama bu karısını düşünmemesini gerektirmez çok saçma
hastaneden gelince gösterdim hemen bak dedelerin diye..
hey allhım karısı ölürse allah göstermesin kim annelik yapacakmış acaba..yav neden böyle bu erkekler..
kızlar napalım yarın herkes kocası gelmeden giyinsin süslensin..
saçlarımızı yapalım...yoluk yoluk dolaşmayalım hihiiii..
güzel bi şekilde karşılayalım ne dersiniz...
sonra herkes anlatsın burda neler olduğunu..
tabii sabaha..kesin bu şekilde karşılarsak sabahı buluruz
Ya 2011 şubat anneleri amma topik açmış bizimkileri bulamadım ya.. Bi de şaşırıp bizim topiğe girmişler
takdiri ilahi ayşegül neyapalım mekanları cennet olsun..
ben açık açık diyom valla eğer saçlarını kestirmeseydin yüzüne bakmazdım diye
çocuklarda güzel oluyo ama ben sevmem adamlarda uzun saçı
canım sarılıp öpüp sevgiyi göstermek gerek çocuklara da
ama dudaktan öpmek bana doğru gelmiyo çünkü çocuklar acayip taklitçi
arkadaşın kızı annesi babasından değl ama tvden öğrenmiş herkesi dudaktan öpüyo mümkün değil başka yerden öptürmüyo öpmüyo
ben de oğlumun saçlarını uzatıcam çok sevimi oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?