2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar napalım yarın herkes kocası gelmeden giyinsin süslensin..
saçlarımızı yapalım...yoluk yoluk dolaşmayalım hihiiii..
güzel bi şekilde karşılayalım ne dersiniz...
sonra herkes anlatsın burda neler olduğunu..
tabii sabaha..kesin bu şekilde karşılarsak sabahı buluruz

Adam sana begendirmek için kesitrimiş herlade saclarıı kız

Düğünde illa bişey cıkıyor .Sinir oluyorum böyle illada olcak diye diretenlere.Benim düğünümde eşim tarafından sadece abisi ve yengesi vardı oda düğün günü geldiler böyle tantanalar olmadı o yüzden istenmeyen gelin olunca

ya canım cok zor biliyorum. Ama benm kendi babam yaşıyor ama ahmeti taaaaaa 40 lıyken gördü ne arar ne sorar. Annemle babam biz evlenmeden önce ayrldılar.İhanet yüzünden şimdi babamın ahmetten 9 ay büyük kızı oldu torununu ondan gözü görmüyor aramıyor heralde.
inşallah uyur canm sende rahat edersin. ayda 2 kez görmek cok az ama cok sevmişiniz belli.

sana katılıyorum canm.

ya dügün arıs oluyo maalesef böyle tatsızlıklar.hayırlısıyla atlatırsınz inşallah..çokta az kalmış.ha galrett..
iş içinde bende hayınlısı diyorumm.

secill..yarama basmaa..senin babann benim annemmm..defnem hiç bilmeyecek..zeynepte iki yaşındaydı oda hatırlamayacak.benim içim gitmiyormu.batherkes annesine bırakıp çalışıyo.yada annesie gidiyo görmeye..benn mezarı bile uzakk..ta ankaralarda..deme öylee..ne olur:gitme:

ayy ne diyelim şimdi.lik ya beyki etkisni göstermemştir.hasta oldugumazdada ilaç alınca hemen etkisini göztermez.sen düzenli ver bakalım en azından iki gün dene bakalım ne olaak.iyiyse bende alabilirim.
sizin hikayede güzel.sevgiler tükenmesin.

ümmühan benm adım

hımm ögrenelim dimi.

yaniii..

haklısın ayşegülcüm saçmaladım galiba neden sevmesinki beni demiii

kız kime giderse gitsin anne kokusunu kimse veremezzz..

bende erkekte uzun sacı seviyorum. benimkide uzun saclıydı. yeni kestirdi. sacları azaldı diye. ama doruk un saclarını uzatıcam ben kızlar :))

aynen benim kelimin saçları bi uzasın bende kestirmeyi düşünmüyorum.. babasın saçları çok güzelmiş bebekken kızır kıvır uzunmuş resimleri var hatta. ama ömür kel yahu uzamıyor saçları ama ben çok hevesliyim..

aman seçil bizimkilerin dedesi var..babadedesi tabi bi işe yaradığı yok..
keşke olmasaydı diyoruz uyuz herif..
amma benm babam ikisininde yerini tutuyo adam gibi adam...

ben açık açık diyom valla eğer saçlarını kestirmeseydin yüzüne bakmazdım diye
çocuklarda güzel oluyo ama ben sevmem adamlarda uzun saçı
canım sarılıp öpüp sevgiyi göstermek gerek çocuklara da
ama dudaktan öpmek bana doğru gelmiyo çünkü çocuklar acayip taklitçi
arkadaşın kızı annesi babasından değl ama tvden öğrenmiş herkesi dudaktan öpüyo mümkün değil başka yerden öptürmüyo öpmüyo

bende erkekte uzun sacı seviyorum. benimkide uzun saclıydı. yeni kestirdi. sacları azaldı diye. ama doruk un saclarını uzatıcam ben kızlar :))

ben de oğlumun saçlarını uzatıcam çok sevimi oluyorlar

ümmühan niye istemediler kız seni..
istenmeyen gelin demişsin:1shok:..

bende uatıcam ahemtimin saclarınıinşallah.Babasıda gecen gün demesinmi sıfıra vurduralım gürleşsin diye .

seçil sorma bizimkide kel canım. ama sonradan açılcak bizim oglanların saçları güzel güze olucak ben inanıyorum :)

sibel valla oyle süslenme falan yapalım ama bize daha baska seyler lazım. şöyle romantik bir aksam yemegi, dışarda birlikte el ele yürümek falan. yoksa ben zaten süslenip süslenip iişe gidiyorum garip gelmez ona.

yok kız dudaktan değil yanaktan öptüydüm tepkisini merak etmiştim

he sizinkilere tuhaf gelmezde benmki baya şaşırır..
eşofmanla karşılanmaya alışık malum..:kedi:

ya tabi herkesi dudaktan öpmemesi lazım. onuda ögreticez. sonucta bizi taklit edicek ama biz herkesi öpmüyoruz kız dudaktan. sempatiksalakcinni sadece karı koca öper onu bilecek cocuk

ayy sibelcim anlatmaya kalksam roman olur derler yaao cinsten bizimkisi.
bigün güzelce anlatıcam .
sadece kısa özet eşimin eski nişanlısını istiyorlardı onlar.ahmete hamile oldugumda görüşmeye asladık ailesi ile . eşim balıkesirden manisaya geldi benim için.

heh bencede bende hergün makyaj yapıyorum değişik gelmez anca düğün makyajı yaparsam farkeder hehe başka şeyler lasım kızlar

aynen öyle zaen giyinik süslü görüyo adam sabah akşam
heyecan verici başka şeyler lazım

vaaaşşşş aşka bak..
amma çatlamışlardır haa senin yanına gelince...
şimdi nasıllar sana karşı..

BEn de dedesiz büyüdüm kızlar. İçimde hep uktedir. Ama kader işte Allah bizden çok sevmiş. Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin
amin.

cadı

aynen:umursamaz:sinir şey..

yuuhh ver uleynnn eşyaları geri deseydin..
çocukları önce gelirmş yuh be..
ha ha düşündüm düşündüm.amaa..işteevicdanlı olan biziz işte..

kocamı istemem ama.abim uztırdı.abimin iki yaşında resmi var saçlar omuzlardan dökülüyo.öyle uzatmışlar.abimin ismide barış..o zamanlar barış manço diye severlermişti.bire sarıkii..tem kızzkaydirigubbakcemile3

Ayşegülcüm valla önce çocuk tabi savunmasız ve muhtaç ollduğu için ama bu karısını düşünmemesini gerektirmez çok saçma

bencede..

hastaneden gelince gösterdim hemen bak dedelerin diye..

hey allhım karısı ölürse allah göstermesin kim annelik yapacakmış acaba..yav neden böyle bu erkekler..

yaa ne ettiler ondan sonra hiç bilemidmm..

beni sayma yarın çok işim var.eşyalarımda valizdekaydirigubbakcemile3

Ya 2011 şubat anneleri amma topik açmış bizimkileri bulamadım ya.. Bi de şaşırıp bizim topiğe girmişler

yaa sorma ota poka açmışlar..bak snirlendim..:umursamaz:

takdiri ilahi ayşegül neyapalım mekanları cennet olsun..

öyle iştee:1no2:

ben katılıyorum sanabmaalesef sadece filmlerde degil çizgi filmlerde bile var.zeynep bazen anne bak dudaktan öpüyo diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…