2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ooooo aşka bak.. iyi yapmış..

ayy bende istiyorum başbaşa yemek.başbaşa evde kalmak..yatakta çocuklar uyandırmadan kolkola masumca uyumakboshayallersmile

he sizinkilere tuhaf gelmezde benmki baya şaşırır..
eşofmanla karşılanmaya alışık malum..:kedi:
kaydirigubbakcemile3deli.

bizim utku dudaktan öpüşen görünce tv de öbür tarafa dönüyo..
ayıp ayıp diyo..
grip bulaşır diyo garibim..

iyi geceler kızlar aman maşallah herkesler burdazemuszemusbende bugün giremedim bir geçmişi okuyayım bari dedim amma çok birikmiş okuyamam herhalde nasılsınız bebişler nasıl.....

ayy seni çok sevmiş demekki yaa...herşeyden vazgeçmişş..

kızlar biri bana face den mesaj atmış çok güzelsiniz zarifsiniz diğer bayanlara haksızlık değilmi vb.sapıkmıdır nedir kociş görmeden sildim tırstım yaaa

iyidir selmacım..
bırak geçmişi bugüne gel..
kocişle nasıl tanıştınz..anlat baakalım..

hoşgeldin selmacım nasılsınn
ayşegül masumca olucağını pek sanmıyorum ben hatta ihtimal bile yok canımm

kızlar biri bana face den mesaj atmış çok güzelsiniz zarifsiniz diğer bayanlara haksızlık değilmi vb.sapıkmıdır nedir kociş görmeden sildim tırstım yaaa

anam sende güzel gacısın..
bide güzel foto koymuşsn atarlar tabüü..

gerçektin öyle ama.masulca uyumayı bie özledim.kimse uyandırmadan.sarılarak uyumak..biz sarılarak yattıkya aynı pozisyonda uyandıgımız çok olmuştur..ahh en çokta kocamın dizinde uyumayı çok severim benn..saçımı okşayacak.ben dalacagım uykuya.sonra beni kuaklayıp yatıracak..çookk böyle uyuyakalırım benn..ama şimdi çocuklarla uyuyup kalıyorum yaaa .gülermisin ağlarmısınn..ay dur güleyim barikaydirigubbakcemile3

bence cocuklar bir yaşına girince bunları bakıcak birini bulup kocalarımızla bi gece dışarı çıkalım, sinema, tiyatro bar artık ne hoşlarına giderse herkes kendi kocasını bilir. onlara süpriz yapalım. ondan sonrada ayda bir gün birbirimize ayıralım diyelim ve o gün cocuklar hakkında hic konuşmama sözü verelim. bir çeşit oruç gibi yani.
arada sıradada evde onları cocuklardan önce tuttugumuzu hissettirelimki onlarda oyle davransın. mesela bi yemek yapalım bak bunu senin icin yaptın diyelim. yada bugün senin icin böyle süslendim falan gibi biseyler. ama 1 yaşından önce olmaz sanırım. daha uyku yeme düzenleri oturmadıki bu sipaların.

bizim utku dudaktan öpüşen görünce tv de öbür tarafa dönüyo..
ayıp ayıp diyo..
grip bulaşır diyo garibim..

tatlım benim yaa

iyi geceler kızlar aman maşallah herkesler burdazemuszemusbende bugün giremedim bir geçmişi okuyayım bari dedim amma çok birikmiş okuyamam herhalde nasılsınız bebişler nasıl.....

gel canım hoşgeldin..

aaaa salak herif.. işi gücü yok milletin ya oturup bunlarla uğraşıyorlar.. allah bilir kaç kişye yazmıştır öyle salak şey.. milletin huzurunu bozacak..

amann sapıkmı yokkk..kötükedihüso

hoşgeldin selmacım nasılsınn
ayşegül masumca olucağını pek sanmıyorum ben hatta ihtimal bile yok canımm

kaydirigubbakcemile3canım her zaman olacak degilya.accıkta masum olsun dimi.boshayallersmile

ay aysegül aynen. gecenlerde hastaydım şöyle sarıldı eşim yatarken bana. anam 5 dk. sonra hadi iyi geceler diyip bıraktı. eskiden olsa sabaha kadar öyle uyurduk. boshayallersmile ama fırcasını yedi tabi.

ben onu çok düşünüyorum zaten bir günü kendimize ayıralım diye.. ama nasıl olacak onu bilemem valla haftada değil de ayda bir de olsa güzel olur.. yani 2 saatlik bi sinemaya gitmek bile yeter bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…