heh bencede bende hergün makyaj yapıyorum değişik gelmez anca düğün makyajı yaparsam farkeder hehe başka şeyler lasım kızlar
aynen öyle zaen giyinik süslü görüyo adam sabah akşam
heyecan verici başka şeyler lazım
ayy sibelcim anlatmaya kalksam roman olur derler yaao cinsten bizimkisi.
bigün güzelce anlatıcam .
sadece kısa özet eşimin eski nişanlısını istiyorlardı onlar.ahmete hamile oldugumda görüşmeye asladık ailesi ile . eşim balıkesirden manisaya geldi benim için.
seçil sorma bizimkide kel canım. ama sonradan açılcak bizim oglanların saçları güzel güze olucak ben inanıyorum :)
sibel valla oyle süslenme falan yapalım ama bize daha baska seyler lazım. şöyle romantik bir aksam yemegi, dışarda birlikte el ele yürümek falan. yoksa ben zaten süslenip süslenip iişe gidiyorum garip gelmez ona.
kaydirigubbakcemile3deli.he sizinkilere tuhaf gelmezde benmki baya şaşırır..
eşofmanla karşılanmaya alışık malum..:kedi:
ayy bende istiyorum başbaşa yemek.başbaşa evde kalmak..yatakta çocuklar uyandırmadan kolkola masumca uyumakboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3deli.
ayy sibelcim anlatmaya kalksam roman olur derler yaao cinsten bizimkisi.
bigün güzelce anlatıcam .
sadece kısa özet eşimin eski nişanlısını istiyorlardı onlar.ahmete hamile oldugumda görüşmeye asladık ailesi ile . eşim balıkesirden manisaya geldi benim için.
kızlar biri bana face den mesaj atmış çok güzelsiniz zarifsiniz diğer bayanlara haksızlık değilmi vb.sapıkmıdır nedir kociş görmeden sildim tırstım yaaa
hoşgeldin selmacım nasılsınn
ayşegül masumca olucağını pek sanmıyorum ben hatta ihtimal bile yok canımm
bizim utku dudaktan öpüşen görünce tv de öbür tarafa dönüyo..
ayıp ayıp diyo..
grip bulaşır diyo garibim..
iyi geceler kızlar aman maşallah herkesler burdazemuszemusbende bugün giremedim bir geçmişi okuyayım bari dedim amma çok birikmiş okuyamam herhalde nasılsınız bebişler nasıl.....
kızlar biri bana face den mesaj atmış çok güzelsiniz zarifsiniz diğer bayanlara haksızlık değilmi vb.sapıkmıdır nedir kociş görmeden sildim tırstım yaaa
hoşgeldin selmacım nasılsınn
ayşegül masumca olucağını pek sanmıyorum ben hatta ihtimal bile yok canımm
iyi geceler kızlar aman maşallah herkesler burdazemuszemusbende bugün giremedim bir geçmişi okuyayım bari dedim amma çok birikmiş okuyamam herhalde nasılsınız bebişler nasıl.....
bence cocuklar bir yaşına girince bunları bakıcak birini bulup kocalarımızla bi gece dışarı çıkalım, sinema, tiyatro bar artık ne hoşlarına giderse herkes kendi kocasını bilir. onlara süpriz yapalım. ondan sonrada ayda bir gün birbirimize ayıralım diyelim ve o gün cocuklar hakkında hic konuşmama sözü verelim. bir çeşit oruç gibi yani.
arada sıradada evde onları cocuklardan önce tuttugumuzu hissettirelimki onlarda oyle davransın. mesela bi yemek yapalım bak bunu senin icin yaptın diyelim. yada bugün senin icin böyle süslendim falan gibi biseyler. ama 1 yaşından önce olmaz sanırım. daha uyku yeme düzenleri oturmadıki bu sipaların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?