bence cocuklar bir yaşına girince bunları bakıcak birini bulup kocalarımızla bi gece dışarı çıkalım, sinema, tiyatro bar artık ne hoşlarına giderse herkes kendi kocasını bilir. onlara süpriz yapalım. ondan sonrada ayda bir gün birbirimize ayıralım diyelim ve o gün cocuklar hakkında hic konuşmama sözü verelim. bir çeşit oruç gibi yani.
arada sıradada evde onları cocuklardan önce tuttugumuzu hissettirelimki onlarda oyle davransın. mesela bi yemek yapalım bak bunu senin icin yaptın diyelim. yada bugün senin icin böyle süslendim falan gibi biseyler. ama 1 yaşından önce olmaz sanırım. daha uyku yeme düzenleri oturmadıki bu sipaların.
anam sende güzel gacısın..
bide güzel foto koymuşsn atarlar tabüü..
tatlım benim yaa
gel canım hoşgeldin..
aaaa salak herif.. işi gücü yok milletin ya oturup bunlarla uğraşıyorlar.. allah bilir kaç kişye yazmıştır öyle salak şey.. milletin huzurunu bozacak..
amann sapıkmı yokkk..kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3canım her zaman olacak degilya.accıkta masum olsun dimi.boshayallersmile
zeynepcim ben her zaman olmamak koşuluyla yapıyorum.onun için yemek yapıyorum.süsleniyorum.çocuklarım erken yattığı için yumuyorum onla vakit geçiriyorum.ama her zaman olmuyo maalesef..(
ay aysegül aynen. gecenlerde hastaydım şöyle sarıldı eşim yatarken bana. anam 5 dk. sonra hadi iyi geceler diyip bıraktı. eskiden olsa sabaha kadar öyle uyurduk. boshayallersmile ama fırcasını yedi tabi.
zeynep iyi fikir ama bizimki gel beraber ayda bir maç seyredelim der kesin
zaten ermanla yatıp şansalla kalkıyoruz arabada lig tv duşta lig tv önce benim bunu halletmem lasım
of yaa.aslında eşim çok hevesli beraber vakit geçirelim çok istiyo.şu çocukları bırakacak bi yerimiz olsa.hemen bırıkacagız.geçen sideye tatile giderken ya bunları bırakacak neden bizim bi yeimiz yok başbaşa gderdik dedi.zaten çocuklar yüzünden burnumuzdanda geldi :umursamaz:
zeynep iyi fikir ama bizimki gel beraber ayda bir maç seyredelim der kesin
zaten ermanla yatıp şansalla kalkıyoruz arabada lig tv duşta lig tv önce benim bunu halletmem lasım
yok valla hiç yapamıyorum ben..
benmkiler babalarını görünce coşuyolar..
bi bağrış bi çağrış kızıl kıyamet..
kafam kazan gibi oluyo..
süslensem falan hemen çıkarrım yani..
yalnız olcanki evde ozaman iyi olur..
ahhh canlarım sohbetiniz süper ama ömür efendi durmuyor onu uyutayım.. bende yanında sızmazsam gelirim.. şimdilik hoşçakalın..
iyimiş valla bizimki mümkün değil bırakmaz..
serapcım sende seyrediver maçı nolcak. söyle onada. seninle biseyler yapmak istiyorum. bu maç izlemekse maç izleyelim de.... patlamış mısır patlat. çay yada bira yanina. otur dibine. hem sohbet et hem izle maçı. onunda hoşuna gider belki.
iyidir selmacım..
bırak geçmişi bugüne gel..
kocişle nasıl tanıştınz..anlat baakalım..
serapcım sende seyrediver maçı nolcak. söyle onada. seninle biseyler yapmak istiyorum. bu maç izlemekse maç izleyelim de.... patlamış mısır patlat. çay yada bira yanina. otur dibine. hem sohbet et hem izle maçı. onunda hoşuna gider belki.
kızlar bişey dicem size şimdilik emin değilim ama benim hastalığım 5 gün gecikti yaaageçen ayda bir hafta gecikmişti umarım bişey yoktur stres içindeyim kızlar
kızlar bişey dicem size şimdilik emin değilim ama benim hastalığım 5 gün gecikti yaaageçen ayda bir hafta gecikmişti umarım bişey yoktur stres içindeyim kızlar
işte ben bunu yapıyorum.ama sevirim ben futbol.basketbol.voleybol.şimdi kış sporları başlayacak valla bekliyorumaklinialirimsmile
olmaz kızz.korktugun bişey yoksa tabi..
bende demeyeyim demiştim ama kızlar bende bu ay hamile kalırsam hiç şaşmayınmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?