2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim ben her zaman olmamak koşuluyla yapıyorum.onun için yemek yapıyorum.süsleniyorum.çocuklarım erken yattığı için yumuyorum onla vakit geçiriyorum.ama her zaman olmuyo maalesef..(

anam sende güzel gacısın..
bide güzel foto koymuşsn atarlar tabüü..

sağol canım benim o resim başıma bela olucak değiştireyim bari kendime inat koymuştum ama olmadıı öhüüü

sorma delimidir nedirrr

amann sapıkmı yokkk..kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3canım her zaman olacak degilya.accıkta masum olsun dimi.boshayallersmile

öyle olsun tabi inan neleri özledik ama zaman yok yapmaya en masum şeyleri bile

zeynep iyi fikir ama bizimki gel beraber ayda bir maç seyredelim der kesin
zaten ermanla yatıp şansalla kalkıyoruz arabada lig tv duşta lig tv önce benim bunu halletmem lasım

zeynepcim ben her zaman olmamak koşuluyla yapıyorum.onun için yemek yapıyorum.süsleniyorum.çocuklarım erken yattığı için yumuyorum onla vakit geçiriyorum.ama her zaman olmuyo maalesef..(

yok valla hiç yapamıyorum ben..
benmkiler babalarını görünce coşuyolar..
bi bağrış bi çağrış kızıl kıyamet..
kafam kazan gibi oluyo..
süslensem falan hemen çıkarrım yani..
yalnız olcanki evde ozaman iyi olur..

ay aysegül aynen. gecenlerde hastaydım şöyle sarıldı eşim yatarken bana. anam 5 dk. sonra hadi iyi geceler diyip bıraktı. eskiden olsa sabaha kadar öyle uyurduk. boshayallersmile ama fırcasını yedi tabi.

of yaa.aslında eşim çok hevesli beraber vakit geçirelim çok istiyo.şu çocukları bırakacak bi yerimiz olsa.hemen bırıkacagız.geçen sideye tatile giderken ya bunları bırakacak neden bizim bi yeimiz yok başbaşa gderdik dedi.zaten çocuklar yüzünden burnumuzdanda geldi :umursamaz:

ahhh canlarım sohbetiniz süper ama ömür efendi durmuyor onu uyutayım.. bende yanında sızmazsam gelirim.. şimdilik hoşçakalın..

iyimiş valla bizimki mümkün değil bırakmaz..

zeynep iyi fikir ama bizimki gel beraber ayda bir maç seyredelim der kesin
zaten ermanla yatıp şansalla kalkıyoruz arabada lig tv duşta lig tv önce benim bunu halletmem lasım

serapcım benimked maç delisi.bizdede var lig tv.ama eşm der ya allahtan maç seven bi eşim var.allah razı olsun iş yerinde seni övüp duruyorum.karım maç sever oturur onla maçta konuşuruz dermişkaydirigubbakcemile3 yani ben seyrediyorum..

kız benimkide her zaman olmuyo tabi arada..heleki bu haftalarda pek kötüyüm.ev toplamaktan kendime baktıgım yok..

serapcım sende seyrediver maçı nolcak. söyle onada. seninle biseyler yapmak istiyorum. bu maç izlemekse maç izleyelim de.... patlamış mısır patlat. çay yada bira yanina. otur dibine. hem sohbet et hem izle maçı. onunda hoşuna gider belki.

kızlar bişey dicem size şimdilik emin değilim ama benim hastalığım 5 gün gecikti yaaageçen ayda bir hafta gecikmişti umarım bişey yoktur stres içindeyim kızlar

Selmacım çocuklardan konuşmuyıoruz bu gece pijama partisindeyiz :)
anlat bakalım kocanla nasıl tanıştın

hayatım izliyorum ama benimki öyle böyle değil beşiktaşlı hasta yani yenilsinler oturur ağlar hiç konuşmaz 1 gün boyunca sorun maç izlemek değilki onuda çok yaptım hastalık boyutunda tarifi yok

bence en büyük sorunumuz şu anda cocuklara bakacak birilerini bulamamak. 1 yaşında uyku ve yemek sorununu halledeceğimizi düşünüyorum. o zamanda bi arkadaştan rica edicem artık. ayda bir böyle kaçamaklar yapıcaz.

bu arada aslında ben dahada ileri gidip çiftlerin yılda bir hafta başbaşa cocuksuz tatil yapmaları gerektigini düşünüyorum. o bile o kadar iyi gelirki eminim.

iyidir selmacım..
bırak geçmişi bugüne gel..
kocişle nasıl tanıştınz..anlat baakalım..

biz aynı işyerinde çalışıyorduk sibelcim 40 yıl düşünsem aklımın ucundan geçmezdi evleneceğimiz arkadaşımdı çünkü, iş çıkışlarında çemberlitaştaki nargile cafelere giderdik işyerindeki arkadaşlarla beraber eşimde gelirdi tabi, bir cumartesi günü sadece ikimiz gittik neyse çay falan içtik muhabbet ediyoruz bana bir kızı sevdiğini ama bir türlü söyleyemediğini anlattı bende konuşmalısın falan dedim bana dediki konuşmaya karar verirsem ilk öğrenecek kişi sensin dedi, bir sonraki gidişimizde hani sana bir kızdan bahsetmiştim ya o sensin deyince resmen şoka girdim akannehir aslında hayır olmaz diyecektim ama bir kaç gün sonra bana bir karar verdinmi kararın olumlumu, olumsuzmu diye sorunca olumsuz diyemedim 6 ay sonra da nişanlandık, nişandan 3 ay sonrada evlendik, 10 senedir de evli mutlu ve 3 çocukluyuz kaydirigubbakcemile3

işte ben bunu yapıyorum.ama sevirim ben futbol.basketbol.voleybol.şimdi kış sporları başlayacak valla bekliyorumaklinialirimsmile

kızlar bişey dicem size şimdilik emin değilim ama benim hastalığım 5 gün gecikti yaaageçen ayda bir hafta gecikmişti umarım bişey yoktur stres içindeyim kızlar

olmaz kızz.korktugun bişey yoksa tabi..
bende demeyeyim demiştim ama kızlar bende bu ay hamile kalırsam hiç şaşmayınmafoldumben

bişey olmaz olabilir kız..
daha düzene giriyodur..
benmkide bir hafta gecikti bu ay..

hadi bir haftayı bulamassak bile bir haftasonu kacamagı kesin yapmak lazim.

yada arada mesela ona mesaj atip bi saat verip bi cafede buluşmak cocuklar olmadan. sanki çıkıyormuş gibi. buda romantik olmazmı. hemde komik olur. sonra aksam evde hicbisey olmamış gibi devam.

inşallah değilizdir ayşegül biz aynı gün doğurduk senle bide gene aynı ay hamile kalırmıyız kalırız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…