aaa çok güzelmş..biz aynı işyerinde çalışıyorduk sibelcim 40 yıl düşünsem aklımın ucundan geçmezdi evleneceğimiz arkadaşımdı çünkü, iş çıkışlarında çemberlitaştaki nargile cafelere giderdik işyerindeki arkadaşlarla beraber eşimde gelirdi tabi, bir cumartesi günü sadece ikimiz gittik neyse çay falan içtik muhabbet ediyoruz bana bir kızı sevdiğini ama bir türlü söyleyemediğini anlattı bende konuşmalısın falan dedim bana dediki konuşmaya karar verirsem ilk öğrenecek kişi sensin dedi, bir sonraki gidişimizde hani sana bir kızdan bahsetmiştim ya o sensin deyince resmen şoka girdim akannehir aslında hayır olmaz diyecektim ama bir kaç gün sonra bana bir karar verdinmi kararın olumlumu, olumsuzmu diye sorunca olumsuz diyemedim 6 ay sonra da nişanlandık, nişandan 3 ay sonrada evlendik, 10 senedir de evli mutlu ve 3 çocukluyuz kaydirigubbakcemile3
işte ben bunu yapıyorum.ama sevirim ben futbol.basketbol.voleybol.şimdi kış sporları başlayacak valla bekliyorumaklinialirimsmile
olmaz kızz.korktugun bişey yoksa tabi..
bende demeyeyim demiştim ama kızlar bende bu ay hamile kalırsam hiç şaşmayınmafoldumben
hoşgeldin selmaımm..sende uyuttunmu zeynoyu..
bişey olmaz olabilir kız..
daha düzene giriyodur..
benmkide bir hafta gecikti bu ay..
serapcım benimked maç delisi.bizdede var lig tv.ama eşm der ya allahtan maç seven bi eşim var.allah razı olsun iş yerinde seni övüp duruyorum.karım maç sever oturur onla maçta konuşuruz dermişkaydirigubbakcemile3 yani ben seyrediyorum..
kızlar bişey dicem size şimdilik emin değilim ama benim hastalığım 5 gün gecikti yaaageçen ayda bir hafta gecikmişti umarım bişey yoktur stres içindeyim kızlar
tamam canım sen git.
yok yok benimki bırakır..sever romantikligide susuzlugumuzdan yayılamıyoruz iştekaydirigubbakcemile3
hadi bir haftayı bulamassak bile bir haftasonu kacamagı kesin yapmak lazim.
yada arada mesela ona mesaj atip bi saat verip bi cafede buluşmak cocuklar olmadan. sanki çıkıyormuş gibi. buda romantik olmazmı. hemde komik olur. sonra aksam evde hicbisey olmamış gibi devam.
zeynep iyi fikir ama bizimki gel beraber ayda bir maç seyredelim der kesin
zaten ermanla yatıp şansalla kalkıyoruz arabada lig tv duşta lig tv önce benim bunu halletmem lasım
hayatım izliyorum ama benimki öyle böyle değil beşiktaşlı hasta yani yenilsinler oturur ağlar hiç konuşmaz 1 gün boyunca sorun maç izlemek değilki onuda çok yaptım hastalık boyutunda tarifi yok
bence en büyük sorunumuz şu anda cocuklara bakacak birilerini bulamamak. 1 yaşında uyku ve yemek sorununu halledeceğimizi düşünüyorum. o zamanda bi arkadaştan rica edicem artık. ayda bir böyle kaçamaklar yapıcaz.
bu arada aslında ben dahada ileri gidip çiftlerin yılda bir hafta başbaşa cocuksuz tatil yapmaları gerektigini düşünüyorum. o bile o kadar iyi gelirki eminim.
biz aynı işyerinde çalışıyorduk sibelcim 40 yıl düşünsem aklımın ucundan geçmezdi evleneceğimiz arkadaşımdı çünkü, iş çıkışlarında çemberlitaştaki nargile cafelere giderdik işyerindeki arkadaşlarla beraber eşimde gelirdi tabi, bir cumartesi günü sadece ikimiz gittik neyse çay falan içtik muhabbet ediyoruz bana bir kızı sevdiğini ama bir türlü söyleyemediğini anlattı bende konuşmalısın falan dedim bana dediki konuşmaya karar verirsem ilk öğrenecek kişi sensin dedi, bir sonraki gidişimizde hani sana bir kızdan bahsetmiştim ya o sensin deyince resmen şoka girdim akannehir aslında hayır olmaz diyecektim ama bir kaç gün sonra bana bir karar verdinmi kararın olumlumu, olumsuzmu diye sorunca olumsuz diyemedim 6 ay sonra da nişanlandık, nişandan 3 ay sonrada evlendik, 10 senedir de evli mutlu ve 3 çocukluyuz kaydirigubbakcemile3
ahhh canlarım sohbetiniz süper ama ömür efendi durmuyor onu uyutayım.. bende yanında sızmazsam gelirim.. şimdilik hoşçakalın..
inşallah değilizdir ayşegül biz aynı gün doğurduk senle bide gene aynı ay hamile kalırmıyız kalırız valla
inşallah değilizdir ayşegül biz aynı gün doğurduk senle bide gene aynı ay hamile kalırmıyız kalırız valla
aaa çok güzelmş..
maşallah nazar değmesin..
hadi beee...de bakalım..
biz önceden yağmurda yürürdük ıpıslak olurduk aptal aşık derdik birbirimize offff yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?