2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa çok güzelmş..
maşallah nazar değmesin..

hadi beee...de bakalım..

eşim maç delisi değildir lig tv falan yok ama yorum programlarını seyreder formula izler ben de seyrederim onunla

kızlar bişey dicem size şimdilik emin değilim ama benim hastalığım 5 gün gecikti yaaageçen ayda bir hafta gecikmişti umarım bişey yoktur stres içindeyim kızlar

yok kız yoktur yoktur

tamam canım sen git.

yok yok benimki bırakır..sever romantikligide susuzlugumuzdan yayılamıyoruz iştekaydirigubbakcemile3

:roflol:

aaa bu çok güzel..
aslında ben istesem yapabilirimde annmlere bırakırım..
ama utanırım babamdan sonra..
burak biraz büyüsün bunu yapıcam valla..

hayatım izliyorum ama benimki öyle böyle değil beşiktaşlı hasta yani yenilsinler oturur ağlar hiç konuşmaz 1 gün boyunca sorun maç izlemek değilki onuda çok yaptım hastalık boyutunda tarifi yok

ayy seninkidemi beşiktaşlı..benim kocada..çok koyu benimkide..ayy yakın olsak bunlar kesin kanka olurlarkaydirigubbakcemile3 ama ben gs lıyım..para vercem sana ne kadar istiyosan dön der..yokk dönmem derim gıcık olurkaydirigubbakcemile3

ayyy sen beni okuyon valla..kesinlikle yılda hadi bi haftayı geçtim 3 gün yeter yaa..bence asıl sorun emmelerii..emme işi bitince birilerini bulmak..benimki biberon bile almıyo ahh ahh:umursamaz:

ayyy ne güzel yaaa..nasip işke selma..allah bozmasın.maşallahhh,.

ya aysegül doruk ta aynı. ne emzik ne biberon. hem cokseviniyorum böyle oldugu icin hemde bazen daral geliyor. ama gecicek artık sütüm azaldı. şurda 3 aydaha sıkıcam dişimi. sonra artık ona delikanlı muamelesi yapıcaz evde :)

yok anam benmki bırakmaz..
ayyy ne monoton kocam var..
bazen diyorum tam ev hanımı olacak adamsın bende erkek olsam ne iyi olurdu..
yaşasın monotonluk diyoklava:

kızlar doruk umun yeni resimlerine yorumlarınız icin teşekkürler. cok şekerdi dayanamadım koydum valla.

biz önceden yağmurda yürürdük ıpıslak olurduk aptal aşık derdik birbirimize offff yaaaa

diyorum erkek olsam şöyle sürpriz yaparım böyle yaparım..
dnliyo ancak....
benide monoton etti adam yaaa..

Anacım bi iki dakka çıktık Esrea yı uyutalım diye amma kaynatmışınız.
Zeynep benim acayip planlarım var senin dediğin gibi. Esra az daha büyüsün baharda Armada otelden yer ayırtacağım. Odaları ve kahvaltısı çok otantik. Valla 24 saat Esrasız bir gün planlıyorum ama şimdi değil. Şu sorunları halledip maddi açıdan azcık rahatlamamız lazım. Sadece eşime değil bana da doping olacak..
Bi de benim yaptığım hata var. O bana sırtını dönğünce ben de sinirlenip ona sırtımı dönüyom.Dur bu akşam acık sırnaşayım bakayım

inşallah değilizdir ayşegül biz aynı gün doğurduk senle bide gene aynı ay hamile kalırmıyız kalırız valla

ayyy dur kız..

aaa çok güzelmş..
maşallah nazar değmesin..

hadi beee...de bakalım..

çok üzgünümki oldu bi kaçamak.yani tam degil.ben daha korunmuyorum.malum daha adet olmadımya.onu beklerken biz geri çekme metodunu kullanıoruz...ama bi ara kaçırdık gibi geliyo.hemen kaltım gitti yıkandım ama ben deli oldum diebilirim sinirden.söylene söylene adamın başını yedim.üçüncü olursa kenden bakarsın faan.yok böyle olmayacak ben adet falan beklememeye karar verdim.yerleşeyim.hemen adet söktürücü alıp.hapıma başlayacagım.böyle olmayacak eyime kalırsa ben yakında çürncüü alırım kucagıma.bi daha bu hata olmamalı.eşimde olmadı diyo ama insan hissetmezmi dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…