2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sana arkadaşım hiç üşenmemiş bir sürü şwey hazırlamışssın daha ne olsun akşama anlatırsın bize neler yaptıklarını bide sorması ayıp balkabağını nerden buldum çorbası çok yayarlıymış ama ben bulamadım

didemcim haklısın canım senin durumun farklı.Allah seni iyi bir cicianneyle karşılaştırmış
zeyl iyi oturmalar canım ohh menüde süper valla afiyet olsun
valla hafta sonu o kadar çabuk geçiyoki işler bile kalıyo bazen ama herşey bi kişiye bakıyo maalesef

Evlenmeden önce asla çalışmadan yapamayacağımı düşünürdüm. Evlendikten sonra zaman yavaş yavaş yetmemeye başladı. Bebekten sonraki doğum iznimde hep evde kalmak zorunda kaldığım için çok sıkıldım ve ilk çalışmaya başladığımda dışarda olmayı özlemiş olduğumu farkettim. Ancak sabah bebeği bırakıp gittikçe ve akşam aldıktan sonraki kısıtlı zamanda evle ilgili sorumluluklarım çakıştıkça ev hanımlarını kıskanır oldum. Bebeğimle daha kaliteli zaman geçirebilmek isterdim. Hiç bir an geri dönmeyecek ve o öyle hızlı değişiyor ki...

canım orası hepimiz aynıyız bende 5:45 de evde oluyor ancak küçüğü alıp eve geçiyorum küçüğün yemeğini koyuyyorum hemen sonra nevanın okumalarını yapıyoruz biraz arkasından oyun oynuyoruz üçümüz saat 7 oluyor babamız geliyor neva ve babası yemek yerken bende revnaya yediriyorum mümkün mertebe ben akşam yemeği yememeğe çalışıyorum arkasından kızları temizle yatır saat 8 oluyor mutfağı topluyorum 9 gibi bende yatıyorum çoğu zman salı akşmları öyle bir geçer zamankiş dizisini bir tek kaçırmadan izliyorum yoksa erkenden sızıyorum sade sen öyle değilsin moralini bozma

slm kızlar nasılsınız
of n çok fena grip oldum ya
oğluşa geçemse bari
kafamı tuttamıyorum
eskiden olsa vurup kafayı yatardım
şimdi değil yatmak oturamıyom bile

zannımca sen depresyondasın

Benim de kayınvalidem annen gibi. Yemek yapmaz bi de okuldan gelirim Gülşah acıktık der. Daha Eflal'in bi kere bile altını değiştirmişliği yoktur. Sadece bi kere mama yedirdi onda da ben rica ettim. Doğumumda yanımda kalmak istedi refakatçi yatağına bi yattı sabah kalktı. Zavallı annem ve eşim dönüşümlü olarak yanımdaki koltukta uyudular.Bebeğe bakmayacağını zaten bebek olmadan söylemişti. Şimdi ama annem bakıyor ya sanki bakacakmış gibi gelir bakarım diyor. Bakmayacağı garanti olunca tabii iyi adam oluyor işte.

slm kızlar nasılsınız
oğluşa geçemse bari
kafamı tuttamıyorum

geçmiş olsun hemen maske tat burcunun yokluğunu hissetirmeyeyim sana burun aspiratörü aldınmı bakayım

yok kız sendekafamçokkarıştı..
çalışmayı düşünüyorum..
hıımm o zaman iyi bende ,kz bulana kadar devam diyeceksin sandım :)))

bendede eskiden çok oluyodu bu durum ama sonra sonra alıştım bide ben çok sık giremediğimde takipde edememekten alıştım yazıp çıkar oldum ne kadar kötü olsada

benim annem doğuma bile gelmedi hastanede saolsun kocam baktı 1 hafta sonra oda ben artık telefonlarına çıkmamamaya başlayınca lütfedip geldi

Takılıyorum Esmacım yerimseniben
Elifcim Toprakın düzenli uykusu var.İşimi planlayabiliyorum bu yüzden.Sabah uyanır uyanmaz günümü planlarım ben.Çalışırken de böyleydi.Bu düzen yetişebiliyorum sanırsam..
Uyku düzeni olmayınca çocuğun ister istemez iş yarım kalıyor

slm kızlar nasılsınız
oğluşa geçemse bari
kafamı tuttamıyorum
slm cnm
aynen bende hastayım
ne yatması ya bebişlerle ilgilencez hasta hasta kollarım tutmuyo düşürücem die korkuyom adamda 5 dk tutar al der hemen iyi oluruz inş. ben 20 gün kendime zor gelirim d

benimki yemek yapar oğlumada bakıcam die can atar hatta hasta olmasa bakıcaktı da
ama yaptığı şeyi söyler arada bide bizim biyere gitmemizi istemes ona kalsa onu yanlız bırakıp gidiyoz hepsi ayrı terane işte cnm

keşke uyku düzeni olsa yada uyuduğu zaman nekdar uyucağını bilsem bende herşeyi planlayıp yapmaya bayılırım da işte

OFFF YAZDIM YAZDIM BİRSÜRÜ ALINTI YAPTIM
OĞLAN Bİ BASTI BİYERE UÇTU HEPSİ....
divane sağol canım bim
aspiratörü söyledik yokmuş eczande
bakalım sipariş ettik
gelmezse netten alıcaz inş.
essamiyet snin adın neydi canım ya geçmiş olsun çok
nane limona verek kendimizi bi süre:)

nur geçmiş olsun canım çabucak iyileş vikslet kendini eşine
bülbül canım daha rahat olmaya çalış.kayınvalidende alemmiş yani hiç gelmeseymiş daha iyiymiş kızıyorum ben böyle insanlara ama hepimizin başında var işte.
esma sende iç bişiler kız
ah bende bayılırım düzenli hayata ama bebişlerden sonra alt üst oldu herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…