2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de bişey yapsa kesin her yerde söyler onu. Abartır da tabii. Bir hafta kaldı bende bi balkon yıkadı kırk yerde lafı geçti. Kapının önü ayakkabılardan toz olmuş onu şöyle bi aldı toz beziyle üç gün eve gelene ay yeni sildim lütfen basmayın dışarda çıkarın dedi.:tomato:

benim annem doğuma bile gelmedi hastanede saolsun kocam baktı 1 hafta sonra oda ben artık telefonlarına çıkmamamaya başlayınca lütfedip geldi

uyyy nye gı..
kocanla evlenmeni falanmı istemedi..
sen anlattıkça benm arkadaş geliyo aklıma..
oda hiç gidip gelmez çocuklarına da bakmaz..
ama o kocasını istemedi...

keşke benim annemde yakınmda olaydı bende çalışabilseydim çok sevdiğim öğretmenliği yapamıyorum alaraya benden başka kimse olmadığı için bakıcak burda kimim kimsemde yok kayınvalide görmeye bile ayda yılda bir gelir zaten ona asla bırakmam bakıcıyda mümkün değil güvenemem mecbur 3 yaşına kadar evdeyim sonra kreşe göndermeyi planlıyorum

valla kızlar ben evlenmeden önce çalışıyordum.. evlendim başka şehire geldim işi bıraktıp dolayısıyla sonra ömür olunca başlayamadım.. bir müddet daha ömüre ben bakmak istiyorum ondan sonra çalışmak istiyorum..

amannnn kadına bak..
bi yaptım 10 söylerim diyo yani...
aman bunların gelmelerinden gelmemeleri iyi..

canım esma benim adım
sağol cnm

eve gidiim yapıcam bişiyerr cnm ama 2 hafta ayılamam ben şimdi dinlenme imkanımızda olmadığı için

ay uyuzz :dilcikar:
insan sinir oluyo ama öle kalıyo off offff
aslında kötü olsada güzelbir durum kendi annemden uzak olmak isteemezdimde diğerini senin gibi görmek için neler vermezdim heralde kaydirigubbakcemile3

canım inş. hayırlı bi zamanda güzel bir iş bulursun sende

selam kızlar zeyneple uğraşıyorum sabahtan beri yapışık ikiz gibiyiz kucağımdan bıraktığım an ağlamaya başlıyor hastaya iyice nazlandı cimcime, ama bugün çok şükür biraz daha iyi gibi burnu hala akıyor ama hapşırması azaldı,limonlu ıhlamur ve mandalina suyu içirmeye çalışıyorum zorlada olsa,tavuk suyuna çorba yapmıştım onu yedirdim şimdi, birde aferin şurup içiriyorum inş.antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırız,bugün sohbetlerinize katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum cadı kızımdan fırsat buldukça hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun ....

ben açamadım sen açtıysan bana mail atarmısın hülya sana özelden mail adresimi göndereyim

şimdi gönderdim canım..

kızzz olaur demişken kaçırma bu fırsatı..sonra vazgeçer kesin benden söylemesi.

maşallah ne çok uğraşmışsın,ellerine sağlık canım.

uyyy nye gı..
kocanla evlenmeni falanmı istemedi..
sen anlattıkça benm arkadaş geliyo aklıma..
oda hiç gidip gelmez çocuklarına da bakmaz..
ama o kocasını istemedi...

aynen ben de onu sorcaktım..ağzımdan aldın lafı :)

o durumdan bende memnunum cnm eşim göndermiyo kaynanaya beni onlarda ayda bir belki geliyolar alara için o kadar

selam cnm benim nazlı kuşum iyileşir inş hemencecik

selmacım zeynep iyileyiş inş. hemen bi hasta oluyolar huyları değişiyo ya
limonlu mandalinalı ıhlamur bende yapıyım oğluma ya

kızlar ben serapın yaptığı meyve irimik karışımını yaptım
armut,elma, kuru kayısı, irmik, birazda tam buday unu ekledim pişirdim blendrdan geçtim
aynı kavanoz mamaları gibi oldu ya yedi oğlum maşallah böle arada değişik meyveler katara yapıcam
kuru incir alıcam bi ara onuda eklicem

yarasın paşaya...
bnde kuru üzüm sipariş verdm..onla yapıcam..

o durumdan bende memnunum cnm eşim göndermiyo kaynanaya beni onlarda ayda bir belki geliyolar alara için o kadar

selam cnm benim nazlı kuşum iyileşir inş hemencecik

annesine göndermeyeni ilk defa duydumohaoldumsmile...
aaa ne hoşmşalkisalkisalkis

ecem e ne masajı yaptırıyo reyhan..? geçen geçmiş olsun diye yazdıklarınızı görmüştüm ama grip sanmıştım ben..bilen biri söyleyiversin..

selam canlarım nasılsınız
çalışma meselesi ben valla çok ememnunum çalışmamaktan ama alışkanlık çalışmadım hiç ama istediğim iş olsaydı isterdim bende....
esma mesela yapmışın ya o meyveli karışımı en zaman veriyon hangi öğün yerine veriyon....arada versem yeemzde benimki...

sonuçları aldık durum aynı yarına bi ultrason daha istemiş yarında doktordayız...ameliyet olacak olmazsa allah korusun ilerde böbreği çürüyebilirmiş sorun böbrekte değil böbrek giriş kanalındaymı darmış çok moralim bozuldu ağladım ama şükrettim sonra allah dermansız dert vermesin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…