benimki yemek yapar oğlumada bakıcam die can atar hatta hasta olmasa bakıcaktı da
ama yaptığı şeyi söyler arada bide bizim biyere gitmemizi istemes ona kalsa onu yanlız bırakıp gidiyoz hepsi ayrı terane işte cnm
benim annem doğuma bile gelmedi hastanede saolsun kocam baktı 1 hafta sonra oda ben artık telefonlarına çıkmamamaya başlayınca lütfedip geldi
Bizimki de bişey yapsa kesin her yerde söyler onu. Abartır da tabii. Bir hafta kaldı bende bi balkon yıkadı kırk yerde lafı geçti. Kapının önü ayakkabılardan toz olmuş onu şöyle bi aldı toz beziyle üç gün eve gelene ay yeni sildim lütfen basmayın dışarda çıkarın dedi.:tomato:
canım esma benim adımOFFF YAZDIM YAZDIM BİRSÜRÜ ALINTI YAPTIM
OĞLAN Bİ BASTI BİYERE UÇTU HEPSİ....
divane sağol canım bim
aspiratörü söyledik yokmuş eczande
bakalım sipariş ettik
gelmezse netten alıcaz inş.
essamiyet snin adın neydi canım ya geçmiş olsun çok
nane limona verek kendimizi bi süre:)
eve gidiim yapıcam bişiyerr cnm ama 2 hafta ayılamam ben şimdi dinlenme imkanımızda olmadığı içinnur geçmiş olsun canım çabucak iyileş vikslet kendini eşine
bülbül canım daha rahat olmaya çalış.kayınvalidende alemmiş yani hiç gelmeseymiş daha iyiymiş kızıyorum ben böyle insanlara ama hepimizin başında var işte.
esma sende iç bişiler kız
ah bende bayılırım düzenli hayata ama bebişlerden sonra alt üst oldu herşey
Bizimki de bişey yapsa kesin her yerde söyler onu. Abartır da tabii. Bir hafta kaldı bende bi balkon yıkadı kırk yerde lafı geçti. Kapının önü ayakkabılardan toz olmuş onu şöyle bi aldı toz beziyle üç gün eve gelene ay yeni sildim lütfen basmayın dışarda çıkarın dedi.:tomato:
aslında kötü olsada güzelbir durum kendi annemden uzak olmak isteemezdimde diğerini senin gibi görmek için neler vermezdim heralde kaydirigubbakcemile3keşke benim annemde yakınmda olaydı bende çalışabilseydim çok sevdiğim öğretmenliği yapamıyorum alaraya benden başka kimse olmadığı için bakıcak burda kimim kimsemde yok kayınvalide görmeye bile ayda yılda bir gelir zaten ona asla bırakmam bakıcıyda mümkün değil güvenemem mecbur 3 yaşına kadar evdeyim sonra kreşe göndermeyi planlıyorum
valla kızlar ben evlenmeden önce çalışıyordum.. evlendim başka şehire geldim işi bıraktıp dolayısıyla sonra ömür olunca başlayamadım.. bir müddet daha ömüre ben bakmak istiyorum ondan sonra çalışmak istiyorum..
ben açamadım sen açtıysan bana mail atarmısın hülya sana özelden mail adresimi göndereyim
valla gelecekle ilgili planlarım var..
olmuyo böyle evde..
iş ortamını özledim..
annmlere uzağız malum..
seneye onlara yakın taşınalım diyoruz..
annm baksın çocuklara ben çalışayım..
ama bi sorun var..
biz burda eşimin patronunun evinde oturuyoruz
kira vermiyoruz yani..
o yüzden çakıldık kaldık buraya..
ogün eşime çıtlattım..
dedim çıkalım burdan böyle böyle yapalım.
tmm demezmi şok oldum..
istersen hemen çıkalım dedi..
yok dedim seneye olsun..
du bakalım nasıl olcak..
ozamn bide kira çıkacak başımıza..
hazır evden çıkacaz..
Bugün Topitopumun iki arkadaşı gelicek kızlaaarsositososito
İlk kez arkidiş ağırlıcaz oğlumla evde çok heyecanlıyızzzemuszemus
Yetişkinlere özel menü hazırlanıyoda bebiklere neden hazırlamıyoz diye düşündüm balkabağından tatlı yaptım sıpalara opuyorumnanaktan
Tavuk haşladım suyuna güzel bi tahıl pilavı yapim+cacık bi de ıhlamur kaynattım taze mandalinayla bi iki damla limon sıkıp servis yapıcam ay çok eğlencelikaydirigubbakcemile3
Bi de değişik olsun domatesli kereviz yapraklı şehriyeli bi çorba yapim kocam çok sever Toprakta sevmişti bi kere yaptım inşallah bebiklerde beğenirzemuszemus
Merhaba dedik kimse oralı olmamışmafoldumben
Alınan arkadaşlara kızardım demek insan alınabiliiimirmirmirmir
uyyy nye gı..
kocanla evlenmeni falanmı istemedi..
sen anlattıkça benm arkadaş geliyo aklıma..
oda hiç gidip gelmez çocuklarına da bakmaz..
ama o kocasını istemedi...
canım esma benim adım
sağol cnm
eve gidiim yapıcam bişiyerr cnm ama 2 hafta ayılamam ben şimdi dinlenme imkanımızda olmadığı için
ay uyuzz :dilcikar:
insan sinir oluyo ama öle kalıyo off offff
aslında kötü olsada güzelbir durum kendi annemden uzak olmak isteemezdimde diğerini senin gibi görmek için neler vermezdim heralde kaydirigubbakcemile3
canım inş. hayırlı bi zamanda güzel bir iş bulursun sende
selam kızlar zeyneple uğraşıyorum sabahtan beri yapışık ikiz gibiyiz kucağımdan bıraktığım an ağlamaya başlıyor hastaya iyice nazlandı cimcime, ama bugün çok şükür biraz daha iyi gibi burnu hala akıyor ama hapşırması azaldı,limonlu ıhlamur ve mandalina suyu içirmeye çalışıyorum zorlada olsa,tavuk suyuna çorba yapmıştım onu yedirdim şimdi, birde aferin şurup içiriyorum inş.antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırız,bugün sohbetlerinize katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum cadı kızımdan fırsat buldukça hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun ....
kızlar ben serapın yaptığı meyve irimik karışımını yaptım
armut,elma, kuru kayısı, irmik, birazda tam buday unu ekledim pişirdim blendrdan geçtim
aynı kavanoz mamaları gibi oldu ya yedi oğlum maşallah böle arada değişik meyveler katara yapıcam
kuru incir alıcam bi ara onuda eklicem
o durumdan bende memnunum cnm eşim göndermiyo kaynanaya beni onlarda ayda bir belki geliyolar alara için o kadar
selam cnm benim nazlı kuşum iyileşir inş hemencecik
kızlar ben bi forum açmak istiyorum. bilen varmı nasıl yapıcamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?