2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşcum dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin..o kadar zor süreçlerden geçtin, tansiyondu,erken doğumdu.. inş Allah'ın izniyle bunu da atlatacaksınız..bol bol dua edicem sana canım..ameliyat gününü söyle, kısmet olursa akşamında ablamla okuruz...

canlarım benim sizi okadar çok seviyorum ki allahın sevdiğ kuluyum ki burda sizinle tanıştım allah hepinizden razı olsun

hüğlyacım saol allah razı olsun daha gün vermedilerki canım işte yarın yine ultrason istediler belli olsun sölerim çok saol canım

kız serap derinide kokoş yapıcan sen bu gidişle

valla yapıcam didem çok seviyorum taştı,puldu vs.kızı şekildne şekile sokuyorum neyapayımm

evet çok güzel. tam derine göre. ama sen bunu böyle bırakmazsın,üstünü süslersin kesin :) kız zaten yok mu derinin böyle bişeyi..resimlerde gördüm ben.

bak nasılda biliyo hülyacım:))) varda o bolero bu daha farklı.

kokoş oldu bile anacım..taçlar,kürkler..süslü süslü ayakkabılar..takılar,tokalar..

ay valla sorma bayılıyorum pul taş= SERAP+DERİNalkisalkisalkis

inşallah teyzesi aşacaz bunlarıda uımudumuz ooo
saol canım doğru tabi ama gelde yüreğime sor
ah canım içime su serptin allah razı olsun inşallah bizimkide öle olur doktorda dedi iştahını da etkilermiş
saol canım inşalalh amin
ah canım dimi minik kahraman benim oğlum teyzesi allah arzı olsun siz benim canım sınız ya
fatoşcum ben normalde evde olunca yapıyordum yoğurduyla karıştırıp yediriyorum bugün sabahleyin ciciannemizede hazırlayıp bıraktım bakalım yedirebilecekmi
hım evet yoğurtla olur saol canım bende öle yapım
ben kaçar..
çorbayı yemedi...
kek yaptım inş onu yer..
kız kekei nasıl yiyo
ah canım arkadaşım yüreğin gibi güzelinsanlarla karşılaşinşallah saol canım belli değil yarın yine ultraon istyolar baklım belli olunca okursun teyzesi...

fatoşcum üzülme lütfen.. ne hastalıklar var adını bilmediğimiz allah korusun allah korusun bebişlerimizi hem bak kendin diyorsun allah dermansız dert vermesin ne yapalım.. ameliyatsa ameliyat arkadaşım sıkma canını..

olmazzzz biz istanbulda değiliz... )))))) işin espirisi tabi bu canım.. ne kadar güzel olur ahh ahh çocuklar için ben bile keşke bi kreş gibi birşey olsa da ömürr yaşıtlarıyla oynansa diye düşünüyorum.. sen iyi düşünmüşsün arada toplanıp hoşça vakit geçirirsiniz.. hem siz hem bebişler

allah razı olsun bak ne kadar güzel en azından cicianneniz var.. allah ondan razı olsun..

çok güzel serap.. ömürün var öyle bişi tabi bu kadar kokoş değil :))) erkek için kahverengi kürklü yelek..

annesine göndermeyeni ilk defa duydumohaoldumsmile...
aaa ne hoşmşalkisalkisalkis

he canım öyle valla arası iyiy değil annesigille ondan

cnm arkadaşım üzülme arasımız gelir bununda üstesinden Allah ın izniyle dualarımız seninle bak gör hiçbişiciği kalmıycak paşamızın

cuma ankaraya gidiyorum istanbul iptal olmuştu ne güzel..benim bu işlerden bi kaçamak yolu bulmam lazım..neyseki günü birlik olcak..

fatoşcum rabbim en kolay şekilde kurtarsın arasımızı
dualarla tam destek yanındayz inş.
hülya nie gidion sn ankaraya

fatoşcum iyi olacak allahın izniyle inş.dualarımız aras paşayla, allah dermansız dertler vermesin dediğin gibi canım arkadaşım içini ferah tut.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…