☞ Andywawa Scottish Krk Bebek Yelei; 10070 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
kızlar bakın çok beğendim ben bunu yaa
☞ Andywawa Scottish Krk Bebek Yelei; 10070 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
kız serap derinide kokoş yapıcan sen bu gidişle
evet çok güzel. tam derine göre. ama sen bunu böyle bırakmazsın,üstünü süslersin kesin :) kız zaten yok mu derinin böyle bişeyi..resimlerde gördüm ben.
kokoş oldu bile anacım..taçlar,kürkler..süslü süslü ayakkabılar..takılar,tokalar..
inşallah teyzesi aşacaz bunlarıda uımudumuz ooofatoş canım geçmiş olsun şöyle düşünki dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin.aras paşa upuzunnn yolları aştı ne zorluklarla geldi bunuda atlatacak.önceden biz her zaman yanındayız hatta bak aras paşanın bir sürü arkadaşıda yanında güçlü ol canım benim
saol canım doğru tabi ama gelde yüreğime soryaz hele kız..yapalım hemen benmki çorbayı yine yemedi canavar...
hayırlısı olsun canım..ameliyatsa olsun..ilerde sıkıntı yaratacağına şimdi olur..
üşütmştü canım..ciğerlerine kadar inmş oda...masaj yapılıyomuş orda..
bizim burda hayal tabi...
hıımm..keyfine düşkünlüğünden ha..
ah canım içime su serptin allah razı olsun inşallah bizimkide öle olur doktorda dedi iştahını da etkilermişhiç sıkma canını faqtoşcum benim arkadaşımın kızıda aras gibiydi geçen yıl ameliyat oldu çocuk kurtuldu valla bide onun anne baba direndi ameliyat olmamak için çocuk sürekli antibiotik kullanıyordu hep idrar yolu enfeksiyonu oluyordu hiç kilo alamıyordu çocuk maşallah şimdi topaç gibi niye daha önce yaptırmadık diye hayıflanıyorlar şimsi
saol canım inşalalh aminkuru üzüm aklıma gelmemişti bak
ben zeylin trifi için aldım yulaf unu bulamadım dün mamaya kattım azcık işte
sağol cnm yaz tarifini beklerizz
canım ben karşımı halasına gönderdim oda sanırım öğleden sonra yediriyo ben artık
öğün sırası yapmıyorum pek
cnm aras bu testen sona ameliyat olucak sa Allah yardımcınız olsun tez şifalar dilerim
ağlama diyoz sana kolay diyoz ama ALlah dermansız hastalık vermesin aman bunla atlatsın
ah canım dimi minik kahraman benim oğlum teyzesi allah arzı olsun siz benim canım sınız yafatoşcum şimdi gördüm. canım yıpratma kendini. üzülmemek ne mümkün tabiki ama geçicek buda merak etme. daha kötü bisey olmasın diye dua et herzaman. serapın dedigi gibi aras a bizim ve kardeşlerinin duası yeter. o hepimizin kahramanı oyle kahraman olmak kolay mı dimi ama... sende güçlü ol kötü şeyler getirme aklına. hep gülsün yüzün. üzme arasıda.
hım evet yoğurtla olur saol canım bende öle yapımfatoşcum ben normalde evde olunca yapıyordum yoğurduyla karıştırıp yediriyorum bugün sabahleyin ciciannemizede hazırlayıp bıraktım bakalım yedirebilecekmi
kız kekei nasıl yiyoben kaçar..
çorbayı yemedi...
kek yaptım inş onu yer..
ah canım arkadaşım yüreğin gibi güzelinsanlarla karşılaşinşallah saol canım belli değil yarın yine ultraon istyolar baklım belli olunca okursun teyzesi...fatoşcum dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin..o kadar zor süreçlerden geçtin, tansiyondu,erken doğumdu.. inş Allah'ın izniyle bunu da atlatacaksınız..bol bol dua edicem sana canım..ameliyat gününü söyle, kısmet olursa akşamında ablamla okuruz...
selam canlarım nasılsınız
çalışma meselesi ben valla çok ememnunum çalışmamaktan ama alışkanlık çalışmadım hiç ama istediğim iş olsaydı isterdim bende....
esma mesela yapmışın ya o meyveli karışımı en zaman veriyon hangi öğün yerine veriyon....arada versem yeemzde benimki...
sonuçları aldık durum aynı yarına bi ultrason daha istemiş yarında doktordayız...ameliyet olacak olmazsa allah korusun ilerde böbreği çürüyebilirmiş sorun böbrekte değil böbrek giriş kanalındaymı darmış çok moralim bozuldu ağladım ama şükrettim sonra allah dermansız dert vermesin dimi
didem annelerimiz ve sıkıntılarımız aynı canım. bende annemden dolayı cok kırgınlıklarım kızgınlıklarım var.
yaren bende yeni konu açma yeri yok ya. açamadım.
sibel ya ben bi forum acim diyorum. "2010 şubat bebekleri oyun grubu" bi grup kursak şöyle oyun gurubu olsa. artık bizim oglanın iyice arkadaşa ihtiyacı var gibi geliyor bana.
sorma bende çok kırgınım o yüzden yılda 2 sefer falan gidiyorum yoksa izmit şurdan ne kadarlık yer çok dertliyim çokkkk geçen yıl eşim 1 hafta hastanede yattı ben hamileyim nevayı beklemeye bile gelmedi saolsun ciciannesiş kadın hemen gelip aldı baktı hatta ben söylemeye utandım arayamadım 2 gün bizimle hastanede kaldı yeğenide bizim yattığımız hastanede başhemşire o arayıp söylemiş kadıncağız bir baktım gelmiş bir sürüde söylendi neden haber vermedin diye doğum yaptuım kadıncvağız hoşafıma kadar hastaneye getirdi şimdi ben bu kadının hakkını nasıl öderim
annesine göndermeyeni ilk defa duydumohaoldumsmile...
aaa ne hoşmşalkisalkisalkis
selam canlarım nasılsınız
çalışma meselesi ben valla çok ememnunum çalışmamaktan ama alışkanlık çalışmadım hiç ama istediğim iş olsaydı isterdim bende....
esma mesela yapmışın ya o meyveli karışımı en zaman veriyon hangi öğün yerine veriyon....arada versem yeemzde benimki...
sonuçları aldık durum aynı yarına bi ultrason daha istemiş yarında doktordayız...ameliyet olacak olmazsa allah korusun ilerde böbreği çürüyebilirmiş sorun böbrekte değil böbrek giriş kanalındaymı darmış çok moralim bozuldu ağladım ama şükrettim sonra allah dermansız dert vermesin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?