Selam bayanlar, nasılsınız .. ben oğluşumla uğraşıyorum bugün 2. ay aşılarımızı olduk sonrada doktorumuza kontrole gittik çınarımın 6430 kg 60 cm de boyu olmuş gayet iyi dedi doktorumuz herşey yolunda gidiyormuş hatta bazen geceleri mama veriyorum huzursuz olunca verme dedi doktorumuz sütün yeterince besliyor dedi kakasına baktı sarımsıydıu kakamız hiç problem değil sağlıklı olduğu için böyle dedi 3. yadada rotavirüsü aşısını yapalım dedi geldik şimdi uyuyor ama bıraz huzursuz hersese kalkıyor aglıyor bakalım gece ne yapıcaz ....
Selam bayanlar, nasılsınız .. ben oğluşumla uğraşıyorum bugün 2. ay aşılarımızı olduk sonrada doktorumuza kontrole gittik çınarımın 6430 kg 60 cm de boyu olmuş gayet iyi dedi doktorumuz herşey yolunda gidiyormuş hatta bazen geceleri mama veriyorum huzursuz olunca verme dedi doktorumuz sütün yeterince besliyor dedi kakasına baktı sarımsıydıu kakamız hiç problem değil sağlıklı olduğu için böyle dedi 3. yadada rotavirüsü aşısını yapalım dedi geldik şimdi uyuyor ama bıraz huzursuz hersese kalkıyor aglıyor bakalım gece ne yapıcaz ....
Kızlar banada cetvel yapalım yardımcı olun lütfen....
dogum tarıhı ne zaman?
kucucuk cocugun yanında sıgara mı yakılırmıshaklısın valla senin işin çok daha zor.allah kolaylık versin hemde bol sabır versin..
iyiler şükür.ablası bi problem yaratmıyo şükür..
zeynebim ne yapalım işte herkes kaderini yaşıyo maalesef..(((
eşim sigara içer ama balkonda.hep böyleydi.sonra bişeyler agzına alır kokusu gitsin diye..şimdilik başkalarıda özen gösteriyo.zeyno küçükken adanaya gittik.abisi yahımızda sigara yaktı.tabi onlar çocuklarının yanında fosur fosur içiyo.ayy benim koca bi sinirlendi.abi ne yapıyosun sen dei. hemen söndürdü.go gün bu gün onlarda dikkat eder.çünkü eşimin kızacagını biliyorlar..)))
iyi bari hadi gözün aydın...
benim açıkta hep bakamıyorum.defnede uyandı.uyut beni der gbi bakıyo bana uyutmaya çalışıyorum...
[maşallah iyi kalabalıgız...
oyyy kuzeyede masallahhhhhoşgeldin canım.. yarın bende aşıya götürcem kuzeyi.verem aşısı vurulcak doktor ateş yapmaz dedi ama korkuyorum inşallah bişey olmaz..maşallah kocaman olmuş senin ki..bizde 5300 gr 57.5 cm olmuşuz..
kızlar benim oğluşum 72 günlük oldu 5490 gram iiimi sizcee
2500 doğmuştu
boyuda 56 santim olmuş 47 santimdi[/QUOT
bence gayet iyi kiloda almış,boyuda uzamış maşallah...
2500 doğmuştu
boyuda 56 santim olmuş 47 santimdi
dogum tarıhı ne zaman?
yarına misafirim gelcek yemekli.akşamdan yapmam lazım bişeyler.anam akşamları pestilim çıkıyo.bişey yapacak dermanım kalmıyo.offffff........
slm bn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
nassınız bakalım geçmişe bi bakiim hemencik
kızım bana mail atmış
Anneciğim,
Nihayet yazmayı öğrenebildim, hatta babam sayesinde internet girip mail adresi bile aldım sen uyurken, senin yanında konuşmaya henüz hazır değilim, onun için sana yazmak istedim, öncelikle benimle bu kadar ilgilendiğin için ne kadar seni sevdiğimi söylesem azdır, sen gerçekten dünyanın en iyi annesisin, iyi ki senin bebeğin oldum, biliyorum sana bu aralar biraz zor günler yaşatıyorum ama elimden bir şey gelmiyor, biraz büyüyünce seni hiç üzmeyeceğim.
Sabah babama da mail attım, zaten o öğretti bana mail atmayı, ikinizi de çok seviyorum.
Kızın İpek.
:asigim:
babamız ıpege maıl adresı almıs hotmaıl adresı o buyuyene kadar dolmasın dıyeymıs ay ne alem adam ya kaydirigubbakcemile3
benimde yarın Ankara dan misafirler geliyo ne yemek yapcam bilmiyom valla allahdan sabah annemde geliyo o yardım eder artık ...Zaten hergün ne pişircem derdinden sıkıldım valla...Ayşegül bi diet listesi yazmışşın bugun uygulamaya başladım inşallah sütümü etkilemez...
kaydirigubbakcemile5 zeynep inanmayacaksın ama eşimde yağıza 2 tane mail adresi almış. ya o isimde başkası alırsaymış oğlum ne yaparmış. ve bu tür bi mail atmış oğlumun ağzından.ne kadar yaratıcı kocişlerimiz var yaa :asigim:
hoşgeldin canım.. yarın bende aşıya götürcem kuzeyi.verem aşısı vurulcak doktor ateş yapmaz dedi ama korkuyorum inşallah bişey olmaz..maşallah kocaman olmuş senin ki..bizde 5300 gr 57.5 cm olmuşuz..
aman şu yemekli niye gelirlerki....
hoşgeldin bacım.ne ettin .dotora gidecektindiş ne oldu oglan ne oldu anlat bakem..
aman aman ipek sana atmış ülemi.uyy.ne günlere kaldık wayyy)))))
hadi kolay gele...valla diyetisyen verdi bana.zeyno 6.aylıktı ama bu listeyi aldıgımda.haa bunuda diyeyimde..
aman bee sizde ne kocalar varış.benimkinin aklına bilem gelmemiştir...
maşallah kilosu çok iyi özlem.bu arada atlattıgınız badireler için tekrar geçmiş olsun,çınar iyiymiş artı şükür..
maşallah senin oglanda iyi bee.bizimkide 5 kilo..)))
[
seninde gelenin gidenin pek çok bu aralar galiba arada nefes al kız üstüste kabul etme biz bitanesiyle başedemiyoruz sende birde iki çocuk var maşallah yayarına misafirim gelcek yemekli.akşamdan yapmam lazım bişeyler.anam akşamları pestilim çıkıyo.bişey yapacak dermanım kalmıyo.offffff........
kızım bana mail atmış
Anneciğim,
Nihayet yazmayı öğrenebildim, hatta babam sayesinde internet girip mail adresi bile aldım sen uyurken, senin yanında konuşmaya henüz hazır değilim, onun için sana yazmak istedim, öncelikle benimle bu kadar ilgilendiğin için ne kadar seni sevdiğimi söylesem azdır, sen gerçekten dünyanın en iyi annesisin, iyi ki senin bebeğin oldum, biliyorum sana bu aralar biraz zor günler yaşatıyorum ama elimden bir şey gelmiyor, biraz büyüyünce seni hiç üzmeyeceğim.
Sabah babama da mail attım, zaten o öğretti bana mail atmayı, ikinizi de çok seviyorum.
Kızın İpek.
:asigim:
babamız ıpege maıl adresı almıs hotmaıl adresı o buyuyene kadar dolmasın dıyeymıs ay ne alem adam ya kaydirigubbakcemile3
maşallah deyin kocişlerinize kızlar ne kadar güzel bir düşünce çok duygulandım:sinifsinif: bizde nerde böyle incelikler düşünecek kociş of dertlendim gene :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile5 zeynep inanmayacaksın ama eşimde yağıza 2 tane mail adresi almış. ya o isimde başkası alırsaymış oğlum ne yaparmış. ve bu tür bi mail atmış oğlumun ağzından.ne kadar yaratıcı kocişlerimiz var yaa :asigim:
maşallah oğluşuna tatlım kocaman olmuş ağlaması aşılardan olabilir aşı olan bebekler huzursuz olabiliyorlar canım ateşi olsa da olmasada mızıldanıp duruyorlarSelam bayanlar, nasılsınız .. ben oğluşumla uğraşıyorum bugün 2. ay aşılarımızı olduk sonrada doktorumuza kontrole gittik çınarımın 6430 kg 60 cm de boyu olmuş gayet iyi dedi doktorumuz herşey yolunda gidiyormuş hatta bazen geceleri mama veriyorum huzursuz olunca verme dedi doktorumuz sütün yeterince besliyor dedi kakasına baktı sarımsıydıu kakamız hiç problem değil sağlıklı olduğu için böyle dedi 3. yadada rotavirüsü aşısını yapalım dedi geldik şimdi uyuyor ama bıraz huzursuz hersese kalkıyor aglıyor bakalım gece ne yapıcaz ....
haklısın valla senin işin çok daha zor.allah kolaylık versin hemde bol sabır versin..
...
2500 doğmuştu
sağol canım peki bunu nereye kopyalıyoduk unuttum:kedi:
2500 doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?