2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım.. yarın bende aşıya götürcem kuzeyi.verem aşısı vurulcak doktor ateş yapmaz dedi ama korkuyorum inşallah bişey olmaz..maşallah kocaman olmuş senin ki..bizde 5300 gr 57.5 cm olmuşuz..

iyiyiz canım.ohh maşalla çınar bey e.bencede verme mamayı doyuyormuş zaten.ne gerek var.

ayy okuyamadım ya çok dolmuşşş
vayy şu koçişlere bakın hele
yahu bunlar büyüyene kadar mail kaç şekil değiştircek kim bilirkaydirigubbakcemile3

kucucuk cocugun yanında sıgara mı yakılırmıs klava:
hoşgeldin canım.. yarın bende aşıya götürcem kuzeyi.verem aşısı vurulcak doktor ateş yapmaz dedi ama korkuyorum inşallah bişey olmaz..maşallah kocaman olmuş senin ki..bizde 5300 gr 57.5 cm olmuşuz..
oyyy kuzeyede masallahhhh

kızlar benim oğluşum 72 günlük oldu 5490 gram iiimi sizcee
2500 doğmuştu
boyuda 56 santim olmuş 47 santimdi

yarına misafirim gelcek yemekli.akşamdan yapmam lazım bişeyler.anam akşamları pestilim çıkıyo.bişey yapacak dermanım kalmıyo.offffff........

aman şu yemekli niye gelirlerki....

slm bn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
nassınız bakalım geçmişe bi bakiim hemencik

hoşgeldin bacım.ne ettin .dotora gidecektindiş ne oldu oglan ne oldu anlat bakem..

aman aman ipek sana atmış ülemi.uyy.ne günlere kaldık wayyy)))))

hadi kolay gele...valla diyetisyen verdi bana.zeyno 6.aylıktı ama bu listeyi aldıgımda.haa bunuda diyeyimde..

aman bee sizde ne kocalar varış.benimkinin aklına bilem gelmemiştir...

maşallah kilosu çok iyi özlem.bu arada atlattıgınız badireler için tekrar geçmiş olsun,çınar iyiymiş artı şükür..

maşallah senin oglanda iyi bee.bizimkide 5 kilo..)))

[

sağol canım bide emdiklerini kusmasa daha iyi olcakda..

teşekkür ederiz teyzeleri, evet mamayı zaten zor durumda kalınca verıyordum bazen çok aglıyor emerken huzursuz oluyor zaman verıyordum artık vermıcez ...

şuan ateşimiz ok bakalım inşallah olmaz geceyide atlatalımda başka bırsey ıstemıyorum

yarına misafirim gelcek yemekli.akşamdan yapmam lazım bişeyler.anam akşamları pestilim çıkıyo.bişey yapacak dermanım kalmıyo.offffff........
seninde gelenin gidenin pek çok bu aralar galiba arada nefes al kız üstüste kabul etme biz bitanesiyle başedemiyoruz sende birde iki çocuk var maşallah ya

maşallah deyin kocişlerinize kızlar ne kadar güzel bir düşünce çok duygulandım:sinifsinif: bizde nerde böyle incelikler düşünecek kociş of dertlendim gene :çok üzgünüm:

maşallah oğluşuna tatlım kocaman olmuş ağlaması aşılardan olabilir aşı olan bebekler huzursuz olabiliyorlar canım ateşi olsa da olmasada mızıldanıp duruyorlar

haklısın valla senin işin çok daha zor.allah kolaylık versin hemde bol sabır versin..

...

amin canım aminnnnnnnn :Saruboceq:

kızlar benim oğluşum 72 günlük oldu 5490 gram iiimi sizcee
2500 doğmuştu
boyuda 56 santim olmuş 47 santimdi

benim kızımda aynı sayılır gayet iyi gibi gerçi kız çocukla erkek çocuk farkedermi bilmiyorum.bizde 71 günlük 2920 doğdu hastane çıkışı 2700 dü 1 hafta önceydi kontrolümüz 5450 kilosu 57 cm boyu ölçülmüştü .Doktor gayet iyi dedi son kontrolde.

heee gittim dr.a ayy ço zor oldu
çok lodos vardı yaa
bide sıcak vardı arabada terlioz inioz rüzgar vuruyo
cumartesi iki dişim daha yapılacak
bi oraya bi buraya babamız çok yoruldu oğluna bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…