kullanıcı panelınde profıl duzenle kısmına gır cızelge yazan yere yapıstır
canım 30.01.2010 doğum tarihimiz
benim kızımda aynı sayılır gayet iyi gibi gerçi kız çocukla erkek çocuk farkedermi bilmiyorum.bizde 71 günlük 2920 doğdu hastane çıkışı 2700 dü 1 hafta önceydi kontrolümüz 5450 kilosu 57 cm boyu ölçülmüştü .Doktor gayet iyi dedi son kontrolde.
heee gittim dr.a ayy ço zor oldu
çok lodos vardı yaa
bide sıcak vardı arabada terlioz inioz rüzgar vuruyo
cumartesi iki dişim daha yapılacak
bi oraya bi buraya babamız çok yoruldu oğluna bakarken
aaa senın kızla benım kız aynı gıdıyo...benim kızımda aynı sayılır gayet iyi gibi gerçi kız çocukla erkek çocuk farkedermi bilmiyorum.bizde 71 günlük 2920 doğdu hastane çıkışı 2700 dü 1 hafta önceydi kontrolümüz 5450 kilosu 57 cm boyu ölçülmüştü .Doktor gayet iyi dedi son kontrolde.
Selam bayanlar, nasılsınız .. ben oğluşumla uğraşıyorum bugün 2. ay aşılarımızı olduk sonrada doktorumuza kontrole gittik çınarımın 6430 kg 60 cm de boyu olmuş gayet iyi dedi doktorumuz herşey yolunda gidiyormuş hatta bazen geceleri mama veriyorum huzursuz olunca verme dedi doktorumuz sütün yeterince besliyor dedi kakasına baktı sarımsıydıu kakamız hiç problem değil sağlıklı olduğu için böyle dedi 3. yadada rotavirüsü aşısını yapalım dedi geldik şimdi uyuyor ama bıraz huzursuz hersese kalkıyor aglıyor bakalım gece ne yapıcaz ....
wallahı pınar ya sabah sabah bu maılı gordum oturdum agladım oyle duygulandım kı :asigim:
aksam gelsın azcık yıyım herifi cok sevındırdı bugun benı oyle buyuk seylerde gozum yok,boyle mınıcık seylerle bıle oyle mutlu edıyo kı benı delikafadulden
kızlar benim oğluşum 72 günlük oldu 5490 gram iiimi sizcee
2500 doğmuştu
boyuda 56 santim olmuş 47 santimdi
aaa senın kızla benım kız aynı gıdıyo...
2900 dogdu 2650 hastaneden cıktı.
16 gun once 5 kıloydu... sımdı 5.5 olmustur sanırım...
hande dur ben sana bı daha yapıyım
hoşgeldin özlemcim. (sanki hiç görüşmüyomuşuz gibi) :roflol: maşallah çınarıma tosuncuk oldu kereta.
doğum tarihi neydi seninkinin benmki 27 ocak da doğdu.
he kız kafamda halka da war kaydirigubbakcemile3kıııııııııııız iyilik meleğimi oldunnnnn
maaşaallah sanaa.s.
aynen adam teknolojı delısı sasırmadım yanı boyle bısey yaptıgına kaydirigubbakcemile3hoşgeldin özlemcim. (sanki hiç görüşmüyomuşuz gibi) :roflol: maşallah çınarıma tosuncuk oldu kereta.
aynen zeynep'cim bende yağız'ın adıyla mail gelince şaşırdım önce bi neoluyoruz dedim okurken çok duygulandım aferim kocişlere. teknoloji delisi bunlar ondan atlamıyolar böyle şeyleri :dance:
maşallah nur'cum daha ne olsun.
rıca ederım canım ne demek opuyorumnanaktanZeynep'cim çok teşekkür ederim eline sağlık..
Hb. pınarcım , evet tosun oldu obur oğlum benim nsıl doyurcam ışe başladığım zaman bilmiyorum çok üzülüyorum aklıma geldikce moralim bozuluyor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?