2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm bizim dr.da ii dedei ama ne bilim ya
işte küçükmüki diom

heee gittim dr.a ayy ço zor oldu
çok lodos vardı yaa
bide sıcak vardı arabada terlioz inioz rüzgar vuruyo
cumartesi iki dişim daha yapılacak
bi oraya bi buraya babamız çok yoruldu oğluna bakarken

ee ne yapcan anca olii.sen nirde ikamet ediyn..

aaa senın kızla benım kız aynı gıdıyo...
2900 dogdu 2650 hastaneden cıktı.
16 gun once 5 kıloydu... sımdı 5.5 olmustur sanırım...

hoşgeldin özlemcim. (sanki hiç görüşmüyomuşuz gibi) :roflol: maşallah çınarıma tosuncuk oldu kereta.

aynen zeynep'cim bende yağız'ın adıyla mail gelince şaşırdım önce bi neoluyoruz dedim okurken çok duygulandım aferim kocişlere. teknoloji delisi bunlar ondan atlamıyolar böyle şeyleri :dance:

kızlar benim oğluşum 72 günlük oldu 5490 gram iiimi sizcee
2500 doğmuştu
boyuda 56 santim olmuş 47 santimdi

maşallah nur'cum daha ne olsun.

hoşgeldin özlemcim. (sanki hiç görüşmüyomuşuz gibi) :roflol: maşallah çınarıma tosuncuk oldu kereta.

Hb. pınarcım , evet tosun oldu obur oğlum benim nsıl doyurcam ışe başladığım zaman bilmiyorum çok üzülüyorum aklıma geldikce moralim bozuluyor:çok üzgünüm:

kıııııııııııız iyilik meleğimi oldunnnnn
maaşaallah sanaa.s.
he kız kafamda halka da war kaydirigubbakcemile3
aynen adam teknolojı delısı sasırmadım yanı boyle bısey yaptıgına kaydirigubbakcemile3
Zeynep'cim çok teşekkür ederim eline sağlık..
rıca ederım canım ne demek opuyorumnanaktan

Hb. pınarcım , evet tosun oldu obur oğlum benim nsıl doyurcam ışe başladığım zaman bilmiyorum çok üzülüyorum aklıma geldikce moralim bozuluyor:çok üzgünüm:

şimdiden zaten sağıp depoluyorsun canım doyar canım aç kalmaz sen merak etme en kötüsü takviye mama verirler.
üzülme moralinide bozma sen çocuğunun geleceği için çalışıyorsun oda sana hak verecek büyüyünce meraklanma sen güzel annesi :1hug:

al işte kuzum ağlayarak uyandı göğsümde melek gibi uyuyor hadi babannesi böyle uyutsun bakalım anasının kokusunu ister yavrum benim nasıl bırakıp giderim ben seni:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…