şimdiden zaten sağıp depoluyorsun canım doyar canım aç kalmaz sen merak etme en kötüsü takviye mama verirler.
üzülme moralinide bozma sen çocuğunun geleceği için çalışıyorsun oda sana hak verecek büyüyünce meraklanma sen güzel annesi :1hug:
rıca ederım canımşimdi oldu canım çok sağolasın..
al işte kuzum ağlayarak uyandı göğsümde melek gibi uyuyor hadi babannesi böyle uyutsun bakalım anasının kokusunu ister yavrum benim nasıl bırakıp giderim ben seni:gitme:
Kızlar ben kaçtım. Sonunda uyudu benim velet, yemeğim var da gidip çorba salata makarna falan yapim uyanmadan. Öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan
zeynepb+, srpp, bitanesii, ozlemzafer+, kurbis, 07papatya+, tugba64, meltemsahin, maksimen+, ads1940, ebruderin, bilgen82
eski günlerdeki gibi ne güzel kalabalığız yine.maşallah topiğimize.
demekki bebişler düzene girmeye başladı.
al işte kuzum ağlayarak uyandı göğsümde melek gibi uyuyor hadi babannesi böyle uyutsun bakalım anasının kokusunu ister yavrum benim nasıl bırakıp giderim ben seni:gitme:
eşim yağızı kucağına alınca hep yürür gazı iyi çıksın diye.
sabah yeşil kaka yapınca nedenini araştırmak için nete bakarken bu yazıyı okumuştu bana zeynepcim.
bak benim yürüyerek gaz çıkartmaya çalışmam işe yarıyormuş demişti.
haklıymış adam ne diyim artık vereliniortak
Kızlar ben kaçtım. Sonunda uyudu benim velet, yemeğim var da gidip çorba salata makarna falan yapim uyanmadan. Öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan
zeynepb+, srpp, bitanesii, ozlemzafer+, kurbis, 07papatya+, tugba64, meltemsahin, maksimen+, ads1940, ebruderin, bilgen82
ben normalde pek giremiyorum kk ya çünkü takip edemiyorum ya ev kalabalık oluyor yada çınarla uğraşıyorum ama bugün yanlızız çınarda uyuyor herkeslerde burda artık yazda geliyor daha çok burda oluruz herhalde özlemişim burda yaptığımız paylaşımları kızlar...:teytey:
bende salıncagını sallıuyorum uyutmaya calısıyorum kucuk hanımı... uyusun gıdıp makarna yapıcam yemegın yanına
bende kaçıyorum kızlar uyanır benim oğlan şimdi acıkmıştır
ayy ne çok birikmiş sayfalar. ben de erken çıkıcam, akşama misafir var.
kızlar evet bildiğimiz tane çörek otu. 1 tatlı kaşığını cezvede kaynatıyorsunuz rengi çıkana kadar. sonra 7-8 çay kaşığı bebeğe içiriyorsunuz. doktor bu şekilde tarif etti bana. çörek otu için zaten her derde deva derler.
valla benimde gözüm gönlüm açılıyor maşallah bebişlerimizde birbirinden tatlıay profıllerde hep bebek resımlerı war :roflol:
hihoyyythihoyyyt:dance::dance:zeynepb+, srpp, bitanesii, ozlemzafer+, kurbis, 07papatya+, tugba64, meltemsahin, maksimen+, ads1940, ebruderin, bilgen82
kızlar evet bildiğimiz tane çörek otu. 1 tatlı kaşığını cezvede kaynatıyorsunuz rengi çıkana kadar. sonra 7-8 çay kaşığı bebeğe içiriyorsunuz. doktor bu şekilde tarif etti bana. çörek otu için zaten her derde deva derler.
aynen aynen arada gozu kapıyo sonra acıyo mayısmıs durumda ama uyumuyoda kaydirigubbakcemile3:gitme:...:gitme:...
dimi ne güzel.bebelerimiz büyüyo vala....
artıkın gel bacım...
he he bende uyuttum.diyom ama tek gözü bi açıp etrafı kolluyo sonra geri kapıyo.anlamıdm bu uyuyomu uyumuyomukaydirigubbakcemile3..en azından sesi çıkmıyo..
bay canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?