2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Anaam Zeynep İpeğe de bak sen. Valla bence iyi yapmış kocan ben de yapıcam ama pc başındayken bi türlü aklıma gelmiyor aklıma gelince de işim oluyor:kedi:

Selam Özlemcim. Maşallah oğluna tosuncuk olmuş. Maden kilo alışı iyi mama verme bence de. Ben veriyorum mecbur ama kilo alamadığı için:gitme:

Maksimen bence doktor iyi diyorsa hiiç takma kafana. Benimki ilk ay hiç kilo almadı. 40 günlükken tekrar bakıldı 300 gram almış o yüzden mamaya başladık. Allahtam 3900 tombik doğdu da geride kalacaktı baya. Umarım bu ay sonunda almış olsun artık:Saruboceq:

sağol arkadaşım , inşallah öyle olur zaten herşey onlar için ..

Kızlar ben kaçtım. Sonunda uyudu benim velet, yemeğim var da gidip çorba salata makarna falan yapim uyanmadan. Öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan

zeynepb+, srpp, bitanesii, ozlemzafer+, kurbis, 07papatya+, tugba64, meltemsahin, maksimen+, ads1940, ebruderin, bilgen82
eski günlerdeki gibi ne güzel kalabalığız yine.maşallah topiğimize.
demekki bebişler düzene girmeye başladı.

ben normalde pek giremiyorum kk ya çünkü takip edemiyorum ya ev kalabalık oluyor yada çınarla uğraşıyorum ama bugün yanlızız çınarda uyuyor herkeslerde burda artık yazda geliyor daha çok burda oluruz herhalde özlemişim burda yaptığımız paylaşımları kızlar...:teytey:

bende salıncagını sallıuyorum uyutmaya calısıyorum kucuk hanımı... uyusun gıdıp makarna yapıcam yemegın yanına

eşim yağızı kucağına alınca hep yürür gazı iyi çıksın diye.
sabah yeşil kaka yapınca nedenini araştırmak için nete bakarken bu yazıyı okumuştu bana zeynepcim.
bak benim yürüyerek gaz çıkartmaya çalışmam işe yarıyormuş demişti.
haklıymış adam ne diyim artık vereliniortak

al işte kuzum ağlayarak uyandı göğsümde melek gibi uyuyor hadi babannesi böyle uyutsun bakalım anasının kokusunu ister yavrum benim nasıl bırakıp giderim ben seni:gitme:

haklısın valla.annenin yerini ne alıki.baba bile alamaz..sositososito.....

kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben kaçtım. Sonunda uyudu benim velet, yemeğim var da gidip çorba salata makarna falan yapim uyanmadan. Öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan

:gitme:...:gitme:...

dimi ne güzel.bebelerimiz büyüyo vala....

artıkın gel bacım...

bende salıncagını sallıuyorum uyutmaya calısıyorum kucuk hanımı... uyusun gıdıp makarna yapıcam yemegın yanına

he he bende uyuttum.diyom ama tek gözü bi açıp etrafı kolluyo sonra geri kapıyo.anlamıdm bu uyuyomu uyumuyomukaydirigubbakcemile3..en azından sesi çıkmıyo..

bende kaçıyorum kızlar uyanır benim oğlan şimdi acıkmıştır

bay canım..

ayy ne çok birikmiş sayfalar. ben de erken çıkıcam, akşama misafir var.

kızlar evet bildiğimiz tane çörek otu. 1 tatlı kaşığını cezvede kaynatıyorsunuz rengi çıkana kadar. sonra 7-8 çay kaşığı bebeğe içiriyorsunuz. doktor bu şekilde tarif etti bana. çörek otu için zaten her derde deva derler.

peki neye iyi geliyormuş..
sizede kolay gele..:gitme:....

ay profıllerde hep bebek resımlerı war :roflol:
valla benimde gözüm gönlüm açılıyor maşallah bebişlerimizde birbirinden tatlı

hihoyyythihoyyyt:dance::dance:

yeni bişey daha öğrenmiş olduk sağolasın canım aklımızda bulunsun lazım olur mutlakaolumunekankayizsmile

aynen aynen arada gozu kapıyo sonra acıyo mayısmıs durumda ama uyumuyoda kaydirigubbakcemile3

ne kadar su koyam ustune? amma sordum ha kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…