2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatos cnm gırmedıgın ıcın mevzuyu tam bılmıyorum ama aras olmasa amelıyat olcak yazmıs sın ınsallah hersey cok ıyı olur aras icin allah arasla olsun hep aglama aras baksana tam bı mucize mınıcık dogdu buyudu baksana kocaman adam oldu allah kurtarsın pasayı hemencecık bu hastalıktan

bazı arkadaslar saolsun merak etmıs ne yaptın dıye mutfagı beklıyoz ay sonu demıstı yaptırdıgımız yer ama 7 kapıda verdıgımız ıcın ay sonunu bır kac gun gece bılırde demıstı az kaldı cıkmaya yanı cogu tamır bıtıı tasındıgımız zaman yazarım zaten bırac vakıt netımız olmaz

Herkese iyi geceler, yine kimsecikler kalmamış buralarda... birazcık geçmişi okuyup dedim ama yetiştiremiyorum ki maşallah gündüzleri çeneniz açılmış kızlar... muhabbetlerinizi özlüyorum valla. işte bazen diyorum ayyy şimdi nette ne güzel sohbet ediyolardır diye...
Sanırım aras paşamız hastaymış geçmş olsun tam anlayamadım ama inşallah tez zamanda iyileşir yavrucum.

serap cevizli muhallebeyi nasıl yapıyosun de bakiim pirinç unylamı irmiklemi

canım yarı süt yarı su koyuyorum 2 kaşık pirinç unu 1 kaşık irmik bunları güzelce kaynatıyorum azda şeker atıyorum yada pekmez benim kızım tatlıcı olduğu için ,,güzelce kaynatıyorum muhallebi kıvamına gelince indiriyorum cevizinide ilave ediyorum en sonda tarçın az bişey ,ohh mis missss

kızlar ne partisi benim haberim yok. banada haber verin bende katılam....

Fatoscum daha yeni gördüm çok çok geçmis olsun Arasima üzülme canim insallah bunuda atlaticak pasam o çok güçlü sende biliyosun neler neler atlatti annesi.
Tüm dualarim Arasima Allah im onu korusun sifasini versin

görümcemlerdeydm bende bi bakayım dedim ama kimse yok..

aldım tarifi serapcım.. mükemmel ellerine sağlık..

hadi bende yattım.. yarın görüşmek üzere..

selmacım hacercim melekçim reyhancım hepiniz saolun canlarım inşallah iyiolacak paşam dualarınız sayesinde...

melek gelmene çok sevindim canım özletme gel kız durduk yere kırılmayalım anacım bizlerin arasındaki bağ gerçekten kuvvetli kopmaz kolay kolay

Yaren hatırlamana sevindim, gündüzleri çok fazla nete girmeye vaktim olmuyo Zeynepciğim sağolsun laptopu gördüğü yerde hemen saldırıya geçiyor ancak akşam o uyuduktan sonra giriyorum ama sabaha kadar sürekli uyandığı için gece de çok rahat sayılmam :1no2: bu arada Burak'a da maşallah çok yakışıklı olmuş :ecrin_bebek:

ay çok seviyom bn sizi ya
valla gece gece içimden geldi
delü tatlı şeker dost gardaş bacı abla anne
herşeyimsiniz
çok seviyom çoooook:gitme:
a.s.:enbuyukkk:

öyle güzel anlatmışsınki sabah sabah canım çekti eve gidince yapayım kız yemez ama ben yerim

günaydınlar naber arkidişlemm
ben öok fenayım gripten sanki kemiklerimi kırmışlar heryanım ağrıyo

günaydın arkidişlerim dün işler bi karıştı giremedim bi daha
akşam geç çıktım oğlum da çok huzursuzlanmış uyutmaya çalışmışlar ama memesi olmadan 10 dk uyumuş kalkmış düzeni bozuldu on buçukta yatırabildim ben de uyumuş kalmışım sonra

Fatoşum Aras abimiz bizim o herşeyi atlatır varsın ameliyat olsun da kurtulsun inşallah. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle..

Hülya bacı hakketen nere gidiyon kız tatil günü tööbe töbe

yarın tatiiiiil:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…