serap cevizli muhallebeyi nasıl yapıyosun de bakiim pirinç unylamı irmiklemi
günaydın canım
varıp sabaha kadar oturmuyoz ki kız.. 12 de yatıyoz yine ben zaten hergün o saatte yatıyom..
12 gibi dağılıyoz canım. Burağa söyle yatsın ne işi var o saatte ayaktakaydirigubbakcemile3
canım yarı süt yarı su koyuyorum 2 kaşık pirinç unu 1 kaşık irmik bunları güzelce kaynatıyorum azda şeker atıyorum yada pekmez benim kızım tatlıcı olduğu için ,,güzelce kaynatıyorum muhallebi kıvamına gelince indiriyorum cevizinide ilave ediyorum en sonda tarçın az bişey ,ohh mis missss
günaydın..
aa canım ben çok merak etmiştim seni. nerede bu kız nerede bu kız diye. bir de kanaman oluyodu dimi hamileliğin ilk zamanında, o yüzdendi biraz da merakım.çok şükür aldık bebişleri kucağımıza..zeynep çok tatlı maşallah, daha sık gel olur mu? öpüyorum zeynebi..
..
cuma ankaraya gidiyorumistanbul iptal olmuştu ne güzel..benim bu işlerden bi kaçamak yolu bulmam lazım..neyseki günü birlik olcak..
canım yarı süt yarı su koyuyorum 2 kaşık pirinç unu 1 kaşık irmik bunları güzelce kaynatıyorum azda şeker atıyorum yada pekmez benim kızım tatlıcı olduğu için ,,güzelce kaynatıyorum muhallebi kıvamına gelince indiriyorum cevizinide ilave ediyorum en sonda tarçın az bişey ,ohh mis missss
ay çok seviyom bn sizi ya
valla gece gece içimden geldi
delü tatlı şeker dost gardaş bacı abla anne
herşeyimsiniz
çok seviyom çoooook:gitme:
a.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?