günaydın kızlaaaar bugün yarım gün cok mutluyum.
yarın tatil. 3,5 gün evde oglumla olucam. :dance: :teytey:
bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. cumhuriyetimizi elimizden almak isteyenlerin eli kırılsın. cocuklarımızla, torunlarımızla kutlayacağımız nice cumhuriyet bayramları herkese..cumhuriyetimize sahip çıkalım... turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
biz de de bi tek 29 Ekim fiks tatildir gerisinde çalışırız çoğunlukla
ama bugün otobüsler boştu metro boşmuş.. tatil 1.5 gün olduğu için çoğu yer bugünü de tatil yapmış..
feci yağmura rağmen normal saatte gelebildim yane
Didem sen yarım gün mü çalışıyon bugün bacım
FMV nedir didem
didem ne zamandır sorucam sen nerde calısıyorsun, ne iş yapıyorsun ev nerde.... senle baya yakınız canım biz ya.... zeynep sen ben sık sık görüşmemiz lazım.
ya kızlar ben ne kadar şanslıyım...biz çalışıyoruz bayram günü ama gideceğimiz firma çalışmıyormuş,yine iptal oldu yine :)) yaşasınnn...
ben de herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum şimdiden...
maşallah emir'e.. ben de öğretmeye çalışıyorum ama burak direk yalanıyo :) sana da çok geçmiş olsun canım,yarın tatil mi sizin de. dinlenirsin biraz belki..
günaydın kızlar....
öyle güzel anlatmışsınki sabah sabah canım çekti eve gidince yapayım kız yemez ama ben yerim
bacım ne tatili ne yasağı..onlar devlet için :) 2 saatlik bi görüşme var, çalışma olmayacak..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
günaydınlar naber arkidişlemm
ben öok fenayım gripten sanki kemiklerimi kırmışlar heryanım ağrıyo
günaydın arkidişlerim dün işler bi karıştı giremedim bi daha
akşam geç çıktım oğlum da çok huzursuzlanmış uyutmaya çalışmışlar ama memesi olmadan 10 dk uyumuş kalkmış düzeni bozuldu on buçukta yatırabildim ben de uyumuş kalmışım sonra
fatoşum aras abimiz bizim o herşeyi atlatır varsın ameliyat olsun da kurtulsun inşallah. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle..
Hülya bacı hakketen nere gidiyon kız tatil günü tööbe töbe
yarın tatiiiiil:teytey:
günaydın kızlar....
yok kız ne yemesi sinir oldum...sanada günaydın burak nasıl oldu yedimi dün yaptığın çorbayı
yap kız yap süper oldu bende yedim ama accıkk
günaydın bacım nasılsınn tatil kız yasak tabi bak sende şanslı çıktın
günaydın esmacan ah kıyamam dinlenirsin bari hafta sonu
günaydın srpp ohh 3 gün evdeyiz yaşasınnnn akşam kimse girmemiş zati bende baktım çıktım..
günaydın nerdesin kız sen
yap kız yap süper oldu bende yedim ama accıkk
günaydın bacım nasılsınn tatil kız yasak tabi bak sende şanslı çıktın
günaydın esmacan ah kıyamam dinlenirsin bari hafta sonu
günaydın srpp ohh 3 gün evdeyiz yaşasınnnn akşam kimse girmemiş zati bende baktım çıktım..
günaydın nerdesin kız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?