kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:
selam canlarım
uykusuzluktan sarhoş misaliyim
ne zamandır uğrayamadım yanınıza
eşimin çalışma sistemi de değişti
bugünlerde diş gelcek galiba
kaşıkla yedirmeye alıştırma ve uykusuzluk derdindeyim.
face e yazdım derdimi
okuyanlar beni anlar
kafam aynı çalkalanmış ayran gibi. leyla gibi geziyom.
korunuyoruz ama nasıl oldu anlamadım daha şoktayıım kimsenin haberi yok
Günaydınopuyorumnanaktan
Geçmişe bakmam çok uzun sürer mi acepbilmiyorumkismile
Burcu gız sabah sabah bi tuhaf oldum yazıyı okuyunca:1shok:
önemli değil canım..izleyemeyen varsa gönderebilirim msn den..
ıyyy çok kötü oldum...
herkese slmm
ama kimse yok yine yaaaa(((
burcu yaiçim bi yuaf ooldu bacım
rabbim tüm annişlere sabır versin
kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:
Herkeze merhabalar kizlar......
Teyzoslari Ecem iki gündür krese basladi tabi her gün bi saat duruyo simdilik
ilk gün çok aglamis kuzum ama ikinci gün biraz daha iyi geçmis yine aglamis ama ilk günki gibi degil.
Haftayada yine her gün bi saat gidicek ben çarsamba ise basliyorum 3 9 çalisicam
insallah çabucak alisirda benimde aklim kalmaz agladimi aglamadimi diye.
Hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla sanada süpriz olmuş. Eşine falan söyledin mi ay nasıl heyecan yaptım :kedi:kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:
Herkeze merhabalar kizlar......
Teyzoslari Ecem iki gündür krese basladi tabi her gün bi saat duruyo simdilik
ilk gün çok aglamis kuzum ama ikinci gün biraz daha iyi geçmis yine aglamis ama ilk günki gibi degil.
Haftayada yine her gün bi saat gidicek ben çarsamba ise basliyorum 3 9 çalisicam
insallah çabucak alisirda benimde aklim kalmaz agladimi aglamadimi diye.
kimsecikler yok buralarda ama yaa
herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Ebrucum nasılsın eşin nasıl oldu
hatırlarmısınız Duru bazı geceler yatmadığında 1 kere yeter be ne oluyor uyusana diye sarsmıştım.sonrasındada oturup ağlamıştım nasıl yaparım ufacık bebek diye.bakın ne buldum
Anne Olunca Anladm - Bebeim Byrken - SARSILMI BEBEK SENDROMU
bu nedenle her 3 bebekten biri hayatını kaybediyormuş aman Allahım sen koru birdaha asla sinirli dokunmayacağım kızıma.
sizde sakın ha sinirleriniz kaldıramadığı zaman ya birşey olursa diye düşünün bu yazı gelsin aklınıza ya Sabır çekin.
merhaba kızlar bende giriyom ama fazla okumadan çıkıyom çok özledim böyle işimi gücümü bitirip burda lak lak yapmayı eşim hala hastanede bende hastaneyle ev arasında gidip geliyom kızmada görümcem bende kalıyo o ilgileniyo ama zerre kadar olan düzenimiz şimdi hepten yok oldu ek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum ve iyi olacaz bugunlerde geçecek diye bekliyorum..bu arada cuma günü bi iş teklifi geldi daha kesin değil ama pazartesine kadar benden haber bekliyolar kızım hala nerdeyse hep emiyo doğru düzgün bişey yediği yok bu sorunu hallaetsem çalışcam gibi ama daha görüşmedim tabi kesin bişey yok ortada dün kayınvalideme çıtlattık bu zamana kadar bakarım diyen yan çizmeye başladı annemde çalış diyo ben gelirim olmadı bi kadın bulursun bi şekilde hallederiz diyo neyapcam bilmiyorum ..aslında görümcemde yeni üniversiteden mezun oldu iş bulamıyo o kayınvalideme bıraksamda zaten bakaak olan o ama iş bulursa kayınvalidem öyle becerikli bi insan değil kafama ozamanda bi kadın bulurum benim ebvime gider gelirler ilgilenirler hiç değilse diye düşünüyorum bana akıl verin biraz yaa..işte iyi bi firmadan maaş konusunda anlaşmam lazım az para verirlerse zaten olmaz diye düşünüyom ama kafam yerinde değilki sağlıklı düşünemiyorum .kızım hala geceleri uyumuyo gecen hafta doktora götürdüm hiç beğenmedim kadını uyumuyo diyorum cevap bile vermedi çekceksin der gibi bi doktor ismi söylediler ona gidecem olmazsa bende zeynep gibi bikaç gün en azından damla felan isticem çünkü uyumamakdan kızımın gözlerinin altı morardı resmen ben zaten telef oldum aylardır dün gece 2 de zor yatırdım 4 de kalktı ve saat 7 ye kadar gene uyumadı sonrada saatt 10 kadar uyudu ve öğlen uykusunada şimdi yattı..en fazla 2 saat uyur bu uyku yetermi sizce bi çocuğa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?