• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slmm
ama kimse yok yine yaaaa:((((
burcu yaiçim bi yuaf ooldu bacım
rabbim tüm annişlere sabır versin

selam canlarım
uykusuzluktan sarhoş misaliyim
ne zamandır uğrayamadım yanınıza
eşimin çalışma sistemi de değişti
bugünlerde diş gelcek galiba
kaşıkla yedirmeye alıştırma ve uykusuzluk derdindeyim.
face e yazdım derdimi
okuyanlar beni anlar
kafam aynı çalkalanmış ayran gibi. leyla gibi geziyom.

Herkeze merhabalar kizlar......
Teyzoslari Ecem iki gündür krese basladi tabi her gün bi saat duruyo simdilik
ilk gün çok aglamis kuzum ama ikinci gün biraz daha iyi geçmis yine aglamis ama ilk günki gibi degil.
Haftayada yine her gün bi saat gidicek ben çarsamba ise basliyorum 3 9 çalisicam
insallah çabucak alisirda benimde aklim kalmaz agladimi aglamadimi diye.

selam canlarım
uykusuzluktan sarhoş misaliyim
ne zamandır uğrayamadım yanınıza
eşimin çalışma sistemi de değişti
bugünlerde diş gelcek galiba
kaşıkla yedirmeye alıştırma ve uykusuzluk derdindeyim.
face e yazdım derdimi
okuyanlar beni anlar
kafam aynı çalkalanmış ayran gibi. leyla gibi geziyom.

Hilalcim Allah sabir versin canim kolay degil tabi disten olabilir huysuzlugu
Yakininda biri olsaydi ilgilenmeye sende biraz dinlenirdin en azindan
Ecemde geceleri iki üçkere kalkiyo mizmizlaniyo emiyo geri yatiyo

Günaydınopuyorumnanaktan
Geçmişe bakmam çok uzun sürer mi acepbilmiyorumkismile:1:
Burcu gız sabah sabah bi tuhaf oldum yazıyı okuyunca:1shok:

yaa ben 1 kere yapmıştım Duru ya hani benim hariçimde yapanda vardır yani sinir anıyla elimize kolumuza sahip olamıyoruz ki bilinçli değil ama Allah korusun sonuçları kötü oluyor. o günden sora hep kendimi telkinledim aldım kuçağıma sarıldım falan öyle sinirim geçsin dedim.kahvaltı tafifleri bakarkende dörünce yazayım dedim yapıyoruz işte .ama sabah sabahta olmazdı dimi erken attım biraz.

önemli değil canım..izleyemeyen varsa gönderebilirim msn den..

ıyyy çok kötü oldum...

bendeee.

herkese slmm
ama kimse yok yine yaaaa:((((
burcu yaiçim bi yuaf ooldu bacım
rabbim tüm annişlere sabır versin

nur çok bi erken yazdım yaa pardon hayatım.

kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hayırlı olsun canım.Öncelikle sağlıklı olsun ikinci olarakta inşallah kız olsun naniknanik

ilk gün çok aglamis kuzum ama ikinci gün biraz daha iyi geçmis yine aglamis ama ilk günki gibi degil.
Haftayada yine her gün bi saat gidicek ben çarsamba ise basliyorum 3 9 çalisicam

ayy yavrum ya şaşırmıştır tabii annem nerde diye aslında ilk 1-2 gün anneyide alsalar ne güzel olur hani senin kucağındayken gözlemler bakardı.

Aman topikimiz yine pek sessiz nerdesiniz bacılar .
Hava müthiş süper ama yine evde sıkılıyoruz ana oğul mirmirmirmir
Biraz geçmişe bakınayım ne var ne yok kaydirigubbakcemile4

kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:
Hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla sanada süpriz olmuş. Eşine falan söyledin mi ay nasıl heyecan yaptım :kedi:

Kıyamam ya ama zamanla alışır canım yani alışmak zorunda . Şimdi çok küçük ya arkadaşlarına alışınca eve bile gelmek istemez belkide. Seninde işe başlaman yakınlaşmış baya . Hakkınızda hayırlısı olsun umarım Ecem kreşe alışırda seninde aklın onda kalmaz

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Özlemmmmmmmmcimmmm hayırlı olsun,nasılsın kendini nasıl hissediyorsun ??????
hiç üzülme üzülcek bişey yok..Allah herşeyin en iyisini bilir..
Ne kadar oldu nasıl öğrendin hemen herşeyi anlat
Ne dicemi de bilemedim şimdi sen istiyodun galiba
Çalışmasam hemen yaparım demiştin diye hatırlıyorum.
Ben şahsen çok sevindimhihoyyyt

Geçmişe bakamadım bi türlü ya annem var bebiklerin yatak yorgan nevresim işlerine giriştik
Kimseciklerde yok tabi ki de çünkü tatil ve hava çok güzel
Bizde yarın annemi uğurlarken çıkıcaz inşallah

özlemcim tebrikler..!
inşallah sağlıkla ve vakitlice gelir..Allah gönlüne göre versin..
ayrıntıları ben de merak ediyorum çok..ne şekilde korunuyodunuz?nasıl öğrendin?eşin ne dedi?noldu?anlat hepsini..
üzülme ki üzülmüyosundur da çünkü bir sohbette yaş geçmeden 2.yi istediğini bu aralar neden olmasın dediğini hatırlar gibiyim..
hayırlısı olsun..oğlumun adaşına kardeş geliyo süpeeerr..inşallah kız olur bu da :))

kimsecikler yok buralarda ama yaa
herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Ebrucum nasılsın eşin nasıl oldu

merhaba kızlar bende giriyom ama fazla okumadan çıkıyom çok özledim böyle işimi gücümü bitirip burda lak lak yapmayı eşim hala hastanede bende hastaneyle ev arasında gidip geliyom kızmada görümcem bende kalıyo o ilgileniyo ama zerre kadar olan düzenimiz şimdi hepten yok oldu ek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum ve iyi olacaz bugunlerde geçecek diye bekliyorum..bu arada cuma günü bi iş teklifi geldi daha kesin değil ama pazartesine kadar benden haber bekliyolar kızım hala nerdeyse hep emiyo doğru düzgün bişey yediği yok bu sorunu hallaetsem çalışcam gibi ama daha görüşmedim tabi kesin bişey yok ortada dün kayınvalideme çıtlattık bu zamana kadar bakarım diyen yan çizmeye başladı annemde çalış diyo ben gelirim olmadı bi kadın bulursun bi şekilde hallederiz diyo neyapcam bilmiyorum ..aslında görümcemde yeni üniversiteden mezun oldu iş bulamıyo o kayınvalideme bıraksamda zaten bakaak olan o ama iş bulursa kayınvalidem öyle becerikli bi insan değil kafama ozamanda bi kadın bulurum benim ebvime gider gelirler ilgilenirler hiç değilse diye düşünüyorum bana akıl verin biraz yaa..işte iyi bi firmadan maaş konusunda anlaşmam lazım az para verirlerse zaten olmaz diye düşünüyom ama kafam yerinde değilki sağlıklı düşünemiyorum .kızım hala geceleri uyumuyo gecen hafta doktora götürdüm hiç beğenmedim kadını uyumuyo diyorum cevap bile vermedi çekceksin der gibi bi doktor ismi söylediler ona gidecem olmazsa bende zeynep gibi bikaç gün en azından damla felan isticem çünkü uyumamakdan kızımın gözlerinin altı morardı resmen ben zaten telef oldum aylardır dün gece 2 de zor yatırdım 4 de kalktı ve saat 7 ye kadar gene uyumadı sonrada saatt 10 kadar uyudu ve öğlen uykusunada şimdi yattı..en fazla 2 saat uyur bu uyku yetermi sizce bi çocuğa...

hatırlarmısınız Duru bazı geceler yatmadığında 1 kere yeter be ne oluyor uyusana diye sarsmıştım.sonrasındada oturup ağlamıştım nasıl yaparım ufacık bebek diye.bakın ne buldum

Anne Olunca Anladm - Bebeim Byrken - SARSILMI BEBEK SENDROMU

bu nedenle her 3 bebekten biri hayatını kaybediyormuş aman Allahım sen koru birdaha asla sinirli dokunmayacağım kızıma.
sizde sakın ha sinirleriniz kaldıramadığı zaman ya birşey olursa diye düşünün bu yazı gelsin aklınıza ya Sabır çekin.

aman yarabbim yaa. allah korusun..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
özlem inanmıyorum kendi kendime gülüyorum yanaklarım ağrıdı gülümsemekten çok güzel bi haber bu.. valla bende daha dün ömüre çok tatlısın senden bi tane daha yapmak lazım diye dalga geçiyordum..

valla ben çok sevindim..

merhaba kızlar bende giriyom ama fazla okumadan çıkıyom çok özledim böyle işimi gücümü bitirip burda lak lak yapmayı eşim hala hastanede bende hastaneyle ev arasında gidip geliyom kızmada görümcem bende kalıyo o ilgileniyo ama zerre kadar olan düzenimiz şimdi hepten yok oldu ek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum ve iyi olacaz bugunlerde geçecek diye bekliyorum..bu arada cuma günü bi iş teklifi geldi daha kesin değil ama pazartesine kadar benden haber bekliyolar kızım hala nerdeyse hep emiyo doğru düzgün bişey yediği yok bu sorunu hallaetsem çalışcam gibi ama daha görüşmedim tabi kesin bişey yok ortada dün kayınvalideme çıtlattık bu zamana kadar bakarım diyen yan çizmeye başladı annemde çalış diyo ben gelirim olmadı bi kadın bulursun bi şekilde hallederiz diyo neyapcam bilmiyorum ..aslında görümcemde yeni üniversiteden mezun oldu iş bulamıyo o kayınvalideme bıraksamda zaten bakaak olan o ama iş bulursa kayınvalidem öyle becerikli bi insan değil kafama ozamanda bi kadın bulurum benim ebvime gider gelirler ilgilenirler hiç değilse diye düşünüyorum bana akıl verin biraz yaa..işte iyi bi firmadan maaş konusunda anlaşmam lazım az para verirlerse zaten olmaz diye düşünüyom ama kafam yerinde değilki sağlıklı düşünemiyorum .kızım hala geceleri uyumuyo gecen hafta doktora götürdüm hiç beğenmedim kadını uyumuyo diyorum cevap bile vermedi çekceksin der gibi bi doktor ismi söylediler ona gidecem olmazsa bende zeynep gibi bikaç gün en azından damla felan isticem çünkü uyumamakdan kızımın gözlerinin altı morardı resmen ben zaten telef oldum aylardır dün gece 2 de zor yatırdım 4 de kalktı ve saat 7 ye kadar gene uyumadı sonrada saatt 10 kadar uyudu ve öğlen uykusunada şimdi yattı..en fazla 2 saat uyur bu uyku yetermi sizce bi çocuğa...

aman bu doktorlar bazısı pek bi garip oluyor bende ömürün uyumadığından şikayet etmiştim başka bi doktora güzdüz uyutma gece uyusn dedöişti.. sanki çok basit birşey çcuğu gündüz uyutmamak..
aynı dert bende de var hiç uyumaz geceleri hiççç.. kucak ister bide bileklerim ağrıyor valla gece boyunca kucağımda taşımaktan..
off off..

selam kızlar..

özlemcim hayırlı olsun canım..bize de süpriz oldu :) boşver ya güzel olur,iki kardeş büyürler işte..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

kızlar o özlem bu özlem değildi..o zeynep6672 olan özlem :) ama bu gidişle diğer özlem de planladığı gibi hamile olursa, sitedeki özlemlerin hepsi 2. kez hamile olcaklar.. özlemler hızlı yani...

ebrucum eşin ne diyor iş konusunda...? hayırlısı olsun canım, ben çalış derim..duruya da dediğin gibi görümcen iş bulana kadar bakıversin, sonra bi kadın bulursun.. kaynanan da gider,gelir kontrol etmeye..

kızlar cuma öğleden sonra hacer(prensesim38) aradı bizi, jet hızıyla buluşma ayarladık :) bugün kahvaltıya gittik hacerlere, çok güzel bi gündü..bebişler alışıyorlar artık iyice birbirlerine..burak uyanmadan resimleri atayım...

rüveydanın çok selamı var size..

Back
X