doğru söylüyosun ama ne gülmüştük dur hatırlatayım oda gülsün accık eskiye dönsünnn
canım didem bayramdan dolayı cumadan beri tatil..
Bugünde onun süt izni..
Her pazartesi kullanıyo..
Yarın gelir...
düşündümde bulamadım sibelcim öle bi anı gerçi benim hafızada acınası durumda ya neyse
aa unuttum valla doğru yarın gelir
ayşegülde gelsede öğrensek ne yaptııı
Valla eskilerde var ne varsa..
Benm bi nişanlılığımı anlatsam koparsınız..
evet şöle bişey hatırladım bizde eşimle bursanın nezih yerlerinden birine gitmiştik yemeğe nişanlıyken neyse yemeğimizi yedik çıktık arabayı getirdiler eşim bindik biraz gittik araba durdu çalışmaz ve ikimizde gayet şık giyinmiştik inanmıycaksınız ama arabayı ittik beraber ve etraftan geçenler nasıl gülüyo çok utanmıştım sonrada halimize gülmüştük aptal aşık böyle olunsa gerek şimdi hayatta yapmam meselaa o zamanda neden yaptıysammmm:)))
olur valla burçincim buluşalım biz bi kere buluştuk oda hamileykendi çok zevkli geçiyor evet BURSALILAR teklif var ne dersinizzz
evet bir bursalıda burda varrrr katılıyorum :13:
yaa işte şahitli tanıklı teklif..kaç oldu anca gördünüz yani..böyle allı pullu kırmızılı pembeli yazmak lazımmış size yahu..evet bu kaçtır Burçin yazıyor ses eden yok ahh Bursa ahh bizde mesafeler çok uzak ama ne yapıp edip buluşuyoruz bursalı annelerimizde çok hadi ama kış geliyor havalar soğuyunca hiç çıkamazsınız.
bizdede aynısı mevcuk burun akıntısı öksürük.götürmiyeyim dedim ama ciğerde olmasındanda korkuyorum çarşamba günü bende bir kontrole götürücem.hem 5 gün önce olacak ama aylık kontrolümüzde aradan çıkar.
Az önce annemle konuştum Dudu'm düşmüşhemde yürüteçten çıkmış yere kapaklanmış.annem bi arkamı döndüm odadan bile çıkmadım diyo. tv altındaki d-smart kutusuna takmış durumda bu ara , sen nerden gördün ya içinde kartı var kredi kartı gibi gidip yerini açıp kartı çıkartıyor .annem de sabah geriye itmiş herhalde ona uzanmaya çalıştı tv sehpasına çarpmış kaş altından kulak altına kadar çizmiş hafif kabardı dedi annem gideyim dedim ama ufak birşey kızım gerek yok ben gözlemlerim dedi.yürüteçten biz nasıl oyalıyacağım evde onuda şaşırdık oyuncakların yüzüne bakmıyor yenisini alayım desem sonu yokki 10 dk oynuyor sonra umrunda değil.offfffff evde ne kadar kablo sarja takılı telefon varsa gördüğü an ağlıyor şaşırdım valla.
evet çok korkunç oluyor malesef..alıştık biz artık..maymunluk yapıp dikkatini falan dağıtmaya çalışıyoruz tam o anda kusmasın diye..ay kıyamam ya inşallah kendiliğinden geçer reflü
berkin hemen hemen 7 ay sadece emdi ve çok kusuyordu katı gıdalara başladığımızdan beridir 1 aydır falan çok çok azaldı. Böylesini ilk defa gördüm hortum gibi korktum valla..
burcu geçmiş olsun canım yapamıycakları ve ulaşamıycakları bişey yok herşeyi bekliyorum valla
EVET BURSALILAR BİZDE BULUŞALIM SEÇİL MANİSADA GELSİN AYARLAYALIM BİR GÜN
canım bencede bursa buluşması yapalım.ben katılırım inşallah:)
ben sileri tanımayı çok isterim canım.inşallah gerçekleşir bu buluşma...
canım tek çocukla düşünme bile ben napıyım iki tane benim canavarlar..ben nilüfer üçevlerde oturuyorum canım.bebeklerle yaptınız mı buluşma.benim oğluş çok hareketli korkuyorum onuhnla bi yere gitmeye ama tanışmayı çok isterim...
kocamaaaannn maşallah ona..sağlıkla nice aylara yaşlara inşallah..bilmiyom sinir oldum zeynep bu belirsizlik insanıinan yoruyo....
TEYZELERİ OĞLUM 10 AYLIK OLDU...MAŞALLAH PAŞAMA....
kızlar yaaa. kardeşimin nikahı olacak ya. sonrasında bi mekana gidip eğlenicezz. 40-50 kişi. kardeşime bi sürpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor. internetten de baktım: bişey yok. var mı bi fikriniz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?