sağol canım sesi bile değişti kuzumun gripli gibi kalınlaştı, sürekli eli burnunda kaşıyıp duruyor nefes alamıyor sinirleniyor bide o sıkıldıkça ben daha çok sıkılıyorum valla, duruyada geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirler.....
ya bu aile hekimliği benimde kafamı karıştırıyo mesela beğenmedik hekimi değiştirme şansımız olmucak mı
kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben
KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM
kızlar saçımın fotosunu yeni ekliyebiliyorum
önce foto makinası yoktu sonrada kablo
gıdığımı görmeyin bide makyajım abartılı düğün çünkü
artık bol bol foto eklerim makina ve kablo bendeee..
Uploaded with ImageShack.us
benim adetimde düzene giremedi bi türlü her ay gecikiyo 1 hafta filan onun stresini yaşıyorum bende bişimi var acaba die ama olurmuş emzirenlerde bu kadar düzensizlik
kızlar hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..
sibelcim saçlar süperrr olmuş çok yakışmış güle güle kullan....
galiba yeni hamişşler var... allah hayırlı uğurlu etsin... ayy bende çok korkuyorum kızlar. nihayet ilk adetimi geçen hafta oldum artık çok dikkatli olmam lazım. ben spiralde taktırmadım, taktıranlarınız varsa biraz bilgilendirse beni bu konuda....
ayy benmkide kız...14 ünde oldum yaa..
kaç gündr belim falan ağrıyo yok daha neler dedim..
şüphelenmedim bile...
aaa bugün baktım olmuşum ..
benimde gelmedi daha karnım davul gibi sinirler tavan yapmş durumda geliversede dinlensem
olur valla burçincim buluşalım biz bi kere buluştuk oda hamileykendi çok zevkli geçiyor evet BURSALILAR teklif var ne dersinizzz
hey kızlar hulen, sevilirem, sibelce0+ sesiniz çıksın biraz. özledim sizleri.. bırakın geçmişi sohbete gelin yahu.....
benimde gelmedi daha karnım davul gibi sinirler tavan yapmş durumda geliversede dinlensem
ben de birileri gelse de konuşsak diyordum.
sibel bi konu bulur şimdi.
üfff aynı ben. hayırlısıyla bi olaydık biz de. normale dönmek istiyorumm.
buldum kız..
eşinizle beraberken gittiğiniz bi yerde en çok utandığınız an varmı..
veya nişanlıyken ha ha ha:))
buldum kız..
eşinizle beraberken gittiğiniz bi yerde en çok utandığınız an varmı..
veya nişanlıyken ha ha ha:))
hıımm hülya ne desek şincik...
sürprizzzzz ne olabilir...
uzun zamandır görmedği bir arkadaşı falan varsa onu bulup çağırsan düğüne
evet ya öyle oluyo..
bde gecikince hamilemiyim derdi oluyo..
offf Allah ım offf.
bütün zor işleri kadınlara vermşsin.
ben de birileri gelse de konuşsak diyordum.
sibel bi konu bulur şimdi.
üfff aynı ben. hayırlısıyla bi olaydık biz de. normale dönmek istiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?