2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

duru nasıl canım? eşinin yanında kim kalıyor? var mı bi düzelme,iyileşme...

çok şükür duru iyi herşeyi aynı uykusu yemesi hepsi sorun hala ,eşimin yanında annesi duruyo bende öğlen gidip akşama kadar ordayım kızımada görümcem bakıyo o arada dua ediyorum inşallah eşim bayrama kadar iyileşip çıkmış olur diye..

işte bende boyle bı doktor istiyorum...
helal yani...
inşallah canım ya,inşallah... dualarımız seninle...

günaydın arkadaşlar...
dün 9 ay kontrolümüz vardı. doktor yeşil mercimek yesin sık sık, pişirip bir tatlı kaşığı zeytinyağıyla püreleyip vermemi ısrarla söyledi. demir içeriği çok fazlaymış. paylaşayım dedim.

hım... sağol canım bılgılendırdıgın ıcın...
günaydın herkese.....
gunaydın selmacım.
Demir deyince bizim kanı falan iyiymiş hgb hct hepsi çok iyi çıktı en azından kansızlık falan yok

aman dur bacım o olmasın barim dilini ısır.

zeynepb, dineva, ebruderin+, essemayit, meltemsahin, selmakerem, SHİNE, srpp, XSIDE+, ZeyL, ZEYNEP6672+

ooo bi anda dolmuş

Ebrucum eşin bir an evvel iyileşir de bayrama kadar çıkmış olur inşallah

Valla kızlar düzen konusunda haklısınız ama söylemelisiniz sonuçta o sizin çocuğunuz ve siz karar vermelisiniz onun hakkında.. Ben annemi sürekli arayıp yatır kaldır yedir diye söylüyordum valla şurda 1 aydır falan öyle aramıyorum.. ama valla öyle bi düzen kurdular ki, haftasonu düzeni bozuluyo asıl çocuğun.. her sabah aynı saatte yatıyor aynı saatte yiyo yıkanıyo, annem her gün 1 saat gezdiriyo onu,
bi de düzenine acayip düşkün.. Annemde uyudu mu en az 2 saat uyuyo sabah ta öğlen de.. Hafta sonu 3 kere yatıyo yine ama yarım saat uyuyo daha fazla uyumuyo gündüz.. dışarı çıkıyoruz tabi daha fazla hareket oluyo fazla uyarılıyo herhalde.. annem tek başına zaten sakindir o da..
Bence söyleyin gerekiyorsa arayıp yedi mi içti mi yattı mı kalktı mı kontrol edin.. Yazık kuzucuklara valla onlara düzensizlik daha kötü..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ilacın iyi gelmesinede sevindim tahlil sonuçlarınızda iyi çıkar inş.

esmacım zeynepte öyle sürekli kucak istiyor şu diş çıkarma döneminde çok huysuz oluyorlar.....

eşinin durumunun iyi olmasına sevindim canım inş.kısa sürede eski sağlığına tekrar kavuşur geçmiş olsun tekrar.....

zeynepb, dineva, ebruderin+, essemayit, meltemsahin, selmakerem, SHİNE, srpp, XSIDE+, ZeyL, ZEYNEP6672+
ooo bi anda dolmuş

ya berrin nasıl acaba?
(beris) kızıda wardı bizim cadıyla adaş...
istanbula taşındıydılar en son ama daha ses seda yok

Ayıpsın Serapcım çok seviyom muhabbeti de bende yetişemiyom buraya.Yetişince de suyunu çıkarıyom

O sıpanın arabadaki resmi ne öyle yaa tosbik jön

Özlemcim bende katılıyorum kızlara en azından babasıyla birlikte diye düşünüp kendini sakinleştirmeye çalışabilirsin canım..
Benim eşim bana çok yardımcı saolsun,bebik konusunda ev işleri konusunda,ama bi günün tamamını Toprakla geçirebileceğini hiç sanmıyorum
Bu çok zor bişey..
Söylediklerini tahayyül edebiliyorum..Baba anne gibi asla olamaz tabi,çünkü bizim doğamız çok farklı...Ama eşinin yaptığı da yadsınacak bişey değil.Eşime anlattım daha önce böyle böyle bi arkadaş var,eşi bakıyo oğlana diye..Zor, ben yapamam dedi açıkca
Of kadın olmak çok zor..Sakin olup dengeyi korumak zorundasınn yoksa daha beter oluyor..Kadınların neden erken yaşlandıklarını şimdi anlıyorum

Hoşgeldin canım geçmiş olsun...Hırıltı yapıyomuş demek alerji:26:Yazık yavruma ya

Çok sevindim canım eşinin iyi olmasına..Bizlerde iyiyiz çok şükür

Ay Esmacım yaa sende canını sıkma...Oyun oynat desen nolcak ki...Pekte oyun oynamıyolar.Görüyosun bizimkilerde öyle..Oyuncakları koyyom yüzüne bakmıyo kablo piriz oldu mu deli gibi gidiyo başlıyo kemirmeye..
Kucak istiyo çünkü ikili ilişkileri seviyorlar,kucakta oynatmayı dene..
Akşam bi saat oynasan yeter bebik sonuçta o.
Eğitemicekler diye stres yapma.
Zaten sen eğitirsin oğlunu.
Hiç yoktan halası kucağında gezdiriyor diye sevin..Ya bıraksaydı,ağlatsaydı..Yeğeni sonuçta seviyor onu belli ki ağlamasını istemiyor.Bildiği yöntemlerle kucağında taşıyor,sallıyor..Bebek dediğin kucakta büyür boşver üzülme,er ya da koymak istediğin kuralları koyarsın,çünkü o senin evladın..Sabırlı olmak zorundayız şekerim

benim için farketmez kimde olursa giderim.burçin canım perşembe demişsin ama ben çalışıyorum malum nasıl olucak

günaydın güzel anneler

günaydın bacım nasılsın

günaydınlar......

günaydın canım

günaydın kızlar selamunaleykümm

günaydın esmacım

hoşgeldin didemcim özlettin kızların daha iyiolmasına sevindim

valla sana katılıyorum canım onlar daha iyi düzen kuruyorlar ama insanın aklı kalıyo yinede derinde çok düzenine alıştı evde annemdeki gibi olmuyo düzeni çıkıp geziyolar dolaşıyolar ama kontrol etmekte fayda var söylemekten bişey çıkmaz bebişlere yazık bencede

Bende en az 1 kez veriyorum haftada..
Ee nasılmış boyu kilosu anlat bakem

günaydın herkese.....
Günaydın canım

Demir deyince bizim kanı falan iyiymiş hgb hct hepsi çok iyi çıktı en azından kansızlık falan yok

ayy aferin bana bir sene sonunda anca öğrendim çoklu alıntı yapmayı bu sefer becerdim valla

iyiyim uykusuzum yorgunum açım sen nasılsın

günaydın cnm yeşil mercimek verebiliriz artık demek sağol paylaştığın için

maşallah ne güzel düzen kurmuşunuz

ya berrin nasıl acaba?
(beris) kızıda wardı bizim cadıyla adaş...
istanbula taşındıydılar en son ama daha ses seda yok
evet bursadan göçtüler bidaha sesleri çıkmadı

haklısın cnm insan bi anda panik oluyo ablamın oğlu çok yaramazdı durmazdı yerinde eşimde onu çok kınadı yani benim çocuğum uslu olucak böle olmucak dedi bende böle duraksız görünce korkuyorum yaramaz olucak durmucak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…