Sende az değilsin haa itina ile tüm fırsatlar değerlendirilir yani.
yaa Yaren hülyaa nirde özledim valla denk gelemiyoruz.
Ayşegülde yok zaten ayy onun işide zor ya 2 çoçuk ev birde yeni ev değilse toparlasanda dağınıtlık hep oluyor düzenin oturmasıda zor oluyor inşallah Adanadakiler insafa gelirde yardıma giderler.
ben geldimmmm...nasılsınız bakalım...
kızlar okuyorum bişi yazamıyorum patronum burda
tıkır tıkır ne yazıyosun kimle konuşuyosun dio cvp veremiyorum :)
bursa buluşması bayramdan sonraya kalıcak baya sonraya galiba herkes olsun istanbuldaki arkadaşlarımız gibi kızlar
hulyacım artık yoğurt da tekrar başlıcam pekmezli veriyodum çok seviyodu ama artık halası yemiyo dio meyve suyu sıkıyorum döküyorum geri içmiyo dio
yoğurdu biberonla verince içiyo içine bisküvi ve pekmezden başka ne katayımya biberondan akıcak gibi
hoşgeldin cnmm iyi yiz sen nassın
Emir <kağan kaşıkla yemiyo mu ki...
Sende az değilsin haa itina ile tüm fırsatlar değerlendirilir yani.
yaa Yaren hülyaa nirde özledim valla denk gelemiyoruz.
Ayşegülde yok zaten ayy onun işide zor ya 2 çoçuk ev birde yeni ev değilse toparlasanda dağınıtlık hep oluyor düzenin oturmasıda zor oluyor inşallah Adanadakiler insafa gelirde yardıma giderler.
bursa buluşması bayramdan sonraya kalıcak baya sonraya galiba herkes olsun istanbuldaki arkadaşlarımız gibi kızlar
hulyacım artık yoğurt da tekrar başlıcam pekmezli veriyodum çok seviyodu ama artık halası yemiyo dio meyve suyu sıkıyorum döküyorum geri içmiyo dio
yoğurdu biberonla verince içiyo içine bisküvi ve pekmezden başka ne katayımya biberondan akıcak gibi
ben geldimmmm...nasılsınız bakalım...
Maşallah Zeynebe.Ne kadar serpilmiş,büyümüş. İnşallah sıkıntılarını da tez zamanda atlatır.
Maşallah zeynoma aman masum olsun rahatsızlığı ama oda olmasın
kızlar nasılsınız*?
slm cicişler naber....
ben bugün kuzenime gittm..
gelin görmeye yeni geldm anacım...
ohoooooooooo çok kaynatmışsınız anacımmmm
nabersiniz hanımlar.. az sonra ömürle yemek savaşına gireceğiz... dua edin kazasız belasız atlatayım.. hoş hiç o şekilde atlatmadık ya neyse..
benim için farketmez kimde olursa giderim.burçin canım perşembe demişsin ama ben çalışıyorum malum nasıl olucak
günaydın bacım nasılsın
günaydın canım
günaydın esmacım
hoşgeldin didemcim özlettin kızların daha iyiolmasına sevindim
valla sana katılıyorum canım onlar daha iyi düzen kuruyorlar ama insanın aklı kalıyo yinede derinde çok düzenine alıştı evde annemdeki gibi olmuyo düzeni çıkıp geziyolar dolaşıyolar ama kontrol etmekte fayda var söylemekten bişey çıkmaz bebişlere yazık bencede
canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.
olur cnm ama biz çalışıyoz srapla haft sonu c.tesi olur bayramdan sonraya kalır bide
sen nerde oturuyorsun
bide seni eklicektim ama bisürü meltem şahin çıkıyo cnm
canım cumarteside olur ama ben bayram sonu memleketime gidiyorum.15gün falan kalcam.bu cumartesi olabilir.müsait olursanız.ama cumartesi olursa eşim evde oluyo.onu postalayabilirsem beklerim bana:)
bu cumartesi günüm var benim kızlar bayram sonrası olsun hepimiz için daha iyi
meltemcim bir kaç güne düzelir bebeğin o zaman
inşallah canım.ben bayramdan sonra yokum 15gün falan.siz buluşrsunuz artık.sonra ben gelince bide bana gelirsiniz :)
burçin sen nasılsın canım ikizler nasıllar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?