2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

uyuduysa demek dogru yoldasın. bence pes etme devam et hülya. 8 aylık alıskanlıgı bi günde yok edemezsin. zamanla duzene oturcaktır.
gel gel yapan elleride yerım ayrıca :)

bende kaçtım kızlar hadı gorusuruz...

Ay çok güzel o anın fotosunu çektirebilmek...Ama bende isterim de,beni öyle tanıdık birinin görmesine tahammül edemem
Toprakı yatırdım geldim herkes arazi olmuş

Meyve suyu içiremiyom bende bu çocuğa ya nar suyu filan acı geliyo anladık ama diğerlerini niye içmiyo annamadım..Bende meyve çayı yaptım armut,elma,mandalina,nar taneleri bi de ıhlamur koydum sesi kısık yumuşatsın,terletsin diye.İçti sırtını döndü yattı,terlesin bakalım iyi gelir inşallah geçer sesi

hayırlı günler herkese...

ZEYNEP6672 kullanıcısından alıntı
kızlaaaar size bir haberim vaar.
çok yakın bir arkadaşımın doğum fotolarını çekicem :)

başkasının kini çekmek nasıl bir duygu bilemiyorum ama benim doğum epidüral sezeryan oldu
oradaki ebe ve hemşireler kameraya çektiler, (bizim aklımıza gelmemişti onlar çekmiş sağolsunlar!:))
karnımdan çıkarken karnımı değil beni falan çekmişlerdi, doktorlarla sohbet ederken, tam çıktıktan sonrada kızımı, göbek kordunun kesilişini falan ... çok güzel bir anı olacağını düşünüyorum kızım için...
ayrıca "kanlı" bir bölüm olmaması daha iyi olmuş... daha sempatik bir video şu an :)

Zeyl özlemcim bende bizim cadının adını Zeynep Yağmur koyacaktım ama bir büyüğümüz Hanne olsun deyince Zeynep Hanne koyduk. kızçemin ismini çok seviyorum ama Yağmuru da çok seviyorum bence güzel olur...

nere gittiniz ayol kimsecikler kalmamış

doktorla konuştum şimdilik iyi beklemede kalalım dedi 15 gün sonra kontrole geldiğinizdeki kilosuyla tekrar değerlendiririz dedi..

hada bende bunu soracaktım 1 haftadır aklımda ama pc görünce heycanlanıyorum galiba ki hep unuttum.Duruda meyve suyu içmiyor portakal falan ve diğer meyveleri kaynatsak suyuna vitamin geçermi kendimimi kandırırım diye

öğle arasında şu otri bebe burun temizleyicisinden aldım.. hasta değil ama geceleri falan tıkalı oluyo burnu biraz rhinomer sıkıp temzler rahatlatırım biraz.. acaba hava kuru mu geliyo ondan mı oluyor bilemiyorum doktora sorucam kontrolde..

serap doruk nezle oldugunda biz nemlendirici aldık. baya rahatlattığını düşünüyorum. icinede biraz buguseptil damlattım. bide yastığına coldmix damlatmakta iyi geliyor. aklında olsun.

burcu ve özlem elma havuçta içmiyomu bebişleriniz derin bayılıyoo

Yok anam içmiyor önceleri bayılıyordu yani 4 aylık başladık ya biz ek besine o zaman seviyordu şimdi içmiyor.babası 1 kere portakal sıktı püff yaptı tam tadı oluşmamıştı acı geldi herhalde dedim ondanmı tşiskindi ne yaptı içmiyor 1 haftadırda denemedim yarın deniyeyim bi.

benim kız ekşici tatlıcı olduğu için sevdi elma havuç mandalina sıkıyorum ağlıyo daha istiyomuş

gızlarrr toplandınızmıı bende geldim

benim oğlanda mevye suyu içmiyo yoğurduda baydır vermiyorum yemiyo die

canım muhallebiyi bir çay bardağı su ve süt karışımına hazırladım.bir tatlı kaşığı irmik bir tatlı kaşığıda pirinç unu.biraz koyu kıvam.çeyrekte muz.bunu bile zorla yedirdim.birde bu öüğünü 19:15gibi falan yedi.hemen ardından yattı.anlayamıyorum ya.aç olsa bile saat başı mı aıkıyo.yada süt mü yeterli gelmiyo acab.mesela senin bebeğin diğer ürünlerde ne kadar yiyo canım

burcu ve özlem elma havuçta içmiyomu bebişleriniz derin bayılıyoo

Havucu zaten sık sık yiyor çorbalarda yemeklerde bazen de yoğurtluyom..Armudu muzu ısırarak yediriyom ama nar filan yiyemiyo tabi doğal olarak sıkıp biberonda içse bol vitaminli iyi olcaktı kışın.
Burcu meyve çayı hastalıklarda yapılan bişe suyunu içirdiğin için herhaangi bi vitamin kaybı olmaz diye düşünüyorum.
Ayşecim valla düşünüyoruz isim konusu hala net değil artıkın nur cemalini görünce karar vericez gibi duruyor.
Serap hadi gözün aydın millet kilo alsa doktor kontrolünü bekliyo sen tam tersi

fatoş canım üzülme kendini yıpratma vardır bi sıkıntısı çok acıkınca illaki yiyicek
meltem canım evet güzel yemiş alsında takip et bakalım bi kaç gün diş falanda olabiliyor

canım zaten şuan dişler ardı ardına gelyo.4tane çıkmış var.iki üstten iki de alttan belirdi şimdi.yani nerdeyse dördü birden geliyo.bizde onada bağladık ama şimdi bu dişler eti yardı gözüküyo yani.hala devam edr mi acaba sıkıntısı.anlamadım gitti...

he kuşum herkesin bir derdi var işte Allah dermansız dert vermesin kimseye..

benim velede günde 5 posta yoğurt ver meyve ver yesin.. yoğurt yerken mest oluyo.. yemediği şeyler olunca bi kaşık yoğurt bi kaşık sebze falan kaktırıyom aradan

olur cnm ama biz çalışıyoz srapla haft sonu c.tesi olur bayramdan sonraya kalır bide

sen nerde oturuyorsun
bide seni eklicektim ama bisürü meltem şahin çıkıyo cnm

canım cumarteside olur ama ben bayram sonu memleketime gidiyorum.15gün falan kalcam.bu cumartesi olabilir.müsait olursanız.ama cumartesi olursa eşim evde oluyo.onu postalayabilirsem beklerim bana:)

bu cumartesi günüm var benim kızlar bayram sonrası olsun hepimiz için daha iyi
meltemcim bir kaç güne düzelir bebeğin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…