2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

eşli olucakmış canım soyledım de gıtmedı,sap sap napıcam dıyor. en son atıcam cocugu arabasına onu da goturcem gozum donecek. içkili yer olmasa gotururdum de,maalesef...

ay Zeynepçim darılma ama madem sap sap olmazmış ya bana söyleyip heves ettirme ya da babanla konuş değil mi ama aaa

Ay az önce şok oldum . Daha dün gece rüyamda görmüştüm topiği.
giremiyorum aklım burda ya bişeyler yazıyordum .Baktım yeni smileyler var . Kendi kendime diyorum eskiler daha güzeldi bunları beğenmedim falan . Anam içime mi doğdu ne yenileri gerçekten gelmiş resmen kal geldi bana

canım ya...
ınsallah duzelır kısa zamanda.atarax mı? yanı bılmıyorum kı tugba,versen dert vermesen dert...
zeynepcim teklifim her zaman geçerlidir unutma. evimiz kolay bulursunuz. aksam 18.30 evde oluyorum. bırakırsınız ipoşu sonrada gelir alırsınız. aklında bulunsun.
sagol canım cok cok tesekkur ederım... benım ıcınde gecerlı bu teklıf bılıyosun. sıkıştıgınızda doruga seve seve bakarım...
bu arada bızım kahve ıcme noldu? yapalım bu aralar ya...

bu arada eltımın oglu hastalandı,dün acıbadem maslak neslıhan hanıma goturduler. ben soylemıstım forumdan kızlar goturuyolar bende ona gıdıcem demıstım. denemek ıcın gıttıler dun. acayıp memnun. boyle bı doktor olamaz,cocuga nasıl sevgıyle yaklasıyo gormen lazım kesınlıkle baska doktor arama dırek gıt dedı. daha bı ıcıme sındı. sımdı cmt ye randevu alıcam...

ay Zeynepçim darılma ama madem sap sap olmazmış ya bana söyleyip heves ettirme ya da babanla konuş değil mi ama aaa
e bende onu dıyorum ya. gıdemıcez bellı,ne dıye heves ettırıyosun...
erdin mi kız

kızlar bu sitede gelen arkadaşlıkları nerden kabul etçez ve burcunun kurduğu guruba nasıl gircem
seçil çok geçmiş olsun canım ömürede maşallah...
burcu maşallah duruya

maşallah duruya kocaman olmuş burcucum uzun boylu olacak kızımız....
:85:
oyle bısey dıyecekler mı acaba

benimkiler sabah okula gitmek için uyandırdığımda diyorlar 5 dk daha annneee diye
haftasonu 7'de kalkıyorlar ama

hoşgeldin tubacım dişiniz hayırlı olsun üst dişler çok zorluyor bebişleri hayırlısıyla bir atlatsaydık....

terslikler hep üst üste gelmiş geçmiş olsun ama günü güzel bitirmişsin ömürün dişi hayırlı olsun.

off kolum fena ağrımaya başladı

buz çok iyi geliyor canım aşıya.uyuşturuyor acınıda alıyor dene istersen.

gelsin kayınvaliden kırk yılın başı çıkacaksınız sende bunalmışsındır.eşin söylesin annesi değilmi nede olsa.

evet kızlar özlem den haber var.
dün kan testi sonucu çıkmış ve kesin HAMİLE özlem.
ama planlı bir hamilelik olmadığı için kafası karışık sanırım şu an için çınara kardeş olayını erteliycek.ayın 8 inde dr a gidip ne yapacakları hakkında görüşecek.
ama çok üzgün ve karmaşık duygular içinde.

süt korur derler ya eskiler bence hiç korumuyor.spiral taktırmak istemiyoruz.hap kullanamıyoruz.kondomlara güven olmuyor.nasıl çıkıcaz bu işin içinden.

hakılısın valla pınarcım...
özlem içinde zor bir durum, bu kararı vermekte çok zor, allah yardımcısı olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun.....

Ay benim kader arkadaşım bizim çocukların hali ne olacak böyle bilemiyorum . Bİr türlü gece uykularını düzenleyemedik gittik yahu .Bol sabır diliyorum valla annelik böyle dahada bir zorlaşıyor. Drun verdiği şurubu ben içsem sakinleşirim hemde sütten çocuğa geçer oda bende mışıl mışıl uyuruz ne kadar güzel olur ha

erdin mi kız

Galiba canım

:
Bak sen şu kocişine bende kızdım şimdi madem söyleme ozaman erkekler hep böyle düşüncesiz olmak zorunda mı
Sağol canım ya bu sefer perişan oldu kuzucuğum Tüm bebişlerimiz kolayca çıkarsınlar inş.

Haklarında hayırlısı olsun inş. ne denir ki en doğru kararı yine kendileri verecek.

arasın ameliyat olayını sormuşunuz şuan haber bekliyoruz arkadaşlar....arayacaklar....

oyyyyyyyyy ne ameliyatı aman ya ne kadar çok şey kaçırmışım .Aklıma daha önceki böbrek rahatsızlığı geliyor ondan mı olacaktı canım yoksa olmama ihtmali varmı. Kusura bakma geçmiş öyle çokki bakamadım :78:

hakılısın valla pınarcım...
özlem içinde zor bir durum, bu kararı vermekte çok zor, allah yardımcısı olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun.....

gerçekten zor bir karar ama en iyisini özlem arkadaşımız ve eşi bilir.hayırlısı ne ise o olsun.

fatoşcum sağol canım..

kızlar ben kaçtım ömür efendiyi doyurayım balık çorbası yaptım bakalım içecek mi??

hadi görüşürüz..

tuğbacım bana sorarsan şurubu ver derim..
en azından bikaç gün dene düzenini kurar bırakırsın..
tamam korkuyosun ama sonuçta o da bi ilaç zehir değlki..
bu açıdan bak..büyüme hormonları uyurken salgılanıyor biliyorsun..
uyumazsa nasıl büyücek..
bi kaç gün dene derim ben tabi en iyisini sen bilirsin..

Günaydın kızlar.Nasılsınız.. Benim hiç keyfim yok.. Bir sürü sıkıntı var yine.Nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum
Yiğit Alp çok hasta.. sabaha kadar hiç uyumadık desek yeridir.Dün gün boyu hastaneydik..Sanıırım orada cereyanda kaldık.öksürüyor burnu akıyor gözleri kançanağı afederseniniz balgamını atamıyor birtürlü sürekli öğürüyor.yalvarır gibi bakıyor anne beni kurtar diye elimden bişey gelmiyor o anda çok kötü oluyorum.sekrol verdi doktor ıhlamur falan kaynattım ama bakalım içecekmi.12 kasımda gözünden ameliyat olacak. Özel hastanede anesteji riskine girmedikleri için üniversite hastanesine gönderdiler. Vakıf Gurebada olacak.. Onun yanında kan tahlillerinde demiri çok düşük çıktı. Ferrum kullanıyoduk şimdiye kadar doktor bunun hiç bir faydası yok dedi ferro sanala başlattı. Onunla berebar yumurtalık sorunumuz olduğu ortaya çıktı..1.5 yaşına kadar inmezse onunla ilgilide bir operayon geçirmesi gerekecek..9.5 aylık olmasına rağmen hala 8 kilo ve henüz hiç dişi çıkmadı çok canım sıkılıyor kızlar bildiğiniz gibi değil. Bugünümüze şükürler olsun ama Kurban olduğum allahım bu kadar sıkıntıyı neden bize veriyor diyorum bazen.. Acaba sabrımımı sınıyor.. Yaşayacağımız güzel günlerin diyetinimi ödüyoruz bilmiyorum.. İçim acıyor.. canım yanıyor..

çok yazdınız yetişemiyorum bugün işimde çok
hatırlayamadım ama biri elini blendra kaptırmıştı geçmiiş olsun aman dikkat edelim kızlar bende dahil bende hep fişteyken temizlerim
dişleri çıkanlara maşallahh
en büyük aferin duruya maşallah boyuda kilosuda çok güzel gelişmiş hep böyle olsun ananedende allah razı olsun toruna güzel bakmış
sonraaaa zeynep senin ersinde hep böyle yapıyor senin çocuğa bakacak kimsen olmadığını bilmiyormuda heveslendirdi bende sinir oldum şimdi
özleme ben çok sevindim ama kendi bilir bence ne güzel olur ikiside beraber büyür baksın özleme ne güzel idare ediyor allah yardım eder

sıkma canını canım allah sabrını veriri inan 1 aydır bizde öyleyiz hastaneden eve gelemiyoruz napalım hepsi allahtan dermansız dertlerimiz olmasın yeterki kiloyuda hiç düşünme bizde aynıyız ferroyu kullan ama ben direk ferro ile başladım çok şükür şimdiye kadar kansızlık olsun çıkmadı sende öyle yap bide kan işlacı verdikten sonra ve öncesinde 1 saat kalsiyumlu gıdalar vermemeye çalış birde minadex kullanıyorsan eğer onunla beraber verirsen c vitaminiden dolayı emilimi artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…