Seldacım geçmiş olsun canım, allah dermansız dert vermesin, diş içinde endişelenme bazı bebişler bir yaşına kadar diş çıkarmıyorlar, zamanla kiloda alır inş.annesi......
Günaydın kızlar.Nasılsınız.. Benim hiç keyfim yok.. Bir sürü sıkıntı var yine.Nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum
Yiğit Alp çok hasta.. sabaha kadar hiç uyumadık desek yeridir.Dün gün boyu hastaneydik..Sanıırım orada cereyanda kaldık.öksürüyor burnu akıyor gözleri kançanağı afederseniniz balgamını atamıyor birtürlü sürekli öğürüyor.yalvarır gibi bakıyor anne beni kurtar diye elimden bişey gelmiyor o anda çok kötü oluyorum.sekrol verdi doktor ıhlamur falan kaynattım ama bakalım içecekmi.12 kasımda gözünden ameliyat olacak. Özel hastanede anesteji riskine girmedikleri için üniversite hastanesine gönderdiler. Vakıf Gurebada olacak.. Onun yanında kan tahlillerinde demiri çok düşük çıktı. Ferrum kullanıyoduk şimdiye kadar doktor bunun hiç bir faydası yok dedi ferro sanala başlattı. Onunla berebar yumurtalık sorunumuz olduğu ortaya çıktı..1.5 yaşına kadar inmezse onunla ilgilide bir operayon geçirmesi gerekecek..9.5 aylık olmasına rağmen hala 8 kilo ve henüz hiç dişi çıkmadı çok canım sıkılıyor kızlar bildiğiniz gibi değil. Bugünümüze şükürler olsun ama Kurban olduğum allahım bu kadar sıkıntıyı neden bize veriyor diyorum bazen.. Acaba sabrımımı sınıyor.. Yaşayacağımız güzel günlerin diyetinimi ödüyoruz bilmiyorum.. İçim acıyor.. canım yanıyor..
hamileleri görünce benim doğurasım geliyor ben bu gidişle kesin 3. doğururum
selmacım zeynoyaDA GEÇMİŞ OLSUN İSHALİ VARDI ONUNDA İNŞALLAH DİŞTENDİRDE HEMEN ATLATIR ZATEN ÇOCUKLARIMIZ ZOR KİLO ALIYOR BİDE BÖYLE İSHAL OLUNCA HEPSİ GİDİYOR BİZİMDE İÇİMİZ GİDİYOR
ya kızlar kayınvalideme bırakamıyorum maalesef. bırakırım da akşamları olmaz. onların evi 3 katlı eski evlerden. bi katında kayınvalidemler,bi katında görümcemle oglu,bi katında da kaynım ve 2 cocugu kalıyor. 3 aıle yasıyolar yanı. ev silme dolu... boş bi oda yok,cocuk var ve maalesef ıpek seste uyumaz. sessızlık ıstıyor. orda da sessızlık saglamak mumkun degıl. her kapıdan bırı cıkıyor,bı gurultu curcuna evde,e kalabalık halıyle...
anca kayınvalidem gelir bızde bakar. ama oda kayınpederım problem. dıyorum ya benım kayınpederım kaynanamdır dıye. aksam eve azcık gec kalsa kadın arar bagırır homurdanır soylenır,kadına zından eder hayatı. o yuzden ersının babasına soylemesı konusması lazım. o benım yapacagım iş değil. gunduz olsa sorun degıl o evdede bakar,bu evdede. ama gece orda uyumaz,burdayken de kayınpederım kadına zından eder. oyle bı adam maalesef. anlayış düşünce sıfır. ersın babasına soyleyecek anca. onuda o yapmıyor. soyluyo bana "aksam cocuklar cagırıyo ama gıdemeyız ki" dıyo. o zaman soyleme hevesımı kursagımda bırakıyosun. dedım babana bı soylesen annene de olmaz mı dedım. "e yok bosver gıdemeyız zaten" dedı bana. o zaman neden soyleyıp heveslendırıyorsun kı
sağol serapcım... ucuz atlattım allaha şükür..
duruuuuuuuuuuuuuuu maşallah maşallah maşallah...
10 kg lar bana hayal gibi geliyor valla ne yalan söyleyeyim..
kızlar bu sitede gelen arkadaşlıkları nerden kabul etçez ve burcunun kurduğu guruba nasıl gircem
seçil çok geçmiş olsun canım ömürede maşallah...
burcu maşallah duruya
terslikler hep üst üste gelmiş geçmiş olsun ama günü güzel bitirmişsin ömürün dişi hayırlı olsun.
buz çok iyi geliyor canım aşıya.uyuşturuyor acınıda alıyor dene istersen.
gelsin kayınvaliden kırk yılın başı çıkacaksınız sende bunalmışsındır.eşin söylesin annesi değilmi nede olsa.
evet kızlar özlem den haber var.
dün kan testi sonucu çıkmış ve kesin HAMİLE özlem.
ama planlı bir hamilelik olmadığı için kafası karışık sanırım şu an için çınara kardeş olayını erteliycek.ayın 8 inde dr a gidip ne yapacakları hakkında görüşecek.
ama çok üzgün ve karmaşık duygular içinde.
süt korur derler ya eskiler bence hiç korumuyor.spiral taktırmak istemiyoruz.hap kullanamıyoruz.kondomlara güven olmuyor.nasıl çıkıcaz bu işin içinden.
Günaydın kızlar.Nasılsınız.. Benim hiç keyfim yok.. Bir sürü sıkıntı var yine.Nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum
Yiğit Alp çok hasta.. sabaha kadar hiç uyumadık desek yeridir.Dün gün boyu hastaneydik..Sanıırım orada cereyanda kaldık.öksürüyor burnu akıyor gözleri kançanağı afederseniniz balgamını atamıyor birtürlü sürekli öğürüyor.yalvarır gibi bakıyor anne beni kurtar diye elimden bişey gelmiyor o anda çok kötü oluyorum.sekrol verdi doktor ıhlamur falan kaynattım ama bakalım içecekmi.12 kasımda gözünden ameliyat olacak. Özel hastanede anesteji riskine girmedikleri için üniversite hastanesine gönderdiler. Vakıf Gurebada olacak.. Onun yanında kan tahlillerinde demiri çok düşük çıktı. Ferrum kullanıyoduk şimdiye kadar doktor bunun hiç bir faydası yok dedi ferro sanala başlattı. Onunla berebar yumurtalık sorunumuz olduğu ortaya çıktı..1.5 yaşına kadar inmezse onunla ilgilide bir operayon geçirmesi gerekecek..9.5 aylık olmasına rağmen hala 8 kilo ve henüz hiç dişi çıkmadı çok canım sıkılıyor kızlar bildiğiniz gibi değil. Bugünümüze şükürler olsun ama Kurban olduğum allahım bu kadar sıkıntıyı neden bize veriyor diyorum bazen.. Acaba sabrımımı sınıyor.. Yaşayacağımız güzel günlerin diyetinimi ödüyoruz bilmiyorum.. İçim acıyor.. canım yanıyor..
Sağolun kızlar.. İnşallah atlatacağız bu günleride.. Evet biliyorsunuz hamileliğimde neler yaşadım..Belkide onun için bu kadar zor geliyor sıkıntılarla uğraşmak.. Rabbim dermansız dert vermesin diyorum hep ama gücümün tükendiğini hissediyorum....
Bu arada birde Polivit diye bir şurup verdi doktor ama bu iştah acıcımı yoksa demir eksikliği içinmi verdi onu anlamadım. Kullanan varmı aranızda?
Çok geçmiş olsun canım biraz geç oldu ama umarım ameliyata gerek kalmaz . Olursada ne yapacaksın sağlık erkenden önlem alınması daha iyi olur . Hem çocuklar inanılmaz güçlü oluyorlar . Allah yardımcınız olsunevet tuba teyzesi böbrek kanalından haber bekliyoruz
Haklısın canım uyuyamıyor haliyle minnacık kaldı . İştahta yok ama ilaç çok ağır canım yarım ölçekte olsa içim elvermedi . Kendim içsem diye düşündün gerçekten belki sütten faydası olur dedim . Sonra caydım böyle devam ederse vermek zorunda kalcem aldım ilacı evde öylece duruyortuğbacım bana sorarsan şurubu ver derim..
en azından bikaç gün dene düzenini kurar bırakırsın..
tamam korkuyosun ama sonuçta o da bi ilaç zehir değlki..
bu açıdan bak..büyüme hormonları uyurken salgılanıyor biliyorsun..
uyumazsa nasıl büyücek..
bi kaç gün dene derim ben tabi en iyisini sen bilirsin..
Çok geçmiş olsun canım . Çok zor günler geçirdiğin belli . Allahım tatlı oğluşuna şifa sanada dayanma gücü versin . Hamilleliğin boyuncada çok zorluklar yaşadınız sende oğluşunda . O zor günleri atlatttınız. Rabbimin yardımıyla bugünleride atlatırsınız.Günaydın kızlar.Nasılsınız.. Benim hiç keyfim yok.. Bir sürü sıkıntı var yine.Nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum
Çok zorda kalırsam deneyeceğim canım bu gidişle istemesemdeseldacım çok üzüldüm canım yiğitape geçmiş olsun sıkma canını diycem ama kolay değil inşallah en güzel şekilde atlatırsınız sorun olmadan canım benim
tuğba canım ataraks bi dene derim bende ama insan korkuyo işte hasy allahh
pınarcım özlem hamileymiş kesin demek hayırlısı olsun ama en doğru kararı onlar bilir dediğin gibi biz nasıl korunucaz???? ve ben hala hastalanmadım offff
zeynep arkadaşım ben bile heveslendim hee aman yaaa şu kocişler neden bizim kadar düşünceli değiller biz ne yapar ne eder bir çözüm bulurduk demiii
kız burcu nerdesin senn???
sıra tuğbaya geldi olsun bacım bizim çocuklar sıska olacak bunu kabul etmemiz lazım belki bilinçsizce bir tavsiye olacak ama bize doktorrumuz bu ay fantomalt mam verdi yemeklerine her öğüne 1 ölçek katıyorsun bize faydası oldu bu ay sende dene istersen ben araştırdım zararsız birşey sadece kalori takviyesi ataraxıda verme derim nacizane fikrim onun yerine zyrtec kullan hem iştahını açar hem uyutur yada en iyisi akşam yatmadan rezene ver
Sağolun kızlar.. İnşallah atlatacağız bu günleride.. Evet biliyorsunuz hamileliğimde neler yaşadım..Belkide onun için bu kadar zor geliyor sıkıntılarla uğraşmak.. Rabbim dermansız dert vermesin diyorum hep ama gücümün tükendiğini hissediyorum....
Bu arada birde Polivit diye bir şurup verdi doktor ama bu iştah acıcımı yoksa demir eksikliği içinmi verdi onu anlamadım. Kullanan varmı aranızda?
seldacım geçmiş olsun üzlme sıkma kendini.... allah dermansız dert vermesin....arasta ameliyat olacak burdaki bi çok arkadaş gibi sende biliyosun hamileleikten bu yana çektiklerimi...allah dermansızını vermesin herşeyde bi hayır vardır..ben şu lafı çok severim...hayır gibi görünenede şer şer gibi görünenede hayır var dır....
Verdim içmedi canım milupanınkini almıştım şeker koymayın yazıyordu. Tadına baktım şekerliyidide neden sevmedi anlamadım . Tekrar uğraşayım bakalım,tuğba çay kaşığıyla ver..
geceleri azıcık...
Tuğba bak seni unuttum bencede atarax ı 1 gün dene eğer çok sersemletti kullanmazsın.bu çoçuk uyumazsa nasıl büyüyecek uykusuzsa huysuzda olur tabi.Duru'yada alerjik öksürük için ilaç verdi dr Aerus diye bi surup akşam 1 ölçek ver uykuda yapar dedi inatlaştır vermedim.sonra 3 gün verdim kestim ama o 3 günde çoçuk rahatladı ve şuan gece uykusu daha uzun oldu.atarax kullanmam diyorsanda dr söyle başka versin diycem ama çokmu sersemletiyormuş niye bu denli kötü bahsediyorsunuz
Verdim içmedi canım milupanınkini almıştım şeker koymayın yazıyordu. Tadına baktım şekerliyidide neden sevmedi anlamadım . Tekrar uğraşayım bakalım,
İlacı mı dedin rezeneyi mi anlayamadım canım hemen atladım valla kafam kazan gibide . Eğer ilacı diyorsan iyi fikir okadar versem zararı olmazda faydası olur mu acep
Kuşum netten baktım kk kulubünde bir topik açılmış .Bir ara bizden birisi bakın diye linkini vermişti. Hatta hepimiz tepki göstermiştik ama bebeği küçüktü onun zannımca hatta sende yorum yapmışsın bizede dayanamadım yazdım demiştim. Senin yorumunu görünce aslında kafama denk etti bir ara konuşmuştuk diye ondan canım yoksa çok kötü olsa dr verirmi. Sadece gündüz verme sersemletirsin demişti gece uykusunu düzene koymak için kullan dedi . Zaten yarım ölçek 1 saatte ancak etki yapıyormuş . Uyumasını istediğin saatten önce ver dedi . Gündüz susturmak için yasak yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?