2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dolu dolu bi gün geçirmişsiniz ne güzel. Bu arada da maşallah duruya kocaman olmuş şaka maka...

zeynepcim söyleyiver ya nolcak. kaynanan bakıyor bildigim kadarıyla problem cıkarmıyorki,
adama daha baştan zehir etme geceyi bence ve git kaçırma bu fırsatı. sanada iyi gelir. oda seninle birşeyler yapmış olur kızıyorsun ya devamlı.... yapma böyle bence.

ay çok geçmiş olsun canım
allah beterinden korusun
dişiniz de hayırlı olsun

bende kayıt oldum nick aynı benide ekleyiiin.

ve grup açtım oraya gelin.2010 şubat anneleri kk çalışmazken ordan gireriz.

yaaa nerden ekleniyor ben bulamadım.

ekledim seni kuşum ama grubunu bulamadım

canım kayınvalidene bıraksan İpeği olmuyor mu?
siz dönerken alırsınız ordan

oh oh bi güne ne çok iş sığmış ne güzel değerlendirmişsiniz
Duruma da maşallah maşallah boyuna posuna kurban zilli

hee evet o söylesin çıkmamız lazım falan desin.şimdi kadında akşam akşam ne mecburiyet demesin sonra.bakar ama ya bence

burcu canım ne güzel dolu dolu geçirmişsiniz gününüzü çok sevindim inankii
maşallah duruma kocaman olmuşşş
kız zeyneb söyleyiver ne olcak kırkyılın başı çıkıcan idare eder ne olcak uyutup git ipeği
pınar özlemden haber yokmu yahuuu

ya kızlar kayınvalideme bırakamıyorum maalesef. bırakırım da akşamları olmaz. onların evi 3 katlı eski evlerden. bi katında kayınvalidemler,bi katında görümcemle oglu,bi katında da kaynım ve 2 cocugu kalıyor. 3 aıle yasıyolar yanı. ev silme dolu... boş bi oda yok,cocuk var ve maalesef ıpek seste uyumaz. sessızlık ıstıyor. orda da sessızlık saglamak mumkun degıl. her kapıdan bırı cıkıyor,bı gurultu curcuna evde,e kalabalık halıyle...
anca kayınvalidem gelir bızde bakar. ama oda kayınpederım problem. dıyorum ya benım kayınpederım kaynanamdır dıye. aksam eve azcık gec kalsa kadın arar bagırır homurdanır soylenır,kadına zından eder hayatı. o yuzden ersının babasına soylemesı konusması lazım. o benım yapacagım iş değil. gunduz olsa sorun degıl o evdede bakar,bu evdede. ama gece orda uyumaz,burdayken de kayınpederım kadına zından eder. oyle bı adam maalesef. anlayış düşünce sıfır. ersın babasına soyleyecek anca. onuda o yapmıyor. soyluyo bana "aksam cocuklar cagırıyo ama gıdemeyız ki" dıyo. o zaman soyleme hevesımı kursagımda bırakıyosun. dedım babana bı soylesen annene de olmaz mı dedım. "e yok bosver gıdemeyız zaten" dedı bana. o zaman neden soyleyıp heveslendırıyorsun kı

kızlar bu arada nurturia da bence grup acılmıyor. soru soruluyor sanırım. ve o sorulara cevaplar geliyor. burdaki gibi olmuyor yani. ama ben bikac bisey sordum gercekten güzel cevaplar alıyorsun anında. zaman zaman hepimizin kafasına biseyler takılıyor biliyorsunuz. bence orası bu paylaşımlar icin ideal. bide bir sürü anne ve bebis var onlarla tanısma sansı var. buranın keyfi baska ama orasıda dursun bence.

grubu buldum ktif konular altında Meleklerimiz diye bi konu açmış Burcu ordan gelin
davet etçek yer aradım ama bulamadım

hımmm o zaman zor tabi..... peki bırak ersin gitsin arkadaşlarıyla olmazmı. belkide gitmek istiyor seni yokluyor. izin ver gitsin eger oyleyse.

dolu dolu bi gün geçirmişsiniz ne güzel. Bu arada da maşallah duruya kocaman olmuş şaka maka...

valla büyüdüler de dır dır ediyor bile.bütün gün söyleniyor bu kız ya memnuniyetsiz mi mutluluktan mi bilmem ama tüm gün car car.

gün bitmek bilmedi valla erken kalkan erken yol alır doğru valla.biz erkenciyizde babamız erken kalkmıyor ki dün nerden estiyse ayaklandı.
sağol canım.

kız zeynep nereye gidiceksiniz. beyoğlunaysa benim ev yolun üzeri getirin ben bakarım. eşimde evde olmuyor. dorukla ikisi oynarlar uyurlarsa ne ala. zaten 11 e kadar sizde gelmiş olursunuz herhalde. ciddiyim ben.

hımmm o zaman zor tabi..... peki bırak ersin gitsin arkadaşlarıyla olmazmı. belkide gitmek istiyor seni yokluyor. izin ver gitsin eger oyleyse.

katılıyorum
sana belki kızarsın diye diyemediği için de böyle bi yol seçmiş olabilir gibi düşündürdü bana
eğer senin için mahsuru yoksa sen git de

aslında guzel bı yere benzıyor ama bıraz karısık daha kesfedemedım ben...
grubu buldum ktif konular altında Meleklerimiz diye bi konu açmış Burcu ordan gelin
davet etçek yer aradım ama bulamadım
nerden gelcez oraya bacım yaa??? ben kayboldum sanırsam :)
dedım sen gıt dıye eşli olacakmış tek başıma sap gibi napiyim diyor. istemedi yani...
eeeeeee kız degılmı sımdıden basladı soylenmeye bıdı bıdı :)
kız zeynep nereye gidiceksiniz. beyoğlunaysa benim ev yolun üzeri getirin ben bakarım. eşimde evde olmuyor. dorukla ikisi oynarlar uyurlarsa ne ala. zaten 11 e kadar sizde gelmiş olursunuz herhalde. ciddiyim ben.
canım cok cok tesekkur ederım,sağol varol...
beşiktaşta olucaz aslında,evin 10 dk ilerisinde. balık pazarı var ya,restorantlar var içkili fasıllı. orda olucaz herkes burda oturuyor cunku. orda olucaz dedıgıme bakma,orda olucaklar biz evde olucaz...
ama çok tesekkur ederım gercekten.

katılıyorum
sana belki kızarsın diye diyemediği için de böyle bi yol seçmiş olabilir gibi düşündürdü bana
eğer senin için mahsuru yoksa sen git de

eşli olucakmış canım soyledım de gıtmedı,sap sap napıcam dıyor. en son atıcam cocugu arabasına onu da goturcem gozum donecek. içkili yer olmasa gotururdum de,maalesef...

sayfanın yukarısında bi menü var orda herşey başlığı altında Aktif Konular yazıyo aç orayı
o sayfada Meleklerimiz diye bi konu göreceksin açan XSide

selam kızlar nasılsınız bakalım. Şükür kavuşturana ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli:2:
Bizimde 3 .dişimiz üstten patladı. Haliyle hiç olmayan gece uykularımız tamamen bitti . Gündüz uykularımızda hemen hemen yok gibi sürekli çığlık atarak uyanıyor. Sürekli mızıltı , ilgi istiyor. İştah gitti sadece emişiyoruz bol bol. Bİrde acayip ishal oldu kaç gündür nerdeyse her bezi kakalı hemde ishal olarak . Hatta dışına taşıyor yıkamak zorunda kalıyorum oderece yani.
Pazartesi günü geç kalan 8 .ay kontrolümüze gittik . 1.5 ayda yine kilo almamış hiç büyümemiş malesef. Boyumuz 66 cm kiloda 7950 gr olmuş. Drda biraz zayıf dedi . Vİtamin şurubu kullanmaya başladık. Belki faydası olur .Birde hiç uyumuyor demiştim şikayetlerimi anlatınca uyku için bir şurup vermişti.Zararı var mıdır dedim çünkü şurupla uyumasınıda istemiyorum .Gündüz kesinlikle içirme sersemletir gece uyumadan 1 saat önce yarım ölçek içir uyku düzeni kurmana yardımcı olur dedi.
Eve gelince akşam netten bakmıştım içirmeden önce o anda farkettim hiçte aklıma gelmemiştim .
Şurup Ataraks dersem ne demek istediğimi anlarsınız . Daha önce muhabbeti geçmişti. Nette konuyla alakalı bir topik görünce anımsadım . Hemen içirmekten vazgeçtim .Kociş , annem , kaynanamlar içir dedi . Ama ben içirmiyorum bilmiyorum ya zararlıdır diye gerçi dr verdi yinede ilaç kıyamadım kuzuma
Yine uykusuz , yorgun ve bitkinim ama olsun ilerde nasıl olsa unutacağım bu zor zamanları :97:

zeynepcim teklifim her zaman geçerlidir unutma. evimiz kolay bulursunuz. aksam 18.30 evde oluyorum. bırakırsınız ipoşu sonrada gelir alırsınız. aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…