2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ya kaç gündür giremedim aklım burda kalmış . Ama baya tesadüf oldu şaştım yani :81:
Hadi ben kaçtım
güle güle canım :80:
Ben hiç denemedim canım versem yerde zararlı olur mu bilemedim gerçi ceviz verebiliyorsak onuda verebiliriz . Dra sordum yemesi sakıncalı bişey varmı dedim inek sütü ve bal verme diğer herşeyi yesin dedi. Sanki çok yiyormuş gibi :95:

şaka ha burcu kızma sakın. bence erken değil. duru zaten aşağı yukarı herşeyi yiyor epeydir. bence azar azar başlayabilirsin sanırsam

ben öyle şeyler için ne kızarım ne bozulurum daha neler.

güzel ezebilirsem muhalebisi ile vereyim diyorum .babasına diyeyimde alsın birde bademin kabuğunu soğacağız kaynar suya koy rahat olsun dedi adam.deniyelim.

ya esas size bisey sorucam. tatlı kabak varya hani kabak tatlısı yaptığımız onu verdinizmi hic? erkenmi verebilirmiyiz. corba nasıl yapabiliriz ondan bilen varmı

bir çok forumda gördüm ama nasıl yapılır hiç bilmem çok faydalı deniyordu ama bakalım ,buluruz şimdi tarif.

adam ne desin kız güldürdün beni.madem yemiyorsa sen niye soruyorsun . 9. ayından sonra herşey yenmeli diyor dr la başlıyalım bakalım özellikle badem ceviz fındık .artık uyuyan bebeklerde enerjiden uyumaz :)

adam ne desin kız güldürdün beni.madem yemiyorsa sen niye soruyorsun . 9. ayından sonra herşey yenmeli diyor dr la başlıyalım bakalım özellikle badem ceviz fındık .artık uyuyan bebeklerde enerjiden uyumaz :)

Valla haklısın canım adam uyusun diye ilaç verdi onada muhalefet oldum içirmedim.
Birde kızıyorum buda bana gelsin ozaman

kızlar burak uyanınca dikiliyo bi görseniz.
ödüm kopuyo napcam böyle ya..
hatta bi görün şimdi kalktı...

işim var benm bu canavarla...
adamla korkudan yatamıyoruz gecelri..
ha kalktı ha kalkacak diye..
yatırmış geçen gece babası..
baktık utku çağırıyo gelnde burağa bakın diye..
uykudan uyanmış belkide yatmamış babayı kandırmış olmalı..
dikilmş böyle duruyo gülüyo bide...

aa ben size neyi yazacaktım bu cold mix varya kullananlar evdeki buhar makinesine 2 damla atsın çok daha iyiymiş aynı zamanda buharla beraber aldığı için bir anda kokusuda ağırda gelmezmiş.ben 2 gündür yapıyordum dr a sordum iyi yapmışsın araştırmacı anne dedi ama valla hiç aklıma gelip internetten bakmadım öyle esti yaptım.hem biz aynı odada uyuyoruz ya nefeslerde temizleniyor bence.

bizimkide aynı sibel ama ne tatlı kız dikilmiş bakıyor.

hatta dün bizimkini uyanınca aramıza aldım alttanda bacaklarımı uzattım ki giderse falan bacaklarımın üstünden atlarsa anlarım dedim bi ara içim geçmiş gözümü bi açtım duru alttan değilde üsteen gidiyor , inanamadım yastığın üstü tarafında yer kalmış biz biraz daha yastık altına doğru yatmışız demek kız sinsi sindi gidiyor hani 1 dk gözümü geç açsam yere kapak olacak.

Anam işimiz var hepimizin benimkide öyle ne zaman uyansa hemen ayağa dikiliyor
Bİrde şarkı söylüyor kalksın diye Allahtan bizimkisi park yatak en alt seviyede yoksa
aşağıya inecek kafa üstü.

kız bunlardan herşey beklenir...
seni uyutur giderler valla...
derin uykuya hasretim zaten ben yıllardır..

iyi fikir valla..
bende deniyeyim..

Benim sıpada yine uyumadı bu kaçıncı deneyişim .:83:
Çarşafını ,yastığını ,battaniyesini birbirine katmış . Onları kemirip duruyor beşiğin içinde sanki savaş çıkmış gibi . Ben düzeltiyorum o dağıtıyor daha şimdiden . Birde arada bana bakıyor kızacakmı diye sanki bir iş becermiş gibi gülüyor kızmasın diye yicem o olucak

dinsizin hakkından imansız gelir yer kız ağlarsa ağlasın.

yaa kimde ayşegülün numarası var bi arasanıza ne yapmış.

birde hülyammm (yaren)nirdesin yaa ben seni özledimm.

Ayşegülü bende merak edirem ama bendede nosu yok
Bende çıkayım artıkın kaç saattir burdayım yarın gelirim mi hiç bilgim yok nasip artık
Sizleri ve meleklerimi kocaman öptümmmmmmmmm:98::98:

Bende çıkayım artıkın kaç saattir burdayım yarın gelirim mi hiç bilgim yok nasip artık

bizde seni öpüyoruz canım..
yarın bekliyoruz haaa taammı:))

Allah yardımcısı olsun didemcim inş.sağlıkla kucağına alır bebişlerini

bizim doktorda öyle dedi artık herşey yiyebilirmiş.....

görüşürüz canım inş.mertkan uyur biraz, bencede ilacı ver tubacım belki düzene girer uyukusu...ayşegülü bende merak ediyorum yerleşebildimi acaba yeni evine....

ayşegülün numarası hülya da vardı..girerse soralım da arasın..
sabah arayayım falan dedi..kaldı öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…