2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıcam birazdan babam buralardaymış alayım seni dedi oooh pek iyi oldu

yarın da evdeyim evden katılırım size oooh

ah canım yaa geçmiş olsun seldacığım.. benim kardeşim de olmuştu ameliyat yumurtalıklarından biri yukarıdaymış testislerine mi inmemiş öyle birşeydi.. inşallah gerek kalmaz canım..
diş konusunda da üzülme lütfen ömür 9 aylık olacak neredeyse daha bugün çıktı dişleri az önce komşuda toplanmıştık onun oğlunun dişleri ne zman çıkmış dersin tam 17 aylıkken düşünebiliyor musun.. sıkma canını lütfen..

Seldacım şimdi alıntıdan okudum. Çok üzüldüm.Özncelikle çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız tüm sıkıntılarınızı. Biliyorum senin için zor, benim için söylemesi kolay ama güçlü olmalısın Seldacım. Sen vaktinde çok büyük bir sınav atlattın. Bunu da atlatacaksınız inşallah. Dualarımız sizinle ve tüm hasta bebişlerle. İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Kilosu konusunda üzülme Defne gibi az kilolu olacak demek ki Yiğit Alp. Dişler de vakti gelince çıkar. Sıkma canını. Sen dişi çıkmamaış insan gördün ü hiç.

kimsecikler yok galiba
bugün alara düştü yürüteciyle beraber banyoya girmeye çalışrken eşiğe takıldı galiba aklım çıktı ya fayansın üzerine düştü bide çok fazla ağlamadı bi anormallkite yok bişi yoktur demi. .Allah korudu kuzumu.yürüteç filan yok artık ödüm koptu.daha geçen gün burcuya dedimdi artık ben bu yürüteçlerden korkuyorum die başıma geldi korktuğum neyseki bişi olmadı.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
balkabağı sohbeti geçmiş ben bu hafta yaptım kızıma çok aman aman sevmedi ama yararı çok bende tuğbanın link attığı sitedeki tarifi yaptım ben beğendim tadını ama yine aynı sitede dil balığı çorbası var kızlar dün akşam onu yaptım revna bayıldı çok güzel yedi maşallah tavsiyede ederim kızlar ben dil balığını belki yer diye balıkçıda bunu kesin yer abla sen 1 kilo al sakla dedi alıp tek tek poşetleyip dolaba attım
dün gece artık öksürüğü falanda geçti diye zyrtec vermeyeyim dedi çocuk 12 de öksürerek uyandı yine verdik şurubu bizimki çok allerjik olacak sanırım

günaydın kızlar.

bir dün sabah girmiştim, o sayfayı okudum bi de son sayfayı :) işlerim çokk yoğun, az bişe sabahları girebiliyorum..

delüü serappp kız hepinizi merak ediyorum,çok da özledim ama yeni proje başlangıcındayım.. elemanlarıma anlat anlat yapamıyorlar bişey, sonra neyse ben yapayım diye kalıyor bana..akşamları bile çalışıyorum, patronum kıymet bilmiyor ama işimi seviyorum yine de :) hele de şimdiki proje çok zevkli..

ahh canım burcum içimin yağını erittin kız, bir gün beni özlediğini yazan bir dostum..çok seviyorum sizi çok....ya gözlerim doldu işte..üff...

başka merak eden varsa okuyamadım kusura bakmayın,ayşegülün numarası bende de var.belki müsait değildir aramayım da mesaj atayım,dur.

özlem ne yaptı,kan tahlili bekliyolardı?arasın ameliyat günü belli oldu mu?

seldacım Allah yardımcın olsun, bu imtihandan da geçeceksiniz inşallah..

başka hastalık falan yoktur inşallah.geçmiş olsun hasta bebişlere.. dişler de hayırlı olsun..

burak iyi bu aralar,daha önce de dediğim gibi sabah erkenden kalkıyoruz,hepimiz kahvaltı yapıyoruz. bu sabah düşündüm de,iiyi ki burak var, yaptığımız kahvaltılar bile keyiflendi, anlamlandı..cocuk evin neşesi gerçekten de..akşam da bi ayrı.. oyunlar oynuyoruz, gülüşüyoruz..çok şükür yolunda herşey, mutluyuz :)Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu..

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrrrrrr
dün akşam ersin eve geldi hadi hazırlan çıkıyoruz dedi. şok oldum tabii,kayınpederimi aramış annem bugun bizde kalacak demiş. kayınvalidem geldi gece baktı ipeğe biz çıktık. arkadaşlarla toplandık kocaman bi grup eskisi gibi,güldük eğlendik hatta ben 1 bira içtim :78:

gece 1 di eve geldiğimizde. bıraz mızırdanmıs aglamıs zor uyutmus ama uyumus 9 gibi. biz 7.30 du evden cıktıgımızda...
kendıme geldım resmen yaaa... ayda 1 cıkıcaz boyle anlastık. nasıl ıyı geldı eskı gunlerdekı gıbı.

neyse kızlar ıpegı doyurayım gelıcem gecmıse bakıcam...

günaydın şekerler ben bugün evden bağlanıyorum size

Hülyacım canım Allah kolaylık versin. severek yapılır anca bu iş yoksa deli işi zaten:78:

Zeynepçim çok süper olmuş ya iyi gelmiştir tabi gelmez mi.. Bira da süt yapmıştır zaten afiyet olsun İpoşa

oğlumun kahvaltısını ettireyim geleyim ben de

bravo zeynep cok iyi yapmıssınız. bir bravoda ersine tabiki.
bu arada 1 bira 1 kadah şarap kötü değil. benim doktorum iç dedi. süte bile faydası var. sadece cocuklar biraz uyuyabilir dikkat etmek lazım gerçi şu anda şekerleri düşecek ayı geçtiler ve uyumalarıda bizim icin cok iyi bisey.

Günaydın güzel arkadaşlarım hava güzel keyiflerinizde güzel olsun seviyorum hepiciğinizi...
Zeynep bravooo çok güzel olmuş..
Kız hülya cidden özledik anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…