İyi akşamlar herkeseee. Yine sohbeti kaçırmışım
Günaydın kızlar.Nasılsınız.. Benim hiç keyfim yok.. Bir sürü sıkıntı var yine.Nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum
Yiğit Alp çok hasta.. sabaha kadar hiç uyumadık desek yeridir.Dün gün boyu hastaneydik..Sanıırım orada cereyanda kaldık.öksürüyor burnu akıyor gözleri kançanağı afederseniniz balgamını atamıyor birtürlü sürekli öğürüyor.yalvarır gibi bakıyor anne beni kurtar diye elimden bişey gelmiyor o anda çok kötü oluyorum.sekrol verdi doktor ıhlamur falan kaynattım ama bakalım içecekmi.12 kasımda gözünden ameliyat olacak. Özel hastanede anesteji riskine girmedikleri için üniversite hastanesine gönderdiler. Vakıf Gurebada olacak.. Onun yanında kan tahlillerinde demiri çok düşük çıktı. Ferrum kullanıyoduk şimdiye kadar doktor bunun hiç bir faydası yok dedi ferro sanala başlattı. Onunla berebar yumurtalık sorunumuz olduğu ortaya çıktı..1.5 yaşına kadar inmezse onunla ilgilide bir operayon geçirmesi gerekecek..9.5 aylık olmasına rağmen hala 8 kilo ve henüz hiç dişi çıkmadı çok canım sıkılıyor kızlar bildiğiniz gibi değil. Bugünümüze şükürler olsun ama Kurban olduğum allahım bu kadar sıkıntıyı neden bize veriyor diyorum bazen.. Acaba sabrımımı sınıyor.. Yaşayacağımız güzel günlerin diyetinimi ödüyoruz bilmiyorum.. İçim acıyor.. canım yanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?