slm canlarimmm ayy bu ilac neyin nesi kiz böyle. ay uyku yapiyorsa benim kizada vereyim. gündüz sadece 1 sefer oda yarim saat sürüyor . gece en az 6 kez kalkiyor. ay uyumayincada gercekten cocuklar fazla büyümezmis. cünkü büyüme hormonu sadece uyku aninda salgilaniyormus. ay su ilactan bi bahsedin yawwwbu sadece uyku icinmi ? yoksa baska birsey icinmi de yan etki olarak uyku yapiyor.
ah didemcim sen yazınca bende hastanede yatarken bi arkadaşım geldi aklıma tüp bebek ve ikizdi onunkilerde benden 1 hafta gerideidi 31 haftalık doğum yaptı bebekleri ayrı ayrı yerlere yolladılar ikiside ölmüş bebeklerin.....içim sızladoı aklıma geldi...
allah arkadaşının yardımcısı olsun sağsalim alsın bebeklerini bende 1 ay yattım hastanede çok zor...günü güne ekliyon bugünde geçsin dua ediyon sıkılıyon bir an önce olsun istiyon allah kolaylık versin benimki ege üniversitesei idi....sigortalı olmasaydım ayvayı yemiştik polikilinikte kalmadım bende doğumhanede yattım bi arkadaş 5 gecesine 2 buçuk ödemişti yalnış hatırlamıyosam
amannn düşündüğün şeye bak o sana laf edeceğine kendi obez çocuğunu ilerde nasıl zayıflatacağını düşünsün
canım sende deseydin sizinkide ayına göre çok kilolu die
bana demişlerdi 3 aylık bitip 4 den gün almıştı oğlum kadının biri aa 2 aylık varmı bu çocuk dedi hee bir aylık demiştim bende
böle cahil insanlara hiç takılma canım
Canım bize drumuz verdi . Geceleri çok sık kalkıyor ve sabahın köründe uykusu tamamen kanmış oluyor . Tekrar yatırana kadar canım çıkıyor du söyledim o verdi . Gündüz kesinlikle içmesin sersemletir demişti. Hem alerji ilacı hemde uyumayan bebiklere veriyorlar uyku düzenlemesi için yani . Ben kullanmak istemiyordum ama aklıma yattı gibi deneyeceğim bakalım belki faydası olur . Adı Atarax şurup canım yarım ölçek oda gece yatmadan içiriliyor ağır biraz sersem yapıyormuş uykuya yardımcı yanislm canlarimmm ayy bu ilac neyin nesi kiz böyle. ay uyku yapiyorsa benim kizada vereyim. gündüz sadece 1 sefer oda yarim saat sürüyor . gece en az 6 kez kalkiyor. ay uyumayincada gercekten cocuklar fazla büyümezmis. cünkü büyüme hormonu sadece uyku aninda salgilaniyormus. ay su ilactan bi bahsedin yawwwbu sadece uyku icinmi ? yoksa baska birsey icinmi de yan etki olarak uyku yapiyor.
ayyyyyyyyyy uyandi yine benim cadiiii.... ay daha yeni uyutmustum. offf! artik gece 1 e kadar beni diker ayaga! kizlar ben kaciyorum. bu ralar fazla giremiyorum ev tasima telasindayiz canlöarim. kuzucuklarima iyi bakin byy
ah didemcim sen yazınca bende hastanede yatarken bi arkadaşım geldi aklıma tüp bebek ve ikizdi onunkilerde benden 1 hafta gerideidi 31 haftalık doğum yaptı bebekleri ayrı ayrı yerlere yolladılar ikiside ölmüş bebeklerin.....içim sızladoı aklıma geldi...
allah arkadaşının yardımcısı olsun sağsalim alsın bebeklerini bende 1 ay yattım hastanede çok zor...günü güne ekliyon bugünde geçsin dua ediyon sıkılıyon bir an önce olsun istiyon allah kolaylık versin benimki ege üniversitesei idi....sigortalı olmasaydım ayvayı yemiştik polikilinikte kalmadım bende doğumhanede yattım bi arkadaş 5 gecesine 2 buçuk ödemişti yalnış hatırlamıyosam
yuhh bu birde devlet hastanesinde mi .
bizim premitüre bebek 1 ,5 ay yattı sadece 600 ödediler oda 1-2 iğne varmış onun parası yoksa yenidoğan yoğum bakım ücretsiz keşke özele sevk etselerdi.
:92: :94: ayol bunlar ne kk da çoştu hele o 3. ne be a
Ama çok şekerler ben bayıldım bunlara
Gece rüyamda topiğe girmiştim baktım yeni smileyler var ben bunları beğenmedim eskileri ne güzeldi diyordum kendi kendime. Buraya bir girdim gerçekten yenileri gelmiş. Ama bunları beğendim. Galiba bende ermiş oldum :118:
sabah gelirken kuriyemişçiden söylemesi ayıp badem ve fındık aldım güzelce ezeyimde az az vereyim dedim ama hepsini yedim bitti.erken mi sizde fındık için ?
4 aralıkta buluşma var sanırsam bnende okeyim kızçeler kelek yapmazsa 1 kişiyi ben alırım aranızda ayarlayın
Ama çok şekerler ben bayıldım bunlara
Gece rüyamda topiğe girmiştim baktım yeni smileyler var ben bunları beğenmedim eskileri ne güzeldi diyordum kendi kendime. Buraya bir girdim gerçekten yenileri gelmiş. Ama bunları beğendim. Galiba bende ermiş oldum :118:
:83: :86: :92: bunlar şahane bence
didem ben senle cok yakınım ben senle gelebilirim sanırsam. Yada okmeydanı sana yakınsa sen esrayı al. Faceden konuşalım
burcu senin icinmi duru içinmi erkenmi?:82::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?