2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok inanmıyorum buna benim kızçe çok güzel uyuyor akşam 8 de yatar sabah 6,5 da kalkar gece 2 sefer ben emzirmeye kaldırırım ruhu bile duymaz gündüzde günde 2 sefer 2 saat falan uyur yine küçük yine küçük

doğru diyosun yat yat zaman geçmez

ayyyyyyyyyy uyandi yine benim cadiiii.... ay daha yeni uyutmustum. offf! artik gece 1 e kadar beni diker ayaga! kizlar ben kaciyorum. bu ralar fazla giremiyorum ev tasima telasindayiz canlöarim. kuzucuklarima iyi bakin byy

amannn düşündüğün şeye bak o sana laf edeceğine kendi obez çocuğunu ilerde nasıl zayıflatacağını düşünsün

Canım bize drumuz verdi . Geceleri çok sık kalkıyor ve sabahın köründe uykusu tamamen kanmış oluyor . Tekrar yatırana kadar canım çıkıyor du söyledim o verdi . Gündüz kesinlikle içmesin sersemletir demişti. Hem alerji ilacı hemde uyumayan bebiklere veriyorlar uyku düzenlemesi için yani . Ben kullanmak istemiyordum ama aklıma yattı gibi deneyeceğim bakalım belki faydası olur . Adı Atarax şurup canım yarım ölçek oda gece yatmadan içiriliyor ağır biraz sersem yapıyormuş uykuya yardımcı yani

ayyyyyyyyyy uyandi yine benim cadiiii.... ay daha yeni uyutmustum. offf! artik gece 1 e kadar beni diker ayaga! kizlar ben kaciyorum. bu ralar fazla giremiyorum ev tasima telasindayiz canlöarim. kuzucuklarima iyi bakin byy

Hadi kolay gelsin sana uyumayan bir bebekle ev taşımakta çok zordur . Allah yardımcın olsun

Herkes nere giti ya zaten ben gelmesem sohbet alır başını gider . Kırk yılda bir geliyorum herkes dağıldı
Ama bu bebikler insanı mahvediyor. Deminden beri bağırıyor en son ağlamaya başladı acıkmış meğer memme diye bağırınca aklım başıma geldi. :76:

yuhh bu birde devlet hastanesinde mi .

bizim premitüre bebek 1 ,5 ay yattı sadece 600 ödediler oda 1-2 iğne varmış onun parası yoksa yenidoğan yoğum bakım ücretsiz keşke özele sevk etselerdi.

4 aralıkta buluşma var sanırsam bnende okeyim kızçeler kelek yapmazsa 1 kişiyi ben alırım aranızda ayarlayın

:92: :94: ayol bunlar ne kk da çoştu hele o 3. ne be a

Ama çok şekerler ben bayıldım bunlara
Gece rüyamda topiğe girmiştim baktım yeni smileyler var ben bunları beğenmedim eskileri ne güzeldi diyordum kendi kendime. Buraya bir girdim gerçekten yenileri gelmiş. Ama bunları beğendim. Galiba bende ermiş oldum :118:

sabah gelirken kuriyemişçiden söylemesi ayıp badem ve fındık aldım güzelce ezeyimde az az vereyim dedim ama hepsini yedim bitti.erken mi sizde fındık için ?

didem ben senle cok yakınım ben senle gelebilirim sanırsam. yada okmeydanı sana yakınsa sen esrayı al. faceden konuşalım

:86::86::86: ha ha buda güzel..

4 aralıkta buluşma var sanırsam bnende okeyim kızçeler kelek yapmazsa 1 kişiyi ben alırım aranızda ayarlayın

umarım gelirsin bu sefer ya.fac... de yazışıyoruz buluşma için adreste var al ordan adresi güzelim.

kız sende rüyanda kk ile mi oynaşıyon bu kk bizim bilinç altımızda artık yada sıyırdık iyiden iyiye.:86:

:83: :86: :92: bunlar şahane bence

yok kız benim yolladıklarım don-sütyen ve anlamadığım bi şey hemşire elinde.

şaka ha burcu kızma sakın. bence erken değil. duru zaten aşağı yukarı herşeyi yiyor epeydir. bence azar azar başlayabilirsin sanırsam

ya esas size bisey sorucam. tatlı kabak varya hani kabak tatlısı yaptığımız onu verdinizmi hic? erkenmi verebilirmiyiz. corba nasıl yapabiliriz ondan bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…