2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

he bacım süt iznim evdeyim..

Aferin kuşuma uyusun da büyüsün

oooh ne güzel siz de ana kız takılın
kız kıza takılıyoruz valla serapcım,büyüsün kızım beraber alışverişlerede çıkacaz inş.babamızın paracıklarını beraber harcayacaz

canım grip geçmiyo
oğlumda iyi şükür
sende iyisin çocuklar iyi inş

geçmiş olsun canım iyiyiz bizde zeynebin diş huysuzluğu devam ediyor çok edepsiz oldu teyzesi odadan dışarı adım atamıyorum wc bile gidemiyorum arkamdan ağlıyor cadı

kızlar ömüürn dişi ne zaman görünmeye başlayacak??? biz babasıyla pek bi meraktayız..

zeynebin bir hafta on gün kadar önce üst dışı patladı şimdi hafif gözüküyor seçilcim....

Selma yerim ben onların erkek erkeğe takılmalarınısıpalar
sağol canım

valla burcu bence kız bebeği taşımakta doğurmakta biraz daha zor gibi geldi bana,gerçi biraz yaşlandım belki ondandır, oğlanları doğururken bir ahh bile demedim ama kızı doğururken biraz zorlandım doktoruma göre çok kolay doğum yapmışım ama bana öyle gelmedi kesinlikle oğlanları daha kolay doğurdum .....

mirayı yıkadım. karnını doyurayım. sonrası malum: oyun oynicazzz.
görüsürüz. muckk

Saolun varolun bacılar iyiki varsınız bana destek oluyosunuz
Burcucum ben pek bi fark göremedim şu zamana kadar.Ama erkekin ilk zamanları daha zordu benim için tiskinti kusma,lekelenme olmuştu bi de...Düşük riskim vardı yatmıştım..Bunda da tiksindim ama iki kere filan kusmuştum.Toprakta her yediğimi kusuyodum..
Kızında şimdiki zamanları daha zor gibi..Ama işte onun sebebi de evde bebik olması diye düşünüyom..Yani böyle bi sorun olmasa ikinicilerin hamileliği daha kolay geçiyo diyebilirim..
Ama hep diyom Rabbime bin kere şükür hamileliklerim zor geçmiyor benim..
Çok kilo almıyorum sadece karnım çıkıyor bu konulardan aynı bi farkı yok

sen istanbul damı doğum yapacaksın.ayy burda yaparsan ben gelirim hastaneye.öyle lafta değil ha valla gelirim.ama nirdeydi senin annenler bi bakmışsın bayramda kapındayız.

ye sen niye telefonunu vermedin sorun olurmu sana yada biz verelim sen ara haber ver.

gidecektim burcu ama bak özlem geliyormuş kaç gün kalıcan bacım burda bizlere de gelsende seni bir görsek

eveeeett burcuya katılıyorum ya sen ver ya biz verelim ben allah izin verirse 2. günü akşamı dönerinm kızlar sonrasında buluşabiliriz yani ayyyy şöyle eşli çocuk çombalak bi bruch ayarlasak ne süper olur

ahanda geldim markette de vukuat yaptım biber kavanozunu kırıp kaçtım

:128::128:

bizimkilerde hep öyle der kız daha zor diye.erkekte bulantı falanda az olurmuş ama bşzim topikte bu tez hiç tutmadı.
Zeynep son beşik birde kız ya nazlandı galiba.Ama sen 3 çoçuk tecrübelisin bu ayrımı rahat yaparsın.

Sezeryanlı olunca ikinci bebek ne zaman yapılabiliyor?

sen niyeti bozdun galiba.2 yıl d,iye biliyorum ben.

senin avantajların fazla Allah yardımcında oluyordur evde bebek birde indir kaldır gece uyan emzir falan.ama genelde toprakta rahat bi hamilelik geçirdiysen bak kızda rahat 3.de rahat olur o zaman aman maşallah diyelimde.

Verdim kız ben telimi havvaya ne sorun olcak ayıpsınız
mail adresimi verim acar-ozlem@hotmail.com
Bacım annemde doğurmucam annem çalışıyo bakamaz bana..Toprakıda istanbulda pendikte doğurdum burda normal doğum yaptıracak bi babayiğit doktor bulamadığım için ama hemen geldim evime doğumdan sonra..Bunu burda devlet hastanesinde yapıcam bize yakın hastane uzaklara gidemem oğlum var malum..Hem şimdi bilinçliyim,o zaman çok korkuyodum nolcak ne bitcek diye.

Buraya gelin bacım toplaşında valla orjinal bi buluşma olur

kızlar ben geldm..
oku oku bitmedi anam ne muhabbet ne muhabbet..
doğurun kız nolcak iyi olur valla..

kızlar ben geldm..
oku oku bitmedi anam ne muhabbet ne muhabbet..
doğurun kız nolcak iyi olur valla..

Valla Özlemin göbüşünü görünce hepimiz özendik ama ben çok korkuyorum .Çocuk bakmak değilde ilki sezeryanya en azından 2 sene beklemek iyiymiş. Hem benim sezeryanım baya ağır geçti çok ağrım oldu tabisi annem doğumdan sonra 1 hafta kalmıştı.Ogittikten sonra tam dinlenemedim ondan oldu yüksek ihtimalle.
Yoksa bende çok istiyorum oğluma kardeş gelsin zamanında hayırlısıyla nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere

Muhabbet yavaşladı e kuzucuklar acıktı . Çalışanlarda öğle yemeğinde galiba yada işleri çok .Oğlumda yenice uyudu hazır fırsat bulmuşken ev işlerine bakayım . Gelipte yapacak yok nasılsa benden başka :88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…