kız kıza takılıyoruz valla serapcım,büyüsün kızım beraber alışverişlerede çıkacaz inş.babamızın paracıklarını beraber harcayacazhe bacım süt iznim evdeyim..
Aferin kuşuma uyusun da büyüsün
oooh ne güzel siz de ana kız takılın
canım grip geçmiyo
oğlumda iyi şükür
sende iyisin çocuklar iyi inş
kızlar ömüürn dişi ne zaman görünmeye başlayacak??? biz babasıyla pek bi meraktayız..
sağol canımSelma yerim ben onların erkek erkeğe takılmalarınısıpalar
Az daha zorlasan herşeyini hatırlayacaksın demekki.
ben dün bademle -fındik aldım ama işe gelirken aldım sonrada hepsini yedim.Zeynep dr a sorsunda bende babasına aldırayım ben alınca kazaya kurban gidiyor.
Özlem kız bebek gebeliğimi daha kolay erkek mi hani ikisinide yakın zamanda yaşıyorsun daha ne anlarsın sen şimdi.
Az daha zorlasan herşeyini hatırlayacaksın demekki.
ben dün bademle -fındik aldım ama işe gelirken aldım sonrada hepsini yedim.Zeynep dr a sorsunda bende babasına aldırayım ben alınca kazaya kurban gidiyor.
Özlem kız bebek gebeliğimi daha kolay erkek mi hani ikisinide yakın zamanda yaşıyorsun daha ne anlarsın sen şimdi.
mirayı yıkadım. karnını doyurayım. sonrası malum: oyun oynicazzz.
görüsürüz. muckk
Gaza geldi Didem süt müt deyince
Bak çocuğun çekmesi sağlamakta sütü getiriyor..
Ben emzirmeyi bırakınca bi dönem sütüm çok azalmıştı.Doğal olarak Toprakta çekmiyodu.Oyun haline getirmeye çalıştım,böle ağzını getirince memeyi itiyodum,gülüyodu tekrar yapim diye yine uzatıyodu ağzını..Bi dem bende onun elini emiyodum o memedeyken onada çok hevesleniyodu ne bilim aklıma bunlar geliyo,alternatif üretin,çektirin baciiiim
Yok anam istanbula gedecem nasipseee tabi doğurmazsam oralarda buralarda
ahanda geldim markette de vukuat yaptım biber kavanozunu kırıp kaçtım
sen istanbul damı doğum yapacaksın.ayy burda yaparsan ben gelirim hastaneye.öyle lafta değil ha valla gelirim.ama nirdeydi senin annenler bi bakmışsın bayramda kapındayız.
ye sen niye telefonunu vermedin sorun olurmu sana yada biz verelim sen ara haber ver.
ahanda geldim markette de vukuat yaptım biber kavanozunu kırıp kaçtım
sen istanbul damı doğum yapacaksın.ayy burda yaparsan ben gelirim hastaneye.öyle lafta değil ha valla gelirim.ama nirdeydi senin annenler bi bakmışsın bayramda kapındayız.
Ye sen niye telefonunu vermedin sorun olurmu sana yada biz verelim sen ara haber ver.
bizimkilerde hep öyle der kız daha zor diye.erkekte bulantı falanda az olurmuş ama bşzim topikte bu tez hiç tutmadı.kız kıza takılıyoruz valla serapcım,büyüsün kızım beraber alışverişlerede çıkacaz inş.babamızın paracıklarını beraber harcayacaz
sağol canım
valla burcu bence kız bebeği taşımakta doğurmakta biraz daha zor gibi geldi bana,gerçi biraz yaşlandım belki ondandır, oğlanları doğururken bir ahh bile demedim ama kızı doğururken biraz zorlandım doktoruma göre çok kolay doğum yapmışım ama bana öyle gelmedi kesinlikle oğlanları daha kolay doğurdum .....
Sezeryanlı olunca ikinci bebek ne zaman yapılabiliyor?
Saolun varolun bacılar iyiki varsınız bana destek oluyosunuz
Burcucum ben pek bi fark göremedim şu zamana kadar.Ama erkekin ilk zamanları daha zordu benim için tiskinti kusma,lekelenme olmuştu bi de...Düşük riskim vardı yatmıştım..Bunda da tiksindim ama iki kere filan kusmuştum.Toprakta her yediğimi kusuyodum..
Kızında şimdiki zamanları daha zor gibi..Ama işte onun sebebi de evde bebik olması diye düşünüyom..Yani böyle bi sorun olmasa ikinicilerin hamileliği daha kolay geçiyo diyebilirim..
Ama hep diyom Rabbime bin kere şükür hamileliklerim zor geçmiyor benim..
Çok kilo almıyorum sadece karnım çıkıyor bu konulardan aynı bi farkı yok
didem ben atlarım valla eşlide olur bizim için sorun yok hatta süper olur.
Sezeryanlı olunca ikinci bebek ne zaman yapılabiliyor?
kızlar ben geldm..
oku oku bitmedi anam ne muhabbet ne muhabbet..
doğurun kız nolcak iyi olur valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?