2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özleeeeeeeeeeeeem türkkahfesi yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))
nasılsınız

İyiyim canım Sakaryadan geldik yeni..Herif maç izlemeye gidince bi girim bakim napmış bizim hatunlar dedimm..Sen nasılsın? mailine cevap yazıcam canım vakit bulamadım bi türlü..
Yarın 9 aylık oluyoruz inşallah sabah kontrolümüz var öğleden sonra gelirim inşallah

Merhaba kızlar iyi geceler herkese. Moralim bozuk...
Cumartesi drdaydık. Esra bu ay hiç kilo almamış. hatta 90 gr da zayıflamış. Boyu uzamış. 74 cm olmuş. Kansızlık için kan vermiştik. Kanda Ferritin yani demir değeri normalin çok üstünde çıktı. Dr. ilk defa bu kadar yüksek değer görüyorum dedi. Hemotoloğu aradı sordu nedir diye. Kanda enfeksiyon varsa oluyomuş. Demir damlasını kestik. Antibiyotiğe başladık. Bİr hafta kullanacağız bakalım inşallah şifa olur. Kilo almamasına çok üzüldüm. Dr. gelişimi normal kilo canını sıkmasın. Bu ayda önemli olan boy gelişimidir. O da gayet iyi dedi. 1 yaşında 9 kg olmalarını bekleriz dedi. Valla içim hiç rahat değil ya. Kandaki enfeksiyon mu kilo aldırmadı acaba.

günaydınlar..

havvacım sıkma canını..boyu uzamış işte ne güzel..antibiyotikle kan değeri de normale döner..rahat ol canım..

günaydın bayanlar hepinize süper bir hafta dilerim.

biz yine uzun, yorucu, yogun DORUKlarda bir haftasonu geçirdik. kayda değer bisey yok. Bizim kısa boylu vatandaş artık tam bir cocuk.... sadece konuşamıyor ama herşeye aklı eriyor.... baska bisey demiyorum işte.

Siz neler yaptınız sizin bücürler nasıl merak içindeyim özledim valla yaw

havvacım bencede abartma artık kg almıcaklar zaten niye kafanıza takıyorsunuz yaw..... boyu uzasın gelisiminde daha önemli. doktorların hepsi aynı şeyi söylüyor işte. artık öyle kiloları almasını beklemiyorlar. zaten cocuklar hareketli artık. dişler cıkıyor öyle cokta yemiyorlar. sizde sakin olun üzülecek dert aramayın yaw

her zaman allah beterinden korusun deyin artık. cocukların keyfini cıkarın.... kan değerindede bisey çıkmaz bence. merak etmeeeeee..... demekki demir eksikliği yok esracıkta. düzelir eminim ben.....

canım teşekkürler... floru genelde veriyor doktorlar. kafana göre alma tabii ama bi sor,belki unutmuştur ne bileyim... kilosunuda dert etme,elbet alır büyür. sağlığı yerinde olsun da. kan damlasını da ihmal etme evet...
anne sütüne gelince,bana da biraz saçlamamış gibi geldi. tamam artık bütün gün emip doyamaz sütünle ama hala antibitoyik niyetine aldığı kadar alır...
canım seldaya dediğim gibi kafana göre alma bence. belki gerek görmemiştir multivitamine. bi ara sor derim...
canım bişeyden midesi mi bulandı acaba???
üzülme havvacım. bak boyu ne güzel uzamış. kan içinde antibiyotikle düzelir sıkma canını.bi dönem ipeğin de kakasında ve kanında mikrop vardı hatırlarsan. ishal oluyodu,kilo vermişti hatta. 90 gr ne ki,400 gr vermiştik... bak toparladı 2-3 ayda ne güzel. üzülme canım,esra da toparlar kısa zamanda...

iyi iyi yarın zenginsin desene kız..
Yarın sendeyim ozman

gelseydin bacım senden mi değerli aşkolsunn

ayy ismini yanış vermişim bu olacak mutfak ve banyoda fayanslar için olan

l.o.c. Plus - mutfak için temizleyici

benim 5 tane günüm var kız anca ne yapayımmm
bak annen turpun içine balı yapsın o birebir kesiyo kayınvalidemde astım var onunla yendii

günaydınlar bu arada...

Biz bugun 9. Ayımızı doldurdukkkk

günaydın zeynepcim maşallah ipeğimee
kıyamam ben ona nasıl ağladı kimbilirrr
verdiğin bilgilerde çok güzel derinde hemen hemen yazdığın şeyleri yiyor tek hatam aptamil değil bebelac veriyodum o kadar bizde bu hafta gidicez kontrole 2 ay çağırmamıştı bakalım ne olmuş ne bitmişşizz

doruk paşayada günaydın zaten koca adam gibi maşallahh onu görünce öyle hissediyorum derlerya büyümüşte küçülmüş çok tatlı maşallahhh

esma günaydın bacımmm

Bu arada akşam ben derine patatesli yeşil mercimek yaptım içine arpacık soğan sarımsak irmik ve tereyağı koydum çokdas güzel oldu kızlarr

zeynepcim bende yaptım bu haftasonu kabak corbası

bir kase küp dogranmış tatlı kabak, sogan ve patates attım içine. birde biraz irmik koydum ben. hepsini haşladım sonra üzerinde zeytinyagı gezdirdim. güzel oldu baya.... doruk burnu tikalı oldugu icin cok yiyemedi ama yinede yarısını yedi... tekrar yapacağım bu hafta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…