özleeeeeeeeeeeeem türkkahfesi yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))
nasılsınız
zeynepcim teşekkürler canım ipek e kocamnnnnn aferin aferin hemde maşallah bu yazdıklarının 3te 1ini gencer yese biyerlerinden belli olur zaten mümkünmü bu şekilde bizde beslenme(( ona olsun anca meme sabah akşam gece gündüz heppp
1 hafta öncesine kadar(hasta olmadan yani)yine biraz yiyodu ama bu kadar asla yemedi 2 yemek kaşığı kadar yoğurt 1 kepçe çorba azıcık meyve püresi bu kadar bunların hepsini 1 günde yemiyodu bile hele meyve suyunu hiç içmiyor
ne yapıcam ben yahu ne yediricem bu çocuğa daha doğrusu yemek yemeden nasıl iyileşicek ilaçlarınıda içmiyor hüngür hüngür ağlıyor her şurup içemeyişimizde((
zeynepçim bilgiler için sağol çok güzel anlatmışşsın ipoşumada 41 kere maşallah ne güzel iştahı var annesini üzmeden yiyo herbişeyi
.ben görebilicekmiyim acaba alaranın yediği günleri inanın her yemeyişinde ağlıyorum sürekli emmek istyio napıcamı şaşırdım kilosuda çok düşük az toparlansa dünyalar benim olucak napalım sağlık olsun umarım düzelir.çok zor üzüntüden hastalanıcam o olucak
zeynepcim maşallah ipeğe.çok güzel büyümüş yemeye devam etsin.
inşallah kan tahlilleride güzel çıkar 3 tüp kanı nasıl aldılar yavrum kıyamam ben ona.
elifcim sizede geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyileşir de mamalarını yemeye başlar.
biz de bu sabah oğlumla birlikte kahvaltıya özlemlere gittik.çınarla birlikte oynadılar ortalığı karıştılar.aynı anda bağırıp, aynı anda emekleyipe, aynı oyuncak için çekiştiler .öğleden sonra özlem çınarı dr kontrolüne götüreceği için ayrıldık.güzel ve güzeşli bir gündü analayacağınız.
Maşallah benim güzel gelinime ne güzel kilo almış.. İnşallah kan sonuçlarıda iyi çıkar..
Bizde bugün doktoraydık..Yiğit Alp in geçen bir ayda aldığı 600 gramın 200 gramını hastalıkla geçirdiğimiz bu 1 haftada geri vermiş. çarşamba günü 8 kiloyu geçmişti bugün 7.800gramdı neyse doktor kilosuna takılma kötü durumda değil bizim için önemli olan boyu sabit kalmasın dedi yerinde sayabilir 100 gram 200 gram alması yeterli dedi. öksürüğü geçmediği için ventolin balgamını atabilmesi içinde asist diye bir şurup verdi. Feroosanola özellikle dikkat etmemi eğer polivit kullanacaksam ilaveten devit3 vermeme gerek olmadığını söyledi.Açıkcası bende bu güne kadar damlalarına çok önem vermiyodum atladığım çok oldu ama bugünden itibaren kesinlikle dikkat edeceğim.
Haftada en az 2 kez balık yemeliymiş mutlaka sizde dikkat edin buna kızlar.
canım teşekkürler... floru genelde veriyor doktorlar. kafana göre alma tabii ama bi sor,belki unutmuştur ne bileyim... kilosunuda dert etme,elbet alır büyür. sağlığı yerinde olsun da. kan damlasını da ihmal etme evet...Zeynepcim şu flordan bende alsammı acaba .. Hani doktor bişey söylemedi..
Eşime söylemeye korkuyorum ama bu doktorda içime sinmedi benim.. Taramalı tüfek gibiydi.. Ne sorsam cevap verdi ama sorda bitsin havasındaydı.. Ne yapsam ne etsemde adam gibi bir doktor bulsam
Bu arada tek göğsümün kapandığını söyledim. Olsun zaten bu aydan sonra annesütünün besleyiciliği yok artık dedi.Sadece uykuya dalması ve sakinleşmesine yarar dedi.. Kafam karıştı madem öyle neden bangır bangır bağırıyorlar 2 yaşına kadar emzirin diye..
Hele deyin bakalım kime inanayım
canım seldaya dediğim gibi kafana göre alma bence. belki gerek görmemiştir multivitamine. bi ara sor derim...selam herkese.
ay zeynepcim benim de kafamdaki birçok soru cevap bulmuş oldu(kuruyemiş,pınar6-12,ferrum mu sanol mu vs.),sağolasın..ipeğe de maşallah, inş uykusu düzene girince daha da iyi olacak.
şimdikk, bana doktor önceden ferro sanolu içiremiyorum diyince, polivit e kat ver demişti, ben bunu da içirememiştim, sonra bu doktor da(farklı) ferrumu verdi..ben ferruma geçince vitamini tamameeenn bıraktım..siz konuşunca aklıma geldi :) doktor bişey demedi, ama versemmi acaba?
ufff burak daha ağzına balık almış değil, imkanı yok yemiyo.. ben de eşim de çok severiz.. nasıl sevdircem acaba bu balığı? dil balığı alıp, çorba yapıcam bir de bakalım sonuç ne olacak? var mı sizde dil balığı çorbası tarifi ? :)
canım bişeyden midesi mi bulandı acaba???çok mutsuzum naz dünden beri kaşıkla yemiyor gene, öğürüyor
1-2 gün ara vercem kaşığı unutsun. sadece yoğurt vericem yoğurdu seviyor çünkü.
ayyy aayy halbuki şahane ve mutlu bi 2 gün geçirmiştim gene ağzını mühürledi cadı.
umarım geçicidir. of!
üzülme havvacım. bak boyu ne güzel uzamış. kan içinde antibiyotikle düzelir sıkma canını.bi dönem ipeğin de kakasında ve kanında mikrop vardı hatırlarsan. ishal oluyodu,kilo vermişti hatta. 90 gr ne ki,400 gr vermiştik... bak toparladı 2-3 ayda ne güzel. üzülme canım,esra da toparlar kısa zamanda...Merhaba kızlar iyi geceler herkese. Moralim bozuk...
Cumartesi drdaydık. Esra bu ay hiç kilo almamış. hatta 90 gr da zayıflamış. Boyu uzamış. 74 cm olmuş. Kansızlık için kan vermiştik. Kanda Ferritin yani demir değeri normalin çok üstünde çıktı. Dr. ilk defa bu kadar yüksek değer görüyorum dedi. Hemotoloğu aradı sordu nedir diye. Kanda enfeksiyon varsa oluyomuş. Demir damlasını kestik. Antibiyotiğe başladık. Bİr hafta kullanacağız bakalım inşallah şifa olur. Kilo almamasına çok üzüldüm. Dr. gelişimi normal kilo canını sıkmasın. Bu ayda önemli olan boy gelişimidir. O da gayet iyi dedi. 1 yaşında 9 kg olmalarını bekleriz dedi. Valla içim hiç rahat değil ya. Kandaki enfeksiyon mu kilo aldırmadı acaba.
Toprak ve İpoşa kocaman maşallah nice nice aydönümleri olsun
iyi iyi yarın zenginsin desene kız..
Yarın sendeyim ozman
yaa benim aldıklarım hiç öyle değil.ama anway iyi ya 1 kere alıyoum 6 ay gidiyor.
Aman o ne be azmış.ben girdimmi babasına giriyorum hıııııhhhh.
Doğumdan sonra martta 2. Ben aldım halen ödüyorum ayda 250 ve şubatta bitecek.peşin al parayı ye öde koyuyor valla en sonlarda almak iyi ama doğumda bi rahatladık faizsiz borç para olmuş oldu bize.
ayy ismini yanış vermişim bu olacak mutfak ve banyoda fayanslar için olan
l.o.c. Plus - mutfak için temizleyici
niye gitmiyorsun.öyle geçsin diye beklersen ooo çok uzun sürer.
Annamde turpun içine bal koyup bekletiyormuşsun sonra o balı yiyince geçiyorumuş tv dedi drlardan dinlemiş.yapıcam diyip duruypor yarın aktara sorayım bi meyan kökünü sağol canım.
bu arada bugun kan verdık demir için. Umarım duzelmıştır kansızlıgımız bıraz. Aksam cıkıcak sonuclar,maıl olarak gonderıcekler. Ama tam 3 yerını deldıler cocugun. Damarları o kadar ınce kı,yenıdogan hemsırelerı alamadı,anestezistler gelıp alabıldıler anca. Ortalıgı yıktı resmen. "anneeee memmeee" dıye agladı durdu sureklı. Zor sakınlestı. Kucucuk 3 tup kanı almak ıcın 1.5 saat ugraştılar yaaa...
günaydınlar bu arada...
Biz bugun 9. Ayımızı doldurdukkkk
Ipeğe balkabağı aldım nasıl yapılıyor bu? Nette çorba olarak yapabileceğim yazıyor. özlem (zeyl) bi ara tarif vermişti. Hatırlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?