Selam 2010 şubat anneleri Size birşey soracağım. Ben 2011 şubat anne adayıyım. Bebeğime kıyafet alırken bazen kararsız kalıyorum. Şubat 20 doğum gözüküyor nasipse. 3-6 aylıkken bebiş yaza denk geleceği için tulum, ayaklı altlar alayım mı almayayım mı? Sıcak olacağı için giydirilmez mi ki?
0- 3 AY İLE 3-6 ay arasında büyüklük olarak pek fark yoktu ben de 3-6 ay aldım tulumları sonradan da pişman oldum. Ne yapayım kızlar ??Şubatta doğum yapan anne olarak önerilerinizi bekliyorum
Herkeze iyi aksamlar kizlar....
Umarim hepiniz iyisinizdir
Ecemle bende iyiyiz çok sükür her gün ayri bi kosusturma ama olsun
Bugün kizim kreste hiç aglamamis çok sevindim buna bu durumda haftaya günde iki saat devam edicez bakalim yemegini orda yiycek
Bende isimde eski düzenimi oturttum çalismak iyi geldi valla
elifcim hic üzülme ben hep düzenli verdim kanı yine düşük çıktı. cok normal bebeklerde bu
biz 20 damla veriyoruz hergün
devit4 ünü hic aksatamdık doğdugundan beri. büyümesine cıok yardımcı o....
bu tip ilaçlarda mutlaka doktoruu dinlemelisin.
Canim üzülme düzelir olabilir böyle seylerbugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı kanımız ölçüldü malum sonuç çok düşük çıktı kanımız(
9 damlayı veremediğim ferroyu 12 damlaya çıkardık( birsürü kıyafetimiz mafiş hep bu yüzden
kızlar şimdiye kadar burdan okadar çok ve yararlı bilgiler edindimki fakat tek birtane zararlı bişeyi burdan okuyup uygulamışım oda bu ferro olayı. burda ihtiyaç olmadıkça verilmesin oda sonuçta ilaç düşükmüki bunu veriyolar hele bir ölçülsün eksikse verilir filan gibi şeyler konuşulmuştu.tabi bende bunu uyguladımhalbuki hep düzenli olarak veriyodum dvit3 bile meğer bugün anladım hata yaptığımı annesi olarak oğlumun kanının düşük çıkmasına bi sebepte benimdiye vicdanım hiç rahat değil kızlar..
sizlerde durumlar nasıl kan ölçümü yapılanlar ferro veripte yinede düşük çıkan varmı..yükseltmek için uyguladığınız bişiy varmı???
canım iyi akşamlar çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ne güzel ecemde sende yeni düzeninize alışmışsınız
ecem emiyodu dimi.nasıl yapıyosun sağıyomusun canım sütünü.kreşte 2 saatmi kalıyo sadece ecem
Canim üzülme düzelir olabilir böyle seyler
Biz kan damlasi kullanmiyoruz vermiyo doktorlar burda
Saol Elifcim alisiyoruz ikimizde:)
Ecem emmeye devam ediyo simdilik krese alismasi için sadece bi saat birakiyodum oda hep agliyodu bi saat boyunca iki gündür biraz daha iyiydi bugünde hiç aglamamis o yüzden iki saatle devam edicez.
Emzirme isinide söyle ayarliyoruz sabah erken ise gittigimde gitmeden emziriyorum zaten 3 gibi isten çikiyorum gelince emzirmeye devam öyleleri sebze falan yiyo artik
ögleden sonra çalisincada yine gitmeden emziriyorum bide gelince ve gecede kalkip emiyo zaten
idare ediyoruz iste
kolay gelsin canım sanada...
inş alışır ecem...
ama sağsan bi defa sütünü arada verseler iyi olmazmı...
rahatsız etmiyomu göğüslerin..
sağlıklı doğumlar dilerim ilk olarak...Selam 2010 şubat anneleri Size birşey soracağım. Ben 2011 şubat anne adayıyım. Bebeğime kıyafet alırken bazen kararsız kalıyorum. Şubat 20 doğum gözüküyor nasipse. 3-6 aylıkken bebiş yaza denk geleceği için tulum, ayaklı altlar alayım mı almayayım mı? Sıcak olacağı için giydirilmez mi ki?
0- 3 AY İLE 3-6 ay arasında büyüklük olarak pek fark yoktu ben de 3-6 ay aldım tulumları sonradan da pişman oldum. Ne yapayım kızlar ??Şubatta doğum yapan anne olarak önerilerinizi bekliyorum
sağol kuşummmmmzeynep maşallah ipek e bilgiler içinde sağol kuşum
acnacım şu saatte iilk kez girdim kimse yok yahuu
flor diş için canım.yanı saglam olsun,çurumesınler dıye. 5 tl satılıyor eczanede. mınıcık hap gıbı bısey. onun yarısını 1 cay bardagı suda erıtıp ıcırıcez. gunde 1 kez ve ac-tok farketmıyor. 1 yasına kadar kullanıcakmışız. ıctıkten sonra 5 dk bısey yıyıp ıcmesın yeter tatlım.zeynepcim bilgiler çok güzel mşlh...
peki bu flor u bebeklerde nası kullanacaksınız
ilk kez duydum da..:)))
bizde alalım
bide hangi vitamini verdi tam olarak adı neydi:))
cvplarsan çok mutmain olucam canım:)
canım ben mama vermıyordum. kahvaltısını yada muhallebısını falan hep pınarın 6-12 ay ilk adım sutu var onlarla hazırlıyordum. sutumu sagamıyorum cunku sagınca gelmıyor maalesef. ıpek emınce sutum cok guzel gelıyor ama makınaya gelmıyor. o yuzden extra bısey alıp ona kahvaltı hazırlıyodum. işte o ilk adım sutu zararlıymıs. normal sutten farkı yok dedı doktor. bunun yerıne aptamil alıp ona hazırla dedi. keza muhallebı yaparken de onunla yapıcam. gece de tahıl verıyorum ben. onun ıcıne de 2-3 olcek aptamıl ekleyecegız...iyi akşamlar canlar
zeynep çok güzel yazmışsın açık açık teşekkürler ipektoşada kocaman maşallah kilo alımıda süper allah bozmasn
biz 1 ayda sadece 200 gr almışız( ama dr normalin üstünde olduğu için kilosu çok sorun değil demişti gündüzleri anne sütünü azalt yemeğini yerse ondan sonra ver dedi ama bizdede bu mümkün olmuyor genceri kucağımdan indirip ona bişiyler hazırlamaya mutfağa bile gidemiyorum tek elimle yapabildiğim kadarıyla oda yetmiyo tabi (
ayrıca kahvaltı ve gece mamalarından bahsetmişsinya ne veriyosun sen ipek e mama olarak. birde sen emziriyosun bildiğim kadarı ile neden aptamil??
amma soru birikmiş bendede haa kusura bakma uzun zaman giremeyince birikmişte birikmiş bende
bu arada ipeğe maşallahh..
kızlar bişey dicem tükürün maşallah deyin
nazo kaşığa alışıyor
sevincimden ağlayacak gibi oluyorum hergün
kaşığa ağzını açmayan bebek gibi zor bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?