maşallah canım.sen nasıl yaptın?
Zeynep geçmiş olsun canım..Yazın Toprakta bin beteri olmuştu.İlaç döküntüsü demişti doktor tüm vücudunda olmuştu sonra sıcaklardan ötürü boynunun altındaki geçmek bilmedi su topladı kanadı yara oldu neler çekti oğlum..Epey bi ilaçta kullandınız belki o sebeple başlayıp sonra ilerlemiştir.Didem daha iyi bilir gerçi?
Ömür Beydemi erkek olmuş maşallah kuzuya..
Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun bacım
Didemcim Maşallah Nevaya çözdü demek işi
Kıs sen doktoruna benim durumumu sorcaktın:26:
Bizim oğlanın ilk blinçli kelimesi mama olduobur kişilik
Baba,anne,meme,cici,gel bunları bilinçli söylüyor,bizimki aman aman bilinçli çok şey söylemiyor yani Meltemcim..Dede diyor mesela sürekli ama o bilinçsiz çünkü iki dedesini de göremiyor konuşmaya başladığından beri.Biri yurtdışında,biri İstanbulda
Bende çok şey söylemesini beklemiyorum zaten şu dönemde..Ama kızların da dediği gibi sürekli söylenme halindeKendine özgü kelimeleri var abumma,ememme,havuba gibi
Sürekli köpükler püskürterek bişiyler anlatıyor,kendini sıkıyor konuşmak için,çığlık atıyor..Herkes bi an da konuşurken heyecanlanıp lafa dalıyor,seslere tepki veriyor. benim telim çaldı mı hemen anne anne diye yanıma yanıma geliyor,va va diyor..İstediği şeylere gel yapması çok komiğimize gidiyor,eşim" yok öyle yağma her isteğini öle elini uzatınca elde edemezsin oanca cennette" diye dalga geçiyor
Geçen gün babasına giderken sendelemiş nasıl söyleniyo deddeddede
Yani öyle ya da böyle kendini ifade etmeye başladı ne istediği şıp diye anlaşılıyor,mesele de bu zaten bu dönemde
noldu kıztopitopu bırakcak yer mi arıyosun? getir bana
Onu götürcem kontrole k.ıs aylık kontrolü var.Dün bir sürü aksilik çıktı,arkadaşımla gidicektik o geldi iki kere iptal ettiler.Bugünde gidicek kimsem yok.Kaynanamlar bayram temizliği yapıyolar hiç söylemedim onlara yük olmaktan nefret ediyorum.
Doktoru aradım sen benim durumumu bilmiyomusun dedim niye iptal ettin iki kere.Çıkıştım adama birazSana kapılar her zaman açık,istediğin zaman gel dedi bu seferde ben gidemiyom
bilmiyorum ki canım diyorum alerjik olmasın yok yok diyo..kız bu doktor anlamıyor galiba bak allerjik falan olmasın çocuğun içmediğiilaç kalmadı 2 aydır nerdeyse bacım diyomki ben sen bu ilaçlatrı verme bizim gibi birkaç gün zyrtec kullan en fazla uyutur çocuğu baktın olmuyor o zman kullan ateşi falan varmı bide ıge baktır sende
nebileyim yaaa..uzadıda uzadı..içim şişti..bugünlerde de çok fena...Duru da düşmüş çok geçmiş olsun . Biz bunları yatakta bile zaptedemeyeceğiz anlaşılan . Allah kötü düşmelerden korusun kuzucuklarımızı
İpek böcüğü ne oldu kuzum sana .Kesin nazar var bu çocukta biri bitiyor biri başlıyor . Çok geçmiş olsun ama ilaçlarla düzelir üzülme canım
Ömür paşada erkek mi oluyormuş. Hadi Allah damatlığınıda göstersin inş. Ağrısı sancısı olmadan atlatır bunuda inş.
Burak ında öksürüğü hala geçmedi mi . Kıyamam ya neden bu kadar uzun sürdüki :26:
Onu götürcem kontrole k.ıs aylık kontrolü var.Dün bir sürü aksilik çıktı,arkadaşımla gidicektik o geldi iki kere iptal ettiler.Bugünde gidicek kimsem yok.Kaynanamlar bayram temizliği yapıyolar hiç söylemedim onlara yük olmaktan nefret ediyorum.
Doktoru aradım sen benim durumumu bilmiyomusun dedim niye iptal ettin iki kere.Çıkıştım adama birazSana kapılar her zaman açık,istediğin zaman gel dedi bu seferde ben gidemiyom
kaynanamlardan bişey istemeyi bende sevmiyorum ama napalım... sakın tek başına bi deli cesaretiyle kalkıp gitme ha
bilmiyorum ki canım diyorum alerjik olmasın yok yok diyo..
bronşit başlangıcı ilaçla geçer..geçiyo yine başlıyo..
evden çıkmaya korkar oldum..hep böylemi olcak..off yaaa..
nebileyim yaaa..uzadıda uzadı..içim şişti..bugünlerde de çok fena...
mıy mıy..bırakmıyo beni bir saniye..
nasıl edicen ya..kayınvaliden 2 saat ara versin..gidin gelin bi koşu..
Sibelcim bence de Didemin dediğini düşün.İyileşip tekrar hasta olma zamanı bile olmadı iki aydır hasta bu çocuk..başka türlü bi tedavi lazım demekki ne bilim belki altarnatif tıpta bulursun çözümü..
Ya şu keçiboynuzu pekmezi konusunu bi daha bi anlatsana Zeynep kıs..Nasılda düzelmiş kansızlığı..Sence pekmezden mi bu durum..Kullandığın multivitaminin etksi filan olabilirmi acaba
Didem bi de sana bişeye sorcam,sen şimdi tecrübeli annesin, mesela şu an çok sevdiği bi yemeği ilerde de çok sevecek mi,okul çağında felan Neva nasıl bu durumda?
ayy içime kurt düşürdünüz..
evin yanında çocuk hastanesi var orayamı gitsem bi koşu..
desem böyle böyle anlarlar belki..
aayy bu dr u hiç sevmiyorum ben ya..
eşimin arkadaşı diye yapıştık kaldık...
canım yaklaşık 2 aydır belkide daha fazladır yalan olmasın,veriyorum ben ipeğe. kahvaltısına 1 tatlı kaşığı katıyodum bazen yoğurduna falanda. bu yeni doktorumuz da dedi başka pekmez önermiyorum keçiboynuzu en iyisi ama sabahları aç karnına 1 çay kaşığı vermen yeterli dedi. son 3-4 gündür öyle yapıyorum. ipekte kansızlık çıktığı zaman araştırmıştım,diğer pekmezler pek işe yaramıyor maalesef bu konuda. nereye hangi aktara sorduysam da keçiboynuzu dediler bana. ki ben ferrum veriyodum kan ilacı,halbuki ferrum ferro sanol yanında etkisiz kalıyo. bilmiyodum tabi onuda yeni öğrendim. bence pekmezin etkisi büyük. her gün düzenli verince farkettirdi gerçekten. bide siyah üzüm,kuru üzüm de veriyorum. oda kan yapar...Sibelcim bence de Didemin dediğini düşün.İyileşip tekrar hasta olma zamanı bile olmadı iki aydır hasta bu çocuk..başka türlü bi tedavi lazım demekki ne bilim belki altarnatif tıpta bulursun çözümü..
Ya şu keçiboynuzu pekmezi konusunu bi daha bi anlatsana Zeynep kıs..Nasılda düzelmiş kansızlığı..Sence pekmezden mi bu durum..Kullandığın multivitaminin etksi filan olabilirmi acaba
Kıs zihnimi mi okuyon aklımdan tamda bu geçiyodu
Demek tanıyoz yazışarakta olsa birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?