2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu cmt gidicem canım geçen gittiğimiz başka doktordu sorucam yoksa yazdım kağıdıma

noldu kız topitopu bırakcak yer mi arıyosun? getir bana

Onu götürcem kontrole k.ıs aylık kontrolü var.Dün bir sürü aksilik çıktı,arkadaşımla gidicektik o geldi iki kere iptal ettiler.Bugünde gidicek kimsem yok.Kaynanamlar bayram temizliği yapıyolar hiç söylemedim onlara yük olmaktan nefret ediyorum.
Doktoru aradım sen benim durumumu bilmiyomusun dedim niye iptal ettin iki kere.Çıkıştım adama biraz Sana kapılar her zaman açık,istediğin zaman gel dedi bu seferde ben gidemiyom

meltemcim somon ya da dil balığı ile yapıyorum çorbayı. önce suya atıyorum küp küp dograyıp,kaynamaya yakın pis beyaz bi su veriyo onu döküyorum,sonra tekrar su koyup balıkları haşlıyorum. balıkları bi kenara alıp aynı balık suyuna sebzeleri atıyorum. bugün mesela brokoli,karnıbahar ve pırasa attım,onlar da haşlanıyor,balıkları ekliyorum,2-3 taşım kaynıyor,blendır den çekip yediriyorum.
bizimki balığı tek yemiyor canım maalesef... anca böyle sebzeyle. ot obur bi kızım war,sebzeye gıkı çıkmıyor...

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için

kaynanamlardan bişey istemeyi bende sevmiyorum ama napalım... sakın tek başına bi deli cesaretiyle kalkıp gitme ha

havvaaaaa bana neva için önerebileceğin okuma serisi varm ı acaba kullandıkları kitabı ezberledi çünkü

bilmiyorum ki canım diyorum alerjik olmasın yok yok diyo..
bronşit başlangıcı ilaçla geçer..geçiyo yine başlıyo..
evden çıkmaya korkar oldum..hep böylemi olcak..off yaaa..

nebileyim yaaa..uzadıda uzadı..içim şişti..bugünlerde de çok fena...
mıy mıy..bırakmıyo beni bir saniye..

nasıl edicen ya..kayınvaliden 2 saat ara versin..gidin gelin bi koşu..

Sibelcim bence de Didemin dediğini düşün.İyileşip tekrar hasta olma zamanı bile olmadı iki aydır hasta bu çocuk..başka türlü bi tedavi lazım demekki ne bilim belki altarnatif tıpta bulursun çözümü..

Ya şu keçiboynuzu pekmezi konusunu bi daha bi anlatsana Zeynep kıs..Nasılda düzelmiş kansızlığı..Sence pekmezden mi bu durum..Kullandığın multivitaminin etksi filan olabilirmi acaba

Didem bi de sana bişeye sorcam,sen şimdi tecrübeli annesin, mesela şu an çok sevdiği bi yemeği ilerde de çok sevecek mi,okul çağında felan Neva nasıl bu durumda?

bacım sen o zman üşenme git bi ıge yaptır bak ona göre ilaç ver yazık çocuğa bide bronşit için keten tohumunu ala evde güzelce öğüt un gibi olsun gtün içinde 3-4 kaşık ver annem kardeşimi böyle iyi etmişti

ayy içime kurt düşürdünüz..
evin yanında çocuk hastanesi var orayamı gitsem bi koşu..
desem böyle böyle anlarlar belki..
aayy bu dr u hiç sevmiyorum ben ya..
eşimin arkadaşı diye yapıştık kaldık...

Didem bi de sana bişeye sorcam,sen şimdi tecrübeli annesin, mesela şu an çok sevdiği bi yemeği ilerde de çok sevecek mi,okul çağında felan Neva nasıl bu durumda?

valla bacım bizim neva bebekken ne yiyiorsa hala onları yiyiyor hiç değişmedi sadece köfte yemezdi o eklendi menüye onun dışında herşey aynı

Sibel canım dr içine sinmiyorsa bencede götür ne zamandır ilaç kullanıyorsun. Hala iyileşemedi yavrucak.
Başka bir dra götürmenin zararı olmaz . En azından için rahat eder.

canım yaklaşık 2 aydır belkide daha fazladır yalan olmasın,veriyorum ben ipeğe. kahvaltısına 1 tatlı kaşığı katıyodum bazen yoğurduna falanda. bu yeni doktorumuz da dedi başka pekmez önermiyorum keçiboynuzu en iyisi ama sabahları aç karnına 1 çay kaşığı vermen yeterli dedi. son 3-4 gündür öyle yapıyorum. ipekte kansızlık çıktığı zaman araştırmıştım,diğer pekmezler pek işe yaramıyor maalesef bu konuda. nereye hangi aktara sorduysam da keçiboynuzu dediler bana. ki ben ferrum veriyodum kan ilacı,halbuki ferrum ferro sanol yanında etkisiz kalıyo. bilmiyodum tabi onuda yeni öğrendim. bence pekmezin etkisi büyük. her gün düzenli verince farkettirdi gerçekten. bide siyah üzüm,kuru üzüm de veriyorum. oda kan yapar...
bir de ben multivitamin vermiyorum ipeğe. sadece kan ilacı ve balık yağı şurubuydu,kan ilacını kestim,balık yağı kaldı bi tek. ondada işte balık yağı,omega 3,a+c+d+e vitaminleri var. onun kanla bi alakası yok,demir yok cunku. ama o da cok ıyı dıyebılırım. soylekı ipek nezle yada grıp olmuyor. ki bu mevsim donumlerınde bı cok bebek hastalanıyor. bence o da bagısıklıgına destek...

Kıs zihnimi mi okuyon aklımdan tamda bu geçiyodu
Demek tanıyoz yazışarakta olsa birbirimizi

kızlar hazırlanıp cıkıcam. aksamda kayınvalıdemlerdeyız. ayıptır soylemesı balık yapıcaklarmış. yarın gırerım ancak... gorusuruz...

sibelll demeden cıkmayayım. dun bı tanıdıkla ayakustu lafladık. cocugu 3 aydır hönk hönk oksuruyomus. bronşit geçirmiş. en son aktardan tavsıye uzerıne kutuda pekmez almış. diyabakır pekmezi diye geçiyomuş. orta boy saman rengi bi kutuda baya aradım ama buldum dedi. çok da pahalı degılmıs. 10 tl ye almış. ve onu düzenli verince 1 haftada toparlamış cocugu. aklında bulunsun canım... alternatıf tıp denen sey işte. bence şifa bu bıtkılerde seylerde. ilaçlarda bunlardan yapılmıyor mu sonucta. bi soruştur derım...

hadı kactım

selam kızlar... sonunda girebildim topiğe.
miray yeni uyudu ( bi de yetmezmiş gibi eşimin yapması gereken işi evde ben yapıyorum. excelden pek çakmıyor da

kış gelsin de evden çıkamayayım yaa: çok sıkıldım artıkk.
görümcemin oğlu (1.5 yaşında) alerjik bronşit diye nerdeyse 1 yıldır kullanmadığı ilaç, şurup vb kalmadı. ve sonunda geniz eti olduu anlaşıldı. dün bi operasyon geçirdi ve dah iyiymiş. bugün ziyarete gidilecek.

yarın da anneme gidecem: temizlik yapıp evi yani halıları sericezz

evin eksikleri hiç bitmiyor zaten. markete ve pazara gidilecek. 2 posta çamaşır yıkadım, şimdi onları asmam gerek.

çok yorgunum çokkk. ama herşeye rağmen mirayla vakit geçirmek bi yandan yorsada, yeni bişeyler yapınca yorgunluğumu alıyor.

ellerimden tut yürüt derdinde. hiç oturmaya niyeti yok. bişeyler yerken bile bana tutunup dizlerinin üstüne kalkıyor.
emdiği zaman sütle gargara yapıyor.
artık uykusu varsa bile memede uyumuyor.
çekmece açmaya başladı, beraerinde elini sıkıştırma ve kafayı vurma kazaları da arttı.
ve daha neler neler...

Son düzenleme:
sibelle geçmedi mi kız hala çocuğun öksürüğü, hastalığı
başka dr a götür bacım. hiç ihmale gelmez.
allah acil şifalar versin canım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…