2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok bugün alarada boyu güzel uzamış maşallah diyelim artık hep beraber kilolara takılmıycaz arkadaşım

selam kızlar geçmişi okudum geldimde benim kısçe uyanmak üzre o kadar uzun sürdü yani.hasta olan kzucuklara geçmiş olsun
duru kuşum düşmüş sanrım geçmiş olsun
ömürcük erkek oluyomuş maşallah
balık beyinli oldum resmen ya unuttuklarım vardır mutlaka.
hah uyandı işte

Sibel kızlara katılıyorum durununda 2. ay falandı başladı 2 ay süren süekli oksürük.en sonunda dr a geçmiyor bu şurup falanda işe yaramıyor dedim o zaman alerjik dedi geröektende öyle verdiği şurup 2 günde öksürüğü kesiyor alerjik yani.sende dr a geçmiyor de süreklide ilaç veriyorum ama geçmiyor alerjik de ama başka dr a.

ben temizliğe başlamadım hatta başlamıyacağım vaktim yok cumartesi çalışıyorum pazar da anneme yardım ederim.bayramda kardeşlerimde evde 2.günü 3 kardeş 1 saatte bitiririz uğraşamıyacağım yorgunum zaten gelende olmuyor.
ama Hülya seni okurken ben yoruldum .

bende 2 aydır keçi boynuzu pekmezi veriyorum bakalım birdaha ki ay bizde kansızlık için kan vereceğiz ne durumda acaba.

Özlem dr a soracağın birşey yoksa sağlık ocağına kadar gelsinler tarttır sadece.bir dahaki ay götürürsün artık sonrada abi kardeş beraber kontröllere giderler.dellenipte tek gitme sonra bak duyarda kayınvalidende kızar herşeyine koşuyoruz trip attında çağırmadın sanarlar.hem doğurcan kız yollarda dur durduğun yerde.

kızlar bişey sorcam kaçıyorum naz pek durmuyor, cevap yazan arkidşlerime müteşekkir kalıcam,

siz ek gıdalar konusunda benden daha öndesiniz. malum benim kızım nazo, düne kadar herbişeyi biberonla yiyordu. bu aralar zorla da olsa alıştırdım. yiyor az buçuk. buna da şükür. neyse soruma geleyim, bugün ona bi yemek pişirdim, sizce bi yerde hata yaptımmı onu bilmek istiyorum,

minik ceviz kadar soğanı az yağda öldürdüm, içine gene cevz büyüklüğü kıyma kattım iyice kavurdum, yarım domates rendeledim üstüne. küp küp doğranmı yarım patates ve yarım kabak kattım. pişti. blendırdan geçirdim. yedi maşallah yavrum. yanına yoğurt koyarsam yiyor. tek çorba yada yemek verirsem kaçıyor. fakat, aradan 1,5 saat geçti, babası öğlen yemeğine gelmişti, (Allahtan eşim evdeydi yalnız olsam mahfolurdum) Naz bi kusma kustuuu, offff, 3 kere oklava gibi fışkırttı. üstümüz başımız battı.daha önce kıymalı bişey vermemiştim çünkü yemiyodu. ağır geldi desem, zannetmiyorum,çünkü 9. ayı doldu. artık yemesi lazım.
sizce bu yediği yemekle alakalı mıdır değilmidir?
ne diyonuz?

benim oğlumda yapıyo bazen kahvaltısında yapıyo ama
kıyma yada başka bişiy ağırmı geldi dicem ama bende anlamıyorum cnm
midesini üşütmüş olabilirmi

canım hiç sters yapma kıymadandır ben bir kere verdim dediğin gibi kızım kustu bir kere daha koydum hiç yemedi o yüzden vermiyorum büyük kızımda 3 yaşına kadar yememişti çok şükür ikisindede kansızlık olmadı protein ihtiyaçlarınıda zaten karşılıyorum napıyım yemesinler ama küçük mardinde kebap olarak kıymayı çok güzel yedi

Bence hiçbir ilgisi yok.şayet hepimiz kıyma veriyoruz et alerjisi diye birşey yok bildiğim kadarıyla. ve 1,5 saat sonra niye kussun ki miğdesi bulandı desem 1,5 saatte kusmaz.yoğurtlada karıştırman iyi bence daha besleyici olur.yağı yaktıysam diycem o bile değil bende kıymayı yağda kavuruyorum.sakın vazgeçme kaşığa devam et yoksa çok zorlanırsın.pütürlü yiyormu hilal daha yeni kaşığamı geçtiniz.

Son düzenleme:

meraba canım.tarifin gayet iyi ama ilk defa verdiğin şeyleri bence az miktarlarda başla.belki oyüden olabilir.mesela ben 7.ayından itibaren vermeye başladım kıymayı.şimdi ceviz büyüklüğünde veriyorum.ama sebebi buda olayabilir tabi.birde canım soğanı bence kavurma.yağın değeri kayboluyo direk onuda suya at haşla.inşallah alışır bebğin...

Her gün yarım saat Toprak'a oyuncakların nasıl kullanıldığını öğretmeye çalışıyorum..Şu an için,aktif bi şekilde katılmasa da benimle oynamaktan gayet mutlu..
Her oyuncağın işlevini gerçekleştirip,ona da denettiken sonra sepete atıyoruz.
Bebek sallıyoruz ayağımızda,uyutuyoruz,kucamızda pış pışlıyoruz Hem kardeşini sık sık bu manzarada göreceği için,göz aşinalığı olur en azından
Arabaları sürüyoruz;arabalarla oynamıyordu,eline geçince hemen vurmaya başlıyordu.Şu minik oyuncak sepeti işine geçtiğimizden beri oyuncaklara daha ilgili,dikkatlice inceliyor,sallıyor..Arabaları sürerken çıkardığım sesleri beğeniyor,kendi de yapıcak sanırım,ağzını şekle sokuyor ama çıkaramıyor ses,bunun için bi haftamız var en azından..
Sıkılmaya başladığını anlayınca tüm oyuncakları boşaltıyorum,tekrar sepete toplayıp kaldırıyoruz..

Temizlik yaptım yine biraz Ya kendime engel olamıyorum,çocuk var evde onun odasını,oturma odasını silip süpürmeden olmaz,başlamışken her yeri pakladım:26: Çamaşır astım Toprakı yedirdim uyuttum anca gelebildim.

Bende keçiboynuzu pekmezi alim o zaman ayol,tadı güzel mi peki Burcu?
Kontrole 2 ay oldu gitmedim herhangi bi sorunumuz yok şükürler olsun..Boyunu-kilosunu merak ediyorum.Açıkcası bi de şu dişlerin çıkması için bişey verir diye gitmek istiyodum
Kafama taktığımdan değil,sadece o manzarayı görmek için çıldırıyoruuuuum

Özlem kıs sling aldın mı ? Aldıysan nerden aldın..Netten almak üzereyim bi tıkıma bakıyor
Çünkü burda bulmam imkansız..Aslında görmeden almak istemiyorum ama.Bayramda istanbula gidicem nasipse varsa bildiğin bi yer söyle ordan bakıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…