Canım yarın 1. sınıf öğretmenlerine sorayım ne okutuyolar ona göre yazarım sana bacım yarın
Zeynep geçmiş olsun canım..Yazın Toprakta bin beteri olmuştu.İlaç döküntüsü demişti doktor tüm vücudunda olmuştu sonra sıcaklardan ötürü boynunun altındaki geçmek bilmedi su topladı kanadı yara oldu neler çekti oğlum..Epey bi ilaçta kullandınız belki o sebeple başlayıp sonra ilerlemiştir.Didem daha iyi bilir gerçi?
Ömür Beydemi erkek olmuş maşallah kuzuya..
Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun bacım
Didemcim Maşallah Nevaya çözdü demek işi
Kıs sen doktoruna benim durumumu sorcaktın:26:
Bizim oğlanın ilk blinçli kelimesi mama olduobur kişilik
Baba,anne,meme,cici,gel bunları bilinçli söylüyor,bizimki aman aman bilinçli çok şey söylemiyor yani Meltemcim..Dede diyor mesela sürekli ama o bilinçsiz çünkü iki dedesini de göremiyor konuşmaya başladığından beri.Biri yurtdışında,biri İstanbulda
Bende çok şey söylemesini beklemiyorum zaten şu dönemde..Ama kızların da dediği gibi sürekli söylenme halindeKendine özgü kelimeleri var abumma,ememme,havuba gibi
Sürekli köpükler püskürterek bişiyler anlatıyor,kendini sıkıyor konuşmak için,çığlık atıyor..Herkes bi an da konuşurken heyecanlanıp lafa dalıyor,seslere tepki veriyor. benim telim çaldı mı hemen anne anne diye yanıma yanıma geliyor,va va diyor..İstediği şeylere gel yapması çok komiğimize gidiyor,eşim" yok öyle yağma her isteğini öle elini uzatınca elde edemezsin oanca cennette" diye dalga geçiyor
Geçen gün babasına giderken sendelemiş nasıl söyleniyo deddeddede
Yani öyle ya da böyle kendini ifade etmeye başladı ne istediği şıp diye anlaşılıyor,mesele de bu zaten bu dönemde
Kız Meltem ne önden gitmesi bu yazdıklarımda Toprak'ın yaptığı bişey yok ki hepsini ben yapıyom o saf saf sırıtıyo sadece
yok be canım gayet iyi maşallah.ya ben diyorumya daha anne bile demedi.deli oluyorum onun ağzından anne dediğini duymak için oda inadına söylemiyo sanırım :) sıpa nolcak.zamanla işte.dediğim gibi ilgilenmiyo muyum acaba diye üzülüyorum yoksa geç konuşmıuş o önemli değil.oyun oynaren sıkılıyorum ben.çünkü hem anlamıyo hemde saçmalıyomuşum gibi geliyodoğru düzgün çocukta görmüyo.halbuki çocukları görünce konuşmaya çalşıyo nasıl seviniyo.hee bide çizgi film açsam çok seviyo konuşmaya çalışıyo işini biliyo bu sıpa...
harput pekmezi cok daha güzel ve en faydalı pekmez arkadaşlar. biz doruk için çalışmalar yaparken çok yiyorduk eşimle. ayıptır söylemesi. doruk a da vermeye başlıcam. sayılmayacak kadar faydası var. kanserden, cild güzelligine, sperm sayısı arttırmaya kadar. zeynepin doktoru da okeylemiş madem.
cnm bukadar takma benim oğlumda hiç anne demiyo
vede tv izlemeye başladı benimkide arada dikkatini çekince bakıyo
hangisini alıyorsun atsana linkini slingin. benimki 2 gündür geliyor ama ben yokum diye resepsiyonda almamış karşı ödemesi var diye. sinir oldum. bi kere yemekteyken bikerede emzirirken gelmişler. bizim resepsiyon gıcık böyle işte.
Bende ordan alıyom du almim seninki bi eline geçsin bak bakalım ben sonra alim bari
Ben wrap sling alcam bacım sen ne aldın?
kızlar iyi akşamlar canım sıkıldı ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?