2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem yap anacığım yap bende 8 aylıkken tezgah tepesinde muftak dolaplarını sildim de sonra ben delimiyim dedim halen kendime şaşıyorum .birde düşün benim kardeşlerim var ve akşam gelir her işimi yapar aslada gocunmazlardı .senin yaptığında benimki gibi işgüzarlık işte yapsan olmaz yapmasam olmaz hesabı.

bizimde oyuncak sepetimiz var duru devirip içine giriyor zamanla nasıl kullanılacağını öğrenir umarım.
Toprak ve ben sallıyıcam derse Özlem sen bebekleri anne sallar de öyle öğret bence sen yokken bi boşluğunda alıyım yapmasın bebekler anneye bunu öğret Maşallah çok zeki bir çoçuk bence çabuçak öğrenir.

harput pekmezide aynı üzüm gibi ben pek fark göremiyorum sadece daha az tatlı ve daha koyu kıvamlı.yoksa daha mı tatlı bilemedim bak birden sorunca.

diş çabuk çıksın diye ilaç mı ?varmı öyle birşey benim gibi çıksın diyipte 1 ayda 4 diş patlatırsanız yedin nanayı bırak az daha geç çıksın acele etme.çıktıktan sonra flor veriyorlarda çıkmadan birşey vermezler be.sen yarın sabahtan olmadı eşine de sağlık ocağına götür gel.boy kilo baktırırsın hiç hastaneklerde bekleme.şükür ağrı sızısıda yok ne gitcen gitme.bende heray götürmüyorum ki.birdahaki aya sen doğurursun gibime geliyor.o zaman 2 sinide götürürsün konstole sadece tabii inşalahhh :)

canım bin kere maşallah.senin oğluş önde gidiyo gibi geliyo bana.benimkinde bilinçli hiçbişey yok daha.bi tek parmağıyla işaret ediyo ,istediğinde.ama onuda hep bilinçli mi yapıyo bilmiyorum.sen mesela gün içinde neler yapıyosun canım.neler oynuyosun.nekadar vakit ayırıyosun.ben mesela yemek yaparken bile sanki onun zamanıda çalıyomuşum g,ibi hissediyorum artık.çünkü o uyurken biraz kendime vakit ayırmak istiyrum.yoruluyorum çünkü.başka iş yapmıyorumuyuyunca.paranoyak oldum sanırım iyice...

Kız Meltem ne önden gitmesi bu yazdıklarımda Toprak'ın yaptığı bişey yok ki hepsini ben yapıyom o saf saf sırıtıyo sadece

Kız Meltem ne önden gitmesi bu yazdıklarımda Toprak'ın yaptığı bişey yok ki hepsini ben yapıyom o saf saf sırıtıyo sadece

yok be canım gayet iyi maşallah.ya ben diyorumya daha anne bile demedi.deli oluyorum onun ağzından anne dediğini duymak için oda inadına söylemiyo sanırım :) sıpa nolcak.zamanla işte.dediğim gibi ilgilenmiyo muyum acaba diye üzülüyorum yoksa geç konuşmıuş o önemli değil.oyun oynaren sıkılıyorum ben.çünkü hem anlamıyo hemde saçmalıyomuşum gibi geliyo doğru düzgün çocukta görmüyo.halbuki çocukları görünce konuşmaya çalşıyo nasıl seviniyo.hee bide çizgi film açsam çok seviyo konuşmaya çalışıyo işini biliyo bu sıpa...

hangisini alıyorsun atsana linkini slingin. benimki 2 gündür geliyor ama ben yokum diye resepsiyonda almamış karşı ödemesi var diye. sinir oldum. bi kere yemekteyken bikerede emzirirken gelmişler. bizim resepsiyon gıcık böyle işte.

harput pekmezi cok daha güzel ve en faydalı pekmez arkadaşlar. biz doruk için çalışmalar yaparken çok yiyorduk eşimle. ayıptır söylemesi. doruk a da vermeye başlıcam. sayılmayacak kadar faydası var. kanserden, cild güzelligine, sperm sayısı arttırmaya kadar. zeynepin doktoru da okeylemiş madem.

cnm bukadar takma benim oğlumda hiç anne demiyo
vede tv izlemeye başladı benimkide arada dikkatini çekince bakıyo

ay özlem ilahi güldürdün he beni koptum :90:

cnm bukadar takma benim oğlumda hiç anne demiyo
vede tv izlemeye başladı benimkide arada dikkatini çekince bakıyo

nebiliyim canım ya.eninde sonunda konuşcaklarda işte.dertsiz başımıza dert arıyoruz.ay keike hiç dikkatlerini çekmese.bugün kek yapıyım dedim oğluşa.ama izin vermeyince atım trt çocuğu.anam 10dakka hiç gözünü kırpmadı.bide söyleniyo konuşuyo onlarla

Niye yemek yaparken vaktinden çalasın ki o da bi ihtiyaç sonuçta onunda bunu bilmesi gerekiyor..
Bende öyle saatlerce oturup oynamıyorum yani..Yanımdan tutuyorum sadece..Mutfak masasında pcye takılsam bile onu yanıma oturtuyorum,bazen duruyor bazen durmuyor..Durduğu zaman konuşuyorum,şarkı söylüyorum,temassal oyunlar oynuyoruz,ani hareketleri seviyor kahkaha atıyor o zaman..
Mutfağım büyük bu eve taşındığımızdan beri vaktimizin çoğu mutfakta geçiyor..Puseti sabitledim sandalyeye ne yedirceksem masada veriyorum..Durmazsa tezgaha koyyorum tepsinin içine altına yumuşak bişe seripBi de eline bişiyler verince duruyor,obur olduğu için,elma havuç ne geçerse..Yere de bıraktığım çok oluyor,kepçe süzgeç onlarla oynuyor yerdee..Kaşıklarını veriyorum onlarla dişini kaşıyorÇamaşır ascaksam balkona beraber çıkıyoruz,sonra biraz takılıyoruz pufta oturuyoz balkondaki..

Dediğim gibi sürekli bi oyun içersinde değiliz..Düzenli biçimde şöyle oynuyoruz böyle yapıyoruz yok yani
Sabah rutinlerimizi yaptıktan sonra bi 5 dk. ayna da vakit geçiriyoruz..
Eşimi uyandırıyoruz beraber biraz yatakta zıplıyor babasıyla vakit geçiriyor.
Babamız geç gittiği için avantajlıyız,beraber kahvaltı yapıyoruz her gün..
Ben toparlama operasyonları yaparken babası hazırlanıyor,yine onunla takılıyor.Diş fırçalanmasını izlemeye bayılıyor midesiz
Sonra uyuyor,güzel bi uyku çekiyor diyebilirim..
Uyanınca yemekti falan fişman o arada kesin bi tur oyun oynuyoruz..tabi bebek olduğu için genelde temassal oyunlar,yiyorum onu işte
Şarkı çok söylüyorum ben aylardır Ali baba,küçük kurbağa,kırmızı balık şarkısı tanır mesela tabi bi de atmasyon şarkılarımız var
Şarkı söylerken dramatisyon çok yaparım şekilden şekile girerim bu da onun bayıldığı şeylerden..
Bu oyuncak mevzusuna bizde yeni daldık bacım..Toprakta ilgilenmiyordu,vakti gelince herşey oluyor ama yine de denemeyi bırakmamak lazım..

Bi de akşam rutinimizde var oyunlarımız..Sütünü ,mamasını içtikten sonra odasındaki yer yatağında takılıyoruz..Bölük börçük yazdım biraz kusura bakma yemek yapıyorum bi andan ben düzgün biçimde yazarım yine inşallah

Bende ordan alıyom du almim seninki bi eline geçsin bak bakalım ben sonra alim bari
Ben wrap sling alcam bacım sen ne aldın?

Bende ordan alıyom du almim seninki bi eline geçsin bak bakalım ben sonra alim bari
Ben wrap sling alcam bacım sen ne aldın?

canım ben mei tai sling alıyorum. sırtta taşımak istiyorum benim önceliğim o..... ama hic memnun olmayan duymadım ben yaaaa..... dur bakalım yarin insallah gecicek elime.

ben de bugün oğluma çalıştım vallahi
şarkı söyleyen caillou bebek aldım netten 1-2 güne gelir herhalde
diasaya girmiştim masal kitabı vardı bitane onu aldım
arkadaşım da bugün ona bayram hediyesi oyuncak aldı top şeklinde üzerinde şekiller var parçaları içinden geçirilebilen
oooh valla çok karlı bi gün oldu Berkine:90:

Son düzenleme:
eşim yarına başka dr a randeu almış bakalım gidecez inş iyi olur..
yoksa çıldıricim..hiç durmuyo..kaçtım ben esma cvp yaz gelir okurum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…