2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederm canım.bunların hepsini yapıyrm bende3.sadece sürekli konuşmayı fazla yapamıyorum.demekki yapısal bizimki.bizimki mutfakta sürekli paçama ypışıyo mızmızlanıyo hiç sevmiyo mutfağı.yemeğide sevmiyo zaen sıpa:)

Kız Meltem ne önden gitmesi bu yazdıklarımda Toprak'ın yaptığı bişey yok ki hepsini ben yapıyom o saf saf sırıtıyo sadece

Sen yaşıtlarında öndesin kaç aylık oldun ablası :)

ayy ben bu kadar oynayamam ya bende meltem gibi sıkılırım sıkılıyorumda zaten belki ilk aylardan beri oynatan var o yüzden savsakladım , şimdide yapamıyorum .benim akşam 20.00 başlayan mesayim sabaha kadar sürsede uyu be kızım modundayız Cumartesi-pazarda sıkılıyor bizim evde farkındayım bizde 1 den sonra yine annemlere gidiyoruz alıştı çoçuk kalabalığa hoş biz gitmesekte 40 kere arıyorlar gelin hadi diye.biz evde tekken çok sıkılıyor ağlıyor sonrada uyumak istiyor.Meltem ben ne yapayım benden sıkılan bi kızım var :89:

kızlar iyi akşamlar canım sıkıldı ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi

kız şimdik gülüyordun ne oldu dellendirdiler seni.

burcucum kaşığa yeni geçtik sayılır naz kaşığa hayatta ağzını açmıyodu sinirlerim harab oluyodu çorba morba yapıyodum ama içtiği çorba çeşidi en fazla 3tü. patates çorbası, tarhana, şehriye. bunlarla da olmazki.
Allahıma binlerce kere hamdolsun şu bi kaç gündür yiyor. zorla başladım. sevdiği şeyle başladım, yoğurtla. şimdi bi yoğurt bi çorba kakalıyorum ağzına. yiyor. ama pütürlü şeyleri yiyemiyor. öğürüyor ve kaşıktan gene uzaklaşıyor. bende krema gibi yapıyorum yani blendirdan çekiyorum yemeğini bile. şuanlık kaşığa alıştı ya böyle devam etçem bi türlü.
ama çok değişik bi bebek benimki. mesela ekmek içini ufacık kopartıp salata suyuna yada yemeğin suyuna bandırıyorum veriyorum yiyo.
ama mesela muhallebi soğurken kaymak tutarya eğer o kaymağı içine karıştırırsam öğürüyo ağzına gelince. ayynı bana çekmiş. küçükken bende öyleymişim.
pilav tanesi filan versem Allahında yemez,öğürüyo, öğürmesi uzun sürerse de az bişey kusuyor.
hassas bi çocuk. köfte möfte veriyoruz diyosunz ya, özeniyorum vallahi. benimki sanırım yiyemez, gerçi denemedim ama. şuanda kaşığa iyice alışana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. illa yicek. bide benimkinin dişi az. acaba ondan mı bilemiyorum. tam ezemiyor. altta 2 tane var daha.
şu aralar yesinde blendırdan geçirmeye razıyım. yavaş yavaş alıştırcam. ööle işte..

bu arada size kolay yemek tarifi verem, HAMBURGER :)

bizim bu akşamki menümüz o. köftesini kendim yapıyorum, bimden de hamburger ekmeği. içine marul, turşu, domates, mayonez, ketçap.
benimde işime geliyor, çalışan annişler, bulundurun köftesini ekmeğini, pişirip koyuverin içine, yallah :)

Özlemcim wrapla sırtta da yanda da taşıyabiliyorsun..Çok rahat gözüküyor kaşkol slingler,duruşuna baylıyorum

Esma kıs noldu anlatsana bacım
Ben karnıbaharla erişte makarna yaptım topravitosa akşam tocaya dayıycz bakalım yerse

Bence pütürlüye alıştırmanın en iyi yemeklerin suyuna ekmek bandırmak ve eline meyve dilimleri vermek.dene bi derim.
yoğurtta yada muhalelbide kaymak benimde ağzıma gelse öğürürüm o normal aslında.neyse kaşığa yeni alışmışken kademe kademe git ama pütürlüyede alıştır yutmayı öğrensin.dişle ilgisi yok.Duru'nun dişi yokkende çiğniyebiliyordu.sen yemeklere ekmek bandır bak salata suyunda ekmek yutuyorsa , yutamadığında değil işine gelmediğinden zillinin alışır zamanla kasma hiç.mama kaşığını tatlı kaşığına cevir derim ben ufacık kaşıkla doygunluk hissediyor ve devamı gelmiyor.bana daral geldide ayy cay kaşığı gibi kaşıkla uğraşamam dedim 4. ayında hemen tatlı kaşığına geçtik.yer yer alışırda ama sakın yesinde blendırdan geçsin yesin diye şartlama kendini.Defnede öyleydi yesin 1-2 kussun alışacak sonra.

canım oda işin başka bir boyutu.yakında benim oğluşta benden sıkılcak.saçmalama anne ya sıkıldım artık dicek

burcu zati tatlı kaşığıyla veriyorum anacım, silikon kaşık mercimek kadar şeyleri alıyo, minicik minicik, sıkılıyo zaten yerken benimki,bol bol koyuyorum ağzına çabuk bitsin diye napim ya ay beslenme saati gerginlik saati. acaba yicekmi yemicekmi kaygısı.

havva galata köprüsünden balık kokusunu benim için de çek derin derin olmazmı??
Ah istanbul, zordun mordun ama özleniyo valla arada..
gecenin köründe balık tutmaya gitmiştik arkadaşlarla. hamileydim hatta. o geldi aklıma. solucanlardan midem bulanmıştı :))

yoğun bir günden sonra yeni fırsat buldum ve hala ayaktayım kızlar
derinin çorbasını yaptım,yoğurdunu mayaladım muhallrbisini hazırladım bu yulaflı tariften sabah için eşyalarını ayarladım kendi eşyalarımı ayarladım ortalığı toparladım duşumu aldım ve anca oturdum bu yoğun tempoya bazen nasıl alışıyoruz diye düşünmüyo değilim kızlar
geçmişe bile bakamadım
ya ayşegülü merak ettim bağlanmadı sanırım neti??
bide fatoş ne yaptı acaba ??

derin bu akşam balık yedi palamut verdim bayağı sevdi benim kızım et obur olucak sanırım

kızlar hepinizi öpüyorum yarın görüşürüzz

kızlar söylemeyi unuttum ben derine pazar günü ses çıkaran kitaplar vat pati serisinin onlardan aldım bayağı çözdü içine bakıyo düğmelere basabiliyo hangi sesin nerden çıktığını anladı çok güzel bişey tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…