Niye yemek yaparken vaktinden çalasın ki o da bi ihtiyaç sonuçta onunda bunu bilmesi gerekiyor..
Bende öyle saatlerce oturup oynamıyorum yani..Yanımdan tutuyorum sadece..Mutfak masasında pcye takılsam bile onu yanıma oturtuyorum,bazen duruyor bazen durmuyor..Durduğu zaman konuşuyorum,şarkı söylüyorum,temassal oyunlar oynuyoruz,ani hareketleri seviyor kahkaha atıyor o zaman..
Mutfağım büyük bu eve taşındığımızdan beri vaktimizin çoğu mutfakta geçiyor..Puseti sabitledim sandalyeye ne yedirceksem masada veriyorum..Durmazsa tezgaha koyyorum tepsinin içine altına yumuşak bişe seripBi de eline bişiyler verince duruyor,obur olduğu için,elma havuç ne geçerse..Yere de bıraktığım çok oluyor,kepçe süzgeç onlarla oynuyor yerdee..Kaşıklarını veriyorum onlarla dişini kaşıyor Çamaşır ascaksam balkona beraber çıkıyoruz,sonra biraz takılıyoruz pufta oturuyoz balkondaki..
Dediğim gibi sürekli bi oyun içersinde değiliz..Düzenli biçimde şöyle oynuyoruz böyle yapıyoruz yok yani
Sabah rutinlerimizi yaptıktan sonra bi 5 dk. ayna da vakit geçiriyoruz..
Eşimi uyandırıyoruz beraber biraz yatakta zıplıyor babasıyla vakit geçiriyor.
Babamız geç gittiği için avantajlıyız,beraber kahvaltı yapıyoruz her gün..
Ben toparlama operasyonları yaparken babası hazırlanıyor,yine onunla takılıyor.Diş fırçalanmasını izlemeye bayılıyor midesiz
Sonra uyuyor,güzel bi uyku çekiyor diyebilirim..
Uyanınca yemekti falan fişman o arada kesin bi tur oyun oynuyoruz..tabi bebek olduğu için genelde temassal oyunlar,yiyorum onu işte
Şarkı çok söylüyorum ben aylardır Ali baba,küçük kurbağa,kırmızı balık şarkısı tanır mesela tabi bi de atmasyon şarkılarımız var
Şarkı söylerken dramatisyon çok yaparım şekilden şekile girerim bu da onun bayıldığı şeylerden..
Bu oyuncak mevzusuna bizde yeni daldık bacım..Toprakta ilgilenmiyordu,vakti gelince herşey oluyor ama yine de denemeyi bırakmamak lazım..
Bi de akşam rutinimizde var oyunlarımız..Sütünü ,mamasını içtikten sonra odasındaki yer yatağında takılıyoruz..Bölük börçük yazdım biraz kusura bakma yemek yapıyorum bi andan ben düzgün biçimde yazarım yine inşallah
Kız Meltem ne önden gitmesi bu yazdıklarımda Toprak'ın yaptığı bişey yok ki hepsini ben yapıyom o saf saf sırıtıyo sadece
Niye yemek yaparken vaktinden çalasın ki o da bi ihtiyaç sonuçta onunda bunu bilmesi gerekiyor..
Bende öyle saatlerce oturup oynamıyorum yani..Yanımdan tutuyorum sadece..Mutfak masasında pcye takılsam bile onu yanıma oturtuyorum,bazen duruyor bazen durmuyor..Durduğu zaman konuşuyorum,şarkı söylüyorum,temassal oyunlar oynuyoruz,ani hareketleri seviyor kahkaha atıyor o zaman..
Mutfağım büyük bu eve taşındığımızdan beri vaktimizin çoğu mutfakta geçiyor..Puseti sabitledim sandalyeye ne yedirceksem masada veriyorum..Durmazsa tezgaha koyyorum tepsinin içine altına yumuşak bişe seripBi de eline bişiyler verince duruyor,obur olduğu için,elma havuç ne geçerse..Yere de bıraktığım çok oluyor,kepçe süzgeç onlarla oynuyor yerdee..Kaşıklarını veriyorum onlarla dişini kaşıyor Çamaşır ascaksam balkona beraber çıkıyoruz,sonra biraz takılıyoruz pufta oturuyoz balkondaki..
Dediğim gibi sürekli bi oyun içersinde değiliz..Düzenli biçimde şöyle oynuyoruz böyle yapıyoruz yok yani
Sabah rutinlerimizi yaptıktan sonra bi 5 dk. ayna da vakit geçiriyoruz..
Eşimi uyandırıyoruz beraber biraz yatakta zıplıyor babasıyla vakit geçiriyor.
Babamız geç gittiği için avantajlıyız,beraber kahvaltı yapıyoruz her gün..
Ben toparlama operasyonları yaparken babası hazırlanıyor,yine onunla takılıyor.Diş fırçalanmasını izlemeye bayılıyor midesiz
Sonra uyuyor,güzel bi uyku çekiyor diyebilirim..
Uyanınca yemekti falan fişman o arada kesin bi tur oyun oynuyoruz..tabi bebek olduğu için genelde temassal oyunlar,yiyorum onu işte
Şarkı çok söylüyorum ben aylardır Ali baba,küçük kurbağa,kırmızı balık şarkısı tanır mesela tabi bi de atmasyon şarkılarımız var
Şarkı söylerken dramatisyon çok yaparım şekilden şekile girerim bu da onun bayıldığı şeylerden..
Bu oyuncak mevzusuna bizde yeni daldık bacım..Toprakta ilgilenmiyordu,vakti gelince herşey oluyor ama yine de denemeyi bırakmamak lazım..
Bi de akşam rutinimizde var oyunlarımız..Sütünü ,mamasını içtikten sonra odasındaki yer yatağında takılıyoruz..Bölük börçük yazdım biraz kusura bakma yemek yapıyorum bi andan ben düzgün biçimde yazarım yine inşallah
kızlar iyi akşamlar canım sıkıldı ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi
Bence hiçbir ilgisi yok.şayet hepimiz kıyma veriyoruz et alerjisi diye birşey yok bildiğim kadarıyla. ve 1,5 saat sonra niye kussun ki miğdesi bulandı desem 1,5 saatte kusmaz.yoğurtlada karıştırman iyi bence daha besleyici olur.yağı yaktıysam diycem o bile değil bende kıymayı yağda kavuruyorum.sakın vazgeçme kaşığa devam et yoksa çok zorlanırsın.pütürlü yiyormu hilal daha yeni kaşığamı geçtiniz.
canlarım eşimin iş durumlarına canım sıkıldı offfff bayramda geldi
canlarım eşimin iş durumlarına canım sıkıldı offfff bayramda geldi
burcucum kaşığa yeni geçtik sayılır naz kaşığa hayatta ağzını açmıyodu sinirlerim harab oluyodu çorba morba yapıyodum ama içtiği çorba çeşidi en fazla 3tü. patates çorbası, tarhana, şehriye. bunlarla da olmazki.
Allahıma binlerce kere hamdolsun şu bi kaç gündür yiyor. zorla başladım. sevdiği şeyle başladım, yoğurtla. şimdi bi yoğurt bi çorba kakalıyorum ağzına. yiyor. ama pütürlü şeyleri yiyemiyor. öğürüyor ve kaşıktan gene uzaklaşıyor. bende krema gibi yapıyorum yani blendirdan çekiyorum yemeğini bile. şuanlık kaşığa alıştı ya böyle devam etçem bi türlü.
ama çok değişik bi bebek benimki. mesela ekmek içini ufacık kopartıp salata suyuna yada yemeğin suyuna bandırıyorum veriyorum yiyo.
ama mesela muhallebi soğurken kaymak tutarya eğer o kaymağı içine karıştırırsam öğürüyo ağzına gelince. ayynı bana çekmiş. küçükken bende öyleymişim.
pilav tanesi filan versem Allahında yemez,öğürüyo, öğürmesi uzun sürerse de az bişey kusuyor.
hassas bi çocuk. köfte möfte veriyoruz diyosunz ya, özeniyorum vallahi. benimki sanırım yiyemez, gerçi denemedim ama. şuanda kaşığa iyice alışana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. illa yicek. bide benimkinin dişi az. acaba ondan mı bilemiyorum. tam ezemiyor. altta 2 tane var daha.
şu aralar yesinde blendırdan geçirmeye razıyım. yavaş yavaş alıştırcam. ööle işte..
Sen yaşıtlarında öndesin kaç aylık oldun ablası :)
ayy ben bu kadar oynayamam ya bende meltem gibi sıkılırım sıkılıyorumda zaten belki ilk aylardan beri oynatan var o yüzden savsakladım , şimdide yapamıyorum .benim akşam 20.00 başlayan mesayim sabaha kadar sürsede uyu be kızım modundayız Cumartesi-pazarda sıkılıyor bizim evde farkındayım bizde 1 den sonra yine annemlere gidiyoruz alıştı çoçuk kalabalığa hoş biz gitmesekte 40 kere arıyorlar gelin hadi diye.biz evde tekken çok sıkılıyor ağlıyor sonrada uyumak istiyor.Meltem ben ne yapayım benden sıkılan bi kızım var :89:
kız şimdik gülüyordun ne oldu dellendirdiler seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?