2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım egzama evet. gittik dermatoloğa. hafif kortizonlu bir krem verdi. bütün bakım ürünlerini sebamed,jhonsons yada bubchen ile değiştirdi. maalesef cildi haddinden fazla hassasmış. alerjik değil. tamamen cildinin hassaslığından kaynaklanıyormuş. beyaz talk pudrası kullanıcakmışız o bölgeye. ne çok kuru ne de çok nemli,ıslak tutulacakmış. bebe yağını iptal etti,losyon kullanıcakmışız cildine de. böyle işte. hanfendi biraz fazla hassas bi cilde sahipmiş. pişiğe meyilliymiş. güneşten falan iyi koruyun dedi. 1 hafta o kremle pudrayı kullanıp kontrole gidicez. yayılmadan geriler umarım. dün baya kaplamıştı gıdısını.

bir de dün gece hiç uyumadık... bütün gece ağladı.
diş mi geliyor
kulağı mı acıyor
yoksa gıdısı mı acıyor bilemedim. bir de dün eline pırasa vermiştim,diş için iyidir kemirsin diye. baya kemirdi 1 saate yakın. o mu gaz yaptı acaba,çok gazı vardı çünkü dün gece. sürekli pırtladı alttan

kızlar bir de güzel haber vereyimmmm

KUZUCUĞUM ARTIK DESTEKSİZ DURUYOR AYAKTA
tabi bunu her zaman yapmıyor. dün 2 kere yaptı mesela. keyfi gelince. yere bastırıyorum ellerimi bırakıyorum dün 1 dakikadan fazla öyle durdu kendi kendine. akşam yine bastırdım yine durdu. bugün demedim yapmadı ama cadı. hatta ayağını kaldırıcak gibi oldu dün düştü yere sendeledi

geçemiş olsun canım karışmak gibi olacak ama bebeklerde talk pudrası çok zararlı pnömoniye neden oluyor birde sende bizim gibi 99 kullan benim kızlarda çok allerjik ikisindede atopik dermatiti var bu ürün çok iyi geldi bir dene istersen

canım sürekli pudra kullanmicaz. sadece şu dönemde yara olan yere geceleri terlemesini engellemek için. yoksa evet pudra zararlı maalesef. ama gece cok terlıyor ıpek,bu aralar terleyıp yapışmasın dıye sadece geceleri sürücez.

ne oldu ki yine.ayy en son hamileyken çıkmıştı sonra buldu ben halen orda kaldım arada birşey mi oldu.

nesi var işinin?

Esma kıs noldu anlatsana bacım
Ben karnıbaharla erişte makarna yaptım topravitosa akşam tocaya dayıycz bakalım yerse
kızlar ben işe başladım adama maaş vermediler daha deli gibide mesai yapıyo her pazar mesaide neyse hayırkısı aertık bizimde çekimiz bundan heralde şükür Allah başka dert vermesin

günaydınnnnnnn........

Günaydın canım

günaydın kızlar.

günaydın herkese
günaydınnnn

maşallaah yürüyecek artık

zeynepcim geçmiş olsun. senin bu kızın cok nazlı olacak. herşeyin en kalitelisini kullan sen bu kuzuya... narin kız bu.... insallah iyileşir en yakın zamanda..... gecede pırasada gaz yapmış olabilir, dişten dolayıda bebeklerde gaz ve ishal olabiliyor. bugün biraz haşlanmış patates ver ishal olmasın. gazı içinde rezene yada ıhlamur içir bi kaka yapsın kendine gelir çıkarır pırasaları....

bende merak ettim ya fatos ne yaptı acaba aras ameliyat oldumu? ömürde sünnet olacaktı gelsede detayları ögrensek.

bende dün eve gittim doruk keyifsiz. yemiyor burnu ve gözleri akıyor uyuyamıyor nefes alamadığı icin gece 12 oldu yok cocuk uyuyamıyor aglıyor. bende kuveti doldurdum içinede coldmix damlattım. kıyafetlerinide kalariferde ısıttım. sampuansız sadece suyla yıkadım bunu. sıcak sıcak pijamalarını giydirdim. biraz emzirdim sabaha kadar deliksiz uyudu kuzum ya... yatagınada bırakmadım ateşi falan çıkarmı diye. yanımda yattı. güzel bi uyku çektik resmen.... geceleri uyuyamayan bebekler için aklınızda olsun bu ılık suyla banyo iyi geliyor rahatlıyor resmen.

Geçmiş olsun Zeynepcim bir an önce iyileşir inşallah İpek kızımız
Ve de maşallahgözümde canlanıyor sendeleyişi Gözlerini kırpıştırıyolar,ağızları açıyolar korkudanyavrucuklar yaa ne kadar da heyecanlanıyolar demi Zeynepcim

didemcim aslında 10 kasımlar yas tutmak icin değil anmak icin atamızı. bize verdiklerini şiirlerlerle anmak. atatürk yas tutulmasını istememis hicbir zaman. ama senin söylemek istedigin şeyi anlıyorum ben bunu yazarken. artık Atamızı anmanın cocuklarımıza heyecan vermedigini hissediyorsun benim gibi.... ama bizim gibi anneler sayesinde biz onu hic unuttturmayacağız. cocuklarımızda tüm bayramlarda 10 kasımlarda onu anacaklar ve bu ülkenin başına ne gelirse gelsin onun izinden gidecekler.

Size de geçmiş olsun canım,
Coldmix süper bişe..Bende haznenin içine damlatmaya başladım çok faydasını gördüm fikir anası sensin teşekkür ederiz ayrıca

evet biraz nazlı olacak sanırım... zaten sebamed şampuan ve jhonsons losyon kullanıyodum. başka bi marka düşünmedim bile. artık istesem de düşünemeyeceğim zaten... sabun gerekirse de sadece zeytinyağı sabunuymuş
bizim kız uykusu varken ne bayo yaptırtır ne üstünü giydirir ne altını değiştirtir... azcık huysuzlaşıyorda
törenimizi yapıp geldik kızlar maalesef çok acıki artık yas bile tutulamıyor

hemde nasıl... nasıl gülüyo öyle dururken kuzum. ama düşünce korktu sanırım bi daha yeltenmedi çünkü

aynen bende kızımı güzelce giydirdim atatürk rozetini taktım gönderdim çok şükürki atatürkü bilen ve anlayan bir kızım var sırf bu yüzden bile ışık okuluna göndermeye devam edicem

kızlar ben artık kahvaltıyı bulamaç gibi vermiyorum iki gündür mama tahıl ve bebe bisküvisi katıp sabah onu içiroyurm çıkıyorum halası peynir ekmek reçel felan kahvaltıda veriyo meyve usyuda içmiyo meyveyi ezip elimle veriyom arada yoğurta bazen kaşık kaşık yiyo bazende yemiyo zorlamıyorum bende
koltuklara kalkıp sıralıyo bikaç kez düştü artık yanlıyo sonra yavaşta oturuyo :)) öğreniyolar
tvde gece bahçesini açtım akşam 2 dk izledi bide sevine senine bi hal oldu onların hareketlerini yapmaya çalışıyo çok hoş :))

ayyy o gece bahçesini nevada çok severdi ıgıl pigıl vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…