kızlar bir de güzel haber vereyimmmm
KUZUCUĞUM ARTIK DESTEKSİZ DURUYOR AYAKTA
tabi bunu her zaman yapmıyor. dün 2 kere yaptı mesela. keyfi gelince. yere bastırıyorum ellerimi bırakıyorum dün 1 dakikadan fazla öyle durdu kendi kendine. akşam yine bastırdım yine durdu. bugün demedim yapmadı ama cadı. hatta ayağını kaldırıcak gibi oldu dün düştü yere sendeledi
geçemiş olsun canım karışmak gibi olacak ama bebeklerde talk pudrası çok zararlı pnömoniye neden oluyor birde sende bizim gibi 99 kullan benim kızlarda çok allerjik ikisindede atopik dermatiti var bu ürün çok iyi geldi bir dene istersen
ne oldu ki yine.ayy en son hamileyken çıkmıştı sonra buldu ben halen orda kaldım arada birşey mi oldu.
nesi var işinin?
kızlar ben işe başladım adama maaş vermediler daha deli gibide mesai yapıyo her pazar mesaide neyse hayırkısı aertık bizimde çekimiz bundan heralde şükür Allah başka dert vermesinEsma kıs noldu anlatsana bacım
Ben karnıbaharla erişte makarna yaptım topravitosa akşam tocaya dayıycz bakalım yerse
günaydınnnnnnn........
Günaydın canım
günaydın kızlar.
günaydınnnngünaydın herkese
maşallaah yürüyecek artıkkızlar bir de güzel haber vereyimmmm
KUZUCUĞUM ARTIK DESTEKSİZ DURUYOR AYAKTA
tabi bunu her zaman yapmıyor. dün 2 kere yaptı mesela. keyfi gelince. yere bastırıyorum ellerimi bırakıyorum dün 1 dakikadan fazla öyle durdu kendi kendine. akşam yine bastırdım yine durdu. bugün demedim yapmadı ama cadı. hatta ayağını kaldırıcak gibi oldu dün düştü yere sendeledi
zeynepcim geçmiş olsun. senin bu kızın cok nazlı olacak. herşeyin en kalitelisini kullan sen bu kuzuya... narin kız bu.... insallah iyileşir en yakın zamanda..... gecede pırasada gaz yapmış olabilir, dişten dolayıda bebeklerde gaz ve ishal olabiliyor. bugün biraz haşlanmış patates ver ishal olmasın. gazı içinde rezene yada ıhlamur içir bi kaka yapsın kendine gelir çıkarır pırasaları....
bende merak ettim ya fatos ne yaptı acaba aras ameliyat oldumu? ömürde sünnet olacaktı gelsede detayları ögrensek.
bende dün eve gittim doruk keyifsiz. yemiyor burnu ve gözleri akıyor uyuyamıyor nefes alamadığı icin gece 12 oldu yok cocuk uyuyamıyor aglıyor. bende kuveti doldurdum içinede coldmix damlattım. kıyafetlerinide kalariferde ısıttım. sampuansız sadece suyla yıkadım bunu. sıcak sıcak pijamalarını giydirdim. biraz emzirdim sabaha kadar deliksiz uyudu kuzum ya... yatagınada bırakmadım ateşi falan çıkarmı diye. yanımda yattı. güzel bi uyku çektik resmen.... geceleri uyuyamayan bebekler için aklınızda olsun bu ılık suyla banyo iyi geliyor rahatlıyor resmen.
kızlar ben işe başladım adama maaş vermediler daha deli gibide mesai yapıyo her pazar mesaide neyse hayırkısı aertık bizimde çekimiz bundan heralde şükür Allah başka dert vermesin
günaydınnnn
maşallaah yürüyecek artık
evet biraz nazlı olacak sanırım... zaten sebamed şampuan ve jhonsons losyon kullanıyodum. başka bi marka düşünmedim bile. artık istesem de düşünemeyeceğim zaten... sabun gerekirse de sadece zeytinyağı sabunuymuşzeynepcim geçmiş olsun. senin bu kızın cok nazlı olacak. herşeyin en kalitelisini kullan sen bu kuzuya... narin kız bu.... insallah iyileşir en yakın zamanda..... gecede pırasada gaz yapmış olabilir, dişten dolayıda bebeklerde gaz ve ishal olabiliyor. bugün biraz haşlanmış patates ver ishal olmasın. gazı içinde rezene yada ıhlamur içir bi kaka yapsın kendine gelir çıkarır pırasaları....
bende merak ettim ya fatos ne yaptı acaba aras ameliyat oldumu? ömürde sünnet olacaktı gelsede detayları ögrensek.
bende dün eve gittim doruk keyifsiz. yemiyor burnu ve gözleri akıyor uyuyamıyor nefes alamadığı icin gece 12 oldu yok cocuk uyuyamıyor aglıyor. bende kuveti doldurdum içinede coldmix damlattım. kıyafetlerinide kalariferde ısıttım. sampuansız sadece suyla yıkadım bunu. sıcak sıcak pijamalarını giydirdim. biraz emzirdim sabaha kadar deliksiz uyudu kuzum ya... yatagınada bırakmadım ateşi falan çıkarmı diye. yanımda yattı. güzel bi uyku çektik resmen.... geceleri uyuyamayan bebekler için aklınızda olsun bu ılık suyla banyo iyi geliyor rahatlıyor resmen.
törenimizi yapıp geldik kızlar maalesef çok acıki artık yas bile tutulamıyor
hemde nasıl... nasıl gülüyo öyle dururken kuzum. ama düşünce korktu sanırım bi daha yeltenmedi çünküGeçmiş olsun Zeynepcim bir an önce iyileşir inşallah İpek kızımız
Ve de maşallahgözümde canlanıyor sendeleyişi Gözlerini kırpıştırıyolar,ağızları açıyolar korkudan yavrucuklar yaa ne kadar da heyecanlanıyolar demi Zeynepcim
didemcim aslında 10 kasımlar yas tutmak icin değil anmak icin atamızı. Bize verdiklerini şiirlerlerle anmak. Atatürk yas tutulmasını istememis hicbir zaman. Ama senin söylemek istedigin şeyi anlıyorum ben bunu yazarken. Artık atamızı anmanın cocuklarımıza heyecan vermedigini hissediyorsun benim gibi.... Ama bizim gibi anneler sayesinde biz onu hic unuttturmayacağız. Cocuklarımızda tüm bayramlarda 10 kasımlarda onu anacaklar ve bu ülkenin başına ne gelirse gelsin onun izinden gidecekler.
kızlar ben artık kahvaltıyı bulamaç gibi vermiyorum iki gündür mama tahıl ve bebe bisküvisi katıp sabah onu içiroyurm çıkıyorum halası peynir ekmek reçel felan kahvaltıda veriyo meyve usyuda içmiyo meyveyi ezip elimle veriyom arada yoğurta bazen kaşık kaşık yiyo bazende yemiyo zorlamıyorum bende
koltuklara kalkıp sıralıyo bikaç kez düştü artık yanlıyo sonra yavaşta oturuyo :)) öğreniyolar
tvde gece bahçesini açtım akşam 2 dk izledi bide sevine senine bi hal oldu onların hareketlerini yapmaya çalışıyo çok hoş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?