günaydın cnm
herkese günaydın......
apzi deysi benimki oyuncağını bile aldım :))ayyy o gece bahçesini nevada çok severdi ıgıl pigıl vardı
trt4de sanırım saat 8 gibi galiba tam bilmiyorumhangi kanalda ve kaçta bu gece bahçesi ıgıl bıgıl
günaydınherkese günaydın......
hangi kanalda ve kaçta bu gece bahçesi ıgıl bıgıl
canım egzama evet. gittik dermatoloğa. hafif kortizonlu bir krem verdi. bütün bakım ürünlerini sebamed,jhonsons yada bubchen ile değiştirdi. maalesef cildi haddinden fazla hassasmış. alerjik değil. tamamen cildinin hassaslığından kaynaklanıyormuş. beyaz talk pudrası kullanıcakmışız o bölgeye. ne çok kuru ne de çok nemli,ıslak tutulacakmış. bebe yağını iptal etti,losyon kullanıcakmışız cildine de. böyle işte. hanfendi biraz fazla hassas bi cilde sahipmiş. pişiğe meyilliymiş. güneşten falan iyi koruyun dedi. 1 hafta o kremle pudrayı kullanıp kontrole gidicez. yayılmadan geriler umarım. dün baya kaplamıştı gıdısını.
kızlar bir de güzel haber vereyimmmm
KUZUCUĞUM ARTIK DESTEKSİZ DURUYOR AYAKTA
tabi bunu her zaman yapmıyor. dün 2 kere yaptı mesela. keyfi gelince. yere bastırıyorum ellerimi bırakıyorum dün 1 dakikadan fazla öyle durdu kendi kendine. akşam yine bastırdım yine durdu. bugün demedim yapmadı ama cadı. hatta ayağını kaldırıcak gibi oldu dün düştü yere sendeledi
kızlar ben artık kahvaltıyı bulamaç gibi vermiyorum iki gündür mama tahıl ve bebe bisküvisi katıp sabah onu içiroyurm çıkıyorum halası peynir ekmek reçel felan kahvaltıda veriyo meyve usyuda içmiyo meyveyi ezip elimle veriyom arada yoğurta bazen kaşık kaşık yiyo bazende yemiyo zorlamıyorum bende
koltuklara kalkıp sıralıyo bikaç kez düştü artık yanlıyo sonra yavaşta oturuyo :)) öğreniyolar
tvde gece bahçesini açtım akşam 2 dk izledi bide sevine senine bi hal oldu onların hareketlerini yapmaya çalışıyo çok hoş :))
oooo toprakcık acayip faliyetler içinde. Annesiyle babasına bravo valla.
kaydediyorumkızlar bu arada yeni topicimizi biliyorsunuz dimi. unutmayın orayıda
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti.html
geçmiş olsun zeynepcim demek hassas bir cildi varmış ipeğin inş.ilaçları iyi gelir,bebeyağını bende kullanamıyorum sebamed losyonu kullanıyorum.....
maşallah ipeğe
yerim onu ben maşallah oğluşumazeynepte bu sabah ortadaki sehpaya tutunup ayağa kalktı ama düştü kuzum çok ağladı düşe kalka öğrenecekler bakalım...
ben onu yerim çok tatlısın toprakk
:81: Tamamdır..
[ımg]http://img89.imageshack.us/img89/3692/fotoraf1863.jpg[/ımg]
topravitos roka ve maydonoz ekti bu sabah babasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?