2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Serapcım
O zamana Zeynep'e teşekkür edelim

Esma iyi etmişsin canım.İki aşamalı bi geçiş olmuş bi süre sonra tamamen başlar iyi olur.Yiğidimize de maşallah bu arada..Bayılıyorum zaten onun tocaman gözlerine

Özlem slingi şipariş ettim gitti..Hülyadan alıyorum bende kampanya varmış..35tl ne ki..Memnun kalırsam farklı slinglerde denerim.
http://2.bp.blogspot.com/_4yvEIZmiNE4/TMbhrAn8PbI/AAAAAAAAH84/lv3GxG32wHs/s1600/ggt+(46).jpg

geçmiş olsun zeynepcim demek hassas bir cildi varmış ipeğin inş.ilaçları iyi gelir,bebeyağını bende kullanamıyorum sebamed losyonu kullanıyorum.....

maşallah ipeğe

yerim onu ben maşallah oğluşuma zeynepte bu sabah ortadaki sehpaya tutunup ayağa kalktı ama düştü kuzum çok ağladı düşe kalka öğrenecekler bakalım...

kızlar bu arada yeni topicimizi biliyorsunuz dimi. unutmayın orayıda

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti.html
kaydediyorum

bikaç kere düşsün bidaha dikkat edicek cnm :)

:81: Tamamdır..

Topravitos roka ve maydonoz ekti bu sabah babasıyla
ben onu yerim çok tatlısın toprakk

Dimi çok tatlı dermişim bende
Saolun teyzeler eve hapsolduk böle atraksiyonlara giriyoz işte mecbur..

Gideyim ütü yapayım biraz

Ekim 2007, İzmir.

Alsancak’ın en meşhur dövmecisi Köprüaltı’na gençten biri girer, kolunu sıyırır, dirseğine doğru Mustafa Kemal’in imzası vardır, bir bankada çalıştığını, bu dövme yüzünden işten atılmakla tehdit edildiğini anlatır, tırsmıştır, ekmek parası filan diye ağlar, “silin” der.

*

Hep söylerim, ekmek parası diye ağlayanın maaşını, tavuk gibi buğdayla ödeyeceksin!

*

Adeta bomba düşer dövmeci dükkânına... “Bu gördüğün eller Atatürk’ü yazar, Atatürk’ü silmez” deyip, kapı dışarı ederler. Ve, internet sitelerinden alenen duyururlar: “Ey ahali, madem öyle işte böyle, bugünden itibaren burada, Atatürk’ün imzası bedava!”

*

İlk kim, nerede yazdırdı bilmiyorum ama, Atatürk imzasının furya haline gelmesinin miladı, bu olaydır.

*

Bir ödlek geri adım attı...
On binlerce cesur öne çıktı.

*

Atatürk’e sövme modası...

Dövme modası yarattı.

*

Köprüaltı örnek oldu, İzmir’de yapılan Atatürk dövmesi, 50 bini aştı. Yetişemiyorlar, her gün 30-40 kişi kazıyor vücuduna... Omuzuna, bileğine, iman tahtasına, kalbinin üstüne... Doktor var, avukat var, öğrenci, dekan, ev kadınları var. İstanbul’da patladı... Ankara, Antalya, Bursa, Trabzon, Muğla, Eskişehir dövmecileri artık neredeyse sadece bu imzayı kazıyor. 29 Ekim’lerde, 10 Kasım’larda Mustafa Kemal için ücretsiz çalışan 200’ün üstünde dövmeci var.

*

Dini gerekçelerle dövme yaptırmayan, otomobiline yapıştırıyor. Taksilerin camlarında... Motosikletine, hatta, bebe arabasına yazdıranı görüyoruz. Atatürk imzalı küpe kulaklarda, rozet yakalarda.

*

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?

*

Neymiş, işten atarlarmış...
Bizim işimiz Atatürk.

*

Memleketimin güzel kadınları, giydirin çocuklarınızı güzel güzel, doğum günüdür bugün... Çünkü, her 10 Kasım, aslında 19 Mayıs’tır... Cumhuriyet dediğin, korkak babalar tarafından kaybedilir, yürekli evlatları tarafından geri alınır.

Mustafa Kemal, ilebelet payidardır.

Yazan Yılmaz Özdil

günaydınnnn kızlar
toprağı gördüm alıntılarda(geçmişe bakamıyorum) çok tatlı maşallah.. toprak topraakla tanıştı demek aferin ona
ınne ınne diye geldi benimki yine yiyo beni yanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…