2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yürekli evlatlar.... Keşke bunu umut edebilecek olsaydım. Bir öğretmen olarak umutsuzum ben.

iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum ama gencer kuzeyin kucağımdan inip sessiz sessiz oturduğu en nadir an reklam izlemek bir kuşakta 15 reklam çıkıyosa 7-8 tanesine hayranlıkla bakıyor hanımeller tuzlu kurubiye-fanta kan portakal ve türktelekom reklamlarını izlerken resmen gülüyor...

kızlar dr dan geldm..
ilaç verdi dr bakalım eğer düzelmezse alerji varmı yokmu bakarız dedi..
deneme tahtasına döndü yavrum..
haftaya kontrole gidecektik..
ama bayrma olduğu için diğer haftaya kaldı..
bide kansızlık için kan tahlili istedim onu yaptırdk..
bugün 14.30 da alıcam sonuçları ona göre ilaç kullanıcaz...

boyumuz 74 cm
kilomuz kıyafetle 8,750 gr geldi..
çok ağladı dr u görünce kıyafetlrini çıkaramadık..
böyle işte....
şimdi bişeyler yiyip gelelim...

abisi 5dk oyalıyo ben hemen buraya kaçtım..
birazdan gelirim innşşşşşşş...

Bizimkide aynı canım hele bişey yedirmek istediğimde reklamlar kurtarıcı . Hemen kafa tvye dönüyor oarada tepiyorum ağzına .Her türlü reklamı seviyor ama en çok araba reklamlarına bakıyor . Heleki önündeysem sağımdan solumdan kafa uzatıyor . Babası gibi araba delisi olacak galiba

Hadi inş. bu seferki ilaçlar işe yararda yavrucak kurtulur şu öksürükten.
Boyunuza kilonuzada maşallah
Sende çabuk gel bacım sen dünde yoktun bak sonra devamsızlıktan kalırsın

Hadi inş. bu seferki ilaçlar işe yararda yavrucak kurtulur şu öksürükten.
Boyunuza kilonuzada maşallah
Sende çabuk gel bacım sen dünde yoktun bak sonra devamsızlıktan kalırsın

teşkür şekerim..
yok yazmayın haaa beni yetişirim ben:))

çok geçmiş olsun sibelcim inşallah tahlillerinizde güzel çıkar kilosuna boyunada maşallah.. afiyet olsıun bide bana olsa keşke saat 9dan beri aç be aç geziyorum 2 dk durmuyooo

hadi ya aferiin mertkan a da..hepsi aynı demek bunların bende oturtup izletmek istemiyorum ama artık mecbur kalıyorum resmen benim kaçış yolum oluyo ( neyseki çok uzun sürmüyo en fazla 3 dk ordan bari teselli edeyim kendimi:18:

Ben o işe çare buldum valla . Beraber kahvaltı yapıyoruz zira benimki ayrı yemeyi hiç ama hiç sevmiyor.
Ona ayrı yapıp yedirdinmi yemiyor benle birliikte yemek daha çok hoşuna gidiyor . İkimizde doyuyoruz böylece . Yoksa ağla ağla bir hal oluyor ben bişeyler yerken

hadi inşallah bu sefer iyileşsin yavrum kız madem kan verdin ıge de bakıverin deseydin ya kız

sibel geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an öncee
sağol canım inş be yaa...
çok geçmiş olsun sibelcim inşallah tahlillerinizde güzel çıkar kilosuna boyunada maşallah.. afiyet olsıun bide bana olsa keşke saat 9dan beri aç be aç geziyorum 2 dk durmuyooo

teşekkür cicim..
bende açım kız kahvaltı bile yapmadan gittm..
şimdi kahvaltı etcem daha..

zeynepcim sen buhar makinesini arçelikten almıştın değilmi..
nasıl memnunmusun..
bende ondan almayı düşünüyorumda biraz bilgi verirmisin..
ses falan yapmıyo değilmi..

Selma günaydın hoşgeldin canım

sağol canım...

Dimi çok tatlı dermişim bende

Saolun teyzeler eve hapsolduk böle atraksiyonlara giriyoz işte mecbur..

Gideyim ütü yapayım biraz
kolay gelsin özlemcim ....

selamlarrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım....

yerim onun gülüşünü, zeynepte öyle bayılıyor reklamlara,hele toyatanınkine çok gülüyor

geçmiş olsun sibelcim inş.bu seferki ilaçları iyi gelir düzelir kuzucuk, boyu ve kilosunada maşallah

Buhar makinesi uzun bir süre kullandıktan sonra etrafındaki eşyaları yıpratıyor. Mobilyalardan uzak bir yere koymak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…