Buhar makinesi uzun bir süre kullandıktan sonra etrafındaki eşyaları yıpratıyor. Mobilyalardan uzak bir yere koymak lazım.
Bende tam veriyorum sibelcim hatta bugün omlet yaptım verdim
Beyazını vermeyin dedi doktor bize.
aman ya teknoloji delisi çocuk habire tuşlara basıyor bir kapatıyor bir açıyor. şu mesajı bile 4. Yazışım bir izin vermiyor :95:
Beyazını vermiyorum sütlü yapıyorum bende omleti
dün akşam bende bişey yazmıştım ama kimse görmemiş yada görmüş yorum yapmamış bu bebek kitaplarıyla ilgili zaten bu ara ne yazsam kimse bişey yazmıyo
hepsi öyle tuğbacım teknoloji çocuklarıı
Beyazını vermiyorum sütlü yapıyorum bende omleti
dün akşam bende bişey yazmıştım ama kimse görmemiş yada görmüş yorum yapmamış bu bebek kitaplarıyla ilgili zaten bu ara ne yazsam kimse bişey yazmıyo
o ne için koyuluyor canım anlamadım ben :26:ben hasta alt bezlerinden koyuyorum altına
kızlar ben artık yumurtayı tam vermeye başladım...
gün aşırı tam yumurta veriyorum..
dr a sordum verebilrisin dedi..
ahhh ahh çok şanslısınız afiyet bal olsun kuzulara keşke gencerde yesede yumurtanın her halini yapsam ne büyük ne küçük bıldırcın aldım azıcıkta olsa veririm yer diye ama nafile hergün çöp oluyor hepsiBende tam veriyorum sibelcim hatta bugün omlet yaptım verdim
senin yazını görmedim canım akşam pek giremedim çünkü.. ben her zaman giremiyorum kimseye cevap yazamıyorum doğğru dürüst dye sanırım banada cevap yazan olmuyor hiçBeyazını vermiyorum sütlü yapıyorum bende omleti
1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
yeni topigimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti-2.html
Kimse haberim yoktu demesin sakıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?