2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben artık yumurtayı tam vermeye başladım...
gün aşırı tam yumurta veriyorum..
dr a sordum verebilrisin dedi..

eeee kızlar nerdesiniz yahu..
gelin gariiiiiii..
benm sıpa uyumuşken iki çirtik hanek edek..

Aman ya teknoloji delisi çocuk habire tuşlara basıyor bir kapatıyor bir açıyor. Şu mesajı bile 4. yazışım bir izin vermiyor :95:

Beyazını vermeyin dedi doktor bize.

gülşah baba 1. sınıflar için önerebileceğin okuma seti varmı
aynı şekilde SELMA VE SİBEL OĞLANLAR OKULDA HANGİ KİTABI OKUYORLAR kıza takviye alamk istiyorum hep lale ela yazmaktan bende oda sıkıldık hem ezberlemiş olmasın istiyorum acele yardım istiyorum

Beyazını vermiyorum sütlü yapıyorum bende omleti

dün akşam bende bişey yazmıştım ama kimse görmemiş yada görmüş yorum yapmamış bu bebek kitaplarıyla ilgili zaten bu ara ne yazsam kimse bişey yazmıyo

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem

yeni topigimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti-2.html

Kimse haberim yoktu demesin sakıııın

hepsi öyle tuğbacım teknoloji çocuklarıı

Üzülme canım bazen öyle oluyor banada . Bende kimse önemsemiyor diyorum selam veren bile olmuyor yada selamıma bir cevap yazan . Bende kırılıyorum ama yinede kopamıyorum buradan kişiye özel yapılan bir hareket değil sonuçta . Sayfalar hızlı atlayınca oluyor diyorum yoksa insan üzülüyor istemesede

canım ne yazdın tekrar yaz yorum yapayım hemencecikin bizim nevadan kalma yapanın dokun hisset kitapları var revna onlarla oynuyor yine yanında müzzik düğmeleriş olan tarık ve tuğba serimiz var onlarlada oynuyor ama en çok dokun hişsset kitaplarıyla oynuyor yine hissetmeli hayvanlar kitabımız var onlarlada çok güzel oynuyor özellikle civciv sayfasında tüylere dokunmak çok hoşuna gidiyor

ben hasta alt bezlerinden koyuyorum altına
o ne için koyuluyor canım anlamadım ben :26:
kızlar ben artık yumurtayı tam vermeye başladım...
gün aşırı tam yumurta veriyorum..
dr a sordum verebilrisin dedi..

Bende tam veriyorum sibelcim hatta bugün omlet yaptım verdim
ahhh ahh çok şanslısınız afiyet bal olsun kuzulara keşke gencerde yesede yumurtanın her halini yapsam ne büyük ne küçük bıldırcın aldım azıcıkta olsa veririm yer diye ama nafile hergün çöp oluyor hepsi
senin yazını görmedim canım akşam pek giremedim çünkü.. ben her zaman giremiyorum kimseye cevap yazamıyorum doğğru dürüst dye sanırım banada cevap yazan olmuyor hiç

ellerine sağlık özlemcim merakla bekliyoruz yaş günlerimizi ve hediyelerimiizi alacağımız günü

tuğba doğru diyor ben 3 gün olmayınca çok birikiyor okuyamıyorum geçmişi bazende kalabalık oluyoruz kaynıyor darılam sen cicim gel yinede küslük yapma üzülürüz 1 tane fire verdik başka olmasın

slm annişler...
herkez iyimi
serap snin düşündüğün şeyleri bnde bi çok kez düşünüyorum (
bu da biraz alıngan bi tip olmaktan kaynaklanıyor zaten..
ya bu arda hediyeleşmemi var ne güzel
bnde katılabilirim ama
bizim taşınma durumumuz var
koçişle bi konuşuyum olmazsa annemlerim adresini veriirm
ay inş. katılırım süper olur

elifcim şu kullandığımız buhar makinaları direk suyu veriyor ya dışarı mobiltyaların kabarmasına neden oluyor bende hasta bezi seriyorum direk onun üzerine düşüyor taneler mobilyalarda bize kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…