bizimkide koltuğa tutunup kalkıyor bayram tatilinde azim ettim yürütücem kızçemi oda hevesli
üzülme canım bazen öyle oluyor banada . Bende kimse önemsemiyor diyorum selam veren bile olmuyor yada selamıma bir cevap yazan . Bende kırılıyorum ama yinede kopamıyorum buradan kişiye özel yapılan bir hareket değil sonuçta . Sayfalar hızlı atlayınca oluyor diyorum yoksa insan üzülüyor istemesede
canım ne yazdın tekrar yaz yorum yapayım hemencecikin bizim nevadan kalma yapanın dokun hisset kitapları var revna onlarla oynuyor yine yanında müzzik düğmeleriş olan tarık ve tuğba serimiz var onlarlada oynuyor ama en çok dokun hişsset kitaplarıyla oynuyor yine hissetmeli hayvanlar kitabımız var onlarlada çok güzel oynuyor özellikle civciv sayfasında tüylere dokunmak çok hoşuna gidiyor
tuğba doğru diyor ben 3 gün olmayınca çok birikiyor okuyamıyorum geçmişi bazende kalabalık oluyoruz kaynıyor darılam sen cicim gel yinede küslük yapma üzülürüz 1 tane fire verdik başka olmasın
slm annişler...
Herkez iyimi
serap snin düşündüğün şeyleri bnde bi çok kez düşünüyorum(
bu da biraz alıngan bi tip olmaktan kaynaklanıyor zaten..
Ya bu arda hediyeleşmemi var ne güzel
bnde katılabilirim ama
bizim taşınma durumumuz var
koçişle bi konuşuyum olmazsa annemlerim adresini veriirm
ay inş. Katılırım süper olur
offf yarım saate gelirim dedi
1buçuk saat oldu yaaa
telefonuda kapalı
sülendim püslendim bekliyom öle
tam dayaklık bu adamlar ya
geç kaldıııııııııııııııııııııım
bak serap bnde kendi kendime konuşuyom bacım
elifcim şu kullandığımız buhar makinaları direk suyu veriyor ya dışarı mobiltyaların kabarmasına neden oluyor bende hasta bezi seriyorum direk onun üzerine düşüyor taneler mobilyalarda bize kalıyor
çık sende cnm bekleme telefonunu kapat sende onun gibi
geldim burdayım nurcum kız krep bende çok severim afiyet olsunnn
hımm anladım canım sağolasın biz almadık buhar makinası ama bakıyorum burda herkes şart olduğunu söylüyor ee bizim burunda malum kapalı yol kavşağı gibi:)
zeynepb
tuğba
srpp
essamiyet
mydarling
zeynep6672
nie sesiniz çıkmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
offf yarım saate gelirim dedi
1buçuk saat oldu yaaa
telefonuda kapalı
sülendim püslendim bekliyom öle
tam dayaklık bu adamlar ya
geç kaldıııııııııııııııııııııım
serapcım ben memnunum o kitaplardan nevaya çok faydası oldu revnada bakıyor hayvan seslerini falan taklit ediyoruz ilgisini çekiyor bacım sen tarifleri ek gıdaya yaz orda rağbet görüyor bende balık çorbasını buraya yazdıom aldıran olmadı ek gıda topiğine koydum sonra ilgilenildi
Sarısıyla omlet yapıyorum ben sütlü bayılıyooo
bide bu sabah babasının yatağına tırmanıp üstüne oturmuş şok oldum
benimde gece kalkıyo geliyo yastığıma yatıyo,yanağıma yatıyo sıkı fıkıyız kızmlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?