2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ömerde 1,2 haftaya yürür sanırım
1,2 adım attı dün kandisi
çok mutlu olduk ya
ne zaman büyüdüler...............

zeynepb
tuğba
srpp
essamiyet
mydarling
zeynep6672
nie sesiniz çıkmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

üzüldüm neden çünkü paylaşmak istedim sizinle bebişlere faydası olur diye yoksa öyle şeylere takılmam ben hiç bunca zamandır böyle olmamıştı ya ondan

didemcim bu dokun hisset müzikl, kitaplarından almıştım derine pati serisinin rüya banyoda diye çok mutlu oldu..seslerin nerden çıktığını ve nasıl basıldığını öğrendi onu söylemiştim kullanıyomusun

tuğba doğru diyor ben 3 gün olmayınca çok birikiyor okuyamıyorum geçmişi bazende kalabalık oluyoruz kaynıyor darılam sen cicim gel yinede küslük yapma üzülürüz 1 tane fire verdik başka olmasın

yok ona takılmadım zaten geçende bi tarif yazmıştım es geçildi dün akşamda derinde değişiklik gördüğüm için o kitapları alınca paylaştım sizlerde alın diye yoksa herşeye takılcak olsakkk ohooo

haklısın nurcumm ama ben çok alıngan değilimdir normalde yukardada yazdığım gibi yanii

zeynep6672
canım sende bilirsin o tarz kitapları ondan dolayı sormuştum dokun hisset müzikli kitapları

offf yarım saate gelirim dedi
1buçuk saat oldu yaaa
telefonuda kapalı
sülendim püslendim bekliyom öle
tam dayaklık bu adamlar ya
geç kaldıııııııııııııııııııııım

serapcım ben memnunum o kitaplardan nevaya çok faydası oldu revnada bakıyor hayvan seslerini falan taklit ediyoruz ilgisini çekiyor bacım sen tarifleri ek gıdaya yaz orda rağbet görüyor bende balık çorbasını buraya yazdıom aldıran olmadı ek gıda topiğine koydum sonra ilgilenildi

elifcim şu kullandığımız buhar makinaları direk suyu veriyor ya dışarı mobiltyaların kabarmasına neden oluyor bende hasta bezi seriyorum direk onun üzerine düşüyor taneler mobilyalarda bize kalıyor

hımm anladım canım sağolasın biz almadık buhar makinası ama bakıyorum burda herkes şart olduğunu söylüyor ee bizim burunda malum kapalı yol kavşağı gibi:)

Sarısıyla omlet yapıyorum ben sütlü bayılıyooo
bide bu sabah babasının yatağına tırmanıp üstüne oturmuş şok oldum
benimde gece kalkıyo geliyo yastığıma yatıyo,yanağıma yatıyo sıkı fıkıyız kızmlaaa

zeynepb
tuğba
srpp
essamiyet
mydarling
zeynep6672
nie sesiniz çıkmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

h.geldin şeker ama ben kaçıyorum .Hava pek güzel Mertkana burun damlasıyla hametan alacaktım . Hem onları alayım hemde sıpayı gezdireyim diyorum hava güzelkene .Hem kendim hazırlanıyorum hem onu hazırlıyorum hemde buraya bakmayı ihmal etmiyorum

Normalde bayanlar erkekleri bekletir senin kocişte tam tersi olmuş . Nerde kaldın sen diye iyice yol adamı gelince madem seni bekletmiş

bende seri olarak alıcam o kitapları didemcim
ya ek gıda topiği pek sessiz burda herkes görsünde yapsın diye yazdım senin balık çorbasını deniycem bende biraz önce aldım tarifinii

oh oh allah bozmasın mşlh ya
bizimkide yanaklarıızı öpüyo
daha doğrusu yalıyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…