2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

i hadi baklım gezin gelin
ya yolacam yolacam çirtik çirtik edecem
sinir oldum çok

Kızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii

anca uyudu da gelebildim.
kayınvalidemin işi wardı sabahtan beri yağız bizdeydi. uyutamadım ipeği o varken uyurmu. kudurttu da kudurttu çocuğu o gitti 1.5 saatte zor uyuttum
yarın öğlen çayına ersinin teyzesi,kızı ve onun kızı gelicekler. 3-4 saatlik çok değil. ama yinede misafir işte. ipek uyansın meyve falan yedirip aşşağı bırakıcam bi süpürge açayım bu arada toz alayım yeter. daha dün lavaboları cifledim zaten. kek börek işinide akşam kaynanam ayarlicakmış sen bişeyle uğraşma dedi. oooo böyle misafir her gün gelsin ayol

bizimki bi yandam emiyo bi yandanda elinde havucu kemiriyo
iki işi bi arada yürütüyo çalışkan olacaK inş.:)))))))

kızlar ömerde 1,2 haftaya yürür sanırım
1,2 adım attı dün kandisi
çok mutlu olduk ya
ne zaman büyüdüler...............
oohh maşallah 1 2 1-2 gelecek işte adımlar maşallah bizde yokhenüz bi gelişme elini bırakamıyor bir türlü koltuklardan ödlek ördeğim benim
Gezmeye gidecem koçişi bekliyom
Hemen gelirim demişti
iyi gezmeler olsun canım bizim yerimizede gezin çok ihtiyacım var çooook
zeynepb
tuğba
srpp
essamiyet
mydarling
zeynep6672
nie sesiniz çıkmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
benim gibi açmışlardır fakat bir türlü başına gelip oturamıyorlardır malum sebepten dolayı hiheehee
çık sende cnm bekleme telefonunu kapat sende onun gibi
ayy çok güldüm buna ..kız zaten herifciğine kızmış:))) o gelmeden gidemiyecek belli gelir gelmez tepele kız sende:))

onların hemen gelmeleri 2 saat sürer zaten kendi kocişimden bilirim

kızlar tevekkeli değil bizimki gitti kapının önüne 2 dkdır oralarda yuvarlanıyo (benderahat yazıyorum) olmuş yine KAKALİ gidip temizleyeyim yoksa ozon tabakası delinecek:)))

serap derini gece firarları ne durumda

gece firarı artık yok didemcim ama şimdide gece kalkıyo sehpaya gidip dikiliyo ,ordan tutunarak kapıya geçiyo sonra koltuğa tutunuyo sonra emekleyerek gelip benim yastığıma yatıyor bu kız acayip benim yahuuu

Kızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii

o nası bişeu olacak..
dikiş nakış hiç anlamam
resim ekle yapınca oldumu

kolay gelsin canım
mşl kaynana..darısı bize

kızlar sizinkilerde yapıyor mu mesela;
ipek ben su içerken çığlık atıp bağırıyo anlıyorum ki oda susamış
yemek yedirirken eğer çok açsa iki kaşık arası yine bağırmaya başlıyo
ben bişey yerken tadına bakmadan rahat edemiyo
sofraya ortak olmadan da rahat edemiyo. illa mama sandalyesinde oturcak eline bişey vericeksin kemirecek.
çok acıktığında buzdolabına gidiyo son 2-3 gündür bide onu farkettim

selam kızlar.. nasılsınız..umarım herkes iyidir.
şu hediyeleşme konusuna ben katılamıyorum maalesef çünkü bir çok nedenim var..
onun yanında yiğit alp beni çok üzüyor.. ne denediysem yemiyor bir türlü oturup sinirimden ağladım yine bu sabah.. neden bu kadar iştahsız anlamıyorum.. artık beceriksiz bir anne olduğumu düşünmeye başladım..

oturup ağlama boşa selda. kendini yıpratırsın ancak. merak etme,aç kalmaz. demek bi şekilde doyuyo. aç olsa öyle de bi yerki...

bizimkide yemek sofrasında öyle oturmadan olmuyor illa oturup bişeyler kemirecek

bnim de hastanede sıra beklemeye tahammülüm yoktur .....................
offffffffffffffffffffffff 10 dk daha beklicem gelmezse çıkacam zaten
arsın dursun of ya.....onun arabasına mı kaldım

o nası bişeu olacak..
Dikiş nakış hiç anlamam
resim ekle yapınca oldumu

kolay gelsin canım
mşl kaynana..darısı bize

eklerim canım ben bandanalrını kendim yapıyorum çokda eğlenceli oluyo
0

yapmazmıı ah zeynep bişeyi yerken önce ona helebi verme sinir yapıyo kendini susayınca buuuuuu diyoo tükürük yapıyo bide:))))
elinede ekmek kemirmeye bayılıyooo

evet tıpkılarının aynısını yapıyo

üzülme canım çocuğun yapısıyla alakalı bu ben seni çok iyi anlıyorum neva bizim hala öyle yemeyen çocuğa ne yaparsan boşa hala okulda bile yemek saatinde kendide yemiyormuş sınıfıda konuşturup arkadaşlarınada yedirmiyormuş ama küçük maşallah herşeyi yiyiyor senin anneliğinle alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…