h.geldin şeker ama ben kaçıyorum .Hava pek güzel Mertkana burun damlasıyla hametan alacaktım . Hem onları alayım hemde sıpayı gezdireyim diyorum hava güzelkene .Hem kendim hazırlanıyorum hem onu hazırlıyorum hemde buraya bakmayı ihmal etmiyorum
Normalde bayanlar erkekleri bekletir senin kocişte tam tersi olmuş . Nerde kaldın sen diye iyice yol adamı gelince madem seni bekletmiş
oohh maşallah 1 2 1-2 gelecek işte adımlar maşallah bizde yokhenüz bi gelişme elini bırakamıyor bir türlü koltuklardan ödlek ördeğim benimkızlar ömerde 1,2 haftaya yürür sanırım
1,2 adım attı dün kandisi
çok mutlu olduk ya
ne zaman büyüdüler...............
iyi gezmeler olsun canım bizim yerimizede gezin çok ihtiyacım var çooookGezmeye gidecem koçişi bekliyom
Hemen gelirim demişti
benim gibi açmışlardır fakat bir türlü başına gelip oturamıyorlardır malum sebepten dolayı hiheeheezeynepb
tuğba
srpp
essamiyet
mydarling
zeynep6672
nie sesiniz çıkmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ayy çok güldüm buna ..kız zaten herifciğine kızmış:))) o gelmeden gidemiyecek belli gelir gelmez tepele kız sende:))çık sende cnm bekleme telefonunu kapat sende onun gibi
offf yarım saate gelirim dedi
1buçuk saat oldu yaaa
telefonuda kapalı
sülendim püslendim bekliyom öle
tam dayaklık bu adamlar ya
geç kaldıııııııııııııııııııııım
serap derini gece firarları ne durumda
h.geldin şeker ama ben kaçıyorum .Hava pek güzel Mertkana burun damlasıyla hametan alacaktım . Hem onları alayım hemde sıpayı gezdireyim diyorum hava güzelkene .Hem kendim hazırlanıyorum hem onu hazırlıyorum hemde buraya bakmayı ihmal etmiyorum
Normalde bayanlar erkekleri bekletir senin kocişte tam tersi olmuş . Nerde kaldın sen diye iyice yol adamı gelince madem seni bekletmiş
Kızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii
anca uyudu da gelebildim.
kayınvalidemin işi wardı sabahtan beri yağız bizdeydi. uyutamadım ipeği o varken uyurmu. kudurttu da kudurttu çocuğu o gitti 1.5 saatte zor uyuttum
yarın öğlen çayına ersinin teyzesi,kızı ve onun kızı gelicekler. 3-4 saatlik çok değil. ama yinede misafir işte. ipek uyansın meyve falan yedirip aşşağı bırakıcam bi süpürge açayım bu arada toz alayım yeter. daha dün lavaboları cifledim zaten. kek börek işinide akşam kaynanam ayarlicakmış sen bişeyle uğraşma dedi. oooo böyle misafir her gün gelsin ayol
selam kızlar.. nasılsınız..umarım herkes iyidir.
şu hediyeleşme konusuna ben katılamıyorum maalesef çünkü bir çok nedenim var..
onun yanında yiğit alp beni çok üzüyor.. ne denediysem yemiyor bir türlü oturup sinirimden ağladım yine bu sabah.. neden bu kadar iştahsız anlamıyorum.. artık beceriksiz bir anne olduğumu düşünmeye başladım..
kızlar sizinkilerde yapıyor mu mesela;
ipek ben su içerken çığlık atıp bağırıyo anlıyorum ki oda susamış
yemek yedirirken eğer çok açsa iki kaşık arası yine bağırmaya başlıyo
ben bişey yerken tadına bakmadan rahat edemiyo
sofraya ortak olmadan da rahat edemiyo. illa mama sandalyesinde oturcak eline bişey vericeksin kemirecek.
çok acıktığında buzdolabına gidiyo son 2-3 gündür bide onu farkettim
o nası bişeu olacak..
Dikiş nakış hiç anlamam
resim ekle yapınca oldumu
kolay gelsin canım
mşl kaynana..darısı bize
sofraya ortak olmadan da rahat edemiyo. Illa mama sandalyesinde oturcak eline bişey vericeksin kemirecek.
oturup ağlama boşa selda. kendini yıpratırsın ancak. merak etme,aç kalmaz. demek bi şekilde doyuyo. aç olsa öyle de bi yerki...
sofraya ortak olmadan da rahat edemiyo. illa mama sandalyesinde oturcak eline bişey vericeksin kemirecek.
selam kızlar.. nasılsınız..umarım herkes iyidir.
şu hediyeleşme konusuna ben katılamıyorum maalesef çünkü bir çok nedenim var..
onun yanında yiğit alp beni çok üzüyor.. ne denediysem yemiyor bir türlü oturup sinirimden ağladım yine bu sabah.. neden bu kadar iştahsız anlamıyorum.. artık beceriksiz bir anne olduğumu düşünmeye başladım..
onuda denedim zeynep. Saatlerce aç bıraktım yer diye ama yok..hiç vermesem hiç istemeyecek.. Anca emsin başka bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?