2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım utku daha anasınıfına gidiyor..

aa kızlar yumurtayı tam vermeye mi başladınız doktor tavsiyesiylemi
valla ben sibel tavsiyesiyle başladım.
dr a da sordum bugün verebilirsin dedi..
verdim gittiii......
hımm anladım canım sağolasın biz almadık buhar makinası ama bakıyorum burda herkes şart olduğunu söylüyor ee bizim burunda malum kapalı yol kavşağı gibi:)
ha ha çok doğru..
aynı burak..
kız siz derinle yer yatağında yatıyosunuz babanız yatağında sanırım..
adamın yanına nasıl çıkmış kız..
yol kavşağı haa...
süper espirii
bencede...
Kızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii

aaay çok şık olur...
evdeki sade olanlara işle bence hoş olur..
kız istiyorum beeeennnnnn

kızlar öyle oluyo bazen yav..
takılmayın ben şahsen kaç gündür giriyorum hemen yalllah kaçıyorum..
okuyorum ama yazamıyorum...
canım gidiyo ama..geç kalmış oluyorum..
herkese de öyle oluyodur ya...
burda ortam süper...
benm en svdiğim herkes birbirini dinliyo..
gerçekten dinliyo yanee..
şöyleki benm burda komşum var..
çok sıkıfıkıyız ama..
nezman ben bişey anlatsam keser hemen kendini veya başkasını örnek vererek konuyu bitirir..
kıl olurum sonunu getiremem..bazende baktım öyle yapıyo..
işte derim nerde kalmıştım diye devam ederim yani..
burda öylemi canım aaaa..
herkes herkesi dinliyo..
kendimizi ifade edebiliyoruzz..

ammmma uzatttımm haaa..

masaüstüne koca bi yazı eklicem adama
sinir olduma dair
nasıl olsa pcyi açcak hemen
bn çıkıyom kızlar
herkeze slm ederim

Bilmiyorum ne olacak böyle.. sadece yoğurta itiraz etmeden yiyor.. bende herşeyi yoğurtla veriyorum mecburen..5-6 kaşık kandırıyorum sonrası malum kilit.
Eline ekmek falan vermeyi denedim oda boğazında kalıyor korkuyorum kendini boğacak diye alıyorum elinden.

demek bütün kuzucuklar bir :)

selda sütün doyuruyor demek (MAŞALLAHHHHH)
yoksa ben sanmıyorum ki aç açına dursun öyle.

Sibelcim evet biz yer yatağında yatıyoruz mecburen çünkü gece 40 kere kalkıyoruz bide benim kızım gece kuşu malummm
valla yastığa basıp çıkmış benim oturma odasında köşe takımı var biz yerde babamızda köşede yatıyor çıkıyo cadı kızım benimm

esma bende sadece sarısını veriyorum bende sorucam hafta sonu doktora
hımmm sor bakalım cnm
sende pek marifetli gacısın hee elindende herşeyler gelir arkadaşımın :82:

Kızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii
yap yap süslü ler sizi analı kızlı

ohh oh iyisin hadii

kızlar tevekkeli değil bizimki gitti kapının önüne 2 dkdır oralarda yuvarlanıyo (benderahat yazıyorum) olmuş yine KAKALİ gidip temizleyeyim yoksa ozon tabakası delinecek:)))

benimki bir iki lokmadan sonra oyun oynamaya başlıyo kaşığa çatala saldırıyo

slm cnm üzülme aç olsa ağlar doyuyo demek bişekilde ben artık kendi haline bırakıyorum yedirmeye çalışıyorum yemesse zorlamıyorum acıkınca ağlamaya başlıyo ne versem yiyo sonra

masaüstüne koca bi yazı eklicem adama
sinir olduma dair
nasıl olsa pcyi açcak hemen
bn çıkıyom kızlar
herkeze slm ederim

yap yap cnmm haketti

Ben gezmeye gidiyorum gelince okurum artık yazdıklarınızı
güle güleee

park beşiğe yatak alcaktın almadınmı daha cnm öle daha rahat edersin ben indirdim aşağı yatağını kalksada korkmuyorum

Son düzenleme:
allah saadetinizi artırsın ne güzel ya.. bizde gencerle aynıyız geliyo benim başımın üzerine koyuyor kafasını boynumun altına sokuyo kafasını babasıda kıskanıyooo süperr zevkli oluyo işte o an..
son 10 güne kadar buyapıyodu gencerde aynılarını ama şuan sadece saydıklarından sadece su kısmını yapıyor ve su bardağına atlıyo (mesela akşam o yerde oynuyodu bizde babasıyla meyve suyu içiyoduk geldi habire ona atlıyo yakalamaya çalışıyo meğserse oğlucum susamış:) bunu epeydir yapıyo gencer

seldacım söylemek kolay gibi ama inan olan sana oluyor bahsettiğin şeyin aynısını dün ben yaşadım bayaa bayyaaa ağlattı beni ne bişiy yiyo neiçiyo nede kucağımdan iniyor bende karnı aç olsa bi şekilde yer acıkıncada ağladıklarına göre diye düşünmeye başladım

Sağol esmacımm bakalım nasıl olucak deniycem bi çarşıya çıksam boncuk alıcam bitti evdekiler

Onuda denedim zeynep. saatlerce aç bıraktım yer diye ama yok..hiç vermesem hiç istemeyecek.. anca emsin başka bişi yok.

Zeynep misafirinmi var bacım değişiklik olur sanada gerçi olan ev sahibine oluyo ama olsunnn
he kız yarın çaya çorbaya gelecekler çok değil 2-3 saat kalır giderler. olsun napim eskiden çok gelenden gidenden şikayet ederdim şimdide kimse gelmiyor diye sıkılıyorum. insanoğlu nankör anacım

evet elifcim ne yapayım ben elimden geleni yapıyorum yesin diye.. aç olsa yer dediğiniz gibi.
bu arada uyku tulumu aldım oğluma ilk kez tulumla yattı dün gece ama sabaha kada 5 kez uyandı acaba sevmedimi diyorum..eğer bu gecede uyumazsa boşuna bir sürü para verdim demektir:)

rahat bi 10 olmuştur bunu yazıp gönderemediğim

burak'ı pazartesi doktora götürdüm, ateşi vardı, bir de hırıltısı. doktor yine hemen antibiyotik yazdı, bu kaçıncı antibiyotik kullanışımız..doktorlar niye böyle ota b.ka antibiyotik yazıyor yaa,normal bi ilacı yok mu bunun..daha çok başında,az bi hırıltı, ilerlemiş değil,ilerlemesin diye yazdı ama başka bir yontem olmalı..
yeğenimle birlikte götürdük, o bronşit olmuş, aynı evdeler diyince, burak da yağmurun yolunda ilerliyor dedi, yazdı geçti

bir defasında yazdığında kullanmamıştım, ilerlemişti, sonra mecbur kullandım.. şimdi de aynı şey olcak diye, mecburen başladım direk. ama verdikçe cocuğu zehirliyormuşum gibi geliyor. ben ilaç karşıtı değilim, kendim haasta olayım,hemen ilaç alırım ama burak için üzülüyorm, 4 ya da 5 oldu antibiyotik aldı..
hasta olmasın diye ne kadr uğraşsak da oluyor bi şekilde, cocukların hepsi havalar az soğuyunca hastalanmaya başladı tek tek..ne yapmalı bilmiyorum, kaç gündür kafamda bu konu var..

benim slingim geldiiiiiiii
güle güle kullanın canım

işte böyle önce aldırırlar sonra elimizde patlar. bendede war ama kullanmıyorum rahat edemiyo içinde hanfendüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…