Onuda denedim zeynep. saatlerce aç bıraktım yer diye ama yok..hiç vermesem hiç istemeyecek.. anca emsin başka bişi yok.
canım utku daha anasınıfına gidiyor..gülşah baba 1. sınıflar için önerebileceğin okuma seti varmı
aynı şekilde SELMA VE SİBEL OĞLANLAR OKULDA HANGİ KİTABI OKUYORLAR kıza takviye alamk istiyorum hep lale ela yazmaktan bende oda sıkıldık hem ezberlemiş olmasın istiyorum acele yardım istiyorum
valla ben sibel tavsiyesiyle başladım.aa kızlar yumurtayı tam vermeye mi başladınız doktor tavsiyesiylemi
ha ha çok doğru..hımm anladım canım sağolasın biz almadık buhar makinası ama bakıyorum burda herkes şart olduğunu söylüyor ee bizim burunda malum kapalı yol kavşağı gibi:)
kız siz derinle yer yatağında yatıyosunuz babanız yatağında sanırım..Sarısıyla omlet yapıyorum ben sütlü bayılıyooo
bide bu sabah babasının yatağına tırmanıp üstüne oturmuş şok oldum
benimde gece kalkıyo geliyo yastığıma yatıyo,yanağıma yatıyo sıkı fıkıyız kızmlaaa
bencede...yol kavşağı haa...
süper espirii
Kızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii
Onuda denedim zeynep. saatlerce aç bıraktım yer diye ama yok..hiç vermesem hiç istemeyecek.. anca emsin başka bişi yok.
üzülme canım çocuğun yapısıyla alakalı bu ben seni çok iyi anlıyorum neva bizim hala öyle yemeyen çocuğa ne yaparsan boşa hala okulda bile yemek saatinde kendide yemiyormuş sınıfıda konuşturup arkadaşlarınada yedirmiyormuş ama küçük maşallah herşeyi yiyiyor senin anneliğinle alakalı değil
hımmm sor bakalım cnmesma bende sadece sarısını veriyorum bende sorucam hafta sonu doktora
sende pek marifetli gacısın hee elindende herşeyler gelir arkadaşımın :82:Sarısıyla omlet yapıyorum ben sütlü bayılıyooo
benimde gece kalkıyo geliyo yastığıma yatıyo,yanağıma yatıyo sıkı fıkıyız kızmlaaa
yap yap süslü ler sizi analı kızlıKızlar derine bayram için taşlı veya payetli bandana yapmayı düşünüyorum güzel olur demiii esnek kumaş almam lasım yada evde süsü olmayan bandanasının üstünü işliyeyeim en güzeliii
anca uyudu da gelebildim.
kayınvalidemin işi wardı sabahtan beri yağız bizdeydi. uyutamadım ipeği o varken uyurmu. kudurttu da kudurttu çocuğu o gitti 1.5 saatte zor uyuttum
yarın öğlen çayına ersinin teyzesi,kızı ve onun kızı gelicekler. 3-4 saatlik çok değil. ama yinede misafir işte. ipek uyansın meyve falan yedirip aşşağı bırakıcam bi süpürge açayım bu arada toz alayım yeter. daha dün lavaboları cifledim zaten. kek börek işinide akşam kaynanam ayarlicakmış sen bişeyle uğraşma dedi. oooo böyle misafir her gün gelsin ayol
kızlar tevekkeli değil bizimki gitti kapının önüne 2 dkdır oralarda yuvarlanıyo (benderahat yazıyorum) olmuş yine KAKALİ gidip temizleyeyim yoksa ozon tabakası delinecek:)))
kızlar sizinkilerde yapıyor mu mesela;
ipek ben su içerken çığlık atıp bağırıyo anlıyorum ki oda susamış
yemek yedirirken eğer çok açsa iki kaşık arası yine bağırmaya başlıyo
ben bişey yerken tadına bakmadan rahat edemiyo
sofraya ortak olmadan da rahat edemiyo. illa mama sandalyesinde oturcak eline bişey vericeksin kemirecek.
çok acıktığında buzdolabına gidiyo son 2-3 gündür bide onu farkettim
slm cnm üzülme aç olsa ağlar doyuyo demek bişekilde ben artık kendi haline bırakıyorum yedirmeye çalışıyorum yemesse zorlamıyorum acıkınca ağlamaya başlıyo ne versem yiyo sonraselam kızlar.. nasılsınız..umarım herkes iyidir.
şu hediyeleşme konusuna ben katılamıyorum maalesef çünkü bir çok nedenim var..
onun yanında yiğit alp beni çok üzüyor.. ne denediysem yemiyor bir türlü oturup sinirimden ağladım yine bu sabah.. neden bu kadar iştahsız anlamıyorum.. artık beceriksiz bir anne olduğumu düşünmeye başladım..
masaüstüne koca bi yazı eklicem adama
sinir olduma dair
nasıl olsa pcyi açcak hemen
bn çıkıyom kızlar
herkeze slm ederim
güle güleeeBen gezmeye gidiyorum gelince okurum artık yazdıklarınızı
Sibelcim evet biz yer yatağında yatıyoruz mecburen çünkü gece 40 kere kalkıyoruz bide benim kızım gece kuşu malummm
valla yastığa basıp çıkmış benim oturma odasında köşe takımı var biz yerde babamızda köşede yatıyor çıkıyo cadı kızım benimm
allah saadetinizi artırsın ne güzel ya.. bizde gencerle aynıyız geliyo benim başımın üzerine koyuyor kafasını boynumun altına sokuyo kafasını babasıda kıskanıyooo süperr zevkli oluyo işte o an..Sarısıyla omlet yapıyorum ben sütlü bayılıyooo
son 10 güne kadar buyapıyodu gencerde aynılarını ama şuan sadece saydıklarından sadece su kısmını yapıyor ve su bardağına atlıyo (mesela akşam o yerde oynuyodu bizde babasıyla meyve suyu içiyoduk geldi habire ona atlıyo yakalamaya çalışıyo meğserse oğlucum susamış:) bunu epeydir yapıyo gencerkızlar sizinkilerde yapıyor mu mesela;
ipek ben su içerken çığlık atıp bağırıyo anlıyorum ki oda susamış
yemek yedirirken eğer çok açsa iki kaşık arası yine bağırmaya başlıyo
ben bişey yerken tadına bakmadan rahat edemiyo
sofraya ortak olmadan da rahat edemiyo. illa mama sandalyesinde oturcak eline bişey vericeksin kemirecek.
çok acıktığında buzdolabına gidiyo son 2-3 gündür bide onu farkettim
selam kızlar.. nasılsınız..umarım herkes iyidir.
şu hediyeleşme konusuna ben katılamıyorum maalesef çünkü bir çok nedenim var..
onun yanında yiğit alp beni çok üzüyor.. ne denediysem yemiyor bir türlü oturup sinirimden ağladım yine bu sabah.. neden bu kadar iştahsız anlamıyorum.. artık beceriksiz bir anne olduğumu düşünmeye başladım..
park beşiğe yatak alcaktın almadınmı daha cnm öle daha rahat edersin ben indirdim aşağı yatağını kalksada korkmuyorum
he kız yarın çaya çorbaya gelecekler çok değil 2-3 saat kalır giderler. olsun napim eskiden çok gelenden gidenden şikayet ederdim şimdide kimse gelmiyor diye sıkılıyorum. insanoğlu nankör anacımZeynep misafirinmi var bacım değişiklik olur sanada gerçi olan ev sahibine oluyo ama olsunnn
güle güle kullanın canımbenim slingim geldiiiiiiii
evet elifcim ne yapayım ben elimden geleni yapıyorum yesin diye.. aç olsa yer dediğiniz gibi.
bu arada uyku tulumu aldım oğluma ilk kez tulumla yattı dün gece ama sabaha kada 5 kez uyandı acaba sevmedimi diyorum..eğer bu gecede uyumazsa boşuna bir sürü para verdim demektir:)
alıcam canım bu hafta içinde bakalım diyoruz inşallah rahat ederim alıştı geniş geniş yatmaya zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?