rahat bi 10 olmuştur bunu yazıp gönderemediğim
Burak'ı pazartesi doktora götürdüm, ateşi vardı, bir de hırıltısı. Doktor yine hemen antibiyotik yazdı, bu kaçıncı antibiyotik kullanışımız..doktorlar niye böyle ota b.ka antibiyotik yazıyor yaa,normal bi ilacı yok mu bunun..daha çok başında,az bi hırıltı, ilerlemiş değil,ilerlemesin diye yazdı ama başka bir yontem olmalı..
Yeğenimle birlikte götürdük, o bronşit olmuş, aynı evdeler diyince, burak da yağmurun yolunda ilerliyor dedi, yazdı geçti
bir defasında yazdığında kullanmamıştım, ilerlemişti, sonra mecbur kullandım.. şimdi de aynı şey olcak diye, mecburen başladım direk. Ama verdikçe cocuğu zehirliyormuşum gibi geliyor. Ben ilaç karşıtı değilim, kendim haasta olayım,hemen ilaç alırım ama burak için üzülüyorm, 4 ya da 5 oldu antibiyotik aldı..
Hasta olmasın diye ne kadr uğraşsak da oluyor bi şekilde, cocukların hepsi havalar az soğuyunca hastalanmaya başladı tek tek..ne yapmalı bilmiyorum, kaç gündür kafamda bu konu var..
evet elifcim ne yapayım ben elimden geleni yapıyorum yesin diye.. aç olsa yer dediğiniz gibi.
bu arada uyku tulumu aldım oğluma ilk kez tulumla yattı dün gece ama sabaha kada 5 kez uyandı acaba sevmedimi diyorum..eğer bu gecede uyumazsa boşuna bir sürü para verdim demektir:)
canım geçmiş olsun...rahat bi 10 olmuştur bunu yazıp gönderemediğim
burak'ı pazartesi doktora götürdüm, ateşi vardı, bir de hırıltısı. doktor yine hemen antibiyotik yazdı, bu kaçıncı antibiyotik kullanışımız..doktorlar niye böyle ota b.ka antibiyotik yazıyor yaa,normal bi ilacı yok mu bunun..daha çok başında,az bi hırıltı, ilerlemiş değil,ilerlemesin diye yazdı ama başka bir yontem olmalı..
yeğenimle birlikte götürdük, o bronşit olmuş, aynı evdeler diyince, burak da yağmurun yolunda ilerliyor dedi, yazdı geçti
bir defasında yazdığında kullanmamıştım, ilerlemişti, sonra mecbur kullandım.. şimdi de aynı şey olcak diye, mecburen başladım direk. ama verdikçe cocuğu zehirliyormuşum gibi geliyor. ben ilaç karşıtı değilim, kendim haasta olayım,hemen ilaç alırım ama burak için üzülüyorm, 4 ya da 5 oldu antibiyotik aldı..
hasta olmasın diye ne kadr uğraşsak da oluyor bi şekilde, cocukların hepsi havalar az soğuyunca hastalanmaya başladı tek tek..ne yapmalı bilmiyorum, kaç gündür kafamda bu konu var..
seldacım çoook iyi anlıyorum seni memeden başka hiçbirşeye açmıyor demi ağzını resmen mühürlüyor ağzını bayıla bayıla yediği muzu meyve püreleri hatta yoğurtu çorbaları hepsitarih oldu bizdede hele ilaç saatleri resmen çin işgencesi gibi ama beni emmek konusu olunca hiç hayır demiyor ağzı full tıme açıkBilmiyorum ne olacak böyle.. sadece yoğurta itiraz etmeden yiyor.. bende herşeyi yoğurtla veriyorum mecburen..5-6 kaşık kandırıyorum sonrası malum kilit.
Eline ekmek falan vermeyi denedim oda boğazında kalıyor korkuyorum kendini boğacak diye alıyorum elinden.
canım çoook geçmiş olsun ilerlemeden atlatır inşallah bende antibiyotiğe çok karşıydım şimdiye kadar hep sakladım rafta ama artık bu hafta mcbur kaldım vermeye çünkü iyileşmiyorlar onu almadan ne yapalım yeterki iyi olsunlar diye mecbur veriyoruz:85:rahat bi 10 olmuştur bunu yazıp gönderemediğim
burak'ı pazartesi doktora götürdüm, ateşi vardı, bir de hırıltısı. doktor yine hemen antibiyotik yazdı, bu kaçıncı antibiyotik kullanışımız..doktorlar niye böyle ota b.ka antibiyotik yazıyor yaa,normal bi ilacı yok mu bunun..daha çok başında,az bi hırıltı, ilerlemiş değil,ilerlemesin diye yazdı ama başka bir yontem olmalı..
yeğenimle birlikte götürdük, o bronşit olmuş, aynı evdeler diyince, burak da yağmurun yolunda ilerliyor dedi, yazdı geçti
bir defasında yazdığında kullanmamıştım, ilerlemişti, sonra mecbur kullandım.. şimdi de aynı şey olcak diye, mecburen başladım direk. ama verdikçe cocuğu zehirliyormuşum gibi geliyor. ben ilaç karşıtı değilim, kendim haasta olayım,hemen ilaç alırım ama burak için üzülüyorm, 4 ya da 5 oldu antibiyotik aldı..
hasta olmasın diye ne kadr uğraşsak da oluyor bi şekilde, cocukların hepsi havalar az soğuyunca hastalanmaya başladı tek tek..ne yapmalı bilmiyorum, kaç gündür kafamda bu konu var..
güle güle kullanın canım
işte böyle önce aldırırlar sonra elimizde patlar. bendede war ama kullanmıyorum rahat edemiyo içinde hanfendüüü
okuyorum ama yazamıyorum, yazmaya başlıyorum, hopp hemen kapatıyorum biri geliyor. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..
Her yazılanı okuyorum genelde, ama cevap yazmak ne mümkün.
özlemin gönderdiği kaynanazede süpper, sonraki gönderdiği hürriyetteki yazı süpper..okudum satır satır. Ama özleme tşr yazamadım...
serapcım senin yazdığın tarifleri hep not alıyorum pc'ye. Derine yaptığın süslü işleri yakından takip ediyorum biliyorsun..
özlemin toprakla nasıl vakit geçirdiğini, hangi oyunları oynadığını,
kimin hangi oyuncağı, hangi kitabı aldığını aklıma not ediyorum..burakla oynarken de bunlara dikkat ediyorum, ama herkese cevap yazamıyorum..
ayşegülü, arası çok merak ediyorum, ara ara aklıma, kurbis, ayten ,elif(pofidi) geliyor.. Ama merak ettiklerimi bile yazamıyorum...
nur'un özellikle akşamları tek başına sohbet ettiğini görüyorum :) gece kuşu..
gencer'in yaramazlıkları her ne kadar annesi isyan etse de çok hoşuma gidiyor, bir an evvel iyileşmesini diliyorum ama yazamıyorum..
Sling linklerini takip ediyorum,almasam da güzel olduklarını düşünüyorum...
.
.
.
.
Yazamıyorum...
canım geçmiş olsun...
Antibiyotik evet maalesef son çare. Ben de istemeye istemeye kulak enfeksiyonu için 2 kez kullandım artı 1 kerede 5 gün iğne oldu sabah akşam
canım bağışıklıkları gelişemedi daha. Mevsim geçişlerinde hemen hastalanıyolar. şu aralar da hava gündüz sıcak gece soğuk. Dengesiz ve düzensiz. şu an kısa kolluyla oturuyorum mesela,ama akşam üzerime hırka giyiyorum.
Bağışıklarını desteklemek lazım.
Ben bunun için balık yağı veriyorum ipeğe.
çok şükür daha nezle yada grip tarzı bişey yaşamadık. Kulak enfeksiyonu ve egzama geçirdik hastalık olarak kış geldiğinden beri,oda benim dışımda gelişen şeylerdi maalesef. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum. Sorduğum 2 doktor da onayladı. Biz de küçükken içermişiz. Içinde omega 3 ve bazı diğer vitaminleride barındırıyor. Onun dışında her gün az da olsa mevye suyu içiriyorum. Meyve mutlaka yiyor kahvaltısına katıyorum. Kahvaltıyı çoğunlukla ıhlamurla hazırlıyorum. Ve mecbur kaldıgımda kullanılcak yerlerde aptamil kullanıyorum. Diğer mamalardan farklı olarak bağışıklığı destekliyormuş. Benim önlemlerim bunlar,şükür daha sezonu açmadık...
sahi ya kimsede fatoşun teli yokmu biri arasa bende merak ettim
sıkıldımı acaba tulumdan havada çok soğuk deil belkide ondan sıkılmıştır
ben aldım giydiriyorum rahatsız olmadı hiç yumuşacık benimki
senin tulum nasıl
bende karşıyım antibiyotiğe bazı doktorlar hiç vermek istemiyorahat bi 10 olmuştur bunu yazıp gönderemediğim
biliyorum hülyacım eksik olma bizde seni çokkk seviyoruz tabii burağıdaaa
aynen bende sana katılıyorum canım bağışıklığı desteklemek lasım bizde açmadık daha sezonu çok şükür nazar değdircez kendi kendimizz
bende vardı ama diğer telefonumda kaldı oda servise gitti hay aksiii
valla bende düşündüm taşındım bizim doruk yatmaz uyku tulumunda. cocuk kalkıyor oturuyor dört dönüyor yatakta. dün gece yanımda yattı. sabaha karşı kafayı karnıma koyup uyumaya devam etti. kafama görede bisey bulamamıştım almıcam sanırım artık bende.... kalın kalın giydirir yatırırım cok soguk olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?