2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş gitmiş bitmiş olsun lanet hastalıklar hep bu hastalıklardan kesiliyor işte iştahlar..bide ben bilmiyorum ne için operasyon geçirecek yiğitalp önemli bişiy değildir umarım onun içinde ayrıca geçmiş olsun
hakkaten kendi kendimiz nazar etcez çocukları

aman kız dur olmaz inşallah bişiycik rabbim korusun hepsini

ne güzel. kendi yatağında yatsın işte. böyle çocuk dostlar başına
Yiğitin resmi çıktımı profilimde

cıxxxx

sağolun kızlar..zaten şu anda geçti bu da hafif bi hastalıktı, 2 günde geçti çok şükür .ama antibiyotiğe başladıktan sonra yarım bırakılmıyor,5 gün kullanacağım mecbur..
biz zaten başından beri aptamil kullanıyoruz, burak grip oldu ama hafif atlattı, çok şükür balgam, öksürük falan olmadı..hafiif atlatmasını da aptamile bağlıyorum..
her sabah kahvaltıda pekmez ceviz alıyor zaten..yoğurt mutlaka yiyor.meyve ara öğün olarak alıyor..tek sorunumuz protein..et-balık-tavuk yemiyor, çorbada bazen yiyor..ama onu da 2 günde 1 yumurta yiyerek kapatıyordur diye düşünüyorum.
yazın görümcem demişti ki, onun kızı 4 buçuk yaşında. biz bu zamana kadar 4 defa antibiyotik kullandık, öyle sürekli verip durmayın dedi. aklımda acayip yer etmiş durumda..antibiyotik ilerde onkolojik hastalıklara sebep oluyor demişti..üff başıma ağrılar giriyor valla..

onkolojik hastalık mııııııııııı

Döndüm dolaştım yine kürkçü dükkanına geri geldim.
Hava güzel olmasına güzelde güneş olduğu halde acayip rüzgar var. İlaçlarımızı aldık biraz dolandık. Daha fazla gezemedim baya serin esiyor . Olsun bu kadarıda yeter hava alıp geldik neticede
Bu arada ben doğduğundan beri Mertkana Sinomarin burun damlası kullanıyordum . Devlet ödemiyor tabi fiyatı 20 liraydı. Biraz önce aldığım eczane 10 lira dedi üzerinde fiyatıda var . Onların elinde çokmuş galiba yarı fiyatına veriyorlar . Bilsem daha öncedende ordan alırdım kısa günün karı

Kızlar bahsettiğiniz aptamil hangi aptamil..mama olan mı süt olanmı bende alayım marketten ..
Bide bize flor verdi doktor zeynep.. flor çıkmış dişleri güçlendirmek için gerekliymiş.. bizimkinin hali hazırda dişi olmadığı için güçleenecek uzvuda yok.:)))
Tembel teneke benim oğlum karar verdim:)

bacımmm sen kazıklanmışın aylardır kızlar aklınızda olsun parayla ilaç laırken mutlaka fiyatını kontrol edin bu kare kod barkod var diye fiyat olmuyor eczaneler tutturabildiğine satıyor ben bile geöçen kazıklandım düşünüki eczcıyım 9.5 tl lık zytrec şurubu bana 15 tl ye sattılar salı işe gelince bi baktım kazıklanmışım sinir oldum aman dikkat

bide ben doktora sorup revnada kullanmak için firstteeth alıcam nevada kullanmıştım plastik diş fırçası çok güzeldi

ohhh stok yap stokkkk bulmuş yarı fiyatına...
evet canaım flor çıkan dişleri güçlendirmek için. günde yarım veriyorum ipoşa.
aptamil normal devam sütü yani mama olan aptamil kuşucum.

onkolojik hastalık mııııııııııı

Allah korusun yaa

benim patronun arkadaşının kızı nı anlatıyodu yüzü solukmuş
şaka yapıcaktım bu çocuğa yemek vermiyonuzmu dicektim dio sonra ayıp olur die bişiy demedim dio adam iki gün sonra aramış doktora götürmüşler lösemi teşhisi konmuş bi anda çıkmış ve 2 yada 3 gün sonra beyin kanaması geçirmiş kankanseri olduğu için müdaheleler işe yaramamış çocuk ölmüş malesef öle kötü oldum ki duyunca hiç bu yaşına kadar sanırım 11 yaşında anlamamışlar nasıl olmuş

haram zıkkım olsun kazık atanlaraa

zeynep kuzum bende bebelac veriyorum devam sütü yani ben veriyorumda yiğit ısrarla almıyor:))))
ama kararlıyım elbet bir gün alacak..biberon kesinlikle almadığı için kahvaltısına katıyorum..

Didemcim dediğin gibi fiyat yok üzerinde ilaçların ee sen eczacısında sonradan öğreniyosun ilacın fiyatını bacım.. biz doğru fiyatın ne olduğunu nasıl öğrenipte alacağız.. bir kaç ezcaneden ayrı ayrı sorup almakmı lazım o zaman..

erenin kitapları gazi okuma serisinden canım ela,lale el ele aynı şeyler hep dediğin gibi...

bizde tam tersi abimiz güzel yer küçük oğlum çok iştahsız,her evde mutlaka bir tane numune oluyor demekki :2:

yerim o cadıyı ben

geçmiş olsun hülyacım antibiyotik kullanmayı bende sevmiyorum canım ama vermesende daha kötü oluyor inş.çabucak iyileşir yakışıklı oğluşun....

huuuu selma ordamısın bacım

burdayım canım zeynoyu uyuttumda geçmişe bakayım dedim tel.alarımını kurdum saat 4'te çıkıp çocukları okuldan almayı unutmayayım diye olurda muhabbete dalarım çocukları unutmayayım diye

hoşgeldin canım

Ay yaa üzüldüm esmacım bende şimdi allah korusun bebişlerimizi üstüne ne kadar titriyoruz o kadar tersmi gidiyo bilmiyorum çok zormuş ama çocuk büyütmek

valla arkadaşlar ya çok güvendiğiniz eczaneden alın yada bir kaç yerden fiyat alın kolaymı kazanıyoruz parayı

floru bende kullanıyorum seldacım, kardeşimin kızı bir yaşından sonra çıkardı dişlerini şimdi 3,5 yaşında üstte son bir dışı kalmıştı çıkmayan onu çıkardı yiğitalpte zamanı gelince çıkarır dişlerini annesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…