geçmiş gitmiş bitmiş olsun lanet hastalıklar hep bu hastalıklardan kesiliyor işte iştahlar..bide ben bilmiyorum ne için operasyon geçirecek yiğitalp önemli bişiy değildir umarım onun içinde ayrıca geçmiş olsunEsmacım Valla içi elyaf ama çok yumuşak aziz bebeden aldım. terletmiyor gerçi birkaç benden büyük oldu ama hani severek giyecek ya ben önümüzdeki seneyide düşünerek büyük aldım:) ama zeynebinde dediği gibi elimde patladı galiba..
Hülyacım üzülme canım.. daha kötü olmasındansa kullanacağız ilaçları ne yapalım.. Yiğit Alpde çok hastaydı balgam için ve öksürük için bir sürü şurp verdi doktor kullanıyorum ama hiçbir faydası olduğuna inanmıyorum keza hiç düzelme olmadı öksürüğünde.. ayrıca cuma günü gözünden operasyon geçicecek eğer 2 gün içinde toparlanmazsa yapmaz eve gönderirler biliyorum.
Dün geçiboynuzu aldım kaynattım suyunu içirdim iyi gelir dediler.. bakalım bugün sonuçlarını bekliyoruz..
hakkaten kendi kendimiz nazar etcez çocukları
ne güzel. kendi yatağında yatsın işte. böyle çocuk dostlar başınabenim kızçler hayatta öyle benimle yatmaz illaki kendileri olcak neva 6 yaşında daha bizimle yatmışlığı yok geçen anlatmıştım revna hasta diye o babasıyla yattı bende onun yatağında revnayla yattım sabah 5 te uyandı gelip beni kaldırıp yatağına yattı
Yiğitin resmi çıktımı profilimde
sağolun kızlar..zaten şu anda geçti bu da hafif bi hastalıktı, 2 günde geçti çok şükür .ama antibiyotiğe başladıktan sonra yarım bırakılmıyor,5 gün kullanacağım mecbur..
biz zaten başından beri aptamil kullanıyoruz, burak grip oldu ama hafif atlattı, çok şükür balgam, öksürük falan olmadı..hafiif atlatmasını da aptamile bağlıyorum..
her sabah kahvaltıda pekmez ceviz alıyor zaten..yoğurt mutlaka yiyor.meyve ara öğün olarak alıyor..tek sorunumuz protein..et-balık-tavuk yemiyor, çorbada bazen yiyor..ama onu da 2 günde 1 yumurta yiyerek kapatıyordur diye düşünüyorum.
yazın görümcem demişti ki, onun kızı 4 buçuk yaşında. biz bu zamana kadar 4 defa antibiyotik kullandık, öyle sürekli verip durmayın dedi. aklımda acayip yer etmiş durumda..antibiyotik ilerde onkolojik hastalıklara sebep oluyor demişti..üff başıma ağrılar giriyor valla..
Döndüm dolaştım yine kürkçü dükkanına geri geldim.
Hava güzel olmasına güzelde güneş olduğu halde acayip rüzgar var. İlaçlarımızı aldık biraz dolandık. Daha fazla gezemedim baya serin esiyor . Olsun bu kadarıda yeter hava alıp geldik neticede
Bu arada ben doğduğundan beri Mertkana Sinomarin burun damlası kullanıyordum . Devlet ödemiyor tabi fiyatı 20 liraydı. Biraz önce aldığım eczane 10 lira dedi üzerinde fiyatıda var . Onların elinde çokmuş galiba yarı fiyatına veriyorlar . Bilsem daha öncedende ordan alırdım kısa günün karı
ohhh stok yap stokkkk bulmuş yarı fiyatına...Döndüm dolaştım yine kürkçü dükkanına geri geldim.
Hava güzel olmasına güzelde güneş olduğu halde acayip rüzgar var. İlaçlarımızı aldık biraz dolandık. Daha fazla gezemedim baya serin esiyor . Olsun bu kadarıda yeter hava alıp geldik neticede
Bu arada ben doğduğundan beri Mertkana Sinomarin burun damlası kullanıyordum . Devlet ödemiyor tabi fiyatı 20 liraydı. Biraz önce aldığım eczane 10 lira dedi üzerinde fiyatıda var . Onların elinde çokmuş galiba yarı fiyatına veriyorlar . Bilsem daha öncedende ordan alırdım kısa günün karı
evet canaım flor çıkan dişleri güçlendirmek için. günde yarım veriyorum ipoşa.Kızlar bahsettiğiniz aptamil hangi aptamil..mama olan mı süt olanmı bende alayım marketten ..
Bide bize flor verdi doktor zeynep.. flor çıkmış dişleri güçlendirmek için gerekliymiş.. bizimkinin hali hazırda dişi olmadığı için güçleenecek uzvuda yok.:)))
Tembel teneke benim oğlum karar verdim:)
onkolojik hastalık mııııııııııı
bacımmm sen kazıklanmışın aylardır kızlar aklınızda olsun parayla ilaç laırken mutlaka fiyatını kontrol edin bu kare kod barkod var diye fiyat olmuyor eczaneler tutturabildiğine satıyor ben bile geöçen kazıklandım düşünüki eczcıyım 9.5 tl lık zytrec şurubu bana 15 tl ye sattılar salı işe gelince bi baktım kazıklanmışım sinir oldum aman dikkat
gülşah baba 1. sınıflar için önerebileceğin okuma seti varmı
aynı şekilde SELMA VE SİBEL OĞLANLAR OKULDA HANGİ KİTABI OKUYORLAR kıza takviye alamk istiyorum hep lale ela yazmaktan bende oda sıkıldık hem ezberlemiş olmasın istiyorum acele yardım istiyorum
üzülme canım çocuğun yapısıyla alakalı bu ben seni çok iyi anlıyorum neva bizim hala öyle yemeyen çocuğa ne yaparsan boşa hala okulda bile yemek saatinde kendide yemiyormuş sınıfıda konuşturup arkadaşlarınada yedirmiyormuş ama küçük maşallah herşeyi yiyiyor senin anneliğinle alakalı değil
Sibelcim evet biz yer yatağında yatıyoruz mecburen çünkü gece 40 kere kalkıyoruz bide benim kızım gece kuşu malummm
valla yastığa basıp çıkmış benim oturma odasında köşe takımı var biz yerde babamızda köşede yatıyor çıkıyo cadı kızım benimm
rahat bi 10 olmuştur bunu yazıp gönderemediğim
burak'ı pazartesi doktora götürdüm, ateşi vardı, bir de hırıltısı. doktor yine hemen antibiyotik yazdı, bu kaçıncı antibiyotik kullanışımız..doktorlar niye böyle ota b.ka antibiyotik yazıyor yaa,normal bi ilacı yok mu bunun..daha çok başında,az bi hırıltı, ilerlemiş değil,ilerlemesin diye yazdı ama başka bir yontem olmalı..
yeğenimle birlikte götürdük, o bronşit olmuş, aynı evdeler diyince, burak da yağmurun yolunda ilerliyor dedi, yazdı geçti
bir defasında yazdığında kullanmamıştım, ilerlemişti, sonra mecbur kullandım.. şimdi de aynı şey olcak diye, mecburen başladım direk. ama verdikçe cocuğu zehirliyormuşum gibi geliyor. ben ilaç karşıtı değilim, kendim haasta olayım,hemen ilaç alırım ama burak için üzülüyorm, 4 ya da 5 oldu antibiyotik aldı..
hasta olmasın diye ne kadr uğraşsak da oluyor bi şekilde, cocukların hepsi havalar az soğuyunca hastalanmaya başladı tek tek..ne yapmalı bilmiyorum, kaç gündür kafamda bu konu var..
huuuu selma ordamısın bacım
Döndüm dolaştım yine kürkçü dükkanına geri geldim.
Kızlar bahsettiğiniz aptamil hangi aptamil..mama olan mı süt olanmı bende alayım marketten ..
Bide bize flor verdi doktor zeynep.. flor çıkmış dişleri güçlendirmek için gerekliymiş.. bizimkinin hali hazırda dişi olmadığı için güçleenecek uzvuda yok.:)))
Tembel teneke benim oğlum karar verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?