gülşah baba 1. sınıflar için önerebileceğin okuma seti varmı
aynı şekilde SELMA VE SİBEL OĞLANLAR OKULDA HANGİ KİTABI OKUYORLAR kıza takviye alamk istiyorum hep lale ela yazmaktan bende oda sıkıldık hem ezberlemiş olmasın istiyorum acele yardım istiyorum
floru bende kullanıyorum seldacım, kardeşimin kızı bir yaşından sonra çıkardı dişlerini şimdi 3,5 yaşında üstte son bir dışı kalmıştı çıkmayan onu çıkardı yiğitalpte zamanı gelince çıkarır dişlerini annesi....
Kızlar herkese selam geçmişe bakamıyorum hem işlerin yoğunluğu hemde hamilelik peşinde koşarken epeydir girip bakamadım yazamadım... Şİmdi durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle;
aslında hamilelik yaşadığımı sanıyordum ama bugün öğrendim ki %90 dış gebelikmiş testte pozıtıf cıktıgından beri doktora gitmekten helak oldum 3kez ultrasona girdim ultrasonda hiç birşey cıkmıyor 2 kez kan verdım ılkınde yenı olduğunu düşünmüştü doktorum 1 hafta sonr atekrar bakalım demısdı dun yıne kan verdım ama kan degerlerı olması gereken sevıyede çıkmamış yanı anormal bır gebelık yani dış gebelik şimdi doktorumla konuşdum pazartesı ye kadar beklıcek pazartesı tekrar tahlıller tekrar ultrason yine bir bekleyiş Allah hayırlara çıkarsın yanlız bu süreç içinde ben benden gittim yaşadığım stresde cabası Allahım kimseye yaşatmasın ... şimdilik böyle arkadaşlar tekrar yazarım durumları size şimdi işe geri dönmem lazım öptüm hepinizi ve meleklerinizi...
iyi yaptınız tuğbacım temiz hava yaramıştır mertkan paşayada sanada hem..burnumuz akmasa bizde çıksak bi şöyle ne güzel olurduDöndüm dolaştım yine kürkçü dükkanına geri geldim.
Hava güzel olmasına güzelde güneş olduğu halde acayip rüzgar var. İlaçlarımızı aldık biraz dolandık. Daha fazla gezemedim baya serin esiyor . Olsun bu kadarıda yeter hava alıp geldik neticede
Bu arada ben doğduğundan beri Mertkana Sinomarin burun damlası kullanıyordum . Devlet ödemiyor tabi fiyatı 20 liraydı. Biraz önce aldığım eczane 10 lira dedi üzerinde fiyatıda var . Onların elinde çokmuş galiba yarı fiyatına veriyorlar . Bilsem daha öncedende ordan alırdım kısa günün karı
canım sen eczacısınya çalışmıyormusun şuan yanineden başka yerden aldınki ??bacımmm sen kazıklanmışın aylardır kızlar aklınızda olsun parayla ilaç laırken mutlaka fiyatını kontrol edin bu kare kod barkod var diye fiyat olmuyor eczaneler tutturabildiğine satıyor ben bile geöçen kazıklandım düşünüki eczcıyım 9.5 tl lık zytrec şurubu bana 15 tl ye sattılar salı işe gelince bi baktım kazıklanmışım sinir oldum aman dikkat
Allah korusun yaa
benim patronun arkadaşının kızı nı anlatıyodu yüzü solukmuş
şaka yapıcaktım bu çocuğa yemek vermiyonuzmu dicektim dio sonra ayıp olur die bişiy demedim dio adam iki gün sonra aramış doktora götürmüşler lösemi teşhisi konmuş bi anda çıkmış ve 2 yada 3 gün sonra beyin kanaması geçirmiş kankanseri olduğu için müdaheleler işe yaramamış çocuk ölmüş malesef öle kötü oldum ki duyunca hiç bu yaşına kadar sanırım 11 yaşında anlamamışlar nasıl olmuş
erenin kitapları gazi okuma serisinden canım ela,lale el eleaynı şeyler hep dediğin gibi...
bizde tam tersi abimiz güzel yer küçük oğlum çok iştahsız,her evde mutlaka bir tane numune oluyor demekki :2:
yerim o cadıyı ben
geçmiş olsun hülyacım antibiyotik kullanmayı bende sevmiyorum canım ama vermesende daha kötü oluyor inş.çabucak iyileşir yakışıklı oğluşun....
burdayım canım zeynoyu uyuttumda geçmişe bakayım dedim tel.alarımını kurdum saat 4'te çıkıp çocukları okuldan almayı unutmayayım diye olurda muhabbete dalarım çocukları unutmayayım diye
Kızlar herkese selam geçmişe bakamıyorum hem işlerin yoğunluğu hemde hamilelik peşinde koşarken epeydir girip bakamadım yazamadım... Şİmdi durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle;
aslında hamilelik yaşadığımı sanıyordum ama bugün öğrendim ki %90 dış gebelikmiş testte pozıtıf cıktıgından beri doktora gitmekten helak oldum 3kez ultrasona girdim ultrasonda hiç birşey cıkmıyor 2 kez kan verdım ılkınde yenı olduğunu düşünmüştü doktorum 1 hafta sonr atekrar bakalım demısdı dun yıne kan verdım ama kan degerlerı olması gereken sevıyede çıkmamış yanı anormal bır gebelık yani dış gebelik şimdi doktorumla konuşdum pazartesı ye kadar beklıcek pazartesı tekrar tahlıller tekrar ultrason yine bir bekleyiş Allah hayırlara çıkarsın yanlız bu süreç içinde ben benden gittim yaşadığım stresde cabası Allahım kimseye yaşatmasın ... şimdilik böyle arkadaşlar tekrar yazarım durumları size şimdi işe geri dönmem lazım öptüm hepinizi ve meleklerinizi...
özlemcim üzme kendini bundada vardır bir hayır herşeyden önce çınarı düşün onun sana daha çok ihtiyacı var bi tanıdığımdada olmuştu aynı durum ama kısa sürede atlattı inşallah sende biran önce atlatırsınKızlar herkese selam geçmişe bakamıyorum hem işlerin yoğunluğu hemde hamilelik peşinde koşarken epeydir girip bakamadım yazamadım... Şİmdi durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle;
Allah korusun aman yarabbim
ilahi selma, alarm kurdun demek gündüz gözüne :)
seldacım aptamil devam sütü..3 numara veriyorum artık ben..imminufortis olduğu için diğer mamalardan 1 adım önde. bağışıklık sistemini güçlendiriyo..bizim doktor isim vermemişti ama aptamili özellikle biraz daha fazla anlatmıştı, vitamin mineral olarak diğerlerniden daha zengin. zeynep'in doktoru da özellikle aptamil demiş..
Eki Görüntüle 60474
Hülya biberonlamı veriyosunuz aptamili kuzum.. yada ne şekilde veriyosunuz onu sorayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?