2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese selam geçmişe bakamıyorum hem işlerin yoğunluğu hemde hamilelik peşinde koşarken epeydir girip bakamadım yazamadım... Şİmdi durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle;

aslında hamilelik yaşadığımı sanıyordum ama bugün öğrendim ki %90 dış gebelikmiş testte pozıtıf cıktıgından beri doktora gitmekten helak oldum 3kez ultrasona girdim ultrasonda hiç birşey cıkmıyor 2 kez kan verdım ılkınde yenı olduğunu düşünmüştü doktorum 1 hafta sonr atekrar bakalım demısdı dun yıne kan verdım ama kan degerlerı olması gereken sevıyede çıkmamış yanı anormal bır gebelık yani dış gebelik şimdi doktorumla konuşdum pazartesı ye kadar beklıcek pazartesı tekrar tahlıller tekrar ultrason yine bir bekleyiş Allah hayırlara çıkarsın yanlız bu süreç içinde ben benden gittim yaşadığım stresde cabası Allahım kimseye yaşatmasın ... şimdilik böyle arkadaşlar tekrar yazarım durumları size şimdi işe geri dönmem lazım öptüm hepinizi ve meleklerinizi...

Tamam canım. Bizim 1'lere bi sorayım bakim ne kullanıyorlar. Onlar bi sürü incelemiştir şimdi. Beğendiklerini söylerler. Yarın ama. Şimdi dağıldılar.

inşallah selmacım.. benim sıpa topikte ilk doğanlardan ama herşeyi geriden geliyor.. allah bugünümüzü aratmasın ne diyeyimm.. çıkacaklar birgün elbet bulundukları yerden:)

Canım umarım hayırlısı olur sizin için. Kendini çok yıpratma herşey olacağına varır. Bazen kendi hayatımıza seyirci kalıyoruz işte elimizden bişey gelmiyor.

iyi yaptınız tuğbacım temiz hava yaramıştır mertkan paşayada sanada hem..burnumuz akmasa bizde çıksak bi şöyle ne güzel olurdu
canım sen eczacısınya çalışmıyormusun şuan yanineden başka yerden aldınki ??
bende 15 liraya alıyorum bu sinomarin yada tonimeri burdan demekki 10 tl yede satılınca para kazanılıyoki satıyorlar hayretyaa

hayırlısı olsun cnm çok stres yapma kendini olcağı varsa olucak bize demesi kolay ama cnm sıkma kendini haberini bekleriz bakalım sonuç ne olucak

Allah korusun aman yarabbim

ilahi selma, alarm kurdun demek gündüz gözüne :)

seldacım aptamil devam sütü..3 numara veriyorum artık ben..imminufortis olduğu için diğer mamalardan 1 adım önde. bağışıklık sistemini güçlendiriyo..bizim doktor isim vermemişti ama aptamili özellikle biraz daha fazla anlatmıştı, vitamin mineral olarak diğerlerniden daha zengin. zeynep'in doktoru da özellikle aptamil demiş..

Eki Görüntüle 60474

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım ....

geçmiş olsun özlemcim..iyi haberler beklerken şaşırdım bi anda..demekki çınarın kardeşi için henüz vakti değilmiş. hayırlısı olsun canım..sağlık olsun herşeyden önce.

özlemcim üzme kendini bundada vardır bir hayır herşeyden önce çınarı düşün onun sana daha çok ihtiyacı var bi tanıdığımdada olmuştu aynı durum ama kısa sürede atlattı inşallah sende biran önce atlatırsın

hay allah ya gencerde yemiyo bu mamaların hiçbirisini seldanın yaptığı gibi başka şeylerlemi karıştırıp versem acaba aslında bende milupanın gönderdiği beslenme tablosu bütün yiyecekleri aptamille hazırlama şekline göre yazmışlar takvim yapmışlar onumu uygulasam acaba

evet hülyacım biraz unutkanımda yemek yaptığımda da fırının alarmını kuruyorum,yemeği ocakta unutmayayım diye

ben hazırlanıp çıkayım çocuklarımı alayım, sonra yemek yapacam, ödevler kontrol edilecek,çamaşırlar toplanıp katlanacak,ütüde var gelemem tekrar hepinizi ve bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakın......

evet canım biberona hazırlanıyor..ama yiğit alp biberon almıyorsa, muhallebi yapabilirsin, yoğurdu araştırmıştım ben, pek tutturan olmamış, sulu oluyormuş,ayran gibi..sabah kahvaltılarında bisküvisini, bebe ekmeğini bununla ıslatabilirsin. normal sütle ne yapıyorsan bununla da oluyor, yoğurt hariç..

Hülya biberonlamı veriyosunuz aptamili kuzum.. yada ne şekilde veriyosunuz onu sorayım..

ben gece yatıracağım zaman biberonla veriyorum içine 4 tane cici bebe eziyorum iki ölçekte tahıllı mama katıyorum bebelac kullanıyorum bazen 7 8 gibi uyuturoum ozamanda biberonda veriyorum mama ben benim oğlumda immün yetmezlik çıkmıştı doktorumuza aptamil alayımmı dedim gerek yok bebelac tatlı mama alıştı aptamil yemez dedi biraz tatsız aptamil

aynen elifcim. hülyanın dediği gibi muhallebisinede katıyorum kahvaltısınada..
selma allah yardımcın olsun bacım ben birtane veletle başedmiyorum sen ne yapıyorsun..

hayırlısı olsun özlem aman çok dikkatli takip et dış gebelik çok tehlikeli bir durum hakkında hayırlısı olsun sende yıpratma kendini olacakla öleceğin önüne geçilmez

ya ben de bi türlü tahıllı kaşık mamasına alıştıramamıştım ya, hep milupa alıyordum,çöpe atıyordum.sizin dediğiniz gibi bebelac aldım, heralde daha tatlı olduğu için burak sevdi onu.. ben de gece yaptığım mamaya bebelac tahıllı atıyorum uzun zamandır..en az 2 saat farkettiriyo uyku olarak.

ben şöyle bişey gözlemledim. eğer burak yatmadan 3 ölçek içerse(90 cc) 3 saat sonra uyanıyor, 4 ölçek(120 cc) içerse 4 saat sonra uyanıyor :) 4 ölçek + 2 ölçek tahıllı (yine 120 cc) içerse 6 saat sonra uyanıyor :)

sabaha kadar uyuması için saat 10 da 9 ölçek yani 270 cc falan içmesi lazım :)) ne mantık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…