2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gülşah teşekkür ederim ilgilendiğin için abatıyorsam beni uyarın gülşah ve havva siz daha iyi bilirsiniz hani biraz ufku genişşlesin hep aynı şeyleri okuyup yazmasın istiyorum

Sende yediysen bu numaraları biz ne edelim bacım her eczane farklı . Üzerindeki fiyata aldandım bende kızdım bak şimdi terbiyesizler

ohhh stok yap stokkkk bulmuş yarı fiyatına...

evet canaım flor çıkan dişleri güçlendirmek için. günde yarım veriyorum ipoşa.
aptamil normal devam sütü yani mama olan aptamil kuşucum.

Ayyyy içim ne kötü oldu. Allah sabır versin ailesine ne denebilirki çok üzücü bir durum

hoşgeldin canım

Tuğba selma hoşgeldiniz burası bugün acayip sıcakk yahuuu
hoşbuldum şekerler

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Sonuçlar belli olsada sende rahatlasan baya yıpranmışsındır tabi bu süreçte. Rabbim yardımcın olsun

iyi yaptınız tuğbacım temiz hava yaramıştır mertkan paşayada sanada hem..burnumuz akmasa bizde çıksak bi şöyle ne güzel olurdu
Sağol canım senin paşada iyileşince sizde çıkarsınız kıyamam ya onların hasta olmasıda çok kötü oluyor

Kolay gelsin canım seni okurken bile yoruldum . Senin işinde bizimkilerden 3 katı zor valla

kız maşallah de benimkide hiç yemiyor tahılları zaten mama yemiyorda pzt sabahı bebe bisküvisi kalmamıştı onun tyerine 2 kaşık milupa 7 tahıllı koydum onu yedi ama

kız hülya allah iyiliğini versin uyku ilacı verir gibi strateji uygulamış ama tuttum ben bunu (her ne kadar gencer sadece bebelac irmikli muhallebi (gece için olanı yani) yesede sadece 5 mama kaşığından oluşan deneyeyim bende bunu

sende sağol tuğbacım

kızlar bi ara burdan günün menüsü yazılıyodu kim ne yaptı yada yapacak yemeğim yok haydi bi fikir verinde bakıyım mutfağımdakilere uyanında bişiler pişireyim
ayrıca bugün burcu yok sankim ben uzunca zaamandır burdayım o yok haberi olan varmı nerde burcu

yiğitin günlük yediği 125 gramlık kavanoz maması kadar yoğurt
o kadar meyve püresi..yarısı kadar sebze yemeği yada çorba ..akşamları yine o kadar muhallebi aralarda anne sütü ve yaklaşık 100 cc su ıhlamur yada meyve suyu.. bir günlük mücadelemde sadece bunları yedirebiliyorum.. tabi döke saça.. yarısını önlüğü yarısını yastığı yiyor ..
bide eline ekmek kraker falan veriyorum ama beceremiyor kemirmeyi ne önerirsiniz

seldacım benceee kocamannn maşallah maşallah maşallah gayetiyi yiyor yiğitalp hasta olduğu ve iştahsız olduğu dönemde sonuçta hergün artacaktır eminim
gencerin ağzına sabah küçücük bir lokma domates ve peynir koydum onuda 2 saat sonra şurup içtikten sonra aynen geriye çıkardı çiğnememiş bile direk yutmuş:=) onun dışında heppp anne sütü ağzını tek ona açıyo çünkü
karnıbahar yapcam elifcim:)

evet canım seninkini biliyorum öğrendim hehe:))

Kader arkadaşım benim.. Geçecek bu gğnler elifcim anne mama diye eteğimize yapışacaklar birgün inşallah:)

maşşaalah burak paşaya içsin mamaları
bu tahıllı mamayı bende sık kullanıyorum inş. faydası vardır kahvaltıyada gece yede katıyorum
ben 6 ölek bebelac 3 2 ölçek tahıllı mama 4 cici bebe atıyorum gece uyansada emziğini veriyorum uyumasa su veriyom sallıyom uyutoyum bidaha mama vermiyorum cnm

burak 6. aydan sonra hep mama aldığı için alışkın. akşam saati gelince çıldırıyor resmen..ben de bi ara ülker hero baby i almştım, küçük numune.. burak yedi ama ben beğenmedim tadını..:) aptamile devam,mikroplara bay bay :))

kızlar yemeyen bebişleri gönderin anneme..annemin büyüttüğü çocuklar hep iyi yiyor maşallah. mert,yağmur,burak. nasıl yapıyor anlamıyorum ama çok şükür pek problem yok yeme konusunda. hasta falan değilse iyi yiyor.
bir de ben şuna bağlıyorum, burak yerken yanında yağmur da oluyor, bir burağaa,bir yağmuraa yapıyorum ben yemediği zaman..:)
he bir de kurtarıcı şarkım var. mesela kaseyi yarım bıraktı..bu şarkıyı söyleyince devam ediyor,hikmeti nedir anlamadım.

anne karnım acıktı
baktım dolap açıktı
lüp ettim koca pastayı
fırlattım boş tabağı

seni gidi yaramaz
dolap açık olamaz
peynir ekmek yok muydu
bunlara karnın tokmuydu

tok tok tok

:)

koca pastayı derken ellerimi kocaman açıyorum, fırlattım boş tabağı derken elimle fırlatıyo gibi yapıyorum..seni gidi yaramazda parmağımı sallıyorum.. tok tok tok da da göbeğimi tutup tokum hareketi yapıyorum..

eşim de garip garip bakıyo bize :)

ben 10 gibi yapıyorum bir de gece 4 gibi yapıyorum..bi türlü atlayamadık gece öğününü..10 da 270 cc içse olacak aslında benim mantığa göre, ama minnacık midesi 270 cc alamaz herhalde :))

ay çok hoşuma gittii

çok güzelmiş yaa:)

ben yiğite yaptığım meyve püresini yedirmeye gidiyorumçç bakalım.. hangimiz galip geleceğiz bu savaşta:)
görüşürüz kızlar.

alıtılarda anlaıdm kadarıyla hülyanın kuzusu hastaymış geçmişolsun çok
özlem hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…