Sende yediysen bu numaraları biz ne edelim bacım her eczane farklı . Üzerindeki fiyata aldandım bende kızdım bak şimdi terbiyesizlerbacımmm sen kazıklanmışın aylardır kızlar aklınızda olsun parayla ilaç laırken mutlaka fiyatını kontrol edin bu kare kod barkod var diye fiyat olmuyor eczaneler tutturabildiğine satıyor ben bile geöçen kazıklandım düşünüki eczcıyım 9.5 tl lık zytrec şurubu bana 15 tl ye sattılar salı işe gelince bi baktım kazıklanmışım sinir oldum aman dikkat
ohhh stok yap stokkkk bulmuş yarı fiyatına...
evet canaım flor çıkan dişleri güçlendirmek için. günde yarım veriyorum ipoşa.
aptamil normal devam sütü yani mama olan aptamil kuşucum.
Ayyyy içim ne kötü oldu. Allah sabır versin ailesine ne denebilirki çok üzücü bir durumAllah korusun yaa
benim patronun arkadaşının kızı nı anlatıyodu yüzü solukmuş
şaka yapıcaktım bu çocuğa yemek vermiyonuzmu dicektim dio sonra ayıp olur die bişiy demedim dio adam iki gün sonra aramış doktora götürmüşler lösemi teşhisi konmuş bi anda çıkmış ve 2 yada 3 gün sonra beyin kanaması geçirmiş kankanseri olduğu için müdaheleler işe yaramamış çocuk ölmüş malesef öle kötü oldum ki duyunca hiç bu yaşına kadar sanırım 11 yaşında anlamamışlar nasıl olmuş
hoşgeldin canım
hoşbuldum şekerlerTuğba selma hoşgeldiniz burası bugün acayip sıcakk yahuuu
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Sonuçlar belli olsada sende rahatlasan baya yıpranmışsındır tabi bu süreçte. Rabbim yardımcın olsunKızlar herkese selam geçmişe bakamıyorum hem işlerin yoğunluğu hemde hamilelik peşinde koşarken epeydir girip bakamadım yazamadım... Şİmdi durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle;
aslında hamilelik yaşadığımı sanıyordum ama bugün öğrendim ki %90 dış gebelikmiş testte pozıtıf cıktıgından beri doktora gitmekten helak oldum 3kez ultrasona girdim ultrasonda hiç birşey cıkmıyor 2 kez kan verdım ılkınde yenı olduğunu düşünmüştü doktorum 1 hafta sonr atekrar bakalım demısdı dun yıne kan verdım ama kan degerlerı olması gereken sevıyede çıkmamış yanı anormal bır gebelık yani dış gebelik şimdi doktorumla konuşdum pazartesı ye kadar beklıcek pazartesı tekrar tahlıller tekrar ultrason yine bir bekleyiş Allah hayırlara çıkarsın yanlız bu süreç içinde ben benden gittim yaşadığım stresde cabası Allahım kimseye yaşatmasın ... şimdilik böyle arkadaşlar tekrar yazarım durumları size şimdi işe geri dönmem lazım öptüm hepinizi ve meleklerinizi...
Sağol canım senin paşada iyileşince sizde çıkarsınız kıyamam ya onların hasta olmasıda çok kötü oluyoriyi yaptınız tuğbacım temiz hava yaramıştır mertkan paşayada sanada hem..burnumuz akmasa bizde çıksak bi şöyle ne güzel olurdu
evet hülyacım biraz unutkanımdayemek yaptığımda da fırının alarmını kuruyorum,yemeği ocakta unutmayayım diye
ben hazırlanıp çıkayım çocuklarımı alayım, sonra yemek yapacam, ödevler kontrol edilecek,çamaşırlar toplanıp katlanacak,ütüde var gelemem tekrar hepinizi ve bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakın......
ya ben de bi türlü tahıllı kaşık mamasına alıştıramamıştım ya, hep milupa alıyordum,çöpe atıyordum.sizin dediğiniz gibi bebelac aldım, heralde daha tatlı olduğu için burak sevdi onu.. ben de gece yaptığım mamaya bebelac tahıllı atıyorum uzun zamandır..en az 2 saat farkettiriyo uyku olarak.
ben şöyle bişey gözlemledim. eğer burak yatmadan 3 ölçek içerse(90 cc) 3 saat sonra uyanıyor, 4 ölçek(120 cc) içerse 4 saat sonra uyanıyor :) 4 ölçek + 2 ölçek tahıllı (yine 120 cc) içerse 6 saat sonra uyanıyor :)
sabaha kadar uyuması için saat 10 da 9 ölçek yani 270 cc falan içmesi lazım :)) ne mantık ama
kız hülya allah iyiliğini versin uyku ilacı verir gibi strateji uygulamışya ben de bi türlü tahıllı kaşık mamasına alıştıramamıştım ya, hep milupa alıyordum,çöpe atıyordum.sizin dediğiniz gibi bebelac aldım, heralde daha tatlı olduğu için burak sevdi onu.. ben de gece yaptığım mamaya bebelac tahıllı atıyorum uzun zamandır..en az 2 saat farkettiriyo uyku olarak.
ben şöyle bişey gözlemledim. eğer burak yatmadan 3 ölçek içerse(90 cc) 3 saat sonra uyanıyor, 4 ölçek(120 cc) içerse 4 saat sonra uyanıyor :) 4 ölçek + 2 ölçek tahıllı (yine 120 cc) içerse 6 saat sonra uyanıyor :)
sabaha kadar uyuması için saat 10 da 9 ölçek yani 270 cc falan içmesi lazım :)) ne mantık ama
Sende yediysen bu numaraları biz ne edelim bacım her eczane farklı . Üzerindeki fiyata aldandım bende kızdım bak şimdi terbiyesizler
Ayyyy içim ne kötü oldu. Allah sabır versin ailesine ne denebilirki çok üzücü bir durum
hoşbuldum şekerler
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Sonuçlar belli olsada sende rahatlasan baya yıpranmışsındır tabi bu süreçte. Rabbim yardımcın olsun
Sağol canım senin paşada iyileşince sizde çıkarsınız kıyamam ya onların hasta olmasıda çok kötü oluyor
Kolay gelsin canım seni okurken bile yoruldum . Senin işinde bizimkilerden 3 katı zor valla
seldacım benceee kocamannn maşallah maşallah maşallah gayetiyi yiyor yiğitalp hasta olduğu ve iştahsız olduğu dönemde sonuçta hergün artacaktır eminimyiğitin günlük yediği 125 gramlık kavanoz maması kadar yoğurt
o kadar meyve püresi..yarısı kadar sebze yemeği yada çorba ..akşamları yine o kadar muhallebi aralarda anne sütü ve yaklaşık 100 cc su ıhlamur yada meyve suyu.. bir günlük mücadelemde sadece bunları yedirebiliyorum.. tabi döke saça.. yarısını önlüğü yarısını yastığı yiyor ..
bide eline ekmek kraker falan veriyorum ama beceremiyor kemirmeyi ne önerirsiniz
karnıbahar yapcam elifcim:)
maşşaalah burak paşaya içsin mamalarıya ben de bi türlü tahıllı kaşık mamasına alıştıramamıştım ya, hep milupa alıyordum,çöpe atıyordum.sizin dediğiniz gibi bebelac aldım, heralde daha tatlı olduğu için burak sevdi onu.. ben de gece yaptığım mamaya bebelac tahıllı atıyorum uzun zamandır..en az 2 saat farkettiriyo uyku olarak.
burak 6. aydan sonra hep mama aldığı için alışkın. akşam saati gelince çıldırıyor resmen..ben de bi ara ülker hero baby i almştım, küçük numune.. burak yedi ama ben beğenmedim tadını..:) aptamile devam,mikroplara bay bay :))
kızlar yemeyen bebişleri gönderin anneme..annemin büyüttüğü çocuklar hep iyi yiyor maşallah. mert,yağmur,burak. nasıl yapıyor anlamıyorum ama çok şükür pek problem yok yeme konusunda. hasta falan değilse iyi yiyor.
bir de ben şuna bağlıyorum, burak yerken yanında yağmur da oluyor, bir burağaa,bir yağmuraa yapıyorum ben yemediği zaman..:)
he bir de kurtarıcı şarkım var. mesela kaseyi yarım bıraktı..bu şarkıyı söyleyince devam ediyor,hikmeti nedir anlamadım.
anne karnım acıktı
baktım dolap açıktı
lüp ettim koca pastayı
fırlattım boş tabağı
seni gidi yaramaz
dolap açık olamaz
peynir ekmek yok muydu
bunlara karnın tokmuydu
tok tok tok
:)
koca pastayı derken ellerimi kocaman açıyorum, fırlattım boş tabağı derken elimle fırlatıyo gibi yapıyorum..seni gidi yaramazda parmağımı sallıyorum.. tok tok tok da da göbeğimi tutup tokum hareketi yapıyorum..
eşim de garip garip bakıyo bize :)
Allah korusun aman yarabbim
ilahi selma, alarm kurdun demek gündüz gözüne :)
seldacım aptamil devam sütü..3 numara veriyorum artık ben..imminufortis olduğu için diğer mamalardan 1 adım önde. bağışıklık sistemini güçlendiriyo..bizim doktor isim vermemişti ama aptamili özellikle biraz daha fazla anlatmıştı, vitamin mineral olarak diğerlerniden daha zengin. zeynep'in doktoru da özellikle aptamil demiş..
Eki Görüntüle 60474
burak 6. aydan sonra hep mama aldığı için alışkın. akşam saati gelince çıldırıyor resmen..ben de bi ara ülker hero baby i almştım, küçük numune.. burak yedi ama ben beğenmedim tadını..:) aptamile devam,mikroplara bay bay :))
kızlar yemeyen bebişleri gönderin anneme..annemin büyüttüğü çocuklar hep iyi yiyor maşallah. mert,yağmur,burak. nasıl yapıyor anlamıyorum ama çok şükür pek problem yok yeme konusunda. hasta falan değilse iyi yiyor.
bir de ben şuna bağlıyorum, burak yerken yanında yağmur da oluyor, bir burağaa,bir yağmuraa yapıyorum ben yemediği zaman..:)
he bir de kurtarıcı şarkım var. mesela kaseyi yarım bıraktı..bu şarkıyı söyleyince devam ediyor,hikmeti nedir anlamadım.
anne karnım acıktı
baktım dolap açıktı
lüp ettim koca pastayı
fırlattım boş tabağı
seni gidi yaramaz
dolap açık olamaz
peynir ekmek yok muydu
bunlara karnın tokmuydu
tok tok tok
:)
koca pastayı derken ellerimi kocaman açıyorum, fırlattım boş tabağı derken elimle fırlatıyo gibi yapıyorum..seni gidi yaramazda parmağımı sallıyorum.. tok tok tok da da göbeğimi tutup tokum hareketi yapıyorum..
eşim de garip garip bakıyo bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?