2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mehmet bebek arabasına bınmek ıstemıyor yaa bende slıngo alcam bınmedıgı zaman tasımak ıcın nasıl fıkır kollarım agrıyor ya her tarafım agrıyor hatta slıngolar 15 kıloya kadar tasıyabılıyomus fıyatıda uygun hem 85 tl

ay mehmetın burnu akıyo yaa grıp olmaz ınsallah bıde bugun dısardaydık ufff ama hava guzeldı yaa

bu arada mehmet aptamılı agzına surmuyo ne yapsam acaba aptamıl dahıl hepsıne karsı oyle ne devam maması yıyor ne kasık maması ne cok konustum beee :97:

Dünyanın en mutlu annesiyim şuan.. paşam bi kase meyvepüresi yarım kase yoğurt yedi.....
Nedime aman dikkat et ilerlemesin.. hemen pedutus ver varsa evde..

Merhaba kızlar...geçmiş çok birikmiş. Okumam mümkün değil.
Didemcim Bizimkiler Bbahçeşehir yayınlarının yani kendiş hazırladıkları kitapları okutuyorlarmış ama öneride bulundular. Yıldız çocuk serisi ve Fatih Erdoğan ın seviyeye uygun bir çok kitabı varmış.Yıldız çocuk 10 kitaplılk set miş. Fatih Erdoğan ın kitaplarını çok kişiden duydum iyi diye. Yazarın kendisiyle de tanışma imkanım olmuştu. Çok bilinçli, iyi bir yazar. Çocuğun bilişsel gelişimini ve onları nasıl tavlayacağını iyi biliyor.

Son düzenleme:
Dünyanın en mutlu annesiyim şuan.. paşam bi kase meyvepüresi yarım kase yoğurt yedi.....

masallah yıgıte seldacım ... var ya uyansında verıyım valla her ay grıp oluyoruz yaaa zaten burun tıkanıklıgı bıtmek bılmıyor hergun savas yapıyoruz bu yuzden gecen burnundakılrı cekerken bogazıma kactı zaten esımde demezmı ınsan kendı cocugunun burnundakılerınden tıksınırmı dıyo dedım bende senın kactımı hıc bogazına dedım

Kader arkadaşım benim.. Geçecek bu gğnler elifcim anne mama diye eteğimize yapışacaklar birgün inşallah:)
ahh ahhh ne çok benzeyen yanımız var selda bu canavaruslar bi büyüsün hepsinin heabı sorulacak:))
birinci sırada biz varız canım annene gelmek isteyenlerden kargoya versem bugün oğlumu yarın sizde olur sanırım yemeğe alışınca geriye gönderirsinz alıcı ödemeli hemde:))))
şarkınızada bayıldım çok güzel pc kayıt ettim ezberleyene kadar kopya çekerim diye
bu arada mehmet aptamılı agzına surmuyo ne yapsam acaba aptamıl dahıl hepsıne karsı oyle ne devam maması yıyor ne kasık maması ne cok konustum beee :97:
yalnız değilsin canım ama napalım bi şekilde büyüyecekler işte yiyerek yada yemerek allah hastalık vermesin yeterki
afiyet olsun kuzuya senin kadar inan bende sevindim DARISI BAŞIMIZA...
Sağol Seldacım iyi maşallah. İki gecedir çok iyi uyuyor. saat sekizde yattı iki gecedir. Uyurken besledim.

aman nazar değmesin uyusunda büyüsün esracım...

Bütün gün evde canım sıkılmadan kızımla oynamak,
Çok çalışmak ve yorulmamak,
Çok uyumak,
Eli,mi şıklattığımda yemeğimin hazır olmasını,
Kafamı kaşıdığımda evimin kendiliğinden temizlenmesini,
Çoook gezmeyi, gezecek yerleri bitirememeyi,
Taksi'e Beyoğlu'na gitmeyi, Lamboda balkonda oturup mezeleri seyretmeyi ve o gazla eve gelip meze hazırlamayı,
Yazın gelmesini ve denize girmeyi,
Yattığımda saçıma fön çeken yastık icat etmeyi,
KK da günlerd-ce sizinle geniiişş geniiiiş sohbet etmeyi istiyorum...
Çok şey mi istiyorum...
Kadınların hayatı neden bu kadar zor...

12 de zor uyuyan kız, iki akşamdır küt diye uyuyo, öyle ki akşam sevemedim bile doğru düzgün. Hasta olmasından korktum. <eşim de kızdı bana. ama nasıl oldu oldu sihirli değnek değmiş gibi anlamadım gitti. <antibiyotik uyku yapar mı ki? prospektürte de yazmıyo öyle bişey.

allah iyiliğini versin havva olabilmesi muhtemel şeyler iste lütfen :))

elif senin paketin içine benim oğlanıda kolayım..bir hafta besiye çeksin bizimkileri hülyanın annesi:)

allah iyiliğini versin havva olabilmesi muhtemel şeyler iste lütfen :))

elif senin paketin içine benim oğlanıda kolayım..bir hafta besiye çeksin bizimkileri hülyanın annesi:)

bende göndersem olurmu ....
1 kase kaç saatte yenir tam 1 saat uğraştım abartmıyorum((

selda canım annm diyorki annesütü alan çocuklar ek gıdaya zor geçer..
ama kesince memeden tam geçermş..
bir umut işte inş öyle olur...
yani memeden kesince doymak bilmesin lütfennn...
memeye güveniyo diyo(

evet canım antibiyotik uyutuyodur çünkü gencerde3 gecedir 9:30 da yatıyor her ne kadar 2 saatte bir uyansada 12 yada 1 de yatmasından iyidir deyip hiç sesimi çıkarmıyorum
bende göndersem olurmu ....
1 kase kaç saatte yenir tam 1 saat uğraştım abartmıyorum((
kesinlikle inanıyorum 1 saat sonunda bittimi bari kase?
selda canım annm diyorki annesütü alan çocuklar ek gıdaya zor geçer..
ama kesince memeden tam geçermş..
bir umut işte inş öyle olur...
yani memeden kesince doymak bilmesin lütfennn...
memeye güveniyo diyo(

en içten dileklerimle katılıyorum bu dua ya banada öyle söylüyorlar gece kalkmalar bile bitecek diyorlar kötü anne olmak istemiyorum ama sütten keseceğim günü iple çekiyorum sırf yemek yesin karnı doysun diye ama

bitirsi elifcim ama kasemiz cüccük bi kase..
zaten burak çorbayı hiç sevmiyoooo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…