Dünyanın en mutlu annesiyim şuan.. paşam bi kase meyvepüresi yarım kase yoğurt yedi.....
Nedime aman dikkat et ilerlemesin.. hemen pedutus ver varsa evde..
sağol kuşum... napıyo cadı esramm.. iidir inşallahGözün aydın Seldacım
ahh ahhh ne çok benzeyen yanımız var selda bu canavaruslar bi büyüsün hepsinin heabı sorulacak:))Kader arkadaşım benim.. Geçecek bu gğnler elifcim anne mama diye eteğimize yapışacaklar birgün inşallah:)
birinci sırada biz varız canım annene gelmek isteyenlerden kargoya versem bugün oğlumu yarın sizde olur sanırım yemeğe alışınca geriye gönderirsinz alıcı ödemeli hemde:))))burak 6. aydan sonra hep mama aldığı için alışkın. akşam saati gelince çıldırıyor resmen..ben de bi ara ülker hero baby i almştım, küçük numune.. burak yedi ama ben beğenmedim tadını..:) aptamile devam,mikroplara bay bay :))
kızlar yemeyen bebişleri gönderin anneme..annemin büyüttüğü çocuklar hep iyi yiyor maşallah. mert,yağmur,burak. nasıl yapıyor anlamıyorum ama çok şükür pek problem yok yeme konusunda. hasta falan değilse iyi yiyor.
bir de ben şuna bağlıyorum, burak yerken yanında yağmur da oluyor, bir burağaa,bir yağmuraa yapıyorum ben yemediği zaman..:)
he bir de kurtarıcı şarkım var. mesela kaseyi yarım bıraktı..bu şarkıyı söyleyince devam ediyor,hikmeti nedir anlamadım.
anne karnım acıktı
baktım dolap açıktı
lüp ettim koca pastayı
fırlattım boş tabağı
seni gidi yaramaz
dolap açık olamaz
peynir ekmek yok muydu
bunlara karnın tokmuydu
tok tok tok
:)
koca pastayı derken ellerimi kocaman açıyorum, fırlattım boş tabağı derken elimle fırlatıyo gibi yapıyorum..seni gidi yaramazda parmağımı sallıyorum.. tok tok tok da da göbeğimi tutup tokum hareketi yapıyorum..
eşim de garip garip bakıyo bize :)
yalnız değilsin canım ama napalım bi şekilde büyüyecekler işte yiyerek yada yemerek allah hastalık vermesin yeterkibu arada mehmet aptamılı agzına surmuyo ne yapsam acaba aptamıl dahıl hepsıne karsı oyle ne devam maması yıyor ne kasık mamasıne cok konustum beee :97:
afiyet olsun kuzuya senin kadar inan bende sevindim DARISI BAŞIMIZA...Dünyanın en mutlu annesiyim şuan.. paşam bi kase meyvepüresi yarım kase yoğurt yedi.....
Nedime aman dikkat et ilerlemesin.. hemen pedutus ver varsa evde..
Sağol Seldacım iyi maşallah. İki gecedir çok iyi uyuyor. saat sekizde yattı iki gecedir. Uyurken besledim.
allah iyiliğini versin havva olabilmesi muhtemel şeyler iste lütfen :))
elif senin paketin içine benim oğlanıda kolayım..bir hafta besiye çeksin bizimkileri hülyanın annesi:)
evet canım antibiyotik uyutuyodur çünkü gencerde3 gecedir 9:30 da yatıyor her ne kadar 2 saatte bir uyansada 12 yada 1 de yatmasından iyidir deyip hiç sesimi çıkarmıyorum12 de zor uyuyan kız, iki akşamdır küt diye uyuyo, öyle ki akşam sevemedim bile doğru düzgün. Hasta olmasından korktum. <eşim de kızdı bana. ama nasıl oldu oldu sihirli değnek değmiş gibi anlamadım gitti. <antibiyotik uyku yapar mı ki? prospektürte de yazmıyo öyle bişey.
kesinlikle inanıyorum 1 saat sonunda bittimi bari kase?bende göndersem olurmu ....
1 kase kaç saatte yenir tam 1 saat uğraştım abartmıyorum((
selda canım annm diyorki annesütü alan çocuklar ek gıdaya zor geçer..
ama kesince memeden tam geçermş..
bir umut işte inş öyle olur...
yani memeden kesince doymak bilmesin lütfennn...
memeye güveniyo diyo(
evet canım antibiyotik uyutuyodur çünkü gencerde3 gecedir 9:30 da yatıyor her ne kadar 2 saatte bir uyansada 12 yada 1 de yatmasından iyidir deyip hiç sesimi çıkarmıyorum
kesinlikle inanıyorum 1 saat sonunda bittimi bari kase?
en içten dileklerimle katılıyorum bu dua ya banada öyle söylüyorlar gece kalkmalar bile bitecek diyorlar kötü anne olmak istemiyorum ama sütten keseceğim günü iple çekiyorum sırf yemek yesin karnı doysun diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?