2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar arkadaslar umarim iyisinizdir
Biz iyiyiz çok sükür bizde bi yaramazlik yok

Ecemde çok iyi teyzeleri krese git gide alisiyo orda zenci bi bakici var ona bayiliyo beraber oyunlar oynuyolar artik aglamiyoda hatta müzik koyduklarinda bizimki basliyomus oynamaya sallana sallana :)
Kresde yemek yemesi simdilik zor simdide yergün öglen birakiyoruz krese iki saat kaliyo orda yemek yemege alismasi için bugünkü deneme felaket hiç yememis ilk kasikta basmis yaygarayi sonra aradilarda gittim aldim eve gelince annesi verince sapur supur yedi tabi

meraba kızlar.bugün giremedim hiç.geçmişide okuyamadım baya konuşmuşsunuz.herkes iyidir inş. bizde oğluşumla bugün kk da tanıştığımız arkadaşlarla buluştuk.artık uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlar gibi olduk zaten.çok güzel bi gündü.inşallah memleketten geldikten sonrada burdaki arkadaşlarla buluşmamızı yaparız.iyiki varsınız.iyiki kk var:) oğluşum rezil oldu ama bugün.eşimin işi yoğun olduğu için bizi götüremedi.iki otobüsle gitik giderken uydu ama dönüşte çok ağladı mızmızlandı.o yol bitmek bilmedi.birde bütün gün boyunca sadce bir saat uyudu.gelirken de yarı yolda uyudu.6:45 te.bidahada kalkmadı.gece uykusu yani.bakalım kaçta kalkcak sabah.neyse kızlar çok konuştum iyi akşamlar

Uploaded with ImageShack.us

kızlar slingimiz bu.... evde biraz dolaştım baya bi hoşuma gitti. rahattı yani. hayalim doruku buna atıp evde temizlik ve yemegi rahat rahat yapabilmek. dişarıda arkadaşlarımla rahat rahat buluşabilmek.

kullanışlı bişeye benziyo özlem
inş. doruk bey severde durur biraz
bizimkinin durcağını hiç sanmıyorum

günaydınlar..

çok pratik bişeye benziyo zeynepcim. ama doruk paşanın yanında sönük kalmış.. yicem onu yahu,şu bakışlara bak, pek bi memnun halinden.bol gezmeler size..

kaça almıştın canım?

sağolun bu arada. burak iyi demiştim ama antibiyotiğe devam etmemize rağmen, bu gece de öksürük başladı. acaba antibiyotik öksürük mü yapıyor? zaten antibiyotiğin yanında öksürük için de şurup vermişti doktor ama ben öksürmüyor diye vermemiştim..bugün onu da vermeye başladık.. şimdi diyeceksiniz ki kafasına göre takılıyo, burak'a ilaç içirmek imkansızzzzzz.. kaç takla atıyorum içirebilmek için..o yüzden vermemiştim :)

oooooo Neva da 9 aylık olmuuuuuuuuşşşşşşşşşş

evetttttt revnada 9 aylık ıoldu bugün kutlama niyetinede dün gece uyumadı tam esmayı okumuştum gece salladım diye ayyy dedim yazık neyse allahtan revna uyanmıyor dedim kendi kendime annesine süpriz yapıp uyumadı beynim zonkluyor bugün
özlem slinginizde güzelmiş dorukta pek mutlu görünüyor güle güle kullanın sırtınızda paralansın

günaydın kızlaar..
Nasılsınız? Geriye dönük okuyacağım fırsat oldukça ama hemen yazayım.. Ömer hafta sonundan beri hasta ilk kez bu kadar kötü oldu. Gece gündüz ne yapacağımı şaşırdım..Cumartesi gecesi sabaha kadar mızıl mızl başladı burun tıkanık..Uyayamadık ememedik..Pazar sabah birşey yemedi.. Akşama doğru yarım kase tavuk suyu çorba..O gece su tuss patch diye satılan nefes açıcılardan aldım yapıştırdım tulum üstüne daha rahat 3-4 saat uyudu.. Sonra burun akıntısı vs. Ama yemek yemiyor emiyor sadece o da fırıl fırıl ne olursa..Ertesi gün yine bişey yemedi şehriyeli domatesli biraz limon z.yağlı ekmek dogranmış çorba içti o da 3-4 kaşık..emiyor ama burun akıp duruyordu bol bol hapsuruk..PAzartesi de gecti bir iki öğün yedi.. salı öksürük başladı artık doktora goturduk ama ateş hiç yok maaşallah!..Uyku düzeni bozuldu ne gündüz ne gece dogru durust uyuyamıyor cook zayıfladı yemiyor ki ek gıda bişey.. Agzına bir kaşık zorla pekmez soktum..Zaten iştahsızdı iyice gitti iştah..Boğazı şiş dedi doktor ama ateş yok.. Olursa antibiyotik dedi.. Ama ateşi çıkmadı ben de antibiyotik vermedim.. Ama hala birşey yemiyor ağzını tamamen kitliyor kazara agzına bişey kaçar allah muhafaza dimi..yemek falan!!Çok kızıyorum ya..Uykusuzum ben de gece boyunca mızıldıyor 1-2 saatte bir mızıldıyor ama yemiyor ki iyileşsin ilaçları bile (calpol ve soğuk algınlığı surubu) bir de multivitamin sırınga ile boğazına sıkıyoruz mecburen cünkü tükürüyor.. Ağlaya ağlaya cok zor ya..Valla eşim işe gidiyor burada tanıdık da yok annemleri de istanbuldan kaldırmayayaım bayramüstü diyorum.. da fıttıracağım hiç bir çare bulamadım uykusuzum ama buraya gireyim size sorayım dedim.. ıhlamur vermeyi deniyorum olmuyor agzını acmıyor..artık çorbaları da içmiyor mama yemiyor yok yok..su vereyim diyorum zaten biberon almıyor kaşığı da almıyor parmakla peynir verdim 2-3 yudum.. ymeeği de mi sırınga ile versem??cok zayıfladı korkuyorum..

NOT: bu arada oyun oynamaya gelince oynuyor yürüteçle geziyor gülüyor.. yani olay yemekle..:2:

revnanın 9. ayı kutlu olsun..kız dün ben de o kadar aptamil dedim, akşam eve gidince annem demez mi burak bugün doğru düzgün bişey yemedi, mama yaptım onu da yemedi diye :)

ay yavrum kıyamam ya o öksürdükçe sen deli oluyosundur
ayva yaprağı öksürüğe iyi geliyo die biliyorum hamilelikte bende içmiştim ayva yaprağını kaynatıpta ama bebişlere her şeyi içirmek mümkün deilki inş. geçer cnm yaa

günaydın herkese,,,,

zeynepcim kullanışlı gözüküyor güle güle kullansın doruk paşa....
günaydın selmacımm

canım maşallah revnaya 9 ayını bitrdi benim oğlumda yarın bitircek
gece uynaması ne zor anladın demi didemcim
ay emir kağanda diş çıkarıcak galiba öle nazlı mızmız ki inş ilkindeki gibi olmaz Allah ım

özlemcim çok güzelmiş silingniz güle güle kullanın benim oğlum hayatta durmaz içinde malesef

esracım geçmiş olsun. hasta iken çok zor biliyorum, herşeyi denemişsin zaten.. inş bir an evvel iyileşip normal düzenine döner ömer.

kızlar sling i 50 tl. ye aldım.

escos yemek yememesi buyük ihtimal burnu tıkanık oldugu icindir. bence zorlama yoksa kusar. ayrıca genzine dogru akıntısıda olabilir oda midesini bulandırır. bence sen bol bol emzir. süzülmüş gibi görünür ama iyileşince toparlar. bol ihlamur, ne kadar içerse tavuk suyu çorba. anne sütünün antibiyotik etkisi var. ayrıca gecen gece Dorukta oyle oldu ben küveti doldurdum bikaç damlada coldmix damlattım o şeklide yıkadım onu çok rahatladı. burnuna ellettirmiyor ama banyoda temizleniyor burnu rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…