günaydın kızlaar..
Nasılsınız? Geriye dönük okuyacağım fırsat oldukça ama hemen yazayım.. Ömer hafta sonundan beri hasta ilk kez bu kadar kötü oldu. Gece gündüz ne yapacağımı şaşırdım..Cumartesi gecesi sabaha kadar mızıl mızl başladı burun tıkanık..Uyayamadık ememedik..Pazar sabah birşey yemedi.. Akşama doğru yarım kase tavuk suyu çorba..O gece su tuss patch diye satılan nefes açıcılardan aldım yapıştırdım tulum üstüne daha rahat 3-4 saat uyudu.. Sonra burun akıntısı vs. Ama yemek yemiyor emiyor sadece o da fırıl fırıl ne olursa..Ertesi gün yine bişey yemedi şehriyeli domatesli biraz limon z.yağlı ekmek dogranmış çorba içti o da 3-4 kaşık..emiyor ama burun akıp duruyordu bol bol hapsuruk..PAzartesi de gecti bir iki öğün yedi.. salı öksürük başladı artık doktora goturduk ama ateş hiç yok maaşallah!..Uyku düzeni bozuldu ne gündüz ne gece dogru durust uyuyamıyor cook zayıfladı yemiyor ki ek gıda bişey.. Agzına bir kaşık zorla pekmez soktum..Zaten iştahsızdı iyice gitti iştah..Boğazı şiş dedi doktor ama ateş yok.. Olursa antibiyotik dedi.. Ama ateşi çıkmadı ben de antibiyotik vermedim.. Ama hala birşey yemiyor ağzını tamamen kitliyor kazara agzına bişey kaçar allah muhafaza dimi..yemek falan!!Çok kızıyorum ya..Uykusuzum ben de gece boyunca mızıldıyor 1-2 saatte bir mızıldıyor ama yemiyor ki iyileşsin ilaçları bile (calpol ve soğuk algınlığı surubu) bir de multivitamin sırınga ile boğazına sıkıyoruz mecburen cünkü tükürüyor.. Ağlaya ağlaya cok zor ya..Valla eşim işe gidiyor burada tanıdık da yok annemleri de istanbuldan kaldırmayayaım bayramüstü diyorum.. da fıttıracağım hiç bir çare bulamadım uykusuzum ama buraya gireyim size sorayım dedim.. ıhlamur vermeyi deniyorum olmuyor agzını acmıyor..artık çorbaları da içmiyor mama yemiyor yok yok..su vereyim diyorum zaten biberon almıyor kaşığı da almıyor parmakla peynir verdim 2-3 yudum.. ymeeği de mi sırınga ile versem??cok zayıfladı korkuyorum..
NOT: bu arada oyun oynamaya gelince oynuyor yürüteçle geziyor gülüyor.. yani olay yemekle..:2:
öncelikle geçmiş olsun inşallah hemen atlatır ateşi olmaması iyi bence bu dönemde çok üstüne gidip tiksindirme aralarda 1-2 kaşık vermeye çalış derim tiksinmesin hepten yemektengünaydın kızlaar..
Nasılsınız? Geriye dönük okuyacağım fırsat oldukça ama hemen yazayım.. Ömer hafta sonundan beri hasta ilk kez bu kadar kötü oldu. Gece gündüz ne yapacağımı şaşırdım..Cumartesi gecesi sabaha kadar mızıl mızl başladı burun tıkanık..Uyayamadık ememedik..Pazar sabah birşey yemedi.. Akşama doğru yarım kase tavuk suyu çorba..O gece su tuss patch diye satılan nefes açıcılardan aldım yapıştırdım tulum üstüne daha rahat 3-4 saat uyudu.. Sonra burun akıntısı vs. Ama yemek yemiyor emiyor sadece o da fırıl fırıl ne olursa..Ertesi gün yine bişey yemedi şehriyeli domatesli biraz limon z.yağlı ekmek dogranmış çorba içti o da 3-4 kaşık..emiyor ama burun akıp duruyordu bol bol hapsuruk..PAzartesi de gecti bir iki öğün yedi.. salı öksürük başladı artık doktora goturduk ama ateş hiç yok maaşallah!..Uyku düzeni bozuldu ne gündüz ne gece dogru durust uyuyamıyor cook zayıfladı yemiyor ki ek gıda bişey.. Agzına bir kaşık zorla pekmez soktum..Zaten iştahsızdı iyice gitti iştah..Boğazı şiş dedi doktor ama ateş yok.. Olursa antibiyotik dedi.. Ama ateşi çıkmadı ben de antibiyotik vermedim.. Ama hala birşey yemiyor ağzını tamamen kitliyor kazara agzına bişey kaçar allah muhafaza dimi..yemek falan!!Çok kızıyorum ya..Uykusuzum ben de gece boyunca mızıldıyor 1-2 saatte bir mızıldıyor ama yemiyor ki iyileşsin ilaçları bile (calpol ve soğuk algınlığı surubu) bir de multivitamin sırınga ile boğazına sıkıyoruz mecburen cünkü tükürüyor.. Ağlaya ağlaya cok zor ya..Valla eşim işe gidiyor burada tanıdık da yok annemleri de istanbuldan kaldırmayayaım bayramüstü diyorum.. da fıttıracağım hiç bir çare bulamadım uykusuzum ama buraya gireyim size sorayım dedim.. ıhlamur vermeyi deniyorum olmuyor agzını acmıyor..artık çorbaları da içmiyor mama yemiyor yok yok..su vereyim diyorum zaten biberon almıyor kaşığı da almıyor parmakla peynir verdim 2-3 yudum.. ymeeği de mi sırınga ile versem??cok zayıfladı korkuyorum..
NOT: bu arada oyun oynamaya gelince oynuyor yürüteçle geziyor gülüyor.. yani olay yemekle..:2:
günaydın kızlaar..
Nasılsınız? Geriye dönük okuyacağım fırsat oldukça ama hemen yazayım.. ömer hafta sonundan beri hasta ilk kez bu kadar kötü oldu. Gece gündüz ne yapacağımı şaşırdım..cumartesi gecesi sabaha kadar mızıl mızl başladı burun tıkanık..uyayamadık ememedik..pazar sabah birşey yemedi.. Akşama doğru yarım kase tavuk suyu çorba..o gece su tuss patch diye satılan nefes açıcılardan aldım yapıştırdım tulum üstüne daha rahat 3-4 saat uyudu.. Sonra burun akıntısı vs. Ama yemek yemiyor emiyor sadece o da fırıl fırıl ne olursa..ertesi gün yine bişey yemedi şehriyeli domatesli biraz limon z.yağlı ekmek dogranmış çorba içti o da 3-4 kaşık..emiyor ama burun akıp duruyordu bol bol hapsuruk..pazartesi de gecti bir iki öğün yedi.. Salı öksürük başladı artık doktora goturduk ama ateş hiç yok maaşallah!..uyku düzeni bozuldu ne gündüz ne gece dogru durust uyuyamıyor cook zayıfladı yemiyor ki ek gıda bişey.. Agzına bir kaşık zorla pekmez soktum..zaten iştahsızdı iyice gitti iştah..boğazı şiş dedi doktor ama ateş yok.. Olursa antibiyotik dedi.. Ama ateşi çıkmadı ben de antibiyotik vermedim.. Ama hala birşey yemiyor ağzını tamamen kitliyor kazara agzına bişey kaçar allah muhafaza dimi..yemek falan!!çok kızıyorum ya..uykusuzum ben de gece boyunca mızıldıyor 1-2 saatte bir mızıldıyor ama yemiyor ki iyileşsin ilaçları bile (calpol ve soğuk algınlığı surubu) bir de multivitamin sırınga ile boğazına sıkıyoruz mecburen cünkü tükürüyor.. Ağlaya ağlaya cok zor ya..valla eşim işe gidiyor burada tanıdık da yok annemleri de istanbuldan kaldırmayayaım bayramüstü diyorum.. Da fıttıracağım hiç bir çare bulamadım uykusuzum ama buraya gireyim size sorayım dedim.. ıhlamur vermeyi deniyorum olmuyor agzını acmıyor..artık çorbaları da içmiyor mama yemiyor yok yok..su vereyim diyorum zaten biberon almıyor kaşığı da almıyor parmakla peynir verdim 2-3 yudum.. Ymeeği de mi sırınga ile versem??cok zayıfladı korkuyorum..
Not: Bu arada oyun oynamaya gelince oynuyor yürüteçle geziyor gülüyor.. Yani olay yemekle..:2:
serap akupunktur ne durumda ben geçen hafta gitmedim bu haftada gidesim yok gitmediğim halde 800 gr vermişim kararsız kaldım
günaydın serapçıımmm
didemcim iyi gidiyor acayip hırslıyım yani bendende 800 gr gitmiş bu hafta 2 hafta gitmiycem doktorum yokmuş burda ama onunda diyetini aldım tam gaz devam..toplamda 3500 gr verdim canım
günaydın kızlaar..
maşallah canım ben bu ay az vermişim 2100 gr gitmiş fena sayılmaz ama bu ara hiç spor yapamadım şubatada az kaldı
bende 2 kilo vermişim 67 olmuşum nasıl verdim hala inanamıyorumrejim yapmak istiyordum ama başlamak kısmet olmamıştı daha, birde rejime başlayıp 60 kilo olabilsem keşkem :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?