2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm geçmiş olsun
yemek konusunda fazla zorlama zorladıkça inat ediyolar bırak yerse yer yemese acıkıcak zaten Allah kolaylık versin cnm ya yemek verirken ekmeği bandırıp ağzına versen oyunla felan almazmı

öncelikle geçmiş olsun inşallah hemen atlatır ateşi olmaması iyi bence bu dönemde çok üstüne gidip tiksindirme aralarda 1-2 kaşık vermeye çalış derim tiksinmesin hepten yemekten

kızlar zayıflayarak solup gidecek diye zorluyorum yemesine zorlamayayım..dediklerinizi yapacağımbugün hemen.. zeynep banyo işini askıya almıştım daha da üşücek diye yıkamıyorum ne zamandır.. tavuk suyunu tekrar yapayım...tamam peki..haklısınız..

sling? nerede resmi varmı 50 tl ye nereden aldın? hug mı?

yaren öksürük şurubu benim bildiğim oksurugu balgamı vs atmak için daha da öksürtüyor benim bildiğim o yuzden artmı olabilir oksuruk..?

günaydın canım çok geçmiş olsun havada çok müsait mikroplarda çoğalıyor geçer inş. En kısa zamanda

serap akupunktur ne durumda ben geçen hafta gitmedim bu haftada gidesim yok gitmediğim halde 800 gr vermişim kararsız kaldım

Günaydın kızlar hemen daldım
hülyacım geçmiş olsun burakçığımada
hepinizi çok öpüyorummmmm

esra sakın askıya alma ılık banyo bebekleri çok rahatlatıyor. hemen şimdi at banyoya. heryeri kapa ceryan olmasın evin içinde tabi.... hava soguksa havlusunuda kalariferde ısıt. çıkınca üşümesin. hemen güzelce giydir banyodan sonra hic bisey olmaz. aksine aynı havayı soludukca iyileşemez. odasını yattığı yatağını sık sık havalandır. mümkünse nevresimlerini değiştir sık sık. odasında hava nemlendirici calıstır. baya rahatlıcaktır merak etme. sarıp sarmalama kuzuyu daha cok rahatsız olur.... madem oynuyor keyfi yerinde hatta giydir banyodan önce biraz temiz hava aldır gel.....

serap akupunktur ne durumda ben geçen hafta gitmedim bu haftada gidesim yok gitmediğim halde 800 gr vermişim kararsız kaldım

didemcim iyi gidiyor acayip hırslıyım yani bendende 800 gr gitmiş bu hafta 2 hafta gitmiycem doktorum yokmuş burda ama onunda diyetini aldım tam gaz devam..toplamda 3500 gr verdim canım

Son düzenleme:
didemcim iyi gidiyor acayip hırslıyım yani bendende 800 gr gitmiş bu hafta 2 hafta gitmiycem doktorum yokmuş burda ama onunda diyetini aldım tam gaz devam..toplamda 3500 gr verdim canım

maşallah canım ben bu ay az vermişim 2100 gr gitmiş fena sayılmaz ama bu ara hiç spor yapamadım şubatada az kaldı

geçmiş olsun canım yemiyorsa zorlama bencede, sinomarin burun damlası kullandım zeynepte aynı ömer gibiydi ateşi yoktu,burun akıntısı ve öksürük vardı bizimki diş kaynaklıymış ememiyordu,yemekte yemiyordu burnu tıkalı olduğu için, şimdi iyi çok şükür,inş.kısa sürede toparlar paşa...

maşallah canım ben bu ay az vermişim 2100 gr gitmiş fena sayılmaz ama bu ara hiç spor yapamadım şubatada az kaldı

bende 2 kilo vermişim 67 olmuşum nasıl verdim hala inanamıyorum rejim yapmak istiyordum ama başlamak kısmet olmamıştı daha, birde rejime başlayıp 60 kilo olabilsem keşkem :79:

maşallah sabah bereketi var
, bulbul, corde, essemayit, HavvaEsen, mydarling, selmakerem, turkkahvesi85, yaren_h, ZeyL, ZEYNEP6672

Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım dünden beri
Escos Özlem haklı sakın banyo yapmamazlık etme üşür diye.Banyo yapmazsa vücudunda ki mikropları da kırıklığı da atamaz canım

bende 2 kilo vermişim 67 olmuşum nasıl verdim hala inanamıyorum rejim yapmak istiyordum ama başlamak kısmet olmamıştı daha, birde rejime başlayıp 60 kilo olabilsem keşkem :79:

aaah aynen selmacım ben rejimdeyim güya artık 55 diyordum ama 60 ada razıyım bende 71 kilo olmuşum

günaydınn

size bişey sorcam sadece 2 dişli bebek Naz mı kaldı? :))

kaçıncı dişinizi çıkartıyosunuz bizim altta henüz 2 tane var, ne zaman patlıcaklar acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…